Beste Botox kliniek bij jou in de buurt!

18 augustus 2020
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op deze website hebben we alle Botox klinieken in Nederland verzameld. Lees de informatie en kies de Beste Botox Kliniek bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek

In een Botox kliniek worden Botox behandelingen uitgevoerd door gekwalificeerde artsen. In Nederland zijn meer dan 1100 locaties waar Botox behandelingen worden uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken en direct een afspraak maken met iedere kliniek.

Botulinetoxine (Botox is een merk, net zoals Letybo, Bocouture en Azzalure dat zijn) zorgt er voor dat je rimpels niet worden geactiveerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden met botulinetoxine behandeld. Er zijn grote verschillen tussen alle klinieken. Verschil in ervaring, merk botulinetoxine, maar ook in prijs. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 80 en € 220 in Nederland. Zoek, vergelijk en boek jouw Botox kliniek op Injectablesbooking.nl

botox-kliniek

Beste Botox kliniek

Een Botox kliniek is eigenlijk een cosmetische kliniek. Er worden niet alleen botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. Vaak bieden deze Botox klinieken ook behandelingen met fillers aan. Fillers kunnen rimpels opvullen, de contour verfraaien en oneffenheden corrigeren. Behandelingen met botulinetoxine en fillers worden injectables genoemd. In Nederland worden naar schatting in 2023 meer dan 650.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Daarnaast worden er in cosmetische klinieken verschillende huid behandelingen uitgevoerd. Dit zijn laserbehandelingen of peelings met als doel de huidkwaliteit te verbeteren. 

Wat is een goede kliniek voor Botox?

Het is belangrijk om de diverse klinieken te vergelijken op kwaliteit. Hoe lang bestaat de kliniek al? Hoeveel artsen werken bij de kliniek? Wat is de opleiding van deze artsen? Zijn zij huisarts, KNO arts of Cosmetisch Arts KNMG? Wat zijn de tarieven? Vergelijk alle botox klinieken op Injectablesbooking.nl.

Beste kliniek in de buurt

De beste kliniek geeft goede voorlichting, een professionele behandeling en goede nazorg. Het is dan wel lekker als die kliniek in de buurt is. In Nederland zijn meer dan 1100 klinieken, er is dus altijd een locatie in de buurt.

Dokter Margaritha Adams van Waterland Kliniek geeft in onderstaande video antwoord op de vraag: Wat is de beste Botox kliniek?

Beste botox kliniek Nederland

In Nederland kun je bij meer dan 1100 locaties terecht voor een botuline toxine behandeling. Om zelf een goede kliniek te kiezen kun je de volgende elementen mee laten wegen bij een beslissing. Stel jezelf de volgende 5 vragen:

1. Hoe lang bestaat de kliniek?

Hoelang een kliniek bestaat zegt niet alles over de kwaliteit. Maar een kliniek die al 10 jaar ronkende reviews krijgt heeft wel bewezen over een langere periode een goede bedrijfsvoering te kunnen voeren. 

2. Krijgt de kliniek over langere periode regelmatig positieve reviews?

Oke, niet alle reviews zijn even betrouwbaar. Maar als een kliniek al 10 jaar maandelijks enkele positieve reviews ontvangt met een verschillend vocabulaire, dan is dat wel een indicatie voor betrouwbare reviews. Bekijk alle kliniek reviews van Google op Injectablesbooking.nl.

3. Werken er gerenommeerde en ervaren artsen?

Een kliniek die over een langere periode met dezelfde artsen samenwerkt, heeft wat ons betreft een streepje voor. Bekijk ook hoelang de artsen ervaring hebben als cosmetisch arts. Wanneer bij een kliniek meer dan 1 arts werken, dan heeft dat een streep voor. Artsen inspireren en motiveren elkaar vaak naar een hoger niveau. 

4. Zijn de tarieven marktconform?

De prijs van een behandeling is niet doorslaggevend. Sommige klinieken zijn verassend goedkoop. Andere klinieken zijn overmatig duur. Soms zit er een relatie tussen té goedkoop en het te verwachten resultaat.

5. Is de kliniek relatief in de buurt?

Het heeft geen zin om  een kliniek te zoeken aan de andere kant van Nederland. Er zijn meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling. Dat is ook wel handig voor een controle afspraak, vervolg behandeling of wanneer je aanvullende vragen hebt.

Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de omgeving:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Lees verder:

Botox voor en na
Botox aanbieding
Beste botox arts
Goedkope Botox
Hoelang werkt Botox?
Behandeling voor mannen
Afspraak maken
Botox lippen
Wat is Botox?

-----------------------

Beste botox kliniek prijzen

Het is belangrijk om tarieven goed te vergelijken. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 90 en € 220. De gemiddelde prijs van een zone Botox is (peildatum januari 2023) € 140,34 in Nederland. Voer je locatie in en vergelijk de tarieven bij alle Botox klinieken.

Botox kliniek ervaringen

Een paar weken geleden voor het eerst Botox in mijn frons-rimpel en kraaienpootjes laten injecteren door Patrice. Goede informatie vooraf en keurige omgeving. Pijnloze behandeling en het resultaat is GEWELDIG!! Geen constante verbaasde uitdrukking, maar een zeer natuurlijke, open uitstraling. Reacties van mensen zijn, dat ik er zo uitgerust en stralend uit z... Toon meer »
Een paar weken geleden voor het eerst Botox in mijn frons-rimpel en kraaienpootjes laten injecteren door Patrice. Goede informatie vooraf en keurige omgeving. Pijnloze behandeling en het resultaat is GEWELDIG!! Geen constante verbaasde uitdrukking, maar een zeer natuurlijke, open uitstraling. Reacties van mensen zijn, dat ik er zo uitgerust en stralend uit zie. Daarbij is de rust van het niet constant een aangespannen voorhoofd hebben een weldaad voor me. Ik ben fan! Toon minder »
Gabriela Śmiechura
Patrice Visser Kliniek
24 oktober 2018 11:11
Omdat mijn 1e ervaring met botox in NH niet zo heel geslaagd was zocht ik een ander adres. Ben bij Jean-Paul geweest en hij gaf mij eerlijk advies wat te doen. Heb lipfiller in mijn contouren laten doen. Ben super tevreden. Ze zijn kundig en lief voor hun cliënten de pijn viel reuze mee. Ook super lieve assistente. Ik kom zeker terug.
Nath Disney
Art de la Beauté
20 september 2023 08:08
Absolute aanrader.
Een aantal keren botox gehad en nu de Reverso behandeling in 3 keer.
Marlene geeft op een prettige manier uitleg en advies.
De Reverso doet wat de naam belooft. De huid is strakker en gladder, de fijne lijntjes, zeker in de hals zijn zo goed als weg. Heel blij mee.
4 september 2023 16:04

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek afspraak maken

Maak direct online een afspraak bij de kliniek van jouw keuze. In één oogopslag is duidelijk met welk merk botulinetoxine wordt gewerkt, wat de prijzen van de injectables klinieken zijn, waar ze gevestigd zijn en wanneer de cosmetische kliniek geopend is. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling op injectablesbooking.nl.

Klinieken in de buurt vergelijken

Injectablesbooking.nl zorgt er voor dat jij alle Botox klinieken in Nederland kunt vergelijken. Vergelijk de artsen en klinieken op ervaring, prijs, locatie en beschikbaarheid.

-----------------------
Vind een Botox kliniek bij jou in de buurt

Botox kliniek Eindhoven
Botox kliniek Enschede
Botox kliniek Amsterdam
Botox kliniek Maastricht
Botox kliniek Rotterdam
Botox kliniek Alkmaar

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Bij welke kliniek kan ik botox spuiten?

De meest uitgevoerde indicaties zijn fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox is ook in te spuiten tegen andere indicaties zoals hangende mondhoeken, gummy smile, overmatig zweten en tandenknarsen. Het is raadzaam om je klacht of wens aan de deskundige arts voor te leggen, die zal jou dan goed advies geven.

Wat is de beste botox?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Alluzience. Er is qua effectiviteit geen wetenschappelijk verschil tussen deze merken. Veel artsen hebben wel een persoonlijke voorkeur voor één van de merken. 

Openingstijden kliniek

De meeste klinieken zijn geopend tussen 09:00 - 18:00 uur. Ook hebben sommige klinieken avond- en weekendspreekuur. Sorteer de klinieken op 'beschikbaar' in de zoekresultaten. Dan kun je een afspraak maken als het jou uitkomt.

Risico's van een behandeling

Een medische behandeling is nooit zonder risico's. In principe kan met een medische behandeling altijd een complicatie ontstaan. De kans op een complicatie is met een Botox behandeling wel erg klein. Een blauw plekje is soms voor enige dagen zichtbaar. Infectie of andere complicaties komen zelden voor. Zie de pagina over complicaties voor meer informatie: hier.

Vergelijk klinieken in de buurt:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen botox kliniek

Wat is de beste botox kliniek?

Bekijk de beste kliniek op Injectablesbooking. De beste botox kliniek heeft ervaren artsen, goede reviews, de focus op kwaliteit en voldoet aan wet- en regelgeving. Kies de beste botox kliniek bij jou in de buurt.

Wat is een botox kliniek?

Een botox kliniek is een cosmetische kliniek waar medische professionals werken die zijn gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl!

Hoe kies je een goede kliniek?

Vergelijk alle klinieken op reviews, ervaring, werkzame artsen en tarieven. Voer je locatie in en kies een goede cosmetische kliniek bij jou in de buurt.

Wat gebeurt er als je stopt met botox?

Een botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je daarna niet voor een vervolg behandeling kiest, zal het effect binnen afzienbare tijd volledig verdwijnen. Je kunt je rimpels nadien weer activeren zoals je gewend was.

Wat is de slechtste botox kliniek?

Het is raadzaam om klinieken te vergelijk op reviews, werkzame artsen, kwaliteit en merk botulinetoxine. De slechtste kliniek heeft op deze manier geen bestaansrecht. Iedere kliniek moet presteren om cliënten tevreden te houden. Voer je locatie in en kies een goede kliniek bij jou in de buurt.

Wat is de beste cosmetische kliniek?

De beste cosmetische kliniek heeft positieve reviews en heeft al meerdere jaren een goede reputatie. Tip: Kies voor een cosmetische kliniek waar NVCG gecertificeerde artsen werken. Zij hebben de titel cosmetisch arts KNMG. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt