Wenkbrauwlift Botox

Hangen je wenkbrauwen meer dan je zou willen? Hangende wenkbrauwen kunnen ervoor zorgen dat je er vermoeid uitziet, zelfs als je uitgerust bent. Maar geen zorgen, want er is een oplossing die je jeugdige en frisse uitstraling kan herstellen: een wenkbrauwlift met botox.

Door de wenkbrauwen te liften met botox, kunnen we een natuurlijk ogende verjonging bereiken. Deze ingreep kan een wereld van verschil maken in hoe je eruitziet en hoe je je voelt. Weg met die vermoeide blik en hallo tegen een stralende uitstraling!

Prijs
vanaf €65
Behandeltijd
5 minuten
Effect
3-4 maanden
Pijnscore 1-10
1-2

Wat is een wenkbrauwlift met botox?

Bij een wenkbrauwlift denken velen vaak aan een chirurgische ingreep. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je wenkbrauwen te liften zonder operatie? Een wenkbrauwlift met botox biedt een niet-chirurgische oplossing voor het verjongen van je uitstraling.

Door een aantal botox injecties te plaatsen aan de buitenkant van de wenkbrauw, worden de spiertjes die de wenkbrauw omlaag trekken verslapt. Hierdoor wordt de wenkbrauw subtiel gelift, met als resultaat een meer open en jeugdige uitstraling.

Naast cosmetische redenen zijn er ook medische overwegingen om een wenkbrauwlift met botox te overwegen. Hangende wenkbrauwen kunnen zorgen voor klachten zoals hoofdpijn of verminderd zicht. Een wenkbrauwlift met botox kan ervoor zorgen dat deze klachten worden verminderd.

 Oorzaken afhangende wenkbrauwen 

Afhangende wenkbrauwen worden veroorzaakt door de activiteit van de spieren rondom de ogen en het voorhoofd. Deze spieren hebben de neiging om de wenkbrauwen naar beneden te trekken, wat kan resulteren in een vermoeide of sombere uitstraling.

Sommige mensen worden geboren met afhangende wenkbrauwen, wat genetisch bepaald kan zijn. Daarnaast komt het vaak voor dat wenkbrauwen gaan hangen naarmate we ouder worden, als gevolg van veranderingen in de huidstructuur en spierspanning.

Hoe gaat een wenkbrauwlift zonder operatie  in zijn werk?

Een wenkbrauwlift zonder operatie is een eenvoudige en effectieve procedure die wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts. Tijdens de behandeling worden kleine hoeveelheden Botulinetoxine ingespoten met een fijne naald in de orbicularis oculi spier, die zich rondom de wenkbrauwen bevindt. Deze botox werkt door de spier te ontspannen, waardoor de wenkbrauw geleidelijk wordt gelift.

Wat deze behandeling zo aantrekkelijk maakt, is dat het proces snel en vrijwel pijnloos is. In feite duurt de hele procedure meestal 5 minuten. Dankzij het gebruik van een fijne naald en de precisie van de behandelaar is er geen verdoving nodig. Mocht je wel graag een verdoving voor de behandeling willen staat de arts altijd klaar om eventuele zorgen of wensen te bespreken, inclusief de mogelijkheid van verdoving.

Wenkbrauwlift met botox resultaten 

Na een wenkbrauwlift met botox kun je snel genieten van zichtbare verbeteringen. Meestal bereikt het resultaat van de behandeling zijn hoogtepunt na ongeveer 2 weken. Gedurende deze tijd ontspant de botox de spieren rondom de wenkbrauwen, waardoor een subtiele maar effectieve lift ontstaat.

De resultaten van de behandeling blijven over het algemeen drie tot vier maanden zichtbaar. Na deze periode kan de spieractiviteit geleidelijk terugkeren, wat kan resulteren in een natuurlijke beweging van de wenkbrauwen. Om de gewenste resultaten op lange termijn te behouden, wordt vaak geadviseerd om de behandeling regelmatig te herhalen.

Wenkbrauwlift foto’s voor en na

Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Vinci Kliniek Groningen (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Vinci Kliniek Groningen (na)
Deze foto's zijn van Vinci Kliniek Groningen
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Wenkbrauwlift botox prijs 

De prijs voor een wenkbrauwlift begint bij € 65, wat vaak wordt aangeduid als een halve zone of kleine behandeling. In Nederland varieert de gemiddelde prijs voor deze behandeling tussen de € 90 en € 110 per sessie. Het is belangrijk om niet alleen op de prijs af te gaan bij het kiezen van een kliniek. Kwaliteit en ervaring zijn minstens zo belangrijk.

Wenkbrauwlift ervaringen

Ik had eerder een wenkbrauwlift laten doen bij een andere kliniek met als hoofddoel het verlichten van mijn hoofdpijn. Toen ik echter bij City Clinics kwam en vertelde dat ik borstvoeding gaf, werd mij sterk afgeraden om deze procedure te ondergaan. Hoewel ik het jammer vond dat het niet mogelijk was, waardeer ik het zeer dat de professionals hier mij eerlij... Toon meer »
Ik had eerder een wenkbrauwlift laten doen bij een andere kliniek met als hoofddoel het verlichten van mijn hoofdpijn. Toen ik echter bij City Clinics kwam en vertelde dat ik borstvoeding gaf, werd mij sterk afgeraden om deze procedure te ondergaan. Hoewel ik het jammer vond dat het niet mogelijk was, waardeer ik het zeer dat de professionals hier mij eerlijk en professioneel hebben geadviseerd over de mogelijke gevaren hiervan. Toon minder »
Chantal Liefting
City Clinics Den Bosch
11 januari 2024 14:02
Kom al jaren bij medic beauty,Dankzij Jawad kijk ik niet meer boos 🤣🤣wenkbrauwlift ziet er altijd goed uit !!Zeer tevreden!beste arts die er is !! Echt een aanrader
6 februari 2022 22:10
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!! Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdr... Toon meer »
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!!
Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdrempelig dat was ook erg fijn!! Toon minder »
Simone Nieuwenburg
Vinci Kliniek Leiden
9 oktober 2022 15:03

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt