Huidinstituut Feliz

Huidinstituut Feliz

Huidinstituut Feliz uit Nijmegen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.9
34 reviews
Voor goed huidadvies ben je bij Wendie, van Instituut Feliz aan het goede adres. Al ruim 2 jaar ben ik een zeer tevreden klant. Mijn huid is enorm verbeterd en 3 maanden na de skin needling behandeling, oogt de huid zelfs zichtbaar jonger. Een dik verdiend compliment aan Wendie!
Carolien De Braak
26 september 2019 19:07
Ongeveer drie weken geleden heb ik een spraytan gekregen van Wendie. Dit wilde ik specifiek voor mijn bruiloft laten doen om een mooi kleurtje te hebben. Ik heb al een keer eerder haar salon bezocht om dit uit te proberen. Toen heeft Wendy alles professioneel uitgelegd en nam de tijd hiervoor. Met het resultaat was ik 100% tevreden!! Gewoon een mooi natuurli... Toon meer »
Ongeveer drie weken geleden heb ik een spraytan gekregen van Wendie.
Dit wilde ik specifiek voor mijn bruiloft laten doen om een mooi
kleurtje te hebben. Ik heb al een keer eerder haar salon bezocht om
dit uit te proberen. Toen heeft Wendy alles professioneel uitgelegd en
nam de tijd hiervoor. Met het resultaat was ik 100% tevreden!! Gewoon
een mooi natuurlijke kleur, zeker geen oranje effect, waarvoor ik
eerst zo bang was.

Als je op zoek bent voor het juiste advies en goede kwaliteit dan ben
je hier aan het goede adres! Toon minder »
Andrea Kiss
2 juli 2019 10:10
Aanrader. Wendie is een vakvrouw die écht tijd neemt voor haar klanten. Beschikt over de goede apparatuur en kwalitatieve verzorgingsproducten. Ik ben al jaren een tevreden klant en mijn gevoelige huid is in die jaren zichtbaar verbeterd. Mooie salon en gratis parkeren voor de deur, vlak bij het centrum van Nijmegen
Geert Rutten
12 juni 2019 19:07
Al bijna 10 jaar een zeer tevreden klant bij Feliz! Wendie is een erg lief en warm mens. Ze is een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen. Ik had last van een droge huid en wat pigmentatie, heb daar nu, door de juiste behandelingen en bijbehorende producten, geen last meer van. Mijn huid ziet er beter uit dan 10 jaar geleden, Feliz zet de tijd... Toon meer »
Al bijna 10 jaar een zeer tevreden klant bij Feliz!
Wendie is een erg lief en warm mens. Ze is een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen.
Ik had last van een droge huid en wat pigmentatie, heb daar nu, door de juiste behandelingen en bijbehorende producten, geen last meer van.
Mijn huid ziet er beter uit dan 10 jaar geleden, Feliz zet de tijd niet alleen stil, het maakt je gezicht egaal, vol en stralend!
Bedankt lieve Wendie! Toon minder »
Aniek Gebbing
1 mei 2019 16:04
Ik kan huidinstituut Feliz aan iedereen aanbevelen als je deskundig advies over huidverbetering zoekt. Wendie is ontzettend aardig, realistisch en echt een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen. Toen ik rosacea had bleek dat Wendie daar meer vanaf wist dan mijn huisarts. Ik heb een gevoelige huid die altijd erg reageerde op stress. Door de ju... Toon meer »
Ik kan huidinstituut Feliz aan iedereen aanbevelen als je deskundig advies over huidverbetering zoekt. Wendie is ontzettend aardig, realistisch en echt een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen. Toen ik rosacea had bleek dat Wendie daar meer vanaf wist dan mijn huisarts. Ik heb een gevoelige huid die altijd erg reageerde op stress. Door de juiste behandelingen en passende producten is mijn huid zoveel rustiger geworden. Ik word nog maar zelden rood in mijn gezicht, en ik merk dat mijn huid in betere conditie was dan ze ooit is geweest. Eerder was mijn huid een punt van zorg, maar nu is het één van de dingen die ik het mooist aan mezelf vind. Ik ben al meerdere keren jonger geschat dan ik ben. Maar belangrijker dan dat: het voelt heel erg fijn als je huid in goede conditie is. En de behandelingen bij Feliz zijn naast effectief ook heel prettig: echt even een momentje voor jezelf. Aanrader! Toon minder »
Debbie Salmon
24 september 2018 18:06
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Berg en Dalseweg 196, Nijmegen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling