Aliaxin filler behandeling

3 september 2020

Aliaxin is de hyaluronzuur filler van farmaceut IBSA. Daarmee is Aliaxin het broertje van Profhilo. IBSA is een farmaceutisch bedrijf uit Zwitserland. IBSA Group is in 1945 opgericht door een groep Zwitserse biologen en bestaat dus inmiddels 75 jaar.

IBSA 's ervaring en competentie op farmaceutisch gebied zijn ook toegepast op de ontwikkeling van op hyaluronzuur gebaseerde medische hulpmiddelen in de orthopedie, anesthesiologie, dermatologie en urologie. Zo hebben ze hyaluronzuur ontwikkeld dat verneveld wordt toegediend bij rhinitis (hardnekkig ontstoken neusvlies) patiënten. 

Aliaxin heeft unieke kenmerken waardoor het een brug slaat tussen Profhilo, soft fillers en volume fillers. 

Aliaxin filler behandeling
Aliaxin filler behandeling

Aliaxin hyaluronzuur

Aliaxin maakt als enige gebruik van een productiemethode waarbij de mate van crosslinking bij de soft fillers én bij de volume fillers hetzelfde is. Dit zorgt voor een hoog veiligheidsprofiel. 

Aliaxin filler kosten

Aliaxin fillers worden in heel Nederland bij diverse klinieken gebruikt. De kosten per behandeling variëren tussen de € 300 en € 450 per behandeling.

Aliaxin kenmerken

Vernieuwend aan Aliaxin is de mix van ultra puur hyaluronzuur met hyaluronzuur. Hierdoor heeft Aliaxin een unieke soft filler, waarmee zowel een rimpel kan worden opgevuld als dat de huidkwaliteit verbetert. 
1 gram hyaluronzuur heeft de capaciteit om 6 liter water binden. Zo is de huid dus gehydrateerd van binnenuit én wordt de slapper wordende huid of rimpel natuurlijk opgevuld. 

Aliaxin behandeling

In heel Nederland werken ervaren cosmetisch artsen die Aliaxin behandelingen uitvoeren. Voor een Aliaxin behandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring. Behandelingen die in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of zijn uitgevoerd met een niet gangbare injectietechniek zijn uiteindelijk vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties.

Aliaxin kliniek

Voer je adres in en vergelijk alle klinieken in Nederland die Aliaxin behandelingen aanbieden. Zoek, vergelijk en boek jouw Aliaxin behandeling op Injectablesbooking.nl.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt