Filler Rotterdam

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Rotterdam. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Rotterdam:

Aantal afspraken in Rotterdam in de afgelopen periode
1.560
Gemiddelde prijs per ml Filler in Rotterdam
€ 313,04
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rotterdam
241
Bekijk klinieken in de buurt van Rotterdam

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Rotterdam gemiddeld 10% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,75). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Rotterdam: € 313,04 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Rotterdam

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Rotterdam. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Rotterdam

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Rotterdam

In de buurt van Rotterdam kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Rotterdam

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Rotterdam krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Next Cosmetic Clinics
Logovierkant400x400
Wordt nu
bekeken
4.9
Next Cosmetic Clinics
Rotterdam
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
"A luxury approach of esthetical treatments'
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Signé Clinics Rotterdam
logo
Wordt nu
bekeken
4.5
Signé Clinics Rotterdam
Rotterdam
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur.
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt

Geplande filler afspraken in de omgeving van Rotterdam

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Rotterdam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Rotterdam

In de buurt van Rotterdam zijn 241 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Rotterdam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Rotterdam wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Rotterdam. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Filler Rotterdam

Fillers Rotterdam

In de buurt van Rotterdam zijn meer dan 90 klinieken waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt als cosmetische behandeling. Tegenwoordig is het bij wet verplicht dat fillers volledig oplossen in het lichaam. Fillers zorgen gemiddeld 9-18 maanden voor volume, afhankelijk van het soort filler en het merk filler. In deze blog lees je alles over de fillerbehandeling Rotterdam!

fillers-rotterdam

Traangoot fillers Rotterdam

Ëén van de populairste filler behandelingen is de traangoot filler. Deze behandeling zorgt ervoor dat donkere kringen of een vermoeide blik verleden tijd zijn. Vaak is de huid onder de ogen dan te dun of ingevallen. Tijdens de behandeling verdeeld de cosmetisch arts hyaluronzuur filler in de onder oogleden. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze behandeling is 9-12 maanden effectief. Lees hier meer over traangoot fillers Rotterdam.

Lippen opvullen Rotterdam

Lipfillers zijn hot in Rotterdam. Zowel bij jongeren als bij 40-plussers. Naarmate wij ouder worden neemt het volume van onze lippen namelijk af. Lees hier alle informatie over lippen opvullen in Rotterdam.

Fillerbehandeling Rotterdam informatie

Prijs
v.a € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Vind een kliniek in Rotterdam

Fillers Rotterdam

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo behandelingen. Het zijn injecteerbare behandelingen, daarom injectables genaamd. Injectables zijn in Rotterdam gemeengoed. De kosten van deze injectables behandelingen lopen in rotterdam lopen erg uiteen. Fillers kosten tussen de € 200 en € 500 per ML. Dit prijsverschil wordt verklaard door de ervaring van de arts en het merk filler. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Een goede cosmetisch arts kan een prachtig resultaat behalen met slechts 1 a 2 ML. Een minder goede cosmetisch arts kan 5 ML laten verdwijnen zonder enig resultaat.

Fillers Rotterdam ervaringen

Een filler behandeling is een ervaringsvak. Het is belangrijk dat je kiest voor een ervaren cosmetisch arts. Lees de reviews van alle klinieken in Rotterdam. Alle Google reviews zijn te lezen van de cosmetische klinieken in Rotterdam.

Zoek, vergelijk en boek

Filler Rotterdam prijzen

De prijzen van een fillerbehandeling liggen in Rotterdam tussen de € 250 en € 500 per milliliter. Dit prijsverschil is te verklaren door het merk filler, de ervaring van de cosmetisch arts en de reputatie van de kliniek. Klinieken die werken met een minder bekend merk filler, zijn vaak wat goedkoper. Vergelijk de prijzen van alle klinieken in Rotterdam en vergelijk ook alle reviews en ervaring van de arts op Injectablesbooking.nl.

Fillers behandeling Rotterdam

Met fillers worden rimpels opgevuld, volume hersteld of contour verbeterd. Fillers werden 20 jaar geleden vaak gebruikt bij HIV patiënten. Zij verloren door de medicatie vetweefsel in het gelaat en dat werd met fillers gecorrigeerd. Sindsdien zit het aantal filler behandelingen jaarlijks enorm in de lift. Naar schatting worden dit jaar in Nederland meer dan 200.000 fillerbehandelingen uitgevoerd. 

In Rotterdam zijn lipfillers het meest populair. Je zou denken dat dit alleen bij de 20’ers en 30’ers is, maar niets is minder waar. Doordat het volume van de lippen met het ouder worden steeds dunner worden, is dit ook voor bijvoorbeeld 40’ers en 50’ers een populaire behandeling. Zij kiezen dan vaker voor een lipfiller touch up, of alleen de liplijn accentueren. Het resultaat is vaak verbluffend, terwijl niemand zal zeggen; ‘wat heeft die gedaan?’ Een grote misvatting is dat Botox in lippen wordt toegepast, dat kan helemaal niet.

Daarnaast zijn traangoot fillers populair in Rotterdam. Traangoot fillers worden gebruikt om wallen, donkere kringen of kleine rimpeltjes onder de ogen te verwijderen. Dat kan door daar heel subtiel iets volume te creëren. Het resultaat is dat er met minimaal verschil een totaal andere schaduw werking is. Daardoor zie je er veel minder moe uit!

Hyaluronzuur fillers Rotterdam

De meeste fillers in Rotterdam zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers hebben het vermogen om water te binden. 1 gram hyaluronzuur kan 6 liter water binden. Dit is een waardevolle eigenschap, omdat de huid al voor 80% uit water bestaat. Wanneer je dit deskundig onder een rimpel spuit, dan wordt de rimpel gelift door de hyaluronzuur met haar waterbindende vermogen. Daarnaast zijn er fillers die collageen stimuleren. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Bijvoorbeeld Radiesse stimuleert de aanmaak van collageen.

filler-kliniek-rotterdam

Filler aanbieding Rotterdam

Vanuit de wetenschappelijke vereniging is het niet toegestaan om fillers met korting te promoten. Toch zijn er geregeld klinieken die dat doen. Injectablesbooking.nl streeft alle filler prijzen, maar ook de aanbiedingen, kortingen en filler acties in Rotterdam correct in kaart te brengen. Tips en correcties ontvangen wij graag via info@injectablesbooking.nl. Ook tips over lipfillers korting. Het is waardevol om de filler prijzen in Rotterdam van de diverse klinieken geregeld te vergelijken. Er komen steeds meer klinieken bij en de filler kosten worden regelmatig aangepast. Lees hier meer informatie over filler aanbiedingen.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Botoxbehandeling Rotterdam

Profhilo Rotterdam
Injectables Rotterdam

Lipfillers Rotterdam

-----------------------

Injectables behandeling Rotterdam

Naast de traangoten en lipfillers zijn fillers rond de mond gangbaar. Hangende mondhoeken en rimpels op de bovenlip kunnen zo erg fraai worden verwijderd. Na een behandeling mag je direct weer alle dagelijkse activiteiten hervatten, maar na de behandeling is het wel verstandig om de eerste week zonnestraling op het behandelde gebied te vermijden. Gebruik dagelijks een sunblock / minstens SPF 30. Wij raden je af om de eerste week na de behandeling met fillers onder de zonnebank te gaan. Sporten mag direct na een filler behandeling weer, bezoek aan de sauna wordt gedurende de eerste 2 weken na een behandeling afgeraden. Wanneer na de behandeling een blauwe plekje verschijnt kun je camouflagecrème gebruiken. Het wordt afgeraden om na een behandeling met fillers het behandelde gebied te masseren. De eerste 2 weken wordt ook afgeraden peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen en bindweefselmassages in het behandelde gebied te ondergaan.

Prijs fillers Rotterdam?

Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak lichte roodheid en/of zwelling. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur. Soms ontstaan er vervolgens nabij de plek van de filler blauwe plekjes. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 7 dagen. Vergelijk hier filler prijzen.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend filler consult in Rotterdam. Zoek, vergelijk en boek jouw cosmetisch arts op injectablesbooking.nl.

Adres Injectablesbooking Rotterdam:

Injectablesbooking.nl Rotterdam
Weena 690
3012 CN Rotterdam

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Rotterdam

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Rotterdam:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Rotterdam. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Rotterdam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Rotterdam die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Rotterdam

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Rotterdam. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Rotterdam traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Rotterdam

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Gezichtskliniek Rotterdam
Gezichtskliniek Rotterdam
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Natural Beauty Kliniek
5
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
4.5
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
V-Cosmetics
4.3
V-Cosmetics
Rotterdam
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Rotterdam

Wat kost een behandeling met fillers in Rotterdam?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Rotterdam € 313,04. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Rotterdam?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Rotterdam. In een straal van 15 kilometer rond Rotterdam zijn  241 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Rotterdam op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Rotterdam?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Rotterdam op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Rotterdam zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Rotterdam wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Rotterdam. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.