Botox ervaringen

4 januari 2024

Vergelijk eenvoudig alle Botox reviews in de buurt op Injectablesbooking.

Botox ervaringen

Bekijk de Botox ervaringen van alle klinieken bij jou in de buurt. Injectablesbooking.nl is een platform waarop je informatie en reviews kunt lezen van alle klinieken en cosmetisch artsen in Nederland. Voordat je voor een behandeling kiest is het belangrijk om de voor- en nadelen en risico’s van een botox behandeling helder te hebben. Lees in dit artikel hoe je echte ervaringen en fake ervaringen kunt herkennen. 

Informatie

Prijs
v.a. € 59
Behandeltijd
5-15 minuten
Reviews
1000+
Pijnscore (1-10)
2
botox-reviews

Botox reviews

Lees ervaringen van andere consumenten met Botox behandelingen. Er zijn tienduizenden reviews over Botox. De meeste mensen zijn erg blij na hun behandeling. Maar wat vonden de mensen van de arts? En van de kliniek? Lees Botox reviews van alle klinieken in Nederland:

 

Reviews

Mijn eerste keer botox bij Oran was 4 jaar terug, en ik wil geen ander meer. Oran is eerlijk over de behandelingen en resultaten en zorgt er altijd voor dat het natuurlijk blijft. Ik ben super tevreden en en raad haar aan iedereen aan.
Manuela Overhorst
Oran Aesthetics
20 maart 2023 10:10
Hele fijne ervaring. Veel persoonlijke aandacht en goede uitleg. Ik heb botox laten zetten in voorhoofd, tussen wenkbrauwen, rondom ogen en in hals. En daarnaast iets nieuws uitgeprobeerd, nl Lumi Eyes. Na 2wk prachtig resultaat en tijdens terugkom consult nog lichte touchup. De arts weet wat ze doet en prikt subliem. Aanrader!
Happy Buddha Aruba
ANC Clinics
25 april 2024 11:11
Top artsen en prachtige resultaten! Zeker een aanrader. Ik heb lippen, jukbeenderen en botox laten doen. Heel blij mee.
Tar Vermeulen
Oran Aesthetics
10 mei 2024 12:12
Afgelopen woensdag mijn eerste botox behandeling gehad. Ik was erg zenuwachtig, door de goede en professionele doktoren werd ik erg gerustgesteld. Ik ben super tevreden met het resultaat en kom zeker terug! - Jolanda
20 maart 2023 12:12
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug kom... Toon meer »
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug komen. Ben zeer benieuwd naar het resultaat over 2 weken. Maar so far so good! Toon minder »
Zdenka Nieuwenhuizen
De Gezichtskliniek - Utrecht
25 maart 2024 11:11
Ik ben nu meerdere keren bij van Rosmalen kliniek geweest voor diverse behandelingen en ik ben heel tevreden over de resultaten. Ik ben zelf onder behandeling bij Myrthe. Bij mijn eerste bezoek vroeg ze aan mij of ik soms last had van bruxisme (tanden knarsen en klemmen). Dat klopte inderdaad, en had via de tandarts al geprobeerd om het te verhelpen met een... Toon meer »
Ik ben nu meerdere keren bij van Rosmalen kliniek geweest voor diverse behandelingen en ik ben heel tevreden over de resultaten. Ik ben zelf onder behandeling bij Myrthe. Bij mijn eerste bezoek vroeg ze aan mij of ik soms last had van bruxisme (tanden knarsen en klemmen). Dat klopte inderdaad, en had via de tandarts al geprobeerd om het te verhelpen met een bitje maar helaas zonder resultaat. Ik vond het in eerste instantie spannend om botox te krijgen in mijn kaakspieren maar ik ben super blij dat ik het heb gedaan. Nooit meer opstaan met pijnlijke spieren in mijn kaak en mijn gezicht is ook meer symmetrisch en smaller geworden waar ik echt super blij mee ben :) Toon minder »
22 maart 2024 11:11
Dr Andre neemt uitgebreid de tijd om alles zo helder mogelijk uit te leggen. Je merkt dat hij onwijs veel kennis heeft en zijn vak verstaat. Het is een kunst om je gespannen klant op zijn of haar gemak te laten voelen, met een beetje humor en een dosis vriendelijkheid heeft hij dat in een mum van tijd in orde kunnen maken. Ik ben onwijs tevreden met de boto... Toon meer »
Dr Andre neemt uitgebreid de tijd om alles zo helder mogelijk uit te leggen. Je merkt dat hij onwijs veel kennis heeft en zijn vak verstaat. Het is een kunst om je gespannen klant op zijn of haar gemak te laten voelen, met een beetje humor en een dosis vriendelijkheid heeft hij dat in een mum van tijd in orde kunnen maken.

Ik ben onwijs tevreden met de botox en filler behandeling en het advies dat daarmee gepaard ging. Bedankt en tot de volgende keer! Toon minder »
5 augustus 2019 18:06
Ik ben super blij met het advies over de mogelijkheden met Botox en fillers. Er wordt hier gebruik gemaakt van de beste fillers (Juvederm). Super blij met het natuurlijke resultaat en kan deze kliniek iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwaliteit. Ik heb ruim 115 kilometer moeten reizen naar deze kliniek maar dat is het allemaal waard geweest, het gaat t... Toon meer »
Ik ben super blij met het advies over de mogelijkheden met Botox en fillers. Er wordt hier gebruik gemaakt van de beste fillers (Juvederm). Super blij met het natuurlijke resultaat en kan deze kliniek iedereen aanbevelen die op zoek is naar kwaliteit. Ik heb ruim 115 kilometer moeten reizen naar deze kliniek maar dat is het allemaal waard geweest, het gaat toch om je gezicht, bedankt! 😊 Toon minder »
30 september 2022 11:11
In 2019 bij de kliniek in Zoetermeer een ooglidcorrectie uit laten voeren waar ik nog steeds zeer blij mee ben. Deze keer ben ik langsgegaan voor een botoxbehandeling. De ontvangst, de behandelaar (Drs. Raymond de Zeeuw) en de hygiëne heb ik wederom als zeer prettig ervaren. De volgende afspraak heb ik alweer ingepland.
Erven C. Honkoop
Laurium Klinieken Houten
21 maart 2024 13:01
Ik ben 2 weken geleden voor het eerst naar Ject Clinics geweest en zeker NIET de laatste keer. Goede service en de arts neemt heel erg tijd voor je wat heel fijn is. En de Botox is top!! 👌🏼
LexC Amsterdam
JECT Clinics Den Haag
29 maart 2022 06:06
Al langer wilde ik graag botox proberen maar kon geen kliniek vinden die mij een goed gevoel gaf, tot ik bij Renate uitkwam. Meteen bij de eerste afspraak heb ik Renate als persoon, de zorgvuldigheid en de tijd die ze neemt voor vragen en uitleg als zeer prettig ervaren. Inmiddels al een paar keer terug geweest en heel blij met de resultaten.
28 augustus 2023 18:06
Tot op heden nog geen migraine na Botox injecties in frons en nek. Zit dat in vrij zijn in verband met de herfstvakantie of werkt het wellicht al? Spannend!
19 oktober 2023 09:09
Heel erg blij met het resultaat! Ze doet het altijf heel natuurlijk en fris, niemand ziet dat ik botox heb. Ik kom hier al jaren!
Super lieve mensen voel me ook op me gemak en zijn erg professioneel. Kortom een blije klant!
Pascalle Kouwenhoven
SkinSurgery Clinics Den Haag
18 oktober 2022 13:01
Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
Glow Clinic
15 december 2022 17:05
Enorm blij met de behandeling van vandaag. Ik ging voor een consult bij Dr. Ruig voor een kin filler. Hij was heel eerlijk over wat ik wel en niet nodig had. In deze praktijk draait het om de natuurlijke kant van fillers/botox en niet om een neppe look wat je enorm veel geld gaat kosten. Heel blij mee! Ik kom zeker terug
15 september 2023 09:09
Ik ben buitengewoon tevreden over de kliniek. Het personeel is vriendelijk en betrouwbaar, altijd beschikbaar voor advies. De behandelingen met Botox en fillers hebben verbluffende resultaten opgeleverd. Kortom, ik ben super tevreden en beveel ze van harte aan!!
Esra Karakas
Xavier Clinics
11 januari 2024 13:01
In 2019 bij de kliniek in Zoetermeer een ooglidcorrectie uit laten voeren waar ik nog steeds zeer blij mee ben. Deze keer ben ik langsgegaan voor een botoxbehandeling. De ontvangst, de behandelaar (Drs. Raymond de Zeeuw) en de hygiëne heb ik wederom als zeer prettig ervaren. De volgende afspraak heb ik alweer ingepland.
21 maart 2024 13:01
Vrijdag 29 juli 2022 ben ik voor het eerst bij JECT Clinics geweest bij dr. Bruin en ik heb hier een enorme goede ervaring aan overgehouden. Allereerst wordt hier ontzettend netjes de tijd genomen en wordt er uitgelegd wat voor soort filler of Botox wordt gebruikt. Er wordt echt aandacht geschonken en gekeken wat er precies nodig is om het gewenste resultaa... Toon meer »
Vrijdag 29 juli 2022 ben ik voor het eerst bij JECT Clinics geweest bij dr. Bruin en ik heb hier een enorme goede ervaring aan overgehouden.

Allereerst wordt hier ontzettend netjes de tijd genomen en wordt er uitgelegd wat voor soort filler of Botox wordt gebruikt. Er wordt echt aandacht geschonken en gekeken wat er precies nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Verder vroeg ik bijvoorbeeld ook om een andere behandeling maar werd eerlijk vertelt dat dit nog niet nodig is!

Vergeleken met een andere kliniek waar ik kwam is dit absoluut GEEN lopende band werk en kan ik iedereen deze kliniek aanbevelen.

Ik ben ook enorm blij met het resultaat. Zeer benieuwd hoe lang de Alluzience Botox zal aanhouden, dankjewel! Toon minder »
Sabrina van rijn
JECT Clinics Den Haag
3 augustus 2022 12:12
Ik heb al jaren ervaring met fillers en Botox. Ben voor het eerst, na wat onzeker zijn geworden bij een andere kliniek. Bij Patrice Visser terecht gekomen. Wat een warm en rustig ontvangst. Alles werd me zo rustig uitgelegd, waardoor de onzekerheid verdween. En tijdens het spuiten vertellen wat ze ging doen. Alle tijd en rust! Wat een ontzettend warme vrouw... Toon meer »
Ik heb al jaren ervaring met fillers en Botox.
Ben voor het eerst, na wat onzeker zijn geworden bij een andere kliniek.
Bij Patrice Visser terecht gekomen.
Wat een warm en rustig ontvangst.
Alles werd me zo rustig uitgelegd, waardoor de onzekerheid verdween.
En tijdens het spuiten vertellen wat ze ging doen. Alle tijd en rust!
Wat een ontzettend warme vrouw is dit!
En niet onbelangrijk een prachtig resultaat!
Ik heb mijn kliniek gevonden en niet alleen voor Injectebels ook een huidspecialist heeft ze in haar kliniek zitten. Toon minder »
3 februari 2023 09:09
Super service! Heb in mijn frons Botox en daardoor is mijn hoofdpijn met 80% minder. Ga zo door!
25 oktober 2019 10:10
Ik heb bij Edward drie keer een botox behandeling gehad voor frons, voorhoofdrimpels en wenkbrauwlift. In eerste instantie vond ik het spannend maar Edward stelde mij al snel gerust en is een echte specialist in zijn vak. Toen de botox na een aantal dagen was ingewerkt moest ik eerst even wennen, maar k wel al snel verliefd op het resultaat!!
9 september 2020 15:03
Bij Face experts heb ik een botox behandeling gehad. Laura heeft mij geholpen en ik heb bijna niets gevoeld van de injecties! Echt heel fijn!!!
22 april 2024 12:12
Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek geweest voor subtiele lipfillers en botox tegen mijn frons. Ik vond dokter Michèle heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat; mijn lippen zijn heel mooi en natuurlijk met subtiel wat meer volume. Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen!
2 maart 2022 13:01
Maarten Façee Schaeffer is erg professioneel. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je hulpvraag is. Ik ben meerdere malen bij Maarten geweest voor een botox behandeling in m’n kaken tegen overmatig knarsen en ben sindsdien hoofdpijn vrij. Ik ben erg tevreden!
9 maart 2020 16:04
Ooit bij Annemarie van Rosmalen terecht gekomen vanwege spanningshoofdpijnen, botox bleek voor mij een hele goeie oplossing. Inmiddels kom ik hier al sinds 2015 voor een kleine touch up per half jaar. Botox frons en traangootjes voor een frisse look, heel blij ook met dr Shai die nooit meer zal doen dan nodig is. Waardoor je een natuurlijke look behoud. Prof... Toon meer »
Ooit bij Annemarie van Rosmalen terecht gekomen vanwege spanningshoofdpijnen, botox bleek voor mij een hele goeie oplossing. Inmiddels kom ik hier al sinds 2015 voor een kleine touch up per half jaar. Botox frons en traangootjes voor een frisse look, heel blij ook met dr Shai die nooit meer zal doen dan nodig is. Waardoor je een natuurlijke look behoud. Professionele begeleiding en vriendelijke begeleiding en klantenservice en goed advies in producten. Toon minder »
4 september 2023 13:01
Een aantal weken geleden ben ik hier geweest voor een Botox behandeling aan mijn frons en fijne lijntjes op mijn voorhoofd. De artsen gaan hygiënisch te werk en staan je vriendelijk te woord. De volgende keer kom ik zeker terug bij The body clinic.
2 maart 2023 19:07
Mooi resultaat, botox light voor meer symmetrie in gezicht!
Blijf zeker terug komen.
Vriendelijk en deskundig.
11 december 2020 18:06
Ontzettend lieve, vriendelijke en kundige arts. Ondertussen word ik alweer ruim een jaar geprikt door Irene. Ik heb vreselijk veel last van migraine en botox is voor mij een ontzettende uitkomst.
Ze denkt goed met je mee, toont oprechte interesse, neemt je serieus en is een kei in haar vak.

Ik ga altijd graag naar haar toe
Miriam Van Duijn
Dokter Irene
24 mei 2024 11:11
Na jarenlange ergernis over mijn kraaienpootjes toch de stap naar The Body Clinic Amsterdam gemaakt. Na één Botox behandeling kan ik weer blij in de spiegel kijken
Dankjewel voor de goede zorgen
2 maart 2023 21:09
Voor het eerst langs geweest voor botox en wat vond ik het spannend! Hier is Drs. Amra onwijs fijn mee omgegaan om mij echt op mijn gemak te stellen en welkom te laten voelen in de kliniek. Het resultaat is onwijs mooi.

Een mooie kliniek waar ze echt meedenken met je voor een mooi kundig resultaat.

Bedankt groetjes Sorèl
4 januari 2023 11:11
Zojuist een 3-zone botox behandeling en een 1 ml lipfiller behandeling gehad. Zeer vriendelijk en goed geholpen. De dames zijn professioneel en de behandeling was helemaal niet pijnlijk. Echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug!
S. Sungurlu
ANC Clinics
29 april 2024 08:08
Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-... Toon meer »
Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-D Toon minder »
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en... Toon meer »
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en 1 jaar verder nog niks en ook nog MAANDENlange wachttijden.Typisch België!Dus,ik kom zeker terug! Toon minder »
Emese Balogh
ABC Clinic
1 juli 2022 04:04
Ik ben een maand geleden behandeld door dr. Hero Zijlker met botox in mijn kaak tegen tandenknarsen en super blij met het resultaat. De spanning was na een week al veel minder en nu nagenoeg weg. Dr. Hero is heel professioneel en neemt de tijd om alle opties door te lopen en uit te leggen, en aangezien dit mijn eerste keer botox was, was dit heel fijn. De be... Toon meer »
Ik ben een maand geleden behandeld door dr. Hero Zijlker met botox in mijn kaak tegen tandenknarsen en super blij met het resultaat. De spanning was na een week al veel minder en nu nagenoeg weg. Dr. Hero is heel professioneel en neemt de tijd om alle opties door te lopen en uit te leggen, en aangezien dit mijn eerste keer botox was, was dit heel fijn. De behandeling zelf was ook heel snel en pijnloos. Mijn vervolgbehandeling is gepland, en ik zou iedereen aanraden die botox overweegt of wil laten doen, dit bij Dr. Hero te doen. Toon minder »
Beatrice Donoghue
Tom and Bart Esthetics
1 februari 2024 18:06
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkom... Toon meer »
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkomstigheid! Ik ben geholpen door een vriendelijke en deskundige arts. Ik zou BTX Clinics zeker aanraden! Toon minder »
Minhu Dhont
BTX Clinics
5 december 2023 16:04
BTX Clinics, super bedankt voor jullie persoonlijke en professionele behandeling! Ik heb van dokter Pim botox gekregen in mijn kaakspieren omdat ik constant zat te tandenknarsen. Het is nu helemaal over en mijn kaken voelen super ontspannen aan. Blij met het resultaat, ik kom zeker terug!
Rick Kamping
BTX Clinics
1 mei 2024 16:04
Ik had de beste ervaring met Stadsklinieken Leeuwarden, ik ging naar binnen met een idee van wat ik zocht, Haider Alnahwi was mijn behandelaar. Hij was zeer geduldig en nam de tijd om te luisteren naar wat ik precies zocht. Op zijn advies gingen we uiteindelijk op zoek naar 1 ml fillers voor mijn lippen. Bij mijn eerste afspraak gebruikte hij 0,4 ml en we be... Toon meer »
Ik had de beste ervaring met Stadsklinieken Leeuwarden, ik ging naar binnen met een idee van wat ik zocht, Haider Alnahwi was mijn behandelaar. Hij was zeer geduldig en nam de tijd om te luisteren naar wat ik precies zocht. Op zijn advies gingen we uiteindelijk op zoek naar 1 ml fillers voor mijn lippen. Bij mijn eerste afspraak gebruikte hij 0,4 ml en we besloten de rest 2 weken later te controleren en bij te werken tijdens mijn nazorgconsult. Ik zou 100% terugkeren naar stadsklinieken en iedereen die op zoek is naar botox of fillers aanraden hierheen te komen. Bedankt aan het lieve madeliefje voor het controleren en fantastisch zijn. Zo blij met mijn lippen. Ze zijn natuurlijk en bijna niemand heeft gemerkt dat ik ze heb laten doen! Toon minder »
21 februari 2024 09:09
Gezichts fillers en Botox pakket incl hydra booster genomen , zo een natuurlijk resultaat! Kundig geplaatst , Echt tevreden … beste investering in mezelf ooit ☺️ Happy
25 mei 2022 12:12
Beter kan niet. Liquid facelift icm botox is een zeer jeugdige uitstraling.
24 december 2023 19:07
Afgelopen dinsdag weer een Botoxbehandeling voor frons en wenkbrauw gehad en -voor mij nieuw- een Radiesse behandeling voor lijntjes rondom de mond. Behandelaar was Drs. Amra Sabanovic en ik ben superblij met het resultaat. Heel goed advies ontvangen nadat ik had aangegeven waar ik me aan stoorde. Het resultaat is nu al mooi en heel natuurlijk, wat ik heel... Toon meer »
Afgelopen dinsdag weer een Botoxbehandeling voor frons en wenkbrauw gehad en -voor mij nieuw- een Radiesse behandeling voor lijntjes rondom de mond. Behandelaar was Drs. Amra Sabanovic en ik ben superblij met het resultaat. Heel goed advies ontvangen nadat ik had aangegeven waar ik me aan stoorde. Het resultaat is nu al mooi en heel natuurlijk, wat ik heel belangrijk vind. Ik ben fan :-) Toon minder »
21 december 2023 11:11
Vandaag voor controle van mijn botox behandeling bij dr Bruin geweest. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en heeft ook voor betere resultaat de botox onder mijn wenkbrauwen bijgewerkt. Super 👍🏼
24 juli 2023 11:11
Hier geweest omdat er iets aan mijn gezicht niet in balans was maar ik kon niet ontdekken wat dit was. Ik wilde botox proberen maar dat raadde dokter Shai af. Uiteindelijk erachter gekomen dat mijn gezicht niet in balans was door een onderontwikkelde kin. Met een beetje filler m'n gezicht in balans gebracht en hier ben ik echt heel erg tevreden mee. De klini... Toon meer »
Hier geweest omdat er iets aan mijn gezicht niet in balans was maar ik kon niet ontdekken wat dit was. Ik wilde botox proberen maar dat raadde dokter Shai af. Uiteindelijk erachter gekomen dat mijn gezicht niet in balans was door een onderontwikkelde kin. Met een beetje filler m'n gezicht in balans gebracht en hier ben ik echt heel erg tevreden mee. De kliniek is schoon en netjes, personeel is vriendelijk en dokter Shai is heel erg kundig. Al met al erg blij mee en ik kom hier zeker terug! Toon minder »
17 juni 2023 11:11
Bij dr. Deborah heb ik mijn eerste Botox behandeling gehad. Ik werd goed geïnformeerd en voorbereid, de behandeling was vrijwel pijnloos en ik ben erg tevreden over het resultaat!
maaike out
Glow Clinic
8 februari 2023 11:11
Ik snap de slechte reviews niet.. Altijd goed en beleefd geholpen. Veel gezichten gezien na al die jaren maar allemaal even aardig en kundig. Botox werkt ook veel langer door dan bij concurrent. Daar is het na 3 maanden uitgewerkt terwijl ik bij cityclinics om de 4 maanden laat bijwerken maar is alleen puur om te onderhouden. Beweging dan is na 4 maanden als... Toon meer »
Ik snap de slechte reviews niet.. Altijd goed en beleefd geholpen. Veel gezichten gezien na al die jaren maar allemaal even aardig en kundig. Botox werkt ook veel langer door dan bij concurrent. Daar is het na 3 maanden uitgewerkt terwijl ik bij cityclinics om de 4 maanden laat bijwerken maar is alleen puur om te onderhouden. Beweging dan is na 4 maanden alsnog minimaal.. Toon minder »
Lisette Franssen
City Clinics Breda
11 april 2024 17:05
Ik ben 2 keer geweest bij Xavier Clinics voor een Botox behandeling voor overmatig zweten en voor tandenknarsen. Beide keer super goed geholpen door de artsen, ben blij met het resultaat. Heel leuk team!
yahia salloom
Xavier Clinics
24 maart 2022 13:01
Vriendelijke ontvangst met koffie. Arts invoelend, luisterde goed en was zeer voorzichtig daar ik een beetje angstig was voor het resultaat. Prima verlopen, ben zeer tevreden met het resultaat. Behandeld met Botox en Fillers.
6 december 2023 18:06
Ik ben bij Liquid Beauty Nootdorp geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk en Victoria en zuster Christina zijn zeer b... Toon meer »
Ik ben bij Liquid Beauty Nootdorp geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk en Victoria en zuster Christina zijn zeer behulpzaam en geven passend advies.
De volgende behandeling zal ik op korte termijn bij hen inplannen! Toon minder »
2 oktober 2022 12:12
Van het maken van een afspraak tot het consult heel professioneel geholpen en behandeld. Vooraf besproken wat er ging gebeuren en de botox behandeling was in een halve minuut gedaan. Voor ik het wist was het al voorbij. Geen rode plekken en het resultaat is top! Ik kan drs Annebeth Kroeskop absoluut aanraden en kom daarom ook zeker terug.
Felix van der Heijden
Annebethkroeskop.com BV
11 december 2019 16:04
Dit was mijn 1e keer dat ik botox heb gedaan. Ik was super nerveus, maar de arts (dr Ruig) was erg vriendelijk en heeft mij gerustgesteld en alles duidelijk uitgelegd wat ging gebeuren. Het is nu een week later en ik ben super tevreden. Ik heb mijn frons laten doen en er is geen frons meer te zien. Dit ga ik zeker bijhouden bij JECT! Super mooie clinic trouw... Toon meer »
Dit was mijn 1e keer dat ik botox heb gedaan. Ik was super nerveus, maar de arts (dr Ruig) was erg vriendelijk en heeft mij gerustgesteld en alles duidelijk uitgelegd wat ging gebeuren. Het is nu een week later en ik ben super tevreden. Ik heb mijn frons laten doen en er is geen frons meer te zien. Dit ga ik zeker bijhouden bij JECT! Super mooie clinic trouwens. Tot snel. Toon minder »
Christy Caruso
JECT Clinics Den Haag
26 september 2022 07:07
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor. ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox er... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor.
ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox ervaring.❤️ Toon minder »
25 juni 2022 11:11

Google reviews

Google is wereldwijd het grootste review platform. Alle bedrijven kunnen Google reviews ontvangen. Op Injectablesbooking.nl worden de Google reviews van alle klinieken gepubliceerd. Consumenten vinden Google reviews over het algemeen betrouwbaarder dan andere review sites. Het is lastiger om nep Google reviews te schrijven dan op andere review platforms. Lees hier alles over de Google reviews op Injectablesbooking.nl

Hoe herken je echte reviews?

In Nederland zijn er momenteel (begin 2023) ca. 1125 locaties waar je terecht kunt voor een botox behandeling. Veel klinieken hebben ronkende reviews. Het is belangrijk om echte reviews te onderscheiden van fake reviews. Je weet het nooit 100% zeker, maar je kunt fake reviews herkennen aan:

-De naam van de schrijver
-Het taalgebruik van de review
-Als de tone of voice in alle reviews op elkaar lijkt
Context: Wanneer reviews op elkaar lijken (jargon, onderwerp, taalgebruik), dan kun je argwanend zijn.
-De regelmaat van nieuwe reviews
Context: Wanneer in korte periode veel reviews zijn verschenen en daarvoor/daarna lange tijd niet, ook dan kun je argwanend zijn.

Heeft Botox nadelen?

Veel reviews gaan over persoonlijke ervaringen met een Botox behandeling. Botox heeft overduidelijk voordelen. Maar heeft het goedje ook nadelen?

Dokter Margaritha Adams van Waterland Kliniek geeft antwoord op de vraag: Wat zijn de nadelen van Botox?

-----------------------

Lees verder:

Botox aanbieding
Botox voor mannen
Goedkope Botox
Complicaties
Lipflip
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?
Tandenknarsen
Kraaienpootjes
Zweetoksels

-----------------------

Beste botox ervaringen

Naast de beste botox ervaringen is het ook relevant om andere kwalitatieve elementen van de diverse klinieken met elkaar te vergelijken. 
Hoe lang bestaat de kliniek al? 
Hoeveel artsen werken bij de kliniek? 
Hoe lang werken deze artsen al bij deze kliniek? 
Welke opleiding hebben de werkzame artsen genoten? (een plastisch chirurg, dermatoloog en cosmetisch arts KNMG zijn beschermde titels)

Bekijk foto’s van botox ervaringen

Voor en na foto’s zijn belangrijk, maar zelden representatief voor jouw situatie. Vaak lijkt het model of de indicatie ook niet op jouw indicatie. Klik op deze link om meer Botox voor en na foto’s te bekijken. Hierbij één voorbeeld voor/na foto van voorhoofdsrimpels:

botox-ervaringen

Voor & na foto's

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Westervoort (na)
Deze foto's zijn van Ivy clinics Westervoort
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Deze foto's zijn van Happy Fillers
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Deze foto's zijn van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables - Huidzorg Houten (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables - Huidzorg Houten (na)

Reviews van alle klinieken

Voer je locatie in en bekijk de Botox reviews van alle klinieken. Bovenaan de pagina kun je sorteren op ‘Beoordeling’.

Fronsrimpel behandeling ervaring

Veel mensen overwegen een fronsrimpel behandeling omdat zij zich storen aan de rimpel. Vaak levert het ook nog een positieve bijdrage aan het voorkomen van migraine en/of een vermoeid gevoel van het voorhoofd. Lees de reviews van alle botox behandelingen in de zoekresultaten.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen botox ervaringen

Waar kun je botox reviews lezen?

Wat voor merk van botox is het beste?

Kan botox mislukken?

Wat zijn botox ervaringen?

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet van botox?

Wat is de beste botox kliniek?

Wat zijn de beste botox reviews?

Wie heeft slechte botox ervaringen?

Hoe kun je zien of iemand botox gebruikt?

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 31x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhiloStylage
Onlangs 55x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 10x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 16x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt