Radiesse filler behandeling

5 september 2020

Radiesse is een onderscheidende filler. Deze filler is namelijk niet op basis van hyaluronzuur, maar op basis van een gel met calcium microsferen. Radiesse is ook een merk van farmaceut Merz. De Duitse chemicus Friedrich Merz richtte in 1908 Merz op met als doel nieuwe medicijnen te ontwikkelen. De eerste introductie was Patentex, een anticonceptiemiddel in 1908. Al in 1953 introduceerde Merz haar eerste esthetische product. De vochtinbrengende crème tegen rimpels Placentubex® werd toen gelanceerd. Merz is tegenwoordig met name bekend van haar botulinetoxine Bocouture (ook wel Xeomin genoemd). 

Radiesse filler behandeling

Radiesse filler Nederland

In 2006 werd Radiesse gelanceerd. Bijna alle fillers zijn tegenwoordig op basis van hyaluronzuur. Radiesse is een filler op basis van calcium microsferen in een injecteerbare gel. Hierdoor zie je direct na de behandeling resultaat. De calcium microsferen zorgen dat de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. Nieuw collageen wordt in de maanden na de behandeling aangemaakt. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Na verloop van tijd breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuwe collageen blijft achter.

Radiesse behandeling

Radiesse is een volumizer. Met name geschikt om groeven en volumeverlies te corrigeren. Bijvoorbeeld in de neus-lippenplooi, de jukbeenderen, wangen en de kaaklijn. Het is een filler die anders injecteert dan alle hyaluronzuur fillers. Daardoor maakt niet iedere arts gebruik van Radiesse. Ervaren artsen vaak wel. Ervaring met Radiesse is erg belangrijk. Radiesse in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of geïnjecteerd met niet gangbare injectietechnieken zijn uiteindelijk vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. 

Radiesse kliniek

Radiesse is een mooi en onderscheidend product, maar moet in de juiste handen worden toegepast. Injectablesbooking.nl heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken die gebruik maken van Radiesse. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende Radiesse behandeling op injectablesbooking.nl

Lees verder:

The Collagen Force
Wat is collageen?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt