Injectables Clinic Aalsmeer

Injectables Clinic Aalsmeer

Injectables Clinic Aalsmeer uit Aalsmeer is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
84 reviews
Ik kwam bij dr. Brandt terecht na een teleurstellende ervaring bij een andere kliniek. Dit was de beste beslissing ooit! Dr. Brandt levert maatwerk, denkt met me mee en voor mij het allerbelangrijkst: hij begrijpt wat ik wil. Het voelt alsof ik mijn gezicht helemaal aan hem kan toevertrouwen. Ik ben dus al jarenlang een tevreden klant. Niemand ziet dat er ie... Toon meer »
Ik kwam bij dr. Brandt terecht na een teleurstellende ervaring bij een andere kliniek. Dit was de beste beslissing ooit! Dr. Brandt levert maatwerk, denkt met me mee en voor mij het allerbelangrijkst: hij begrijpt wat ik wil. Het voelt alsof ik mijn gezicht helemaal aan hem kan toevertrouwen. Ik ben dus al jarenlang een tevreden klant. Niemand ziet dat er iets aan me gedaan is maar ik krijg wel veel complimenten. En ik voel me fijner en zelfverzekerder, wat weer een positief effect heeft op mijn uitstraling. Kortom: als je nog twijfelt, ga er voor! Het is vertrouwd, veilig en ook nog betaalbaar. Gegarandeerd een mooi en natuurlijk resultaat 👍 Toon minder »
J
26 mei 2022 10:10
Ik kom al jaren bij Dr Brandt en dit met meer dan volle tevredenheid. Professioneel met een prettige benadering maar bovenal ook met mooie resultaten die in balans zijn. Je bent in goede handen!
Babette van den Berg
25 mei 2022 03:03
Ik ben al bij verschillende klinieken geweest en kwam bij Dr Brandt door een vriendin. Dr Brandt heeft verstand van zaken en weet wat hij doet en waar hij over praat. Hij is geduldig luistert naar je en geeft goed advies en hij is ook erg vriendelijk. Ben nu een paar keer bij hem geweest voor een behandeling en ga zeker nog vaker naar hem toe.....voor mij ge... Toon meer »
Ik ben al bij verschillende klinieken geweest en kwam bij Dr Brandt door een vriendin.
Dr Brandt heeft verstand van zaken en weet wat hij doet en waar hij over praat. Hij is geduldig luistert naar je en geeft goed advies en hij is ook erg vriendelijk.
Ben nu een paar keer bij hem geweest voor een behandeling en ga zeker nog vaker naar hem toe.....voor mij geen ander meer! Toon minder »
Ferry Vm
13 mei 2022 16:04
Hele professionele arts met een passie voor het vak!
Legt goed en rustig uit en geeft eerlijk advies.

Mooie locatie met goede parkeergelegenheid
Stephanie Versteeg
4 mei 2022 17:05
Het is mijn 2e keer geweest bij Dr.Brandt vind zijn werk geweldig, deskundig en zeer accuraat. Luistert goed naar de klant, levert mooie natuurlijke resultaat wat ook heel belangrijk vind. Geeft altijd eerlijke advies dus een prima en betrouwbare arts!
Bano .J
17 april 2022 11:11
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog. Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na e... Toon meer »
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog.

Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na een geruststellend en gratis consult was de keuze voor de eerste botoxbehandeling zò gemaakt.

Dokter Brandt nam uitgebreid de tijd en voorzag mij van de juiste informatie, ook ná de
behandeling. Het resultaat was binnen de kortste keren verbluffend. Mijn huid was mooi egaal en van een rimpel was bijna geen sprake meer.

Ondertussen heeft mijn eerste behandeling 3 maanden geleden plaatsgevonden en ben ik vandaag voor mijn tweede botoxbehandeling langs geweest. Ik ben nogmaals uiterst tevreden over het gehele proces en kan de kliniek van Dokter Brandt absoluut aan iedereen aanbevelen. Toon minder »
Gayle van Rhijn
15 april 2022 21:09
Absolute topper, die z'n tijd neemt om naar je te luisteren en precies doet wat je vraagt. Mijn vaste plek!
Andrew Michael
15 april 2022 15:03
Vandaag bij dokter brandt geweest
Voor een behandeling met profhilo
Wat heel natuurlijk is een oppepper
Voor je huid
Dokter brandt geeft goed advies en zijn instituut ziet er heel verzorgd uit
Carla Bloemist
25 maart 2022 16:04
Ik kom hier altijd en zeer tevreden over het resultaat!
Super vriendelijk, eerlijk en geeft goed advies.
Lisa Tien
19 maart 2022 15:03
Zeer prettig ontvangst en een keurige kliniek. Luistert goed naar wat jou wensen zijn en hij helpt hierbij een juiste keus te maken in de behandeling. Kijkt ook goed mee met wat bij jou gezicht past. Ik krijg nooit het gevoel dat ik iets moet doen waar ik mij niet prettig bij voel. Ik kom zelf al een tijdje en ik ben zeer tevreden met het effect van de behan... Toon meer »
Zeer prettig ontvangst en een keurige kliniek. Luistert goed naar wat jou wensen zijn en hij helpt hierbij een juiste keus te maken in de behandeling. Kijkt ook goed mee met wat bij jou gezicht past. Ik krijg nooit het gevoel dat ik iets moet doen waar ik mij niet prettig bij voel.
Ik kom zelf al een tijdje en ik ben zeer tevreden met het effect van de behandeling. Zeker een aanrader! Toon minder »
Caroline
21 februari 2022 13:01
Deze man is mijn held! Ik ben 53 jaar en heb best al wat ervaring met cosmetisch artsen. Maar sinds ik bij Christopher kom, mag er niemand anders meer aan mijn gezicht komen. Ik voel me geen 53 en Christopher heeft ervoor gezorgd dat ik eruit zie zoals ik me voel! Sexy, aantrekkelijk, enetgiek en vol levenslust. Ik ben niet Saskia 2.0 maar Saskia 10.0. Met... Toon meer »
Deze man is mijn held! Ik ben 53 jaar en heb best al wat ervaring met cosmetisch artsen. Maar sinds ik bij Christopher kom, mag er niemand anders meer aan mijn gezicht komen. Ik voel me geen 53 en Christopher heeft ervoor gezorgd dat ik eruit zie zoals ik me voel! Sexy, aantrekkelijk, enetgiek en vol levenslust. Ik ben niet Saskia 2.0 maar Saskia 10.0. Met behoud van een nstuurlijke uitstralimg.
Nogmaals Christopher, you are my hero! Toon minder »
Saskia Kuvener
17 februari 2022 16:04
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik v... Toon meer »
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik vond het tijd om er iets aan te doen. Ik ben nogal voorzichtig qua ingrepen want ik hoor ook wel eens vervelende verhalen om me heen én zie soms mensen lopen die naar mijn smaak nét even te veel of te zichtbaar iets hebben laten doen.
Mijn eerste bezoek aan Dr Brandt was toen hij nog een andere kliniek in Aalsmeer had. Daar 3 keer geweest en zeer tevreden met het resultaat van Botox voor mijn frons. Ik ben laatst voor de eerste keer in zijn nieuwe kliniek geweest. Super mooi, netjes, schoon, centraal gelegen/goed bereikbaar (ook goede parkeergelegenheid). Ik ben weer als vanouds geholpen door Dr. Brandt en kom zeker weer terug. Toon minder »
Simone Meijer
30 januari 2022 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €125 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €300 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €450 per 1,5 ml
Overige
PDO Draadlift
V.a. €600 per behandeling
PRP
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
Zwarteweg 95, Aalsmeer
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling