Seyed Ali Hosseini

Drs. Seyed Ali Hosseini

BIG-nummer: 59917933201

Na de studie geneeskunde aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam succesvol te hebben afgerond, heeft drs. Hosseini veel ervaring opgedaan in de chirurgie. Drs. Hosseini was veel te vinden op de afdelingen traumatologie en orthopediechirurgie, waar hij niet alleen veelvuldig operaties uitvoerde maar ook veel bezig is geweest met het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast heeft drs. Hosseini onderzoek gedaan bij de afdeling plastische chirurgie. Uit deze ervaring is zijn interesse voor de cosmetische wereld ontstaan. In 2018 zette drs. Hosseini zijn eigen kliniek Aesthetic Beauty Center op. Gelijktijdig is hij als huisarts aan de slag te gaan. Door het beroep van huisarts af te wisselen met cosmetische behandelingen combineert hij het genezen van mensen met de creativiteit die de cosmetiek vraagt.

Om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied is drs. Hosseini veelvuldig te vinden op congressen. Bovendien beperkt het opdoen van ervaring voor hem niet binnen de grenzen van Nederland, ervaring heeft hij daarom onder andere opgedaan in steden als Londen en Dubai.

Eerlijk, deskundig, up-to-date

Drs. Seyed Ali Hosseini is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Functies
Huisarts
Arts
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Chirurgie, PRP
Aantal behandelingen per jaar
3000
Ervaring
5 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzaam bij klinieken

logo
Belotero logo

Aesthetic Beauty Center

4.7
Rivium Boulevard 34, Capelle aan den IJssel
Behandelingen per jaar
5000
Kliniek opgericht
2018

kwaliteit - hygiƫne - natuurlijk - professioneel

Kliniek bekijkenAfspraak maken