Alizonne Meijel

Alizonne Meijel

Alizonne Meijel uit Meijel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

2.7
7 reviews
Helaas zijn mijn verwachtingen niet nagekomen helaas.
Vermeerhuisje toeristenhuisje
25 januari 2022 07:07
Om een behandeling vergoed te krijgen, wordt de AGB-code van je behandelaar vermeldt op de factuur. Krijg je NA je behandeling te horen dat deze behandelaar niet langer werkzaam is bij hen.. De factuur werd uiteraard niet vergoed door mijn verzekering. 'Sorry' was alles wat ik te horen kreeg van Alizonne..
Nicky
30 oktober 2021 09:09
Wat een verschikkelijk akelig mens die Claudia van der lugt. Ze zet je voor schut in bijzijnde van anderen en kan met geen mogelijkheid begrip tonen dat je dat niet gepast vind. Dus ik voelde mij ongemakkelijk nadat ik met haar een intake had. Doordatvik tussen twee muren haar op wees dat ik haar opmerking niet waardeerde en zei dat ik het moeilijk vond om... Toon meer »
Wat een verschikkelijk akelig mens die Claudia van der lugt. Ze zet je voor schut in bijzijnde van anderen en kan met geen mogelijkheid begrip tonen dat je dat niet gepast vind. Dus ik voelde mij ongemakkelijk nadat ik met haar een intake had. Doordatvik tussen twee muren haar op wees dat ik haar opmerking niet waardeerde en zei dat ik het moeilijk vond om zo met haar verder te gaan zei ze of ik mijn toon wilde aanpassen anders zou ze mij niet helpen. Gek mens terwijl zei zij in bijzijnde van andere op een dominerende bazige toon "waarom ik perse bij haar moest komen haar collegas waren ook goed, dus mevrouw zeg maar eens waarom bij mij en waarom denk je dat ik beter ben dan mijn collega's" verschikkelijk nadatvuk bijna 7 maanden heb gewacht om bij deze kliniek in meijel te komen. Nu zeg ik tegen jullie de reden was omdat deze locatie dichterbij was voor mij. Madam Claudia heeft nooit haar excuses aangeboden en ik mocht weer vertrekken. Walgelijk mens die echt denk dat ze met mensen om kan gaan. Via andere mensen uit Meijel en omgeving hoor ik ook hoe bazig ze is en haar wil is wet, tenzij je je onderdanig gedraagt dan kun je terecht bij madam Claudia om duizenden euros uit te geven aan haar behandeling. Toon minder »
Merea Love
13 augustus 2020 06:06
Zeer tevreden met mijn behandeling. Lieve mensen en goede begeleiding en ondersteuning.
fashja kalloe
29 april 2019 08:08
Sorry geen goede ervaringen hier!!
Wel een zeer vriendelijke arts maar alles er omheen is allemaal minder en komen hun afspraken niet na zoals begeleiding en controle wat heel belangrijk is met een dieet, veel geld kwijt en bij langer na niet het beloofde resultaat, jammer!!
E vd V
2 april 2019 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
Gratis
Fillers
Restylane
Gratis
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
1997
Adres
Molenbaan 35, Meijel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten