Blush injectables kliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Blush injectables kliniek

Blush injectables kliniek

Bij Blush ben je verzekerd van een veilige behandeling met injectables. Onze artsen hebben veel ervaring en geven je goede uitleg en advies tijdens het consult voor de behandeling. Ook als iets niet zo mooi of verstandig is, vertellen ze dat eerlijk tegen je.

We werken alleen met A-merk injectables, zoals botox van Azzalure, Bocouture, Botox en Alluzience en fillers van Stylage of Restylane.
Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in huidverbetering met Injectables producten. Denk hierbij aan Profhilo hyaluronzuur, Belotero Skinbooster, Radiesse en Scupltra collageen.

Twee weken na de behandeling ben je ook welkom voor de gratis controle. Dat is niet verplicht, maar langskomen mag altijd. Samen met jou gaan we voor een mooi resultaat waar je lang plezier van hebt.

Blush injectables kliniek uit Best is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Blush ben je verzekerd van een veilige behandeling met injectables. Onze artsen hebben veel ervaring en geven je goede uitleg en advies tijdens het consult voor de behandeling. Ook als iets niet zo mooi of verstandig is, vertellen ze dat eerlijk tegen je.

We werken alleen met A-merk injectables, zoals botox van Azzalure, Bocouture, Botox en Alluzience en fillers van Stylage of Restylane.
Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in huidverbetering met Injectables producten. Denk hierbij aan Profhilo hyaluronzuur, Belotero Skinbooster, Radiesse en Scupltra collageen.

Twee weken na... Meer lezen »

Gratis wenkbrauwlift t.w.v. € 69 bij botox behandeling

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Alluzience)
V.a. € 115 per zone
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 99 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 89 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 129 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 178 per behandeling
3 zones
V.a. € 267 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 59 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. € 50 per consult
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 449 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 299 per ml
StylageStylage
V.a. € 239 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 159 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 599 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 250 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 299 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 299 per per 2 ml
Restylane Skinboosters
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2014
Adres
Veldweg 1F, Best
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jean-Paul Kleijne
Drs. Jean-Paul Kleijne
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken
Yulia van den Corput-Bulgakova
Drs. Yulia van den Corput-Bulgakova
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken

Blush injectables kliniek Reviews

4.4
21 reviews
Na 30 jaar de stap genomen om voor het eerst botox te proberen. Het was een fijne en pijnloze ervaring met mooi resultaat voor mijn frons en wenkbrauwen zònder dat het er "nep" of "te strak" uitziet. Ik kon mijn gezicht nog prima bewegen en had ook nog voldoende mimiek. Bedankt Dr. Jean-Paul en Blush Best!
Anne Houtzager
14 februari 2024 10:10
29 nov afspr bij Blush en is mn eerste keer,
10 jaar naar City clinics en was laatste 2 x totaal niet tevreden met de botox en las hele goeie Reviews over Blush dus afspr en gegaan.
Een woord: Fantastisch
Dik tevreden en is nu paar dagen later en ze hebben vaste klant erbij.
Erg klantvriendelijk en ken mn voorhoofd niet meer bewegen haha dus blij ermee
Jacky Jansen
4 december 2023 08:08
Alweer super tevreden over Yulia. Nadat de normale Botox ineens niet meer werkt bij mij (voorheen altijd wel), hebben ze de vegan optie geprobeerd. Deze werkt super! Qua service is het ook echt super geregeld. Omdat mijn lichaam de eerste keer de Botox niet goed liet werken, hebben ze gratis de vegan optie bij mij toegepast. Super lief en de beste service!
Bibi van der Heijden
12 juni 2023 19:07
De go- to salon voor fillers en Botox behandelingen, bij Blush injectables ben je aan het goede en vertrouwde adres. Ben altijd tevreden over de behandelingen en de fijne nazorg. Al jaren een vaste klant, Echt een aanrader!
Loes Loo
20 mei 2022 13:01
Eerste keer bij dr. Julia geweest en tevreden over het resultaat alleen Botox was snel uitgewerkt. Tweede keer bij dr Jean... Hierover niet tevreden. De frons rimpel was nog zichtbaar en tevens had ik boven wenkbrauwen bulten. Door hun goede service mag je binnen 5 weken terug voor nabehandeling. Hiervoor geweest en problemen aangegeven. Helaas nog steeds ee... Toon meer »
Eerste keer bij dr. Julia geweest en tevreden over het resultaat alleen Botox was snel uitgewerkt.
Tweede keer bij dr Jean...
Hierover niet tevreden. De frons rimpel was nog zichtbaar en tevens had ik boven wenkbrauwen bulten. Door hun goede service mag je binnen 5 weken terug voor nabehandeling.
Hiervoor geweest en problemen aangegeven. Helaas nog steeds een frons en bulten daarna en vrijwel meteen de botox uitgewerkt.
Als reactie volgende keer een ander merk botox gebruiken maar daar heb ik nu niks aan.
Geen goed resultaat wel mijn geld kwijt en hun een klant. Toon minder »
Jolanda VaVan dinther
4 mei 2022 07:07
Al een jaar klant bij blush en verschillende behandelingen gedaan. Jean paul gaat altijd professioneel te werk en is heel eerlijk. Als een bepaalde behandeling nog niet nodig is (bijvoorbeeld nog een beetje in de lippen spuiten) geeft hij daar altijd eerlijk advies over. Afspraken inplannen en contact opnemen is heel makkelijk en je krijgt altijd heel snel a... Toon meer »
Al een jaar klant bij blush en verschillende behandelingen gedaan.
Jean paul gaat altijd professioneel te werk en is heel eerlijk. Als een bepaalde behandeling nog niet nodig is (bijvoorbeeld nog een beetje in de lippen spuiten) geeft hij daar altijd eerlijk advies over. Afspraken inplannen en contact opnemen is heel makkelijk en je krijgt altijd heel snel antwoord.
Ik ben voor ik klant bij blush ben geworden bij verschillende klinieken geweest, maar ik vind blush ver uit de beste! Toon minder »
Nicolle vv
29 januari 2020 17:05
Ik ben al zo’n 1,5 jaar tevreden vaste klant bij Blush. Ik heb hier oa mijn jukbeenderen, lippen en frons rimpel laten behandelen. De dokter is een professional en geeft altijd eerlijk advies. Ook Vivian (oa huidexpert) begeleid ontzettend goed en vriendelijk wanneer je in de kliniek komt. Wanneer ik vragen heb stel ik deze via whatsapp of via Instagram en d... Toon meer »
Ik ben al zo’n 1,5 jaar tevreden vaste klant bij Blush. Ik heb hier oa mijn jukbeenderen, lippen en frons rimpel laten behandelen. De dokter is een professional en geeft altijd eerlijk advies. Ook Vivian (oa huidexpert) begeleid ontzettend goed en vriendelijk wanneer je in de kliniek komt. Wanneer ik vragen heb stel ik deze via whatsapp of via Instagram en daar word altijd snel en helder op geantwoord. Ik raad deze kliniek altijd aan bij mijn vriendinnen! Toon minder »
Nicky Adelaars
29 januari 2020 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Blush injectables kliniek?

De prijs van één zone Botox bij Blush injectables kliniek is € 89,00.

Wat kost een filler behandeling bij Blush injectables kliniek?

Een fillerbehandeling bij Blush injectables kliniek kost per 1 ML v.a. € 239,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Blush injectables kliniek?

Blush injectables kliniek heeft op basis van 7 Google reviews 4.4 van de 5 sterren.

Waar is Blush injectables kliniek gevestigd?

Op Veldweg 1F is Blush injectables kliniek gevestigd in Best.