Belotero filler behandeling

3 januari 2024

BELOTERO is een hyaluronzuur fillermerk van Merz Aesthetics, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van medische esthetiek met een productassortiment dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke patiënt met de hoogste normen op het gebied van veiligheid en werkzaamheid.

BELOTERO is over de hele wereld goedgekeurd. BELOTERO wordt sinds 2006 gebruikt door artsen wereldwijd en heeft inmiddels meer dan 10 miljoen verkochte eenheden. In 2022 lanceert BELOTERO de Come Closer campagne om consumenten te wijzen op de mogelijkheid van een harmonieus en natuurlijk resultaat.

Belotero filler behandeling

Merz Aesthetics

Merz Aesthetics is onderdeel van de Merz Group, een bedrijf dat zich steeds opnieuw uitvindt. Dat doen we al sinds 1908, toen een 24-jarige chemicus, Friedrich Merz, het oprichtte in Frankfurt, Duitsland.

Tegenwoordig is het bedrijf in handen van de vierde generatie van de Merz familie. En zijn we een toonaangevend, wereldwijd bedrijf in onder andere de ethetische geneeskunde.

Sinds 2011 heeft BELOTERO FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration) goedkeuring. De FDA is een overheidsinstantie die alleen medische hulpmiddelen en medicijnen toe laat die bij deskundig gebruik veilig en effectief zijn. Inmiddels worden de BELOTERO gedistribueerd naar ca. 90 landen wereldwijd en zijn de producten al ongeveer 17 jaar op de markt.

Belotero kliniek

Een hyaluronzuur behandeling met Belotero wordt bij veel klinieken toegepast. BELOTERO is absoluut een A-merk hyaluronzuur filler. Er zijn verschillende fillers op basis van hyaluronzuur op de markt. Het voornaamste verschil is de technologie waarmee hyaluronzuur wordt geproduceerd. BELOTERO onderscheidt zich dankzij de vernieuwende gepatenteerde CPM®-technologie. Daardoor wordt een optimale opname in de huid bereikt, voor een natuurlijk resultaat.

Er bestaan diverse BELOTERO-hyaluronzuur filler varianten. Voor iedere indicatie kan de arts kiezen voor de optimale BELOTERO filler. Dankzij de uitgebreide range kan men diverse esthetische oplossingen bieden. Bijvoorbeeld het gladstrijken en opvullen van fijne lijntjes en rimpels, het herstellen van het volume in het gezicht of de lippen, het verstevigen van gezichtscontouren of het verbeteren van de hydratatie en huidkwaliteit.

BELOTERO-producten worden vervaardigd in Zwitserland met behulp van een gepatenteerde technologie voor naadloze huidintegratie. Daarom bieden ze patiënten patiënten natuurlijk ogende resultaten waardoor cliënten hun unieke gezichtsuitdrukkingen behouden.

BELOTERO is klinisch bewezen met een gevestigd veiligheidsprofiel en een hoge patiënttevredenheid.

Belotero filler range

Belotero® Revive - De skinbooster voor verbetering van hydratatie van je huid

Belotero® Soft - De filler voor fijne lijntjes

Belotero® Balance - De injectable die zorgt voor optimale integratie in je huid en corrigeert waar nodig.

Belotero® Intense - De injectable die je huid verstevigt en plooien en rimpels opvult

Belotero® Volume - De ideale filler voor het modelleren en herstellen van het gezichtsvolume

Belotero Lips - De fillers Belotero Lips Shape en Lips Contour voor natuurlijke en sensuele lippen

Belotero filler kosten

Vergelijk de kosten van Belotero filler behandelingen op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vind direct alle artsen en klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt