Botox voorhoofd tegen voorhoofdrimpels

Botox is een effectieve manier om rimpels jouw voorhoofd te verwijderen en te voorkomen. De behandeling werkt door de voorhoofdspier (musculus frontalis) te ontspannen met een tijdelijke spierontspanner, wat zorgt voor een gladder voorhoofd zonder diepe rimpels. Dit zorgt voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Naarmate je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit, waardoor voorhoofdsrimpels blijvend kunnen worden. Dit komt doordat de huid minder goed terugveert na herhaalde spierbewegingen zoals fronsen en het optrekken van de wenkbrauwen, waardoor rimpels dieper en permanenter worden. Botox biedt een oplossing om deze rimpels effectief aan te pakken, waardoor je voorhoofd weer glad wordt en je een jonger uiterlijk behoudt.

Prijs
Vanaf €90
Behandeltijd
15 minuten
Effect
3-4 maanden
Pijnscore 1-10
2

Wat is een botox tegen rimpels op voorhoofd behandeling

Een botoxbehandeling tegen rimpels op het voorhoofd richt zich op de horizontale rimpels boven de wenkbrauwen, die voornamelijk ontstaan door sterke spieractiviteit tussen de wenkbrauwen en de haargrens. Deze rimpels kunnen ook veroorzaakt worden door gezichtsuitdrukkingen en de afname van elastine in de huid naarmate we ouder worden. Elastine is een proteïne die de huid zijn elasticiteit geeft, en een afname hiervan leidt tot een minder veerkrachtige huid. Daarnaast kunnen jouw genetische factoren een rol spelen, waardoor rimpels al op jonge leeftijd kunnen verschijnen. Naarmate je ouder wordt, worden deze lijnen dieper en duidelijker zichtbaar.

Een tijdelijke spierontspanner zoals botox kan helpen deze rimpels te verminderen en te verwijderen. Botox werkt door de spieren te ontspannen die de rimpels veroorzaken, waardoor de huid gladder wordt en de rimpels minder zichtbaar zijn. De behandeling is effectief en biedt een oplossing voor zowel oppervlakkige als diepere rimpels, waardoor je voorhoofd er jeugdiger uitziet.

Botox voorhoofd

Hoe gaat een botox behandeling tegen voorhoofdsrimpels in zijn werk?

Tijdens een botox behandeling tegen voorhoofdsrimpels worden er injecties in het voorhoofd gegeven. Deze injecties, met een tijdelijke spierontspanner, zorgen ervoor dat de spieren die de horizontale lijnen veroorzaken, verslappen. Hierdoor worden de rimpels verminderd. Als de rimpels in het voorhoofd te diep zijn, kan er daarnaast een filler worden gebruikt om deze groeven op te vullen. De combinatie van botox en fillers zorgt voor een glad, rimpelvrij voorhoofd en draagt bij aan een jeugdige en frisse uitstraling.

Botox is effectief tegen zowel oppervlakkige als diepere rimpels, en de behandeling zelf is snel en vrijwel pijnloos. Na de injecties heb je vrijwel direct resultaat, wat enkele maanden aanhoudt. Door regelmatige behandelingen kun je nieuwe rimpels voorkomen en blijft je huid langdurig strak en glad. Kies voor botox en ervaar de voordelen van een verjongd voorhoofd. Bij Injectablesbooking kun je eenvoudig klinieken vergelijken en de beste keuze maken voor jouw behandeling.

Stappenplan van een botox voorhoofd behandeling

1. Vergelijk klinieken en selecteer er een aantal

2. Boek een afspraak bij de gewenste kliniek via ons platform

3. Voorbereiding

4. De behandeling

5. Herstel

Vind een kliniek voor een botox in het voorhoofd behandeling bij jou in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox voorhoofd voor en na

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Amstelveen (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Amstelveen (na)
Deze foto's zijn van Dutchinjectables Amstelveen
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Deze foto's zijn van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van HUID Rotterdam (na)
Deze foto's zijn van HUID Rotterdam

Het resultaat van een botox voorhoofd behandeling

Het optimale resultaat van een botox behandeling voor het voorhoofd is zichtbaar na ongeveer twee weken. Het effect van de behandeling houdt ongeveer drie maanden aan. Gedurende deze periode blijft je voorhoofd glad en vrij van rimpels, wat zorgt voor een jeugdige uitstraling. Als het effect van de behandeling minder wordt, kun je overwegen om een vervolgbehandeling te plannen om het effect te behouden.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om goed te koelen. Gebruik een anti-blauwe plekken crème als je dat wilt en vermijd roken binnen 4 tot 6 uur na de behandeling. Doe de eerste 24 uur geen zware inspanningen en plan de eerste twee weken geen saunabezoek, stoombaden, zonnebanken of gezichtsbehandelingen. Gebruik geen make-up gedurende de eerste 24 uur en slaap de eerste nacht op je rug met een extra kussen. Eet gezonde voeding zoals groenten en fruit en vermijd overmatig vet voedsel om het herstel te bevorderen.

Botox voorhoofd tegen voorhoofdrimpels

Botox voorhoofd prijs

De laagste prijs voor één zone Botox is €75 per zone, terwijl de gemiddelde prijs in Nederland €143,34 bedraagt. De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van het merk en de dosering van de botulinetoxine, evenals de kliniek. Over het algemeen zijn er drie Botox zones: kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. De prijs varieert in Nederland tussen €75 en €220 per zone. Op de prijslijst van de meeste klinieken wordt het voorhoofd als één zone beschouwd, hoewel sommige klinieken het als twee zones rekenen, wat de prijs kan verhogen. Daarnaast kunnen de kosten per stad verschillen. Bij het kiezen van een kliniek is het belangrijk om niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit en deskundigheid van de kliniek te kijken.

 Aanbiedingen

Bekijk onze Botox aanbiedingen en acties bij alle klinieken. Vind de beste deals en bespaar op je behandeling door de actuele kortingen te vergelijken. Kwaliteit en deskundigheid blijven belangrijke factoren bij het kiezen van de juiste kliniek, dus profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen zonder concessies te doen aan je eisen.

Botox voorhoofd nadelen

Een botoxbehandeling is over het algemeen een veilige cosmetische ingreep. Maar bij elke ingreep, hoe klein ook, kunnen complicaties ontstaan. Maar er is een kleine kans dat er roodheid of een zwelling van de huid optreedt na de injecties. Ook blauwe plekken kunnen ontstaan. Dit trekt allemaal binnen een aantal dagen weg. Het nadeel van Botox is dat het een tijdelijke oplossing is. Voor een blijvend resultaat zijn herhaal behandelingen nodig.

Botox voorhoofd ervaringen bij Injectablesbooking

Super goede service! Onlangs ben ik bij dokter Irene geweest omdat ik door medicatie gebruik enorm op mijn kiezen beet en dit tot heftige hoofdpijn, nek en rugklachten leidde. Door botox in aan te brengen in de kaak en wat in het voorhoofd zijn de klachten nu tot 95% verminderd. En dat zegt een hoop aangezien zij nog nooit zulke harde gezichtsspieren gevoel... Toon meer »
Super goede service!

Onlangs ben ik bij dokter Irene geweest omdat ik door medicatie gebruik enorm op mijn kiezen beet en dit tot heftige hoofdpijn, nek en rugklachten leidde. Door botox in aan te brengen in de kaak en wat in het voorhoofd zijn de klachten nu tot 95% verminderd. En dat zegt een hoop aangezien zij nog nooit zulke harde gezichtsspieren gevoeld had bij een vrouw.

Ik ben Dokter Irene enorm dankbaar en zal wederom bij haar terugkeren als klant! Toon minder »
Stéphanie Juliana-Harmsen
Dokter Irene
2 april 2024 00:12
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, z... Toon meer »
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, ze zijn vriendelijk. Prijs-kwaliteit is absoluut fantastisch Toon minder »
25 oktober 2020 06:06
Ik werd hartelijk ontvangen bij deze kliniek. De arts vertelde mij de stappen die ondernomen werden, dat gaf mij een rustig en vertrouwd gevoel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn botox in mijn voorhoofd. Ik zou zeker nog een keer bij deze kliniek terug gaan.
2 maart 2023 16:04
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor. ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox er... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor.
ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox ervaring.❤️ Toon minder »
25 juni 2022 11:11
Heel goed ingelicht, vertrouwd, professioneel, heel vriendelijk en meedenkend, geruststellend en niet geheel onbelangrijk; tevreden met het resultaat, natuurlijk effect op de diepe en minder diepe voorhoofd rimpels en behandeling was pijnloos en relaxed
Bedankt!!
17 juli 2023 19:07
Een botox behandeling gehad van mijn frons en voorhoofd bij dokter Kok. Erg tevreden over het eerlijke advies en het eindresultaat.
Chantal van Weerden
BTX Clinics
20 november 2023 18:06
Afgelopen week ben ik bij deze kliniek geweest voor een Botox in mijn voorhoofd. Ik ben zeer tevreden met de kliniek en het resultaat.
7 maart 2023 10:10
Ik was naar Five Clinics gegaan omdat ik last had van hangende mondhoeken en lijnen bij de neus-lippenplooi. Dr. Doestzada heeft mij fantastisch geholpen. Ze heeft met de Juvederm fillers mijn mondhoeken subtiel gelift en de lijnen van mijn neus naar mijn mond verzacht. Daarbij heb ik ook een Botox behandeling gedaan tegen de rimpels in mijn voorhoofd en ond... Toon meer »
Ik was naar Five Clinics gegaan omdat ik last had van hangende mondhoeken en lijnen bij de neus-lippenplooi. Dr. Doestzada heeft mij fantastisch geholpen. Ze heeft met de Juvederm fillers mijn mondhoeken subtiel gelift en de lijnen van mijn neus naar mijn mond verzacht. Daarbij heb ik ook een Botox behandeling gedaan tegen de rimpels in mijn voorhoofd en onder mijn ogen. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Five Clinics is een aanrader als je opzoek bent naar een eerlijke mening van een cosmetisch arts die het beste met je voor heeft en een natuurlijk ogend resultaat nastreeft. Toon minder »
22 juli 2022 08:08
Dokter Irene is echt een topper, denkt mee over mogelijkheden en trekt de grens bij onmogelijkheden en kijkt vooral naar wat er bij je past en hoe je het geheel natuurlijk ogend houdt. Ruim 1 jaar geleden heb ik de fietsenstalling in mn voorhoofd weg laten spuiten en het resultaat is nog steeds fantastisch! Daarbovenop is ze ook geweldig om mee te praten en... Toon meer »
Dokter Irene is echt een topper, denkt mee over mogelijkheden en trekt de grens bij onmogelijkheden en kijkt vooral naar wat er bij je past en hoe je het geheel natuurlijk ogend houdt. Ruim 1 jaar geleden heb ik de fietsenstalling in mn voorhoofd weg laten spuiten en het resultaat is nog steeds fantastisch!
Daarbovenop is ze ook geweldig om mee te praten en je gaat er zeker weten weg met een lach op je gezicht. Positive vibes only! Toon minder »
Arjan Lips
Dokter Irene
6 mei 2023 13:01
Een paar weken geleden voor het eerst Botox in mijn frons-rimpel en kraaienpootjes laten injecteren door Patrice. Goede informatie vooraf en keurige omgeving. Pijnloze behandeling en het resultaat is GEWELDIG!! Geen constante verbaasde uitdrukking, maar een zeer natuurlijke, open uitstraling. Reacties van mensen zijn, dat ik er zo uitgerust en stralend uit z... Toon meer »
Een paar weken geleden voor het eerst Botox in mijn frons-rimpel en kraaienpootjes laten injecteren door Patrice. Goede informatie vooraf en keurige omgeving. Pijnloze behandeling en het resultaat is GEWELDIG!! Geen constante verbaasde uitdrukking, maar een zeer natuurlijke, open uitstraling. Reacties van mensen zijn, dat ik er zo uitgerust en stralend uit zie. Daarbij is de rust van het niet constant een aangespannen voorhoofd hebben een weldaad voor me. Ik ben fan! Toon minder »
Gabriela Jenejova
Patrice Visser Kliniek
24 oktober 2018 11:11

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 29x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhiloStylage
Onlangs 55x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 10x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 16x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt