Belotero filler behandeling

11-09-2020

Belotero heeft zijn oorsprong in Plan les Ouates nabij Geneve, Zwitserland. Daar werd in 2003 Anteis S.A. opgericht door o.a. Silvia Scherer en Gilles Bos. Anteis S.A. had als doel om hoogwaardige en onderscheidende hyaluronzuur producten te ontwikkelen. 

Anteis S.A. ontwikkelde unieke en toonaangevende hyaluronzuur producten. Esthélis fillers distribueerden zij zelf, Belotero fillers werden geproduceerd voor Merz Aesthetics en Anteis S.A. ontwikkelde ook hyaluronzuur producten voor de orthopedie, bijvoorbeeld bij artrose van gewrichten, onder de merknaam Synolis. 

Belotero filler behandeling

Belotero behandeling

Sinds 2004 heeft Anteis S.A. een samenwerking met Merz Aesthetics uit Duitsland. Merz bestaat sinds 1908 en is onder andere ook fabrikant van de botulinetoxine Bocouture. Lees hier alles over de Bocouture en Merz. Het was natuurlijk waardevol om vanuit één leverancier zowel Belotero fillers als botulinetoxine te verkopen. In 2013 heeft Merz Anteis overgenomen. De merknaam hyaluronzuur fillers werd wereldwijd aangepast naar Belotero. In 2013 werd Synolis, de hyaluronzuur voor de orthopedie, afgesplitst en ging verder onder de bedrijfsnaam Aptissen S.A., Zwitserland. Belotero fillers worden wereldwijd geroemd dankzij de unieke eigenschappen en kwaliteitsprofiel. Sinds enige jaren is Belotero lips één van de populairste product varianten.

Sinds 2011 heeft Belotero FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration) goedkeuring. De FDA is een overheidsinstantie die alleen medische hulpmiddelen en medicijnen toe laat die bij deskundig gebruik veilig en effectief zijn. Inmiddels worden de Belotero gedistribueerd naar ca. 90 landen wereldwijd en zijn de producten al ongeveer 17 jaar op de markt.

Belotero kliniek

Hyaluronzuur behandelingen met Belotero wordt bij veel klinieken toegepast. Belotero is een absolute A-merk hyaluronzuur.

Belotero filler range:

Belotero® Revive - De skinbooster voor verbetering van hydratatie van je huid
Belotero® Soft - De filler voor fijne lijntjes
Belotero® Balance - De injectable die zorgt voor optimale integratie in je huid en corrigeert waar nodig.
Belotero® Intense - De injectable die je huid verstevigt en plooien en rimpels opvult
Belotero® Volume - De ideale filler voor het modelleren en herstellen van het gezichtsvolume
Belotero Lips - De fillers Belotero Lips Shape en Lips Contour voor natuurlijke en sensuele lippen

Belotero filler kosten

Vergelijk de kosten van Belotero filler behandelingen op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vind direct alle artsen en klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken