Beauty Skincare Schiedam

Beauty Skincare Schiedam

Beauty Skincare Schiedam uit Schiedam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
24 reviews
Kon zonder afspraak al geholpen worden om te harsen.
Werd ook echt de tijd genomen en ook niet pijnlijk, zeker weer voor herhaling vatbaar
Sabrina J.
27 mei 2022 06:06
Fijne behandeling. Het personeel is heel aardig daar is zeker niks op aan te merken. Ik heb deze salon gevonden door de gift for you cadeau bon. Op die site moet je een behandeling kiezen en al betalen. Ik had daarvoor al €60 betaald in de salon moest ik nog eens €30 betalen dus in totaal €90 kwijt voor een behandeling van €65. Dat vond ik het zeker niet wa... Toon meer »
Fijne behandeling. Het personeel is heel aardig daar is zeker niks op aan te merken. Ik heb deze salon gevonden door de gift for you cadeau bon. Op die site moet je een behandeling kiezen en al betalen. Ik had daarvoor al €60 betaald in de salon moest ik nog eens €30 betalen dus in totaal €90 kwijt voor een behandeling van €65. Dat vond ik het zeker niet waard. Volgende keer maar gewoon alleen daar betalen. Verder wordt je daar heel goed geholpen. Toon minder »
Fleur Cieremans
21 april 2022 14:02
Laat regelmatig mijn gezicht door Willemijn behandelen. Werken professioneel, werken op tijd en nemen je ook serieus en om niet te vergeten ik ga er helemaal zen weer weg. Er word duidelijk gecommuniceerd wat je wel en niet kan verwachten. Ik vind dat zelf wel heel prettig. Ik zal Beauty & Skincare ook zeker bij anderen aanraden!
Jemaine Klaverkamp
4 december 2021 11:11
In augustus heb ik een liposuctiebehandeling ondergaan in de buikzone. Een paar weken later op advies van de chirurg een LPG massage laten verrichten. Voor deze behandeling ben ik uitgekomen bij Beauty & Skincare Schiedam. Een uiterst professionel behandeling, goed advies en al snel een zichtbaar resultaat! Aanrader dus!
roland Sirri
22 oktober 2021 10:10
Fijne persoonlijke sfeer.

Je krijgt een uitgebreide behandeling en leuk muziek op de avc
Nisrina Belhadj
22 september 2021 07:07
Fijne behandeling. Zeer vriendelijke behandelaar. Zeer tevreden met het eindresultaat! Tot de volgende keer!
Kagan Akgül
30 juli 2021 19:07
Keurige salon
Hans Kok
25 juli 2021 09:09
Bij Beauty & Skincare Schiedam weer een top behandeling gehad. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoge producten wat je direct ook voelt na de behandeling. Zeer klantvriendelijk en klantgericht💐
Super Willemijn Lomeijer & Team!
Mirjam Quak-Borghouts (Mirjam QB)
21 februari 2018 11:11
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2012
Adres
Rubensplein 8B, Schiedam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek