Catharina Ziekenhuis - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Catharina Ziekenhuis

Catharina Ziekenhuis

Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Michelangelolaan 2, Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Tjinta Brinkhuizen
Dr. Tjinta Brinkhuizen
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Catharina Ziekenhuis Reviews

3.9
565 reviews
over het algemeen (uiterst) tevreden, maar sommigen dingen kunnen toch scherp beter. Kaakchirurgie is er top. Planning van operaties en feedback (vaatchrirurgie) toch wel een tranendal. Diverse poliklinische consulten gehad en in the end besloten tot "go" voor nogal zware druiventrossen (spataderen). juli en augustus 2023. krijg in einde augustus of begin se... Toon meer »
over het algemeen (uiterst) tevreden, maar sommigen dingen kunnen toch scherp beter. Kaakchirurgie is er top. Planning van operaties en feedback (vaatchrirurgie) toch wel een tranendal. Diverse poliklinische consulten gehad en in the end besloten tot "go" voor nogal zware druiventrossen (spataderen). juli en augustus 2023. krijg in einde augustus of begin sept telefoon "ja u kunt deze week terecht". tsja dat kwam niet echt uit. 'graag na 15-10". en wat gebeurt er? niks nooit meer iets gehoord tot 6 volle maanden later. Bellen ze "spontaan"op 4 maart 2024 "u mag komen hoor". Fijn weer 385 piek ( geheel onnodig Eigen risico inmiddels 2024) naar de gallemiezen. Nu ff geen zin an in.. Toon minder »
paul buthker
4 maart 2024 10:10
Wat jammer hoe het hier soms gaat bij overlijden van een patiënt. De zorg was op zich goed, maar bij het waken de laatste twee dagen was het maar lastig dat wij als familie over de gang liepen. Als ouders aangesproken worden als je je twee kinderen ophaalt bij de lift om mee te lopen om afscheid te nemen van oma als gezin omdat je dan misschien de routine op... Toon meer »
Wat jammer hoe het hier soms gaat bij overlijden van een patiënt. De zorg was op zich goed, maar bij het waken de laatste twee dagen was het maar lastig dat wij als familie over de gang liepen. Als ouders aangesproken worden als je je twee kinderen ophaalt bij de lift om mee te lopen om afscheid te nemen van oma als gezin omdat je dan misschien de routine op de afdeling verstoort. Terwijl wij heel stil bijna naar de kamer slopen, want laten we wel wezen, bij overlijden loop je niet te geinen op de gang. Vervolgens kwam andere familie tijdens het rustuur en daar werd in eerste instantie niet voor opengedaan. Eenmaal toegelaten werd er gezegd dat het niet de bedoeling was dat er zoveel gewisseld werd. Wanneer moet familie dan afscheid nemen, als het te laat is maar wel het personeel uitkomt? Het ging hier om de afdeling orthopedie, en dan de dagdienst verpleging. Wij hebben er een vervelend gevoel aan over gehouden. De nachtdienst was prima. Medewerkers van de dagdienst, verplaats je eens in de familie van een stervende patiënt. Toon minder »
Anoniem
16 februari 2024 19:07
Voor een ziekenhuis erg fijn. Bijzonder aardig en behulpzaam personeel, vanaf binnenkomst tot op de kamer, ook telefonisch zeer vriendelijk en klantgericht.
Heel wat anders dan de ziekenhuizen in Amsterdam die ik gewend was.
Stefan Maas
1 februari 2024 17:05
Ik wil grraag prof dr Joep Teijink bedanken voor zijn hulp bij een onterechte afkeuring van het cbr,ivm een anourisma terwijl ik onder controle sta bij bovengenoemde arts.Ik werd gekeurd door een cardioloog en niet door een vaatchirurg.
Ton Krijgsman
26 januari 2024 11:11
Eerste keer geweest. Alles is duidelijk aangegeven en er zijn voldoende mensen aanwezig die je wegwijs maken. Wachttijd bij specialist was miniem.
Ad de Beer
4 januari 2024 22:10
Fijn als je net uit de longrevalidatie komt, een operatie gehad hebt en je bij de ingang moet wachten en het personeel zegt dat ze het te druk hebben. En de patiënten het niet uitmaakt. Wat een ontzettend asociale nachtwaker hier.
Viola van Alphen
28 december 2023 21:09
Hulde aan iedereen die mij zo fijn geholpen heeft, en dan in het bijzonder aan dr. de Zoete, Anneke van kortverblijf, en Nikki van afdeling 12e etage. Toppers!
P Bol
30 november 2023 10:10
Sinds 2022 patiënt bij de plastische chirurgie. Ontzettend goed geholpen en vorige week dan eindelijk geopereerd. Het team was vanaf de opname, de OK en tot aan het naar huis gaan echt superlief en zorgzaam. Ik was zeer angstig en ze hebben mij er echt doorheen gesleept!! Extra hulde aan Dr. Hoogbergen en anesthesioloog. Jullie hebben mij nu al een deel van... Toon meer »
Sinds 2022 patiënt bij de plastische chirurgie. Ontzettend goed geholpen en vorige week dan eindelijk geopereerd. Het team was vanaf de opname, de OK en tot aan het naar huis gaan echt superlief en zorgzaam. Ik was zeer angstig en ze hebben mij er echt doorheen gesleept!! Extra hulde aan Dr. Hoogbergen en anesthesioloog. Jullie hebben mij nu al een deel van mijn gezondheid teruggegeven. Ben echt heel erg dankbaar. Jammer is dat de nazorg dan wel wat matig is.
Dank jullie wel! Toon minder »
R. V.
23 oktober 2023 19:07
Na alle eerdere ervaringen bij Cardiologie, gisteren een ingreep en verblijf op de ‘Hartlounge’. Wat een geweldig team en wat een betrokkenheid van iedereen. Wederom een groot compliment voor de goede zorgen en helaas, maar ook gelukkig, zien we elkaar binnenkort weer om de ‘kleppen te stellen’. Dank iedereen en ga zo door………❤️❤️❤️
Dorus Tonijs
17 oktober 2023 10:10
Ik moest implantaten in mijn onderkaak laten plaatsen en ondanks dat ik verschrikkelijk bang ben voor alles wat met tandartsen en kaakchirurgie te maken had . Ik trof een vrouwelijke kaakchirurg dr . Willems . Zij heeft mij over mijn angst heen geholpen door de procedure stap voor stap met me door te nemen en heeft bij mij de angst weggenomen en heeft met p... Toon meer »
Ik moest implantaten in mijn onderkaak laten plaatsen en ondanks dat ik verschrikkelijk bang ben voor alles wat met tandartsen en kaakchirurgie te maken had . Ik trof een vrouwelijke kaakchirurg dr . Willems . Zij heeft mij over mijn angst heen geholpen door de procedure stap voor stap met me door te nemen en heeft bij mij de angst weggenomen en heeft met plaatselijke verdoving twee implantaten in mijn kaak gezet . Ze had een geweldige tip voor de operatie, neem een koptelefoon mee met goede muziek . En heb die ontzettend hard aan gezet zodat ik de geluiden niet hoorde van het schroeven etc. kaakchirurgie in het Catharina Ziekenhuis van zeer goede kwaliteit is. Toon minder »
Patrick Veenstra
2 augustus 2023 17:05
Verschrikkelijk. Ze doen alsof je je belt voor de lol. Arrogant en onbehulpzaam. Eigenlijk zeggen ze altijd: blijf maar thuis en houd maar vol tot je eigen huisarts weer beschikbaar is, of bel maar 112 als het spoed is, want ik heb geen tijd voor je!
Julia van den Oord
3 juli 2023 20:08
Verwezen naar het TOS expertisecentrum, maar verwijzing kan niet in behandeling genomen worden vanwege wachttijd van 1,5 jaar waardoor er een patiëntenstop is ingevoerd. Ik had mijn hoop gevestigd op jullie expertise, maar nu blijf ik met een hoop pijn achter en kan ik elders in NL ook niet terecht.
Bernet Kamphuis
26 juni 2023 15:03
Grote Goed Bereibare Ziekenhuis .
Overzichtelijk ,
Meest veelzijdige in regio,
Enige ziekenhuis in regio waar Hart operaties plaatsvind.
Heel ver gevorderd in kanker behandelingen.
Betaald parkeren.
Sedo Merci
19 juni 2023 07:07
De expertise zal er vast zitten. Maar deze zal ik niet mee gaan maken. 1,5 jaar geleden een brief die mij vertelde het is erg druk, misschien over 1,5 jaar. 1,5 jaar later… zelfde brief. Ik had hier graag tussentijds wat over gehoord zodat de situatie niet verergerde en ik ergens ander heen kon.
Renzo Schoonderbeek
3 juni 2023 09:09
Ik kom al heel mijn leven in dit ziekenhuis afgelopen week weer opgenomen met een maagzweer en weer is het alsof ik in de hemel terecht kom iedereen is er zo lief en zo begaan met je dat ik er telkens weer van sta te kijken naar 4 daggen kon ik alweer naar huis wel heb ik nog een beetje pijn maar dat is niks vergeleken bij toen ik werd opgenomen ik wil ook d... Toon meer »
Ik kom al heel mijn leven in dit ziekenhuis afgelopen week weer opgenomen met een maagzweer en weer is het alsof ik in de hemel terecht kom iedereen is er zo lief en zo begaan met je dat ik er telkens weer van sta te kijken naar 4 daggen kon ik alweer naar huis wel heb ik nog een beetje pijn maar dat is niks vergeleken bij toen ik werd opgenomen ik wil ook dan via dit bericht de mensen van de seh en de volledige Crew van de afdeling chirurgie 7 oost en natuurlijk het Catharina Ziekenhuis zelf heel er bedanken het is gewoon een top ziekenhuis met top artsen en top verpleging kortom de plaats waar engelen bestaan veel liefs toegewenst van Pascal Toon minder »
Pascal
29 mei 2023 06:06
Erg slecht qua afspraken, 3x verzet voor mijn partner. Later eindelijk een afspraak, ze waren 'vergeten te noteren' dat het een ok afspraak werd(de dag van de afspraak pas afgebeld in de ochtend). De dag van de afspraak pas horen dat hij uren later pas geholpen wordt voor een ingreep. (Half 3 melden, 7uur pas vertrekken uit het ziekenhuis) Kortom; erg slecht... Toon meer »
Erg slecht qua afspraken, 3x verzet voor mijn partner. Later eindelijk een afspraak, ze waren 'vergeten te noteren' dat het een ok afspraak werd(de dag van de afspraak pas afgebeld in de ochtend). De dag van de afspraak pas horen dat hij uren later pas geholpen wordt voor een ingreep. (Half 3 melden, 7uur pas vertrekken uit het ziekenhuis) Kortom; erg slechte communicatie en voorlichting. Dit had niets uitgemaakt wanneer dit van tevoren bekend was. Vervolgens tijdens de wachturen werknemers die op de gang erg onprofessionele telefoongesprekken voeren over dingen die je niet wil/hoort te horen. Toon minder »
Vivienne Maas
17 mei 2023 21:09
Ik ben daar 9 maanden geleden bevallen van mijn dochter en ben over alles tevreden🥰
alaa arfi
25 april 2023 23:11
Eergisteren biopt laten afnemen. Alles was boven mijn verwachting verlopen. Ik werd goed gerustgesteld en gekalmeerd. Het ziekenhuis personeel is erg behulpzaam. De afspraken zijn nagekomen en heb volgens afspraak de uitslag verassend snel ontvangen. Qua pijn gelukkig niets gevoeld ook niet toen de verdoving uitgewerkt was. Mijn complimenten.
Angela Van Der Linden
7 april 2023 09:09
Mijn vrouw is vroeg bevallen en de baby was te vroeg geboren en erg klein, dus we moesten 20 dagen in het ziekenhuis blijven, het personeel was zeer behulpzaam, professioneel en uiterst vriendelijk, ze zorgden enorm voor de baby.
Adem Bav
9 februari 2023 14:02
Mijn vrouw is vroeg bevallen en de baby was te vroeg geboren en erg klein, dus we moesten 20 dagen in het ziekenhuis blijven, het personeel was zeer behulpzaam, professioneel en uiterst vriendelijk, ze zorgden enorm voor de baby.
Adem van Bavaria
9 februari 2023 14:02
Ik wil iedereen bedanken op 7 West/etage 7 voor het verzorgen van mijn Gerrit Krijger uit Zierikzee,en Dokter Pim Tonino medisch hoofd van de afdeling Hartbewaking (CCU) en interventie-cardioloog Bedankt voor het redde van mijn leven en mijn Hart,TAVI operatie via het sleutelbeen. (aortaklep ) In Zeeland op Schouwenduivenland was ik Dood geweest.!!!!! als ju... Toon meer »
Ik wil iedereen bedanken op 7 West/etage 7 voor het verzorgen van mijn Gerrit Krijger uit Zierikzee,en Dokter Pim Tonino medisch hoofd van de afdeling Hartbewaking (CCU) en interventie-cardioloog Bedankt voor het redde van mijn leven en mijn Hart,TAVI operatie via het sleutelbeen. (aortaklep )
In Zeeland op Schouwenduivenland was ik Dood geweest.!!!!!
als jullie mijn niet hadden opgenomen bij de eerste hulp Hart.
Nogmaals allemaal bedankt .

mvgr; Gerrit Krijger uit Zierikzee Toon minder »
RDS Meldpunt The Netherlands
2 februari 2023 23:11
Als omwonende van het ziekenhuis word je echt knettergek van bezoekers die naar het ziekenhuis gaan, de hele dag door is het een komen en gaan van bezoekers, daardoor kunnen bewoners van omliggende straten niet eens hun eigen auto kwijt, en zo duur is het parkeren daar niet, is het echt teveel gevraagd om 1 euro te besteden aan een parkeerkaartje? en het zi... Toon meer »
Als omwonende van het ziekenhuis word je echt knettergek van bezoekers die naar het ziekenhuis gaan, de hele dag door is het een komen en gaan van bezoekers, daardoor kunnen bewoners van omliggende straten niet eens hun eigen auto kwijt, en zo duur is het parkeren daar niet, is het echt teveel gevraagd om 1 euro te besteden aan een parkeerkaartje? en het ziekenhuis neemt geen enkele verantwoording, bouw een parkeergarage en sluit de zij-ingang, er is hier geen plaats voor NOG MEER AUTO's!, of regel gratis parkeren in het winkelcentrum voor bezoekers van het ziekenhuis en haal ze op met de shuttle, er is plaats genoeg daar. Toon minder »
sinistra orbis
20 januari 2023 08:08
Altijd goed geholpen met mijn zwangerschap maar nu… wat een drama om een afspraak te maken voor een uitstrijkje! Ik snap dat het passen en meten is met afspraken plannen maar mij al 2x terug laten bellen en nog geen afspraak gepland want er is geen plek!!! Kreeg ik te horen ja kun je dan niet eerder stoppen op je werk om langs te komen…. Nee met een tweeling... Toon meer »
Altijd goed geholpen met mijn zwangerschap maar nu… wat een drama om een afspraak te maken voor een uitstrijkje! Ik snap dat het passen en meten is met afspraken plannen maar mij al 2x terug laten bellen en nog geen afspraak gepland want er is geen plek!!! Kreeg ik te horen ja kun je dan niet eerder stoppen op je werk om langs te komen…. Nee met een tweeling heb je na je werk of tijdens werk ook geen tijd!!! Belachelijk… ik ga naar een ander ziekenhuis!!!! Toon minder »
Kelly van Weert
12 januari 2023 09:09
Al meer dan 20 jaar de ziekenhuis waar ik terecht kom voor hulp. Erg vriendelijke zorgverleners op zowel de spoedpost, als de polikliniek, zorgafdelingen en de operatie kamers. Lekker nuchtere personen die je een ontspannen gevoel geven en altijd met een vriendelijke lach te hulp staan. Zoals vandaag, vanuit poli opgenomen op de afdeling en dezelfde dag een... Toon meer »
Al meer dan 20 jaar de ziekenhuis waar ik terecht kom voor hulp.
Erg vriendelijke zorgverleners op zowel de spoedpost, als de polikliniek, zorgafdelingen en de operatie kamers.

Lekker nuchtere personen die je een ontspannen gevoel geven en altijd met een vriendelijke lach te hulp staan. Zoals vandaag, vanuit poli opgenomen op de afdeling en dezelfde dag een operatie ondergaan.

Medewerkers staan je te woord, leggen alles duidelijk en helder uit hoe de zorgplan eruit ziet en wat zij willen doen om je problemen op te lossen. Alle vragen die je hebt wordt ook direct (danwel met raadplegen van een collega) bevredigend beantwoord.

Geen enkele persoon (zowel onder zorgverleners als patienten) een onvriendelijke persoon tegen gekomen.

Hoewel men niet graag naar een ziekenhuis zou willen gaan, is dit toch wel de ziekenhuis voor mij waar ik wel weer naar toe zou willen gaan als ik medische hulp nodig heb. Toon minder »
Oguzhan uysal (PBXg33k)
8 december 2022 23:11
Op 6 oost gelegen na een hipec operatie. Erg geweldig team. Heb me nooit een nummer gevoeld. Mijn dank gaat uit naar alle medewerkers.
Mn Gerard uit Bakel een extra bedankje omdat hij steeds een ader kon vinden die voldoende bloed gaf.
Top prikker.
Jolanda Cornelissen
7 november 2022 12:12
Arts ,Selwijn van Rijn echt een kundig man , ook de nazorg en met zijn duidelijke uitleg heeft me goed gedaan.Ik had een breuk in het middenrif werdt door dr Schipper en dr van Rijn geopereerd vrijdag 8 juli had best angst uiteraard. Hopelijk komt het goed na zijn telefonisch consult op 11 juli. Thanks .Helaas kan ik na 3 mnd na de operatie nog niet normaal... Toon meer »
Arts ,Selwijn van Rijn echt een kundig man , ook de nazorg en met zijn duidelijke uitleg heeft me goed gedaan.Ik had een breuk in het middenrif werdt door dr Schipper en dr van Rijn geopereerd vrijdag 8 juli had best angst uiteraard. Hopelijk komt het goed na zijn telefonisch consult op 11 juli. Thanks .Helaas kan ik na 3 mnd na de operatie nog niet normaal eten . Inmiddels 2 x terug geweest voor oprekken slokdarm 18 mm . Vast eten blijft er uit komen gemeld ook na 5 oktober de dokter MDL AFDELING die me 5 oktober geholpen heeft uit openlijk zijn twijfels over de ingreep die 8 juli heeft plaatsgevonden. Te schandalig voor woorden. Toon minder »
Frank de Wit
7 oktober 2022 10:10
Vanmiddag een stereotactisch biopt gehad. Ik was heel erg zenuwachtig vanwege traumatische ervaring 2 jaar geleden . Ik ben zo lief behandeld door de dames , en er werd serieus geluisterd. Ik heb er deze keer niks van gevoeld , dus het hoeft dus echt geen pijn te doen. Volgens mij was de verdoving vorige keer niet voldoende , dus kom voor jezelf op. Ik ben... Toon meer »
Vanmiddag een stereotactisch biopt gehad.
Ik was heel erg zenuwachtig vanwege traumatische ervaring 2 jaar geleden .
Ik ben zo lief behandeld door de dames , en er werd serieus geluisterd.
Ik heb er deze keer niks van gevoeld , dus het hoeft dus echt geen pijn te doen.
Volgens mij was de verdoving vorige keer niet voldoende , dus kom voor jezelf op. Ik ben heel opgelucht. Nu nog hopen op een goede uitslag. Toon minder »
Lisette Graven
5 oktober 2022 16:04
Dit is voor het restaurant van het ziekenhuis, niet het ziekenhuis zelf. Als je daar pasta pesto besteld, krijg je pasta met rode saus en groente (en een heel klein beetje pesto dat je niet proeft). Niet te eten dus als je er niet van houdt en pasta pesto besteld hebt en verwacht. Heel jammer en slecht. Het was ook nog eens lauw ipv warm. Kost geld voor niks... Toon meer »
Dit is voor het restaurant van het ziekenhuis, niet het ziekenhuis zelf. Als je daar pasta pesto besteld, krijg je pasta met rode saus en groente (en een heel klein beetje pesto dat je niet proeft). Niet te eten dus als je er niet van houdt en pasta pesto besteld hebt en verwacht. Heel jammer en slecht. Het was ook nog eens lauw ipv warm. Kost geld voor niks, terwijl alles al duur genoeg is. Toon minder »
Tijgert
16 september 2022 21:09
Stel dat je 30 minuten moet wachten op een ROLSTOEL om iemand in het gebouw te krijgen. (dit was bij de spoedpost) en maar de hele tijd zeggen dat ze “eraan komen” zielig gebeuren
Jordy Santegoeds
21 augustus 2022 15:03
Voor de behandeling van kanker is dit niet de plek om te zijn. Dossiers door elkaar gehaald. Laten melden door een arts in opleiding dat mijn vrouw uitbehandeld is telefonisch. Zelf geen kennis hebben van eventuele andere opties, die ik zelf maar heb aangekaart. Geen belletje van de case manager. Bij zelf bellen koele zakelijke afhandeling. Schande!!! Maar w... Toon meer »
Voor de behandeling van kanker is dit niet de plek om te zijn. Dossiers door elkaar gehaald. Laten melden door een arts in opleiding dat mijn vrouw uitbehandeld is telefonisch. Zelf geen kennis hebben van eventuele andere opties, die ik zelf maar heb aangekaart. Geen belletje van de case manager. Bij zelf bellen koele zakelijke afhandeling. Schande!!! Maar wel 70k declareren. Toon minder »
Erik D
31 juli 2022 20:08
Hier ben ik altijd respectvol benaderd en heb mij op geen enkele afdeling ooit een "nummer" gevoeld. Op de eerste hulp ook altijd goed geholpen. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen met een redelijk goede gezondheid, dus ik hoop ook in de toekomst niet al te veel langs te komen... Maar als het dan toch moet, en ik heb een keuze, dan heeft dit ziekenhuis absolu... Toon meer »
Hier ben ik altijd respectvol benaderd en heb mij op geen enkele afdeling ooit een "nummer" gevoeld. Op de eerste hulp ook altijd goed geholpen. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen met een redelijk goede gezondheid, dus ik hoop ook in de toekomst niet al te veel langs te komen... Maar als het dan toch moet, en ik heb een keuze, dan heeft dit ziekenhuis absoluut mijn voorkeur. Toon minder »
Martin Beek (Code INC)
11 juli 2022 14:02
Een prettig ziekenhuis met kundig en klant(zieken, patiënten)vriendelijk personeel is daar werkzaam.
Geef er echt de voorkeur aan als men naar het ziekenhuis moet.
Ada Van Erp
4 juli 2022 00:12
Het enige wat ze doen is medicijnen en hormonen voorschrijven voor de rest kan je het uitzoeken. Ze zijn niet bereid je te helpen, schrijven dingen voor die je al geprobeerd hebt en die nooit gewerkt hebben, blijven dingen uitstellen en ga zo maar door. Ik ben al heel lang aan het lijden, zit steeds aan de morfine, medicijnen en de hormonen. Dit is echt een... Toon meer »
Het enige wat ze doen is medicijnen en hormonen voorschrijven voor de rest kan je het uitzoeken. Ze zijn niet bereid je te helpen, schrijven dingen voor die je al geprobeerd hebt en die nooit gewerkt hebben, blijven dingen uitstellen en ga zo maar door. Ik ben al heel lang aan het lijden, zit steeds aan de morfine, medicijnen en de hormonen. Dit is echt een heel naar ziekenhuis. Ik kan al heel lang niet meer werken en krijg hier problemen door terwijl de oplossing vrij voor de hand ligt. Toon minder »
F O
22 juni 2022 12:12
Ongeveer 3 jaar geleden, kaakchirurg bezocht. Mijn ervaring, mensonterend, spuiten ( halve verdoving) Spuit ongelofelijk pijnlijk en meteen opereren. Alles gevoeld, zoeken naar wortel, hechten etc Totale behandeling ver onder nul. SCHANDE Heb, indertijd ook een klacht ingediend. Recentelijk naar MMC te Veldhoven geweest. Een menselijke behandeling met uitleg... Toon meer »
Ongeveer 3 jaar geleden, kaakchirurg bezocht.
Mijn ervaring, mensonterend, spuiten ( halve verdoving)
Spuit ongelofelijk pijnlijk en meteen opereren.
Alles gevoeld, zoeken naar wortel, hechten etc
Totale behandeling ver onder nul. SCHANDE
Heb, indertijd ook een klacht ingediend.
Recentelijk naar MMC te Veldhoven geweest.
Een menselijke behandeling met uitleg en nagenoeg pijnloze injecties.
Wonen 200 m bij Cath.Z.H vandaan, maar ben naar Veldhoven gegaan,
durf niet meer naar Cath.Z.H ( geld alleen voor kaakchirurg)
Na ruim 3 jaar deze mail, zit hier nog steeds mee.
Ben 75 jaar en heb het netjes gehouden. Toon minder »
Rob Claus
17 juni 2022 12:12
Echt topziekenhuis, mijn prostaat is er na de kankercellen die erin zaten zeer vakkundig verwijdert door de heer Hoekstra, dikke pluim voor deze man en ook alle medewerkers zowel van het Catharina en CWZ te Nijmegen. Voor mij zijn ze 10 sterren waard
Rene de Koning
2 juni 2022 15:03
Vriendelijk personeel. Meestal dezelfde voor je, wat heel fijn is met sommige kwesties
kimberly schonhoff
30 mei 2022 16:04
Gister ben ik bij de gynaecoloog geweest en heb 2 hele fijne en lieve vrouwen gehad die me echt super goed hebben geholpen en me gerust hebben gesteld wanneer dit nodig was. Daarbij ben ik vantevoren erg goed geïnformeerd over de behandeling die moest plaatsvinden. 😊
Maxime Scheepens
17 mei 2022 17:05
Hele fijne verzorging! Ze houden goed rekening met corona! Erg aardig personeel.
James Boer
13 april 2022 07:07
Ik heb hier echt meerdere slechte ervaringen gehad Mijn opa is hier overleden nadat een arts die vrij was had een arts in opleiding hen laten opereren hij is hier aan overleden Ik zelf meerdere miskramen gehad Ze hebben me een keer na huis gestuurd omdat ze alles schoon hadden gemaakt zogenaamd met spoed terug naar het ziekenhuis omdat er nog een deel in m... Toon meer »
Ik heb hier echt meerdere slechte ervaringen gehad
Mijn opa is hier overleden nadat een arts die vrij was had een arts in opleiding hen laten opereren hij is hier aan overleden

Ik zelf meerdere miskramen gehad
Ze hebben me een keer na huis gestuurd omdat ze alles schoon hadden gemaakt zogenaamd met spoed terug naar het ziekenhuis omdat er nog een deel in me zat

De laatste x dat ik daar was had ik maag pijn zo erg dat ik niet kon slapen ze hebben me na gekeken en 3 dagen op rij zonder iets en zonder dat ze iets konden vinden na huis gestuurd maar ze hadden wel iets gevonden op mijn lever kieste tumor ik weet het niet alleen ze gingen me terug bellen voor een afspraak om dat nader te onderzoeken na een aanta weken heb ik
Contact met ze opgenomen ze hebben me gezegd dat ze zelf terug bellen om een afspraak in te plannen tot op vandaag denk 6 maanden later niks van ze gehoord
En nog even op de maag pijn terug te komen
Na 3 dagen spoed in Eindhoven waar ze niks konden vinden
Ben ik naar een Belgisch ziekenhuis gegaan waar ze binnen 2 uur hadden gevonden wat ik ga Deen zware maag zweer ik raad niemand dit ziekenhuis aan moet wel heel eerlijk zeggen dat er een zuster was die erg aardig was en een mannelijke zuster Toon minder »
Kim Hom (Sunny)
2 april 2022 11:11
Fijne ervaring met het verwijderen van de verstandskies. De arts was duidelijk en de behandeling was verzorgd en pijnloos.
gekopstan
22 maart 2022 22:10
Top ziekenhuis. Goede info. Veel keuze in specialisten. Begane grond winkels, kapper, bloemenwinkel, boeken en nog veel meer, restaurant, koffiehoek en lekkere broodjes, koek e.d. te koop. Ook veel kunst en prachtige foto's door heel het ziekenhuis
Tina de Ruijter
13 maart 2022 12:12
Een heel prettige ziekenhuis om binnen te lopen veel lichte ruimte en goed geschoold personeel prima
Theo Van Den Hurk
4 maart 2022 17:05
Ik ben hier goed behandeld en mijn klachten werden serieus genomen, vriendelijke artsen en verpleegkundigen.
Robert De Rooij
30 januari 2022 20:08
Hele fijne verzorging! Ze houden goed rekening met corona! Erg aardig personeel.
Linge Hoef
24 december 2021 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Catharina Ziekenhuis?

Catharina Ziekenhuis scoort 3.9 van de 5 sterren uit 44 Google reviews.

Wat is het adres van Catharina Ziekenhuis?

In Eindhoven is Catharina Ziekenhuis gevestigd op Michelangelolaan 2.