Botox in Amsterdam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Amsterdam. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Amsterdam.

Aantal afspraken in Amsterdam in de afgelopen periode
7.062
Laagste prijs per zone Botox in Amsterdam
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Amsterdam
€ 147,32
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Amsterdam
431
Vergelijk prijzen in de buurt van Amsterdam

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Amsterdam is gemiddeld € 147,32 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,81) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
3 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Amsterdam
Waterland Kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 18x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
5 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aever Clinics Amsterdam
Aever Clinics Amsterdam
Amsterdam, Ferdinand Bolstraat 79
2 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 142,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen, toegankelijk en betaalbaar
BeloteroProfhilo (2 ML)
Onlangs 21x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 37x geboekt
Face Institute Amsterdam
Face Institute Amsterdam
Amsterdam, Frederiksplein 47B
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
UMA Clinic
UMA Clinic
Amsterdam, Falckstraat 51
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Amsterdam

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Amsterdam.

Bekijk reviews

Zeer goede ervaring voor mijn eerste botox. Alles werd heel goed uitgelegd, nam de tijd en gebruikte redelijke hoeveelheden op de juiste plaatsen voor zeer natuurlijk ogende resultaten. Ik vertrouw ze 100%!
Margaux B
The B Bar
25 juli 2022 22:10
Ik kom al een aantal jaar bij Vitalderma voor Botox en fillers en ben heel erg tevreden. Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. Er wordt tijd genomen voor je en goed naar je gezicht gekeken ipv dat het lopende handwerk is. Ze zijn eerlijk en oprecht. Wanneer ik denk iets nodig te hebben en dat is helemaal niet nodig houden ze mij tegen wat ervoor zorgt... Toon meer »
Ik kom al een aantal jaar bij Vitalderma voor Botox en fillers en ben heel erg tevreden. Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. Er wordt tijd genomen voor je en goed naar je gezicht gekeken ipv dat het lopende handwerk is. Ze zijn eerlijk en oprecht. Wanneer ik denk iets nodig te hebben en dat is helemaal niet nodig houden ze mij tegen wat ervoor zorgt dat ik er natuurlijk jong uit blijf zien. Ik raad iedereen Vitalderma aan. Toon minder »
Latoya Leach
Vitalderma
6 december 2022 06:06
Deze clinic is een echte aanrader. Frank heeft jaren lange ervaring. Hij denkt met je mee, wil en doet niets overdreven en is zeer vakkundig. Heel minimaal en daarmee weet hij exact het gewenste reslutaat bij je te bereiken. Hij stelt je op je gemak. Frank heeft als een van de weinige clinics de aller smalste naalden. Ik was voor een botox behandeling en mer... Toon meer »
Deze clinic is een echte aanrader. Frank heeft jaren lange ervaring. Hij denkt met je mee, wil en doet niets overdreven en is zeer vakkundig. Heel minimaal en daarmee weet hij exact het gewenste reslutaat bij je te bereiken. Hij stelt je op je gemak. Frank heeft als een van de weinige clinics de aller smalste naalden. Ik was voor een botox behandeling en merkte er niets van.

Vakkundig, betrokken, profesioneel. Frank wil je huid echt verbeteren. Hij doet dit zeer nauwkeurig! Goede prijs ook.

Ik kom zeker weer terug. Toon minder »
Angela Bartels
27 juni 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Amsterdam

Extra informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Amsterdam?Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk de prijzen in 2024 in Amsterdam

Botox prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste Botox prijzen in de buurt van Amsterdam. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 146 klinieken binnen 15 km van Amsterdam. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 135,00
3 zones€ 165,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 45,00
Baby Botox0,5 zone€ 45,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 280,00

Voor en na Botox in Amsterdam

Veel mensen vergelijken klinieken op basis van Botox voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk Botox voor en na foto's uit de omgeving van Amsterdam.

Botox behandeling

Rimpels die worden geactiveerd door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Deze dynamische rimpeltjes, zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen efectief worden behandeld met Botox. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Een week na de behandeling is de behandeling volledige effectief. niet meer geactiveerd. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Is Botox veilig?

Over het algemeen wordt Botox bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox.

Hoelang werkt Botox?

Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief, en wat langer naarmate je vaker bent behandeld. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Botox specialist Amsterdam

In de omgeving van Amsterdam werken 285 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Amsterdam

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Amsterdam is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botox klinieken in Amsterdam

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Amsterdam worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Amsterdam zijn 146 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Amsterdam

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel/Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Amsterdam zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs die je kan verwachten voor een botox behandeling in Amsterdam

In Amsterdam is de laagste prijs voor één zone Botox: € 75,00. Dat is flink lager dan de gemiddelde prijs bij alle cosmetische klinieken. Eén zone Botox in Amsterdam kost gemiddeld € 147,32.

Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling, recensies en het aantal boekingen bij diverse Botox klinieken in Amsterdam. Hier vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van cosmetische ingrepen en advies over het selecteren van de juiste kliniek in Amsterdam.

Botox deals in Amsterdam

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Amsterdam is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Zorg dat je nooit onder tijdsdruk voor een aanbieding kiest. Kwaliteit is altijd belangrijker dan prijs. Lees hier meer over btx deals. Aangezien er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonend zijn om regelmatig de prijzen in Amsterdam te vergelijken. Op Injectablesbooking.nl kun je jouw locatie invoeren en alle deals (druk op: acties) bij jou in de buurt vergelijken.

Uitgelichte botox klinieken in Amsterdam

De volgende klinieken in de buurt van Amsterdam worden momenteel aanbevolen: 
Promotie:

Gesponsord
The Body Clinic Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Amsterdam
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Amsterdam
Amsterdam, Achillesstraat 85
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Onlangs 4x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
Oran Aesthetics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Oran Aesthetics
Wordt nu
bekeken
Oran Aesthetics
Amsterdam, Arent Janszoon Ernststraat 173
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Oran Aesthetics staat voor een frisse en gezonde uitstraling
Onlangs 14x geboekt
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Gesponsord
Kalea Clinic Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kalea Clinic Amsterdam
Wordt nu
bekeken
Kalea Clinic Amsterdam
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Boutique kliniek voor huidverbetering & injectables
Onlangs 3x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane

Plan een Botox behandeling in Amsterdam. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Amsterdam is ook onze cosmetische hoofdstad. Waar je ook bent in Amsterdam, je bent vrijwel altijd in de buurt van één van de cosmetische klinieken. Waar Botox in Amsterdam Oud Zuid al vele jaren gangbaar was, zijn er inmiddels in alle wijken in Amsterdam Botox klinieken te vinden. Zo zijn in Amsterdam West, Amsterdam Noord en in de omliggende steden Amstelveen en Zaandam meerdere injectables klinieken te vinden. In en rond Amsterdam zijn er 215 artsen en klinieken die Botox behandelingen uitvoeren. Maar, welke arts of locatie past bij jou? Lees hier alles over Botox in Amsterdam!

botox-kliniek-amsterdam

Botox klinieken in Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid zijn meer dan 50 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een botox behandeling. Ben je op zoek naar een zeer ervaren Botox arts in Amsterdam Zuid? Of wil je de tarieven vergelijken? Vind alle klinieken in Amsterdam Oud Zuid op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en maak direct een afspraak.

Klinieken in Amsterdam met goede beoordelingen

In Amsterdam zijn tientallen cosmetische klinieken. Klinieken waar plastische chirurgie wordt uitgevoerd, klinieken die zich richten op huidverbetering, injectables klinieken en klinieken die een combinatie van deze specialiteiten uitvoeren. Maar wat is de beste kliniek in Amsterdam? Is dat diegene met de beste reputatie? De kliniek die alleen met A-merken werkt, of de kliniek met de meest ervaren artsen? Vergelijk alle klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

 

De volgende klinieken in Amsterdam worden goed gewaardeerd:

Oran Aesthetics
Xavier Clinics
Ivy Clinics
Tom van Eijk Kliniek
Annebeth Kroeskop
IKI Clinics

Tussen het werken door een Botox behandeling in Amsterdam?

Of je nu thuis druk aan het werk bent, je lekker aan het ontspannen bent met vrienden of alleen een korte lunchpauze hebt op kantoor: het is altijd mogelijk om je Botox en filler behandeling te boeken in Amsterdam. Veel klinieken bieden de ‘lunchtime-treatment’. Werk je op de Zuidas? Er zijn verschillende klinieken op loop afstand om jouw fillers of botulinetoxine te laten bijwerken. Botulinetoxine is een effectieve rimpelbehandeling.

Botox ervaringen Amsterdam

Vergelijk de Google reviews van alle klinieken in Amsterdam. Druk op de knop en selecteer de bestgewaardeerde kliniek in Amsterdam!

botox-kliniek-amsterdam

Fronsrimpel verwijderen Amsterdam

Met een Botox fronsrimpel behandeling in Amsterdam kunnen de voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. De behandeling is zo gepiept en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ingeschat. 

 

Ontdek de internationale cosmetiek in Amsterdam 

In de stad komen talloze culturen bij elkaar. Amsterdam staat bekend om haar uitstraling. Haar cultuur. Haar historische binnenstad met haar grachten. Om de Dam, Artis en Ajax. Maar ook om haar modeontwerpers, Amsterdam Fashion Week en het World Fashion Centre. Amsterdam leeft cosmetiek! 

Er is geen stad zoals Amsterdam. Een Botox behandeling is ook in Amsterdam niet overal hetzelfde. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt bij de kliniek die jij bezoekt. Is ervaring of een goede reputatie belangrijk? Goedkoop of duur? Is de garantie belangrijk? Of het merk botulinetoxine of filler? Wil je in de omgeving van Amsterdam je fronsrimpels laten behandelen of ook je traangoten en je lipfillers laten bijwerken? Iedere arts heeft zijn eigen kenmerk.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Fillerbehandeling Amsterdam
Lipfillers Amsterdam
Traangoot behandeling Amsterdam
Profhilo behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

-----------------------

 

botox-arts-amsterdam

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Amsterdam

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Amsterdam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Amsterdam waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Amsterdam Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Amsterdam, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Amsterdam

Wat kost een behandeling met Botox in Amsterdam?

De goedkoopste zone Botox bij een cosmetische kliniek in Amsterdam is op dit moment € 75,00.De gemiddelde prijs in Amsterdam is momenteel € 147,32. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Amsterdam?

Binnen 15 kilometer van Amsterdam zijn 146 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox (Vistabel) is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.

Zijn er nadelen aan Botox?

Botox heeft de volgende mogelijke nadelen:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Tip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen op Injectablesbooking.Bekijk: Nadelen, risico's en complicaties van Botox