beautifier-logo

Beautifier

Tijd maakt het verschil. Elke huid heeft tijd nodig om zichzelf van haar beste kant te laten zien
De vraag is welke tijd jij je huid geeft. Welke aandacht bij jouw huid past. Wij gaan nog een stap verder en leren je beter voor je huid én jezelf te zorgen. We leggen je helder uit hoe jouw huid en onze behandelingen samenwerken om dat ene gewenste, natuurlijke resultaat te behalen.

Misschien denk je wel na over een behandeling met botuline toxine of fillers óf een huidverjongende behandeling. Een peeling of EMSculpt behandeling. Heb je interesse in permanente make-up, of wil je daar juist vanaf? Er is nogal wat te kiezen. En wij hebben het allemaal in huis. Bij ons ben je welkom om te ontdekken wat jou het beste past. Zolang we daar maar samen de tijd voor nemen. Want daar zit het ‘m in.

Een gecertificeerd team, de nieuwste apparatuur en een complete aanpak staan voor je klaar. Stapsgewijs doen we wat voor jou goed voelt en goed blijft voelen. Zorg jij graag goed voor jezelf en je huid? Dan maken wij daar met liefde tijd voor.

Bij Beautifier staan we voor veilig, vertrouwd en vakkundig. Je uitstraling verfrissen en versterken, maar alleen als dat op een verantwoorde manier kan.

We investeren continu in onze kwaliteit. Zo is Rik een van de weinige artsen in Nederland die 2 titels draagt: huisarts en cosmetisch arts KNMG. Aan de laatste titel is een uitgebreid accreditatietraject voorafgegaan met strenge eisen op het gebied van ervaring, kwaliteit en goede hygiëne. Hier zijn we dan ook ontzettend trots op! Rik is daarnaast ook aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Beautifier uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tijd maakt het verschil

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 95 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Contouring body
EmSculpt (prijs per 4 behandelingen)
V.a. € 899 per kuur
EmSculpt (prijs per 6 behandelingen)
V.a. € 1.199 per kuur
Fillers
Juvéderm
V.a. € 400 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 500 per 1,5 ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 275 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 175 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 400 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 400 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 325 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 175 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Chemische peeling, Body contouring
Kliniek opgericht
2017
Adres
Bergerstraat 2, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Rik Dassen
Drs. Rik Dassen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken

Beautifier Reviews

5
201 reviews
Sinds 2020 ben ik al vaste klant bij Rik. Rik gaat enkel voor natuurlijk uitziende resultaten. Iets wat, naar mijn mening, lastig te vinden is tegenwoordig. Ik ben zo tevreden met zijn dienstverlening, professionaliteit en kundigheid dat ik het niet erg vind om er telkens een stuk voor te rijden. Zowel voor als na de behandeling word je van informatie voorzi... Toon meer »
Sinds 2020 ben ik al vaste klant bij Rik. Rik gaat enkel voor natuurlijk uitziende resultaten. Iets wat, naar mijn mening, lastig te vinden is tegenwoordig. Ik ben zo tevreden met zijn dienstverlening, professionaliteit en kundigheid dat ik het niet erg vind om er telkens een stuk voor te rijden. Zowel voor als na de behandeling word je van informatie voorzien zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen, niet voor verrassingen komt te staan en de nazorg duidelijk is. Toon minder »
Sien
20 januari 2023 11:11
Zeer fijne ervaring! Er wordt goed naar je persoonlijke situatie gekeken zodat het beste resultaat behaald kan worden. Linde is erg vriendelijk, toegankelijk en professioneel.
Een echte aanrader!!
tanja janssen
10 januari 2023 17:05
Linde is een professionele en vriendelijke dame. Ze heeft me goed uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn (niet tevreden over eyeliner gezet bij andere studio) en gerust gesteld.
PATRICIA Van Glabbeeck
2 januari 2023 09:09
Lastig te vinden op de navigatie, maar de aardige dames hebben mij super goed begeleid de weg te vinden via de telefoon! behandeling werd goed uitgelegd en doorgenomen met mij. Resultaat nu na 2 dagen heel goed! Vlekjes zijn weg en glowing skin, love it!
Yoëlle Smith
22 december 2022 18:06
Ik ben op consult geweest bij Rik. Heel oprecht en professioneel over de eventuele behandelingen en eerlijk advies, samen kijken naar de mogelijkheden.
Ik heb ook met Linde een fijn gesprek gehad, duidelijke uitleg,Linde is een topper.
Rania zahed
14 december 2022 14:02
Voor mij persoonlijk was het een groot avontuur om het onderooglid randje te laten verwijderen. Maar Linde heeft me met haar vakundigheid, en positiviteit goed ondersteund hierin. Nu kunnen we er inmiddels om lachen. De vriendelijke ontvangst, op een prachtige lokatie maakt het voor mij echt compleet. een aanrader!!!!
Jozien Ophelders
6 oktober 2022 13:01
Super ervaring met mijn pmu.
Linde legt alles goed uit en geeft aan wat wel en niet bij je past en beantwoord al je vragen. Na de eerste behandeling was het resultaat al erg mooi, na de bijkleur afspraak was mijn eyeliner, wing en schaduw boven verwachting. Een echte aanrader, ik ben super blij met het resultaat.
Cherry Lette
28 augustus 2022 18:06
Hele prettige en fijne eerste behandeling van Linde gehad!
Zo blij met mijn eyeliner! Top gezet en super service! Echt een aanrader als je PMU wilt! Verheug me nu al op eindresultaat en tweede behandeling!
Katja Kroon
19 augustus 2022 13:01
Ik kan niet meer zeggen dan dat mijn bezoek bij Beautifier een geweldige ervaring was. Ik vroeg me eerst af waarom er alleen 5-ster recensies werden achtergelaten maar dat snap ik nu volledig. Rik stelde mij enorm gerust en was erg professioneel in zijn werkwijze. Ik kreeg voor en na mijn behandeling uitgebreide informatie en kon merken dat ze het allerbeste... Toon meer »
Ik kan niet meer zeggen dan dat mijn bezoek bij Beautifier een geweldige ervaring was. Ik vroeg me eerst af waarom er alleen 5-ster recensies werden achtergelaten maar dat snap ik nu volledig. Rik stelde mij enorm gerust en was erg professioneel in zijn werkwijze. Ik kreeg voor en na mijn behandeling uitgebreide informatie en kon merken dat ze het allerbeste met me voorhadden. Ik verliet de kliniek met een supergoed gevoel! Toon minder »
Amber Lousberg
13 augustus 2022 20:08
Zeer vakkundig geholpen en super netjes en verzorgd. Nemen rustig de tijd voor alles uit te leggen
Angela Kubbinga
26 juli 2022 13:01
Mesotherapie en Microneedling behandelingen ondergaan bij Linde. Ze is een echt een topper! Lief, spontaan, stelt je gerust, heeft humor, mooie, schone en hygiënische locatie. Resultaten na de behandeling zijn ook enorm goed! Je wordt heel vriendelijk ontvangen op de locatie door de andere medewerkers en voelt je daarom zeer welkom op de locatie . Ik kom zek... Toon meer »
Mesotherapie en Microneedling behandelingen ondergaan bij Linde. Ze is een echt een topper! Lief, spontaan, stelt je gerust, heeft humor, mooie, schone en hygiënische locatie. Resultaten na de behandeling zijn ook enorm goed! Je wordt heel vriendelijk ontvangen op de locatie door de andere medewerkers en voelt je daarom zeer welkom op de locatie . Ik kom zeker terug! 😀 Toon minder »
Debbie Van Hoorn
16 juli 2022 12:12
Deze kliniek doet zijn naam echt eer aan..heb mijn wenkbrauwen laten doen (Ombre powderbrows ) en PMU bovenoogleden..wordt nauwkeurig uitgemeten..zodat het precies gelijk is aan beide kanten..Perfectioniste..👍💪ben meer dan tevreden over het resultaat..is zoooo mooi geworden....heeeel blij mee.. echt perfect.. Top kliniek.. 💕❤
Nancy Visser
13 juli 2022 10:10
Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.
Het team is erg gastvrij en zeer deskundig. Je gaat zelfverzekerd de deur uit! Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles zeer goed uit. Ik kan deze kliniek dan ook graag aanbevelen!
Jacobine Knelissen
22 juni 2022 10:10
Heel prettig ontvangen, zeer klantvriendelijk. Hygiënisch en professionele. Mijn behandeling was een uurtje rijden meer dan waard.
Michelle Knoops
27 mei 2022 10:10
Duidelijke en vriendelijke informatie, nu even de behandeling afwachten. Ben benieuwd......
Laat het nog weten!!!
Marion Lemmens
26 mei 2022 17:05
Mooie locatie (in het begin lastig te vinden omdat Google de juiste weg niet wijst), mooie praktijk. Je wordt daar leuk ontvangen. Ik heb nu totaal 3 verschillende meiden gehad voor mijn behandeling (EM sculpt) en alle 3 super leuk en lief! In 4 weken tijd 2,5 cm kwijt en het werkt nog een paar maanden door.. 😁 So far so good! 🤩
Mandy Hendriks
25 mei 2022 16:04
Vorige week heb ik permanente eyeliner (PMU) laten zetten bij Linde en ik ben nu al ontzettend blij met het resultaat. Linde stelde me op mijn gemak, gaf duidelijke informatie mee over de after care en was gezellig om bij in de stoel te liggen. Zeker een aanrader!
Daniëlle Zijlstra
4 mei 2022 05:05
Prachtige salon met zeer deskundige specialiste met een waanzinnig mooi resultaat als gevolg.. een echte aanrader.!
Nicole Boonstra
30 april 2022 11:11
Duidelijke en vriendelijke informatie, nu even de behandeling afwachten. Ben benieuwd......
Laat het nog weten!!!
Marion Lemmens
11 april 2022 13:01
Een fijn gesprek gehad, duidelijke uitleg. Gesproken over de mogelijkheden en ook wat niet (meer) mogelijk is, gezien mijn leeftijd. Een eerlijke mening gekregen over hoe en wat en alle info via de mail ontvangen, zodat ik thuis op mijn gemak nog eens kan overwegen.
Ellen lapop
30 maart 2022 12:12
Afspraak intake met filler behandeling. Ik werd fijn onthaald, en ook op mijn gemak gesteld. Ook al had ik een afspraak met behandeling toch werd er eerst overlopen wat er ging gebeuren en welk resultaat ik mocht verwachten daarna werd eigenlijk pas besloten of ik de behandeling zou ondergaan of niet. Ik werd heel goed geïnformeerd over zowel de behandeling... Toon meer »
Afspraak intake met filler behandeling. Ik werd fijn onthaald, en ook op mijn gemak gesteld. Ook al had ik een afspraak met behandeling toch werd er eerst overlopen wat er ging gebeuren en welk resultaat ik mocht verwachten daarna werd eigenlijk pas besloten of ik de behandeling zou ondergaan of niet. Ik werd heel goed geïnformeerd over zowel de behandeling als de nazorg. De behandeling verliep zo goed als pijnloos. Ja het aanprikken voel je maar is zeer goed te verdragen. Ondertussen al stiekem aan nadenken over een volgende behandeling 😉😀 Toon minder »
Kelly Bammens
29 maart 2022 10:10
Professionele medewerkers, verzorgde behandelkamer, duidelijke uitleg en tips. Behandeling verliep top en ben erg blij met het resultaat!
Behandeling: wenkbrauwen PMU
Kim
25 maart 2022 12:12
Vriendelijke ontvangst, ruime parkeermogelijkheden, gezellige ontspannen en gemoedelijke sfeer, de behandeling voor mijn permanente eyeliner is in twee stappen vlekkeloos en pijnloos verlopen, ik ben dik tevreden met het resultaat🌞
marisa stura
25 maart 2022 08:08
Een echte aanrader. Wij zijn op consult geweest bij Rik. Heel oprecht en professioneel over de eventuele behandelingen en/of resultaten !!!!!
Gigi van Eekelen
15 maart 2022 11:11
Deskundige behandeling, zeer professioneel en klant gericht.
Mieke Smeets
26 oktober 2021 09:09
Schrijf een review