Botox ervaringen

3 juli 2022

Vergelijk de Botox ervaringen van alle klinieken. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Vergelijk Botox reviews bij jou in de buurt:

Informatie

Prijs
v.a. € 59
Behandeltijd
15 minuten
Reviews
1000+
Pijnscore (1-10)
2

Botox ervaringen

Bekijk de Botox ervaringen van alle klinieken bij jou in de buurt. Injectablesbooking.nl is een platform waarop je informatie en reviews kunt lezen van alle klinieken en cosmetisch artsen in Nederland. Voordat je voor een behandeling kiest is het belangrijk om de voor- en nadelen en risico’s van een botox behandeling helder te hebben. Lees in dit artikel hoe je echte ervaringen en fake ervaringen kunt herkennen. 

botox-reviews

Botox reviews

Lees ervaringen van andere consumenten met Botox behandelingen. Er zijn tienduizenden reviews over Botox. De meeste mensen zijn erg blij na hun behandeling. Maar wat vonden de mensen van de arts? En van de kliniek? Lees Botox reviews van alle klinieken in Nederland:

 

Bekijk Botox ervaringen

Hele fijne kliniek. Ik heb voorhoofd botox en kraaienpoten gedaan. Mooie resultaat en aardige dokter en medewerkers. Ik raad medic beauty zeker aan! 💗
Nelsi van Cleef
Medic Beauty Arnhem
30 september 2022 09:09
Ik heb 3 dagen geleden een touch up laten doen voor mijn voorhoofd, met botox door arts Jade. De ontvangst bij Cosmetique Totale is bijzonder hartelijk en professioneel. De kliniek heeft een schone en luxe uitstraling. De kosten van de behandelingen zijn (vind ik) redelijk geprijsd en dat is ook belangrijk. Daarnaast wordt er geluisterd naar je wensen en w... Toon meer »
Ik heb 3 dagen geleden een touch up laten doen voor mijn voorhoofd, met botox door arts Jade.

De ontvangst bij Cosmetique Totale is bijzonder hartelijk en professioneel. De kliniek heeft een schone en luxe uitstraling. De kosten van de behandelingen zijn (vind ik) redelijk geprijsd en dat is ook belangrijk. Daarnaast wordt er geluisterd naar je wensen en wordt daarbij advies op maat gegeven. Toon minder »
11 oktober 2022 17:05
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
25 november 2022 19:07

Google reviews

Google is wereldwijd het grootste review platform. Alle bedrijven kunnen Google reviews ontvangen. Op Injectablesbooking.nl worden de Google reviews van alle klinieken gepubliceerd. Consumenten vinden Google reviews over het algemeen betrouwbaarder dan andere review sites. Het is lastiger om nep Google reviews te schrijven dan op andere review platforms. Lees hier alles over de Google reviews op Injectablesbooking.nl

Hoe herken je echte reviews?

In Nederland zijn er momenteel (begin 2023) ca. 1125 locaties waar je terecht kunt voor een botox behandeling. Veel klinieken hebben ronkende reviews. Het is belangrijk om echte reviews te onderscheiden van fake reviews. Je weet het nooit 100% zeker, maar je kunt fake reviews herkennen aan:

-De naam van de schrijver
-Het taalgebruik van de review
-Als de tone of voice in alle reviews op elkaar lijkt
Context: Wanneer reviews op elkaar lijken (jargon, onderwerp, taalgebruik), dan kun je argwanend zijn.
-De regelmaat van nieuwe reviews
Context: Wanneer in korte periode veel reviews zijn verschenen en daarvoor/daarna lange tijd niet, ook dan kun je argwanend zijn.

-----------------------

Lees verder:

Botox aanbieding
Botox voor mannen
Goedkope Botox
Complicaties
Lipflip
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?
Tandenknarsen
Kraaienpootjes
Zweetoksels

-----------------------

Beste botox ervaringen

Naast de beste botox ervaringen is het ook relevant om andere kwalitatieve elementen van de diverse klinieken met elkaar te vergelijken. 
Hoe lang bestaat de kliniek al? 
Hoeveel artsen werken bij de kliniek? 
Hoe lang werken deze artsen al bij deze kliniek? 
Welke opleiding hebben de werkzame artsen genoten? (een plastisch chirurg, dermatoloog en cosmetisch arts KNMG zijn beschermde titels)

Bekijk foto’s van botox ervaringen

Voor en na foto’s zijn belangrijk, maar zelden representatief voor jouw situatie. Vaak lijkt het model of de indicatie ook niet op jouw indicatie. Klik op deze link om meer Botox voor en na foto’s te bekijken. Hierbij één voorbeeld voor/na foto van voorhoofdsrimpels:

botox-ervaringen

Reviews van alle klinieken

Voer je locatie in en bekijk de Botox reviews van alle klinieken. Bovenaan de pagina kun je sorteren op ‘Beoordeling’.

Fronsrimpel behandeling ervaring

Veel mensen overwegen een fronsrimpel behandeling omdat zij zich storen aan de rimpel. Vaak levert het ook nog een positieve bijdrage aan het voorkomen van migraine en/of een vermoeid gevoel van het voorhoofd. Lees de reviews van alle botox behandelingen in de zoekresultaten.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen botox ervaringen

Waar kun je botox reviews lezen?

Op Injectablesbooking.nl staan duizenden botox reviews. Lees reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Voer je locatie in en vergelijk alle reviews geschreven door consumenten.

Wat voor merk van botox is het beste?

Bekende en goed gewaardeerde merken zijn: Bocouture, Azzalure, Alluzience, Dysport, Letybo en Botox.

Kan botox mislukken?

Een botox behandeling mislukt bij een deskundige medische professional eigenlijk nooit. In sommige gevallen wordt er te weinig botox ingespoten. In dat geval kun je de rimpels nog activeren. Soms wordt ook niet op het juiste plekje geinjecteerd. Daardoor kan een hangend ooglid ontstaan. Dit trekt na een paar weekjes weg. 

Wat zijn botox ervaringen?

Botox ervaringen zijn reviews van consumenten. Voer je locatie in en lees duizenden botox reviews van consumenten.

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet van botox?

Na 2-5 dagen wordt de botulinetoxine geactiveerd. Na 2 weken werkt het optimaal. Werkt het nadien nog niet optimaal? Neem dan contact op met je behandelend arts. Voor goede activatie kun je de eerste uren na behandeling je mimiek veel gebruiken; fronsen, boos kijken, verbaasd kijken, lachen, etc. 

Wat is de beste botox kliniek?

De beste botox kliniek is een kliniek met goede reviews, goede artsen én bij jou in de buurt gevestigd. Voer je locatie in en kies de beste botox kliniek bij jou in de buurt.

Wat zijn de beste botox reviews?

Kies de kliniek met de beste reviews. Lees duizenden botox reviews. Voer je locatie in en vergelijk op kwaliteit, ervaring, merknaam en prijs. Kies een kliniek bij jou in de buurt.

Wie heeft slechte botox ervaringen?

Lees duizenden botox ervaringen van consumenten. Slechte ervaringen zijn er zelden. De meeste mensen kiezen na ca. 16 weken graag voor een vervolgbehandeling omdat zij tevreden zijn.

Hoe kun je zien of iemand botox gebruikt?

Wanneer bij een persoon geen rimpels ontstaan tijdens het praten, lachen en emoties tonen, dan maakt deze persoon in de meeste gevallen gebruik van botox. In de media gebruikt meer dan 80% van de mensen botox. Zij zien er over het algemeen goed uit. Sommige mensen slaan door met te veel fillers. Dat vinden de meeste mensen niet mooi. Dat is zeker niet representatief voor alle mensen die botox gebruiken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt