Botox Amsterdam

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Amsterdam. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Amsterdam in de afgelopen periode
1.982
Gemiddelde prijs per zone Botox in Amsterdam
€ 159,12
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Amsterdam
354
Vergelijk klinieken in Amsterdam

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Amsterdam 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 156,78).

Vergelijk Botox klinieken in Amsterdam

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Amsterdam. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Amsterdam

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Amsterdam staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
Oran Aesthetics
logo

Oran Aesthetics

Arent Janszoon Ernststraat 173, Amsterdam
4.9
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2020

Oran Aesthetics staat voor een frisse en gezonde uitstraling

Kliniek
Injectable Kliniek Amsterdam
ik logo

Injectable Kliniek Amsterdam

Herenstraat 27, Amsterdam
4.5
Kliniek opgericht
2012
Kliniek
Amsterdam Cosmetic Clinic
Schermafbeelding 2022-06-14 om 12.24.31

Amsterdam Cosmetic Clinic

Stadhouderskade 66, Amsterdam
4.6
Kliniek opgericht
2017

Your natural beauty comes first at Amsterdam Cosmetic Clinic

Recente geboekte afspraken in de buurt van Amsterdam

Welke 5 klinieken in de omgeving van Amsterdam zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Amsterdam

Boek een Botox behandeling in Amsterdam. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Amsterdam. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Amsterdam. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Amsterdam.

Plan een Botox behandeling in Amsterdam. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste botox behandeling Amsterdam

Amsterdam is ook onze cosmetische hoofdstad. Waar je ook bent in Amsterdam, je bent vrijwel altijd in de buurt van één van de cosmetische klinieken. Waar Botox in Amsterdam Oud Zuid al vele jaren gangbaar was, zijn er inmiddels in alle wijken in Amsterdam Botox klinieken te vinden. Zo zijn in Amsterdam West, Amsterdam Noord en in de omliggende steden Amstelveen en Zaandam meerdere injectables klinieken te vinden. In en rond Amsterdam zijn er 215 artsen en klinieken die Botox behandelingen uitvoeren. Maar, welke arts of locatie past bij jou? Lees hier alles over Botox in Amsterdam!

Botox Amsterdam

Botox kosten Amsterdam

De prijs van een zone Botox in Amsterdam is gemiddeld € 144,91 Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Amsterdam bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. Een behandeling is 12 tot 16 weken effectief. Lees hier hoelang Botox werkt.

Botox Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid zijn meer dan 50 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een botox behandeling. Ben je op zoek naar een zeer ervaren Botox arts in Amsterdam Zuid? Of wil je de tarieven vergelijken? Vind alle klinieken in Amsterdam Zuid op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en maak direct een afspraak.

Beste Botox Amsterdam

De volgende klinieken in Amsterdam worden goed gewaardeerd:

Oran Aesthetics
Xavier Clinics
Ivy Clinics
Tom van Eijk Kliniek
Annebeth Kroeskop
IKI Clinics

Cosmetische klinieken in Amsterdam

Alle klinieken in Amsterdam hebben een uniek profiel. Sommige klinieken hebben de achtergrond in de plastische chirurgie, anderen zijn ooit gestart als schoonheidssalon. Waar voel jij je goed bij? Zoek je een cosmetisch arts KNMG? Of ben je op zoek naar scherpe injectables prijzen in Amsterdam? Zoek, vergelijk en boek jouw injectablesbooking!

Een Botox behandeling is erg populair. In Nederland worden in 2020 ca. 400.000 Botox behandelingen uitgevoerd. En Amsterdam voert de ranglijst met verve aan. Het is bij far dé Nederlandse stad met de meeste Botox artsen en klinieken. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Tussen het werken door een Botox behandeling in Amsterdam?

Of je nu thuis druk aan het werk bent, je lekker aan het ontspannen bent met vrienden of alleen een korte lunchpauze hebt op kantoor: het is altijd mogelijk om je Botox en filler behandeling te boeken in Amsterdam. Veel klinieken bieden de ‘lunchtime-treatment’. Werk je op de Zuidas? Er zijn verschillende klinieken op loop afstand om jouw fillers of botulinetoxine te laten bijwerken. Botulinetoxine is een effectieve rimpelbehandeling.

Botox ervaringen Amsterdam

Vergelijk de Google reviews van alle klinieken in Amsterdam. Voer je adres in en selecteer de bestgewaardeerde kliniek in Amsterdam!

Botox voor en na Amsterdam

Voor en na foto's zijn belangrijk om te kunnen inschatten wat je kunt verwachten van een Botox behandeling in Amsterdam. Vaak zijn de modellen echter niet representatief voor jouw situatie. Bespreek je wensen en klachten in een persoonlijk consult met een professionele behandelaar.

Botox Amsterdam

Fronsrimpel verwijderen Amsterdam

Met een Botox fronsrimpel behandeling in Amsterdam kunnen de voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. De behandeling is zo gepiept en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ingeschat. 

Ontdek de internationale cosmetiek in Amsterdam 

In de stad komen talloze culturen bij elkaar. Amsterdam staat bekend om haar uitstraling. Haar cultuur. Haar historische binnenstad met haar grachten. Om de Dam, Artis en Ajax. Maar ook om haar modeontwerpers, Amsterdam Fashion Week en het World Fashion Centre. Amsterdam leeft cosmetiek! 

Er is geen stad zoals Amsterdam. Een Botox behandeling is ook in Amsterdam niet overal hetzelfde. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt bij de kliniek die jij bezoekt. Is ervaring of een goede reputatie belangrijk? Goedkoop of duur? Is de garantie belangrijk? Of het merk botulinetoxine of filler? Wil je in de omgeving van Amsterdam je fronsrimpels laten behandelen of ook je traangoten en je lipfillers laten bijwerken? Iedere arts heeft zijn eigen kenmerk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Amsterdam

Amsterdam is hip & happening. Dé cosmetische hoofdstad van Nederland. Per inwoner worden veel meer injectables behandelingen uitgevoerd dan in andere delen van Nederland. Het past bij de cultuur van de stad. Een strakke kaaklijn, volle jukbeenderen een fitte uitstraling; het is allemaal binnen handbereik. Zowel jongere als oudere mensen maken gebruik van lipfillers. Lipfillers om symmetrie te krijgen, of om een liplijn te creeeren worden door zowel jong als oud steeds vaker gewild. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die graag mooie volle lippen willen. Dat is echt een schoonheidsideaal van nu.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Fillerbehandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Cosmetische kliniek Amsterdam

In Amsterdam zijn tientallen cosmetische klinieken. Klinieken waar plastische chirurgie wordt uitgevoerd, klinieken die zich richten op huidverbetering, injectables klinieken en klinieken die een combinatie van deze specialiteiten uitvoeren. Maar wat is de beste kliniek in Amsterdam? Is dat diegene met de beste reputatie? De kliniek die alleen met A-merken werkt, of de kliniek met de meest ervaren artsen? Vergelijk alle klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

Botox Amsterdam

------------------

Lees verder:
Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox korting Amsterdam

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op botulinetoxine. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Amsterdam met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Een Cosmetisch Arts KNMG heeft onmiskenbaar ervaring met injectables. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Amsterdam regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Amsterdam.

Botox Amsterdam prijzen

Vergelijk de prijzen van alle injectables behandelingen in Amsterdam. De tarieven liggen flink uit elkaar. Het loont de moeite om de klinieken regelmatig te vergelijken. 

Botox Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord zijn 8 klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Vul je locatie in en vind alle klinieken in Amsterdam Noord:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Amsterdam

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Amsterdam in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Amsterdam is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Amsterdam

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Amsterdam die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Kliniek
skinsensible logo
Belotero logoprofhilo-logo

SkinSensible

5
Rapenburg 45, Amsterdam (<1 km)
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 95
Prijs filler per ml
v.a. € 335

Cosmetische behandelingen door dermatologen

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Adinda van Ginkel

Drs. Adinda van Ginkel

SkinSensible (<1 km)
Functie
Dermatoloog
Ervaring
10 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 95
Prijs filler per ml
v.a. € 335
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Gamze Piskin

Dr. Gamze Piskin

SkinSensible (<1 km)
Functie
Dermatoloog
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 95
Prijs filler per ml
v.a. € 335
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
AcuVitae

AcuVitae

5
Valkenburgerstraat 188E, Amsterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Amsterdam

Wat zijn de kosten van Botox in Amsterdam?

De prijs van een zone Botox in Amsterdam is gemiddeld € 159,12. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Amsterdam.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Amsterdam?

In de omgeving van Amsterdam zijn 354 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Amsterdam en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Amsterdam?

Kies de beste Botox arts in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Amsterdam te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.