Injectables behandeling Amsterdam

30 september 2021

Lees informatie en tips voor een injectables behandeling in Amsterdam. Vul je adres in en bekijk alle injectables klinieken in Amsterdam

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables behandeling Amsterdam

Amsterdam is ook onze cosmetische hoofdstad. Zeker in Oud-Zuid zijn heel veel cosmetische klinieken gevestigd. Deze klinieken zijn gespecialiseerd in injectables behandelingen. Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen zoals botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo. Lees onderstaand artikel voor meer informatie over injectables Amsterdam.

injectables-kliniek-amsterdam

Injectables kliniek Amsterdam

Vanuit hartje Amsterdam zijn er meer dan 200 artsen en klinieken gevestigd die injectables behandelingen toepassen. Keuze genoeg dus zou je zeggen! Injectables behandelingen zijn mateloos populair. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en artsen vergelijken. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts bij jou in de buurt. 

Bekende Injectables Klinieken in Amsterdam zijn:
Injectables Kliniek Amsterdam
Amsterdam Injectables
Kliniek Joost Kroon
Dokter Frodo
Annebeth Kroeskop
Easy Cosmetics

Injectables in Amsterdam

In Amsterdam en directe omgeving (inclusief Amstelveen en Zaandam) worden vele Injectables behandelingen uitgevoerd. Naar schatting worden er in 2022 ruim 53.000 injectables behandelingen uitgevoerd in de stadsregio Amsterdam. 

Cosmetische kliniek Amsterdam

Bij de meeste cosmetische klinieken in Amsterdam kun je ook terecht voor een behandeling met botulinetoxine. Dit is de naam van het medicijn achter het merk Botox. Botulinetoxine wordt al sinds de jaren ’80 gebruikt in de medische wereld. Met name tegen overmatig actieve spieren (spasmes). Cosmetisch wordt botulinetoxine met name ingezet als rimpelbehandeling. Een behandeling is gemiddeld 3-4 maanden effectief. Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is belangrijk om een arts te kiezen met een relevante opleiding en de juiste ervaring.

Injectable prijzen Amsterdam

Bekijk de gemiddelde injectable prijzen in Amsterdam (2023). De prijs is bij iedere kliniek anders. Druk op bovenstaande button om de prijzen per kliniek te vergelijken. 

Injectable prijzen in Amsterdam  
MerkEenheidGemiddelde prijs
Botulinetoxine1 zone€ 140
Hyaluronzuur1 ML€ 354
Collageen stimulatie1,5 ML€ 470
Radiesse1,5 ML€ 470
Sculptra1 flacon€ 707
HarmonyCa1,25 ML€ 530
Profhilo2 ML€ 306
RRS Eyes1,5 ML€ 155

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lees reviews van injectables behandelingen in Amsterdam

Als trouwe klant van drs. Tom van Eijk ben ik oprecht verbaasd omtrent de negatieve review met 1 ster van JOKE, hier kan ik me totaal niet in vinden. Ik kom al 15 jaar naar volle tevredenheid bij deze arts (zie mijn uitgebreide review op kliniekervaringen.nl) en met mij velen gezien de lovende reviews. Zoals de arts al aangeeft (een wereldwijde autoriteit op... Toon meer »
Als trouwe klant van drs. Tom van Eijk ben ik oprecht verbaasd omtrent de negatieve review met 1 ster van JOKE, hier kan ik me totaal niet in vinden. Ik kom al 15 jaar naar volle tevredenheid bij deze arts (zie mijn uitgebreide review op kliniekervaringen.nl) en met mij velen gezien de lovende reviews. Zoals de arts al aangeeft (een wereldwijde autoriteit op dit gebied) betreft de gepatenteerde techniek een proces waarbij het effect en duurzaamheid opgebouwd wordt door meerdere behandelingen te ondergaan. Het (directe) resultaat is uiteraard afhankelijk van type huid, genetische component, leefstijl etc, evenals de bijwerkingen (prikgaatjes/blauwe plekken). Dit laatste punt zult u overigens bij alle klinieken teruglezen! U merkt dat ik goed op de hoogte ben daar ik vind dat de arts de professional is in deze maar dat ik als klant me ook terdege moet voorbereiden door me te (blijven) verdiepen in de injectables behandelingen qua voor-en nazorg.De arts en zijn deskundige, bevlogen PA Jeanette Bloem staan erom bekend uitgebreid de tijd te nemen om uit te leggen wat de mogelijkheden zijn en wat je kan verwachten van de (vervolg)behandeling. Er zijn zoveel beunhazen binnen de cosmetische geneeskunde maar dat is absoluut niet van toepassing op deze fijne, betrouwbare en vakkundige arts! Toon minder »
7 juli 2019 13:01
Kom al jaren bij soap voor m’n wenkbrauwen, facials, en injectables. Altijd tevreden de deur uit!
13 januari 2023 09:09
Super vriendelijk personeel! Arts denkt goed met je mee en geeft je eerlijk advies. Heel tevreden met het resultaat, was mn eerste ervaring met injectables, ben angstig voor naalden maar de behandeling viel reuze mee en je wordt goed gerust gesteld, ze nemen de tijd voor je, zeker voor een eerste keer zou ik het sterk aanraden hier na toe te komen, vooral oo... Toon meer »
Super vriendelijk personeel! Arts denkt goed met je mee en geeft je eerlijk advies. Heel tevreden met het resultaat, was mn eerste ervaring met injectables, ben angstig voor naalden maar de behandeling viel reuze mee en je wordt goed gerust gesteld, ze nemen de tijd voor je, zeker voor een eerste keer zou ik het sterk aanraden hier na toe te komen, vooral ook omdat er eerlijk advies gegeven wordt en de behandeling niet “overdone” wordt, het resultaat blijft natuurlijk Toon minder »
23 augustus 2023 10:10

Injectables amsterdam korting

De prijzen van injectables behandelingen liggen ver uit elkaar. De gemiddelde prijs van één zone botox is in amsterdam €  144,91. Één ML fillers kost gemiddeld tussen de € 300 - € 400. Het is raadzaam om niet te kiezen voor de goedkoopste kliniek. Een professionele kliniek met goede reviews en BIG geregistreerde artsen wordt geadviseerd. Voer je locatie in om alle klinieken in Amsterdam te vergelijken.

Filler kliniek Amsterdam

In Amsterdam kun je bij de meeste Injectables Klinieken ook terecht voor een fillerbehandeling. Fillers zijn tijdelijke huidvulmiddelen om bijvoorbeeld rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Bij een filler kliniek in Amsterdamkun je terecht voor bijvoorbeeld lipfillers, een strakke kin- en kaaklijn en mooie jukbeenderen. In Nederland worden jaarlijks meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. 

Een fillerbehandeling is technisch moeilijker dan een botulinetoxine behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding (KNMG titel) en ervaring.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Traangoot filler Amsterdam
Profhilo Amsterdam
Filler behandeling Amsterdam
Lipfillers Amsterdam

-----------------------
Injectables Amsterdam

Vergelijk alle behandelingen met injectables in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Je kunt de klinieken en artsen vergelijken op kwaliteit, ervaring, specialiteit en prijs.

Lees hier verder over de mogelijkheden en risico's van injectables behandelingen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

injectables-amsterdam

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
5
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 25x geboekt
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 59x geboekt
AcuVitae
5
AcuVitae
Amsterdam, Valkenburgerstraat 188E
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Face Institute Amsterdam
4.8
Face Institute Amsterdam
Amsterdam, Frederiksplein 47B
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen over injectables klinieken in Amsterdam

Zijn er injectables klinieken in Amsterdam?

In de omgeving van Amsterdam zijn meer dan 150 injectables klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken op prijs en kwaliteit. Maak direct een afspraak.

Hoe duur is een injectables behandeling in Amsterdam?

Een kleine behandeling is beschikbaar v.a. € 59 in Amsterdam. De gemiddelde prijs van een zone Botox is € 139. Vergelijk de tarieven bij alle klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak.

Hoe duur injectables in Amsterdam?

Een injectable behandeling in Amsterdam kost v.a. € 59. Vergelijk alle injectable behandelingen op deze website. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en skinbooster behandelingen. Let goed op welke prijs bij welke behandeling hoort. Boek bij alle klinieken.

Wat is de beste injectable kliniek in Amsterdam?

Bekijk reviews, artsen en behandelingen. Vergelijk prijzen en ervaringen. Kies een injectable kliniek in Amsterdam naar keuze. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt