Art de la Beauté - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Art de la Beauté

Art de la Beauté

Bij Art de la Beauté maak je kennis met de nieuwste en krachtigste botox: Alluzience vegan botox. Alluzience is het plantaardige zusje van het bekende merk botox Azzalure. Alluzience is uitgebreid getest, veilig en bevat geen conserveermiddelen. Ook is het een helemaal vegan product, vriendelijker voor het lichaam en de planeet. Maak kennis met Alluzience: t/m 30 november voor € 99,- per zone (voorhoofd, frons of kraaienpootjes).

Onze kliniek is al ruim tien jaar zijn we gevestigd in Best. Centraal gelegen komen klanten uit heel Nederland en België naar ons toe. Naast de meer gangbare behandelingen, zoals botox frons, zijn we ook onder andere gespecialiseerd in faceslimming met botox en de liquid facelift.

Ons doel is dames en heren van alle leeftijden gelukkig te maken met een prachtige, natuurlijke uitstraling die bij hem of haar past. In onze werkwijze staan daarvoor persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid centraal. Zo nemen we tijd voor een consult en kennismaking vooraf en kunt u twee weken na de behandeling gratis langskomen voor een controle.

Art de la Beauté uit Best is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Art de la Beauté maak je kennis met de nieuwste en krachtigste botox: Alluzience vegan botox. Alluzience is het plantaardige zusje van het bekende merk botox Azzalure. Alluzience is uitgebreid getest, veilig en bevat geen conserveermiddelen. Ook is het een helemaal vegan product, vriendelijker voor het lichaam en de planeet. Maak kennis met Alluzience: t/m 30 november voor € 99,- per zone (voorhoofd, frons of kraaienpootjes).

Onze kliniek is al ruim tien jaar zijn we gevestigd in Best. Centraal gelegen komen klanten uit heel Nederland en België naar ons toe. Naast de meer gangbare be... Meer lezen »

Nieuw: VEGAN botox Alluzience.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Alluzience)
V.a. € 115 per zone
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 99 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 89 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 129 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 178 per behandeling
3 zones
V.a. € 267 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 399 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 59 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. € 50 per consult
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 449 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 299 per ml
StylageStylage
V.a. € 239 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 159 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 478 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 599 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 299 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2010
Adres
Veldweg 1F, Best
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jean-Paul Kleijne
Drs. Jean-Paul Kleijne
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Yulia van den Corput-Bulgakova
Drs. Yulia van den Corput-Bulgakova
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken

Art de la Beauté Reviews

4
9 reviews
Omdat mijn 1e ervaring met botox in NH niet zo heel geslaagd was zocht ik een ander adres. Ben bij Jean-Paul geweest en hij gaf mij eerlijk advies wat te doen. Heb lipfiller in mijn contouren laten doen. Ben super tevreden. Ze zijn kundig en lief voor hun cliënten de pijn viel reuze mee. Ook super lieve assistente. Ik kom zeker terug.
Nath Disney
20 september 2023 08:08
Ik was op zich blij met het resultaat van de lipfillers, alleen was er eigenlijk te veel in één keer geïnjecteerd waardoor een deel van de filler boven de liprand was gaan zitten. Mijn lippen waren dus een beetje overfilled!
alwaysrunning 87
29 september 2022 21:09
Ik ben al zo’n 1,5 jaar tevreden vaste klant bij Art de la Beauté. Ik heb hier oa mijn jukbeenderen, lippen en frons rimpel laten behandelen. De dokter is een professional en geeft altijd eerlijk advies. Ook Vivian (oa huidexpert) begeleid ontzettend goed en vriendelijk wanneer je in de kliniek komt. Wanneer ik vragen heb stel ik deze via whatsapp of via Ins... Toon meer »
Ik ben al zo’n 1,5 jaar tevreden vaste klant bij Art de la Beauté. Ik heb hier oa mijn jukbeenderen, lippen en frons rimpel laten behandelen. De dokter is een professional en geeft altijd eerlijk advies. Ook Vivian (oa huidexpert) begeleid ontzettend goed en vriendelijk wanneer je in de kliniek komt. Wanneer ik vragen heb stel ik deze via whatsapp of via Instagram en daar word altijd snel en helder op geantwoord. Ik raad deze kliniek altijd aan bij mijn vriendinnen! Toon minder »
Nicky Adelaars
29 januari 2020 18:06
Heel blij met de resultaten van deze dokter en zijn assistent. Er zijn een hoop prutsers op deze markt en bij dit team is het resultaat gewoon altijd natuurlijk.
Pat Dekker
28 januari 2020 11:11
De eerste behandeling van mijn vriendin was het oplossen van haar lipfillers. Voorheen had ze het namelijk ergens anders laten doen, maar er waren bobbels ontstaan. Daarna heeft dokter Jean Paul kleijne mooie nieuwe lippen gemaakt met Restylane. In november is mijn vriendin wederom bij dokter Kleijne geweest. Dit keer ontstonden er meteen na de behandeling b... Toon meer »
De eerste behandeling van mijn vriendin was het oplossen van haar lipfillers. Voorheen had ze het namelijk ergens anders laten doen, maar er waren bobbels ontstaan. Daarna heeft dokter Jean Paul kleijne mooie nieuwe lippen gemaakt met Restylane. In november is mijn vriendin wederom bij dokter Kleijne geweest. Dit keer ontstonden er meteen na de behandeling bobbels en ongelijkheden. Na een week heeft de dokter de lippen gemasseerd, maar hierdoor werd het niet beter. De lipfiller zat nu aan de linkerkant boven de lip. Dokter Jean Paul Kleijne wou het corrigeren door nog wat meer filler te injecteren. Maar dit wou mijn vriendin niet, omdat ze al bobbels had en bang was dat er nog meer ontstonden. Daarom heeft ze gevraagd of de filler opgelost mocht worden. Dit heeft de dokter gedaan. Ik heb hierna zelf gevraagd of mijn vriendin het geld terug kreeg, maar dit kon volgens dokter Jean Paul Kleijne niet. De redenen van de dokter waren als volgt: 'wij leveren alleen maar goed werk' en 'dit ligt aan haar eigen lippen'.

Dus puntje bij paaltje heeft mijn vriendin nu geen lipfillers meer en is ze €350,- kwijt.

Dus ben er bewust van dat het niet altijd goed gaat. Toon minder »
Gerrit Dalhuisen
22 december 2019 17:05
Heel persoonlijk en warme mensen. Ze doen heel erg hun best om de behandeling zo pijnloos mogelijk te doen voor een mooi natuurlijk resultaat. Ik ken heel veel tevreden klanten die graag terug komen. Dank jullie wel!!
LLBO Itbra
11 februari 2018 21:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Art de la Beauté?

Één zone Botox bij Art de la Beauté kost € 89,00.

Wat kost een filler behandeling bij Art de la Beauté?

1 ML filler kost bij Art de la Beauté v.a. € 239,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Art de la Beauté?

Op basis van 6 Google reviews heeft Art de la Beauté 4 van de 5 sterren.

Waar is Art de la Beauté gevestigd?

Op Veldweg 1F is Art de la Beauté gevestigd in Best.