Angie's Beauty Factory

Angie's Beauty Factory

Angie's Beauty Factory uit Valkenburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.4
5 reviews
Met mijn moeder en haar partner hebben we de VisSpa gedaan. Verbazingwekkend!! De aandacht was zeer hartelijk en hij nodigde ons uit met thee en koekjes. Aanbevolen!! Als je een wandeling maakt in Valkenburg en je blijft meer dan 1 dag dan is het de moeite waard en het is niet duur! 😁
Ayelen Boratto
5 mei 2018 09:09
Hanneke Van Heukelom
28 april 2018 07:07
Heeft goed advies zonder opdringerig te zijn. Je ziet aan de manier vsn werken dat het een vakvrouw is
Henk Meertens
5 april 2018 15:03
Julia Kloosterman
12 september 2017 13:01
Via sociaal deal ben ik hier terecht gekomen . Ik had een deal voor de vis spa en het lijkt me grappig om een keer te doen dus vandaar. Nadat ik telefonisch een afspraak heb gemaak en ben ik onlangs met een kameraad daar naar toe gegaan gewoon om te kijken hoe het is . Eenmaal aangekomen zijn we vriendelijk verwelkom door eigenares en medewerkster. Zij ons... Toon meer »
Via sociaal deal ben ik hier terecht gekomen . Ik had een deal voor de vis spa en het lijkt me grappig om een keer te doen dus vandaar. Nadat ik telefonisch een afspraak heb gemaak en ben ik onlangs met een kameraad daar naar toe gegaan gewoon om te kijken hoe het is . Eenmaal aangekomen zijn we vriendelijk verwelkom door eigenares en medewerkster. Zij ons de info over de vissen en wat we moesten doen . Eenmaal de voorbereiden hebben genomen staken we ons ze voeten in de badkuip met vissen. Wij 2 kerels giechelen als kleine meisjes toen de vissen aan de slag gingen het kietelde flink maar na een tijdje ging je aan wennen het voelde zo Zen aan en de tijd vloog voorbij we kregen toen nog een voet massage erbij en na afloop. Voelde de voeten zo smooth aan.
Het was wel waard en voor herhalingsvatbaar. Service was top. Echt een aanrader . Toon minder »
C.k. Chan
4 juli 2017 07:07
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Neerhem 63, Valkenburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek