Beauty Centre Maastricht Logo

Beauty Centre Maastricht

Samen met u tot een natuurlijk resultaat komen.

Kwaliteit door het gebruik van A-merken. Veiligheid door het gebruik van echografie voor en na fillerbehandelingen. Persoonlijke aandacht omdat ieder mens gehoord mag worden.

Beauty Centre Maastricht uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht!

Afspraak maken

Reviews

5
12 reviews
Dr. Cheung was erg knap, aardig en zorgde voor een geweldige sfeer. Ze legde elk detail uit om ervoor te zorgen dat ik op de hoogte was en comfortabel was bij elke stap in het proces. De behandeling was boven mijn verwachting. Ik beveel haar aan bij iedereen die op zoek is naar iemand die om de klant geeft en uitstekende service biedt.
Apichaya Vanpelt
14 mei 2022 19:07
Renate neemt rustig de tijd om alles, maar echt alles uit te leggen! Super goed gevoel hierbij. Geen enkel blauw plekje, geen enkele bijwerking. Heel erg tevreden. Bedankt Renate! TOP 👌👍 de moeite waard om een rit vanuit België te wagen!
Pascale Courant
24 maart 2022 12:12
Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog... Toon meer »
Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog even checkte of het nog oké ging met me. Ben uiteraard ook heel blij met het eindresultaat. Ik raad het écht aan om bij haar kliniek langs te gaan!! Toon minder »
Bex 21
24 januari 2022 01:01
Dr. Renate was professioneel en informatief tijdens de behandeling. Ze gaf me voldoende informatie en liet me achter met kleine vragen om te stellen. Dr. Renate is uiterst zorgvuldig en ik zou haar expertise aan iedereen aanbevelen!
Minh Le
16 januari 2022 00:12
Kundige arts, prettig mens
Alex Heezen
14 januari 2022 11:11
Zeer vriendelijke, kundige arts die je reële adviezen geeft, hierdoor voelde het veilig en wist ik wat ik wel en niet kon verwachten.
Ik zal haar zeker aanbevelen!
Marielle Steijns
19 mei 2021 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €109 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €59 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €349 per ml
Restylane
V.a. €349 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €549 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €249 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €149 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €399 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €249 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
250
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
Sint Annalaan 21, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Renate Cheung

Drs. Renate Cheung

Beauty Centre Maastricht
Functie
Arts
Behandelingen per jaar
250
Ervaring
1 jaar
Profiel bekijken