alizonne_kliniek

Alizonne Vlijmen

Alizonne, kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde, is de kliniek waarin Drs. Claudia van der Lugt en haar team cosmetische behandelingen uitvoeren. Behandelingen die niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin gezondheid een prominente rol speelt.

Alizonne ontwikkelt persoonlijke behandelconcepten op elk gebied van preventieve en cosmetische geneeskunde. Onze cliƫnten voorzien we van kwalitatieve, effectieve en flexibele behandelingen. Betaalbaar voor iedereen. Comfortabel en realistisch, in ieder aspect van gezondheid, schoonheid en welzijn.

Alizonne Vlijmen uit Vlijmen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Alizonne, kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde, is de kliniek waarin Drs. Claudia van der Lugt en haar team cosmetische behandelingen uitvoeren. Behandelingen die niet alleen gericht zijn op uiterlijke schoonheid, maar waarin gezondheid een prominente rol speelt. Meer lezen »

Bekijk agenda
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
1997
Adres
Wolput 39, Vlijmen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Claudia van der Lugt
Drs. Claudia van der Lugt
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Alizonne Vlijmen Reviews

5
1 review
Vakkundig en eerlijk. Passen nooit zomaar een behandeling toe. Resultaten zijn er ook naar. Ze hebben echt oog voor het individu en de toegevoegde waarde van de gewenste behandeling.
Sabine M
19 september 2023 17:05
Schrijf een review