Huidinstituut Feliz - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Huidinstituut Feliz

Huidinstituut Feliz

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kenmerken
Kliniek opgericht
2019
Adres
Notenlaantje 106, Lent
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jelle Claassen
Drs. Jelle Claassen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Huidinstituut Feliz Reviews

4.9
36 reviews
Ik ben erg tevreden over de behandelingen. Door de juiste cremes en voedingstips heeft mijn huid er sinds lange tijd niet zo goed uitgezien. Ik zou een behandeling zeker aanraden!
Guus van Deursen
21 augustus 2023 18:06
Al jaren heb ik last van seborrhoïsch eczeem met rode en jeukende plekken op het gezicht als gevolg. Via de dermatoloog heb ik verschillende hormoonzalven gehad maar na een periode waren die uitgewerkt, daarnaast is een groot nadeel dat de huid er dun van wordt. In augustus 2022 heb ik een afspraak geboekt bij Wendie van Huidinstituut Feliz, na de huidanalys... Toon meer »
Al jaren heb ik last van seborrhoïsch eczeem met rode en jeukende plekken op het gezicht als gevolg. Via de dermatoloog heb ik verschillende hormoonzalven gehad maar na een periode waren die uitgewerkt, daarnaast is een groot nadeel dat de huid er dun van wordt. In augustus 2022 heb ik een afspraak geboekt bij Wendie van Huidinstituut Feliz, na de huidanalyse werd duidelijk dat mijn huid behoorlijk ontstoken was. De eerste aanpak was de huid rustig maken en daarna opbouwen naar een gezonde(re) huid. Ik ben nu ruim 9 maanden verder en ik heb in die periode geen hormoonzalf meer nodig gehad. Mijn huid is rustig dankzij de behandelingen en het gebruik van de producten die mij zijn geadviseerd. Het was een verademing dat ik werd gehoord, mijn vragen kon stellen en echt werd geholpen. Tussen de behandelingen door was vragen stellen eveneens geen probleem en werd er op afstand advies gegeven over het gebruik van de producten. Ik beveel huidinstituut Feliz van harte aan. Toon minder »
Gijs Arends
7 april 2023 16:04
Al vele jaren kom ik bij Instituut Feliz. Wendie is een echte vakvrouw en heeft erg veel voor mij betekend op het gebied van huidverbetering. Sinds ik bij Wendie kom ben ik helemaal van mijn grove poriën en littekens af. Mijn huid straalt weer. Ze werkt met de allernieuwste technieken en op het gebied van huidveroudering kan ze ook veel doen voor mij. Een aa... Toon meer »
Al vele jaren kom ik bij Instituut Feliz. Wendie is een echte vakvrouw en heeft erg veel voor mij betekend op het gebied van huidverbetering. Sinds ik bij Wendie kom ben ik helemaal van mijn grove poriën en littekens af. Mijn huid straalt weer. Ze werkt met de allernieuwste technieken en op het gebied van huidveroudering kan ze ook veel doen voor mij. Een aanrader! Toon minder »
Marjolein Biemans
23 januari 2023 10:10
Al ruim een jaar huidbehandelingen genomen voor acne bij Instituut Feliz. Met elke behandeling aanzienlijke vooruitgang gemerkt, en Wendie heeft me enorm geholpen met haar advies en specialisme om mijn huid te verbeteren. Zeer tevreden over de resultaten en ik zal hier blijven terugkomen!
Floris Van der Vis
28 oktober 2022 14:02
Voor goed huidadvies ben je bij Wendie, van Instituut Feliz aan het goede adres. Al ruim 2 jaar ben ik een zeer tevreden klant. Mijn huid is enorm verbeterd en 3 maanden na de skin needling behandeling, oogt de huid zelfs zichtbaar jonger. Een dik verdiend compliment aan Wendie!
Carolien De Braak
26 september 2019 19:07
Ongeveer drie weken geleden heb ik een spraytan gekregen van Wendie. Dit wilde ik specifiek voor mijn bruiloft laten doen om een mooi kleurtje te hebben. Ik heb al een keer eerder haar salon bezocht om dit uit te proberen. Toen heeft Wendy alles professioneel uitgelegd en nam de tijd hiervoor. Met het resultaat was ik 100% tevreden!! Gewoon een mooi natuurli... Toon meer »
Ongeveer drie weken geleden heb ik een spraytan gekregen van Wendie.
Dit wilde ik specifiek voor mijn bruiloft laten doen om een mooi
kleurtje te hebben. Ik heb al een keer eerder haar salon bezocht om
dit uit te proberen. Toen heeft Wendy alles professioneel uitgelegd en
nam de tijd hiervoor. Met het resultaat was ik 100% tevreden!! Gewoon
een mooi natuurlijke kleur, zeker geen oranje effect, waarvoor ik
eerst zo bang was.

Als je op zoek bent voor het juiste advies en goede kwaliteit dan ben
je hier aan het goede adres! Toon minder »
Andrea Kiss
2 juli 2019 10:10
Aanrader. Wendie is een vakvrouw die écht tijd neemt voor haar klanten. Beschikt over de goede apparatuur en kwalitatieve verzorgingsproducten. Ik ben al jaren een tevreden klant en mijn gevoelige huid is in die jaren zichtbaar verbeterd. Mooie salon en gratis parkeren voor de deur, vlak bij het centrum van Nijmegen
Geert Rutten
12 juni 2019 19:07
Al bijna 10 jaar een zeer tevreden klant bij Feliz! Wendie is een erg lief en warm mens. Ze is een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen. Ik had last van een droge huid en wat pigmentatie, heb daar nu, door de juiste behandelingen en bijbehorende producten, geen last meer van. Mijn huid ziet er beter uit dan 10 jaar geleden, Feliz zet de tijd... Toon meer »
Al bijna 10 jaar een zeer tevreden klant bij Feliz!
Wendie is een erg lief en warm mens. Ze is een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen.
Ik had last van een droge huid en wat pigmentatie, heb daar nu, door de juiste behandelingen en bijbehorende producten, geen last meer van.
Mijn huid ziet er beter uit dan 10 jaar geleden, Feliz zet de tijd niet alleen stil, het maakt je gezicht egaal, vol en stralend!
Bedankt lieve Wendie! Toon minder »
Aniek Gebbing
1 mei 2019 16:04
Ik kan huidinstituut Feliz aan iedereen aanbevelen als je deskundig advies over huidverbetering zoekt. Wendie is ontzettend aardig, realistisch en echt een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen. Toen ik rosacea had bleek dat Wendie daar meer vanaf wist dan mijn huisarts. Ik heb een gevoelige huid die altijd erg reageerde op stress. Door de ju... Toon meer »
Ik kan huidinstituut Feliz aan iedereen aanbevelen als je deskundig advies over huidverbetering zoekt. Wendie is ontzettend aardig, realistisch en echt een expert op het gebied van de huid en huidbehandelingen. Toen ik rosacea had bleek dat Wendie daar meer vanaf wist dan mijn huisarts. Ik heb een gevoelige huid die altijd erg reageerde op stress. Door de juiste behandelingen en passende producten is mijn huid zoveel rustiger geworden. Ik word nog maar zelden rood in mijn gezicht, en ik merk dat mijn huid in betere conditie was dan ze ooit is geweest. Eerder was mijn huid een punt van zorg, maar nu is het één van de dingen die ik het mooist aan mezelf vind. Ik ben al meerdere keren jonger geschat dan ik ben. Maar belangrijker dan dat: het voelt heel erg fijn als je huid in goede conditie is. En de behandelingen bij Feliz zijn naast effectief ook heel prettig: echt even een momentje voor jezelf. Aanrader! Toon minder »
Debbie Salmon
24 september 2018 18:06
Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Wendie terecht gekomen om mijn couperose met rosacea te laten behandelen. Na vele adviezen van verschillende artsen en het gebruik van verschillende cremes had ik de hoop al een soort van opgegeven. Ik ging er vanuit de rest van mijn leven met een rode huid en vele pukkeltjes rond te lopen. Toen ik eenmaal begon met mijn... Toon meer »
Ongeveer een jaar geleden ben ik bij Wendie terecht gekomen om mijn couperose met rosacea te laten behandelen. Na vele adviezen van verschillende artsen en het gebruik van verschillende cremes had ik de hoop al een soort van opgegeven. Ik ging er vanuit de rest van mijn leven met een rode huid en vele pukkeltjes rond te lopen. Toen ik eenmaal begon met mijn behandeling bij Wendie was ik erg sceptisch en angstig voor het resultaat. Deze angst is langzaam verdwenen door de fijne en open uitleg van Wendie over de behandeling en hetgeen ik kon verwachten. Iedere behandeling wordt een duidelijke uitleg gegeven over hetgeen er gedaan wordt en wat het doel van de behandeling is. Al heel snel begon ik resultaat te zien van de behandelingen en nu een jaar later ben ik tevredener met mijn huid dan ik ooit gehoopt had. Vriendinnen geven regelmatig aan dat mijn huid er erg goed uit ziet! Ik had dit resultaat van te voren nooit durven dromen en durf nu regelmatig zonder make-up of met enkel een lichte poeder de deur uit te gaan, waar ik nog voorheen een dikke laag foundation op had. Iedere cent is het mij waard geweest om dit resultaat te bereiken en daar wil ik Wendie enorm voor bedanken. Het is een grote stap, maar ik raad mensen met huidklachten zeker aan om de stap te zetten! Toon minder »
Riëlle Martens
1 augustus 2017 21:09
Sinds een aantal maanden ben ik bij Schoonheidsinstituut Feliz in behandeling. Ik ben inmiddels 27 en had nog steeds last van acne. Als ik voor een behandeling naar Feliz ga, word ik altijd hartelijk ontvangen en er wordt aan je welzijn gedacht; als je het koud hebt krijg je bijvoorbeeld een dekentje en er wordt gevraagd of je goed ligt. Ook tijdens de beha... Toon meer »
Sinds een aantal maanden ben ik bij Schoonheidsinstituut Feliz in behandeling.
Ik ben inmiddels 27 en had nog steeds last van acne.

Als ik voor een behandeling naar Feliz ga, word ik altijd hartelijk ontvangen en er wordt aan je welzijn gedacht; als je het koud hebt krijg je bijvoorbeeld een dekentje en er wordt gevraagd of je goed ligt. Ook tijdens de behandelingen, die door de intensiteit wel eens gevoelig in het gezicht kunnen zijn, wordt gevraagd hoe het aanvoelt op een schaal van 1 tot 10. Aan de hand hiervan wordt je van alle gemakken voorzien zodat je zo min mogelijk 'last' hebt van de behandeling (maar over het algemeen valt het erg mee!)

Er wordt precies verteld wat er gedaan wordt, met welke producten er gewerkt wordt, wat deze producten voor effect hebben of wat de invloed is op de huid. Eventuele 'bijwerkingen' na de behandeling worden altijd benoemd, zoals bijvoorbeeld schilfertjes of een tijdelijke toename van acne omdat de huid 'schoon' moet worden en alles wat in de diepere huidlagen zit, eruit moet. Op deze manier weet ik precies waar ik aan toe ben.

De producten die ik erbij gebruik ondersteunen het proces van huidverbetering. Wendie geeft precies aan hoe ik de producten (crèmes en foam) het beste kan gebruiken, hoe vaak en wanneer. Ondanks dat ik voorheen nooit echt professionele producten heb gehad, merk ik bij deze echt verschil! Als ik nu een plek(je) acne heb, is het veel eerder weg of genezen dan voorheen. Mijn huid is over het algemeen veel rustiger en minder vlekkerig. Voordat ik bij Wendie kwam, had ik altijd foundation op, zodat de plekjes en oneffenheden niet zo zichtbaar waren. Nu heb ik genoeg aan een licht getinte crème en hoef al regelmatig helemaal geen make-up meer op!

Kortom, ik ben heel erg tevreden over de behandelingen die Wendie mij geeft en ben zeer te spreken over Feliz, echt een aanrader! Toon minder »
Aniek Visser
3 mei 2015 12:12
Schoonheidsinstituut Feliz is een echte aanrader! Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Feliz terecht, om mijn onzuivere huid aan te pakken. Ik ben voorheen bij verschillende schoonheidsspecialisten geweest en later bij een dermatoloog, maar niets leek tot mijn teleurstelling echt blijvend te helpen. Ik kwam Instituut Feliz tegen tijdens mijn zoektoch... Toon meer »
Schoonheidsinstituut Feliz is een echte aanrader! Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Feliz terecht, om mijn onzuivere huid aan te pakken. Ik ben voorheen bij verschillende schoonheidsspecialisten geweest en later bij een dermatoloog, maar niets leek tot mijn teleurstelling echt blijvend te helpen. Ik kwam Instituut Feliz tegen tijdens mijn zoektocht op internet en het voelde meteen goed. Mijn gevoel bleek juist te zijn, want sindsdien is mijn huid veel rustiger en enorm opgeknapt! Eindelijk verlost van die onzuivere huid! Bij Schoonheidsinstituut Feliz wordt echt tijd voor je genomen en het is voor mij echt even een ontspannen moment voor mezelf! Toon minder »
Evelien B
11 april 2013 11:11
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Huidinstituut Feliz?

Huidinstituut Feliz heeft op basis van 12 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Huidinstituut Feliz gevestigd?

Huidinstituut Feliz is gevestigd op Notenlaantje 106 in Lent.