Clinique Dokter Don Hengelo - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinique Dokter Don Hengelo

Clinique Dokter Don Hengelo

Clinique Dr. Don is een cosmetische kliniek waar u zich welkom en veilig voelt. Ons team biedt u kwaliteit en professionaliteit Onze grootste uitdaging? Uw vertrouwen verdienen en u een bijzonder goede behandeling geven!

Clinique Dr. Don biedt een totaal behandelprogramma voor de jonge huid tot en met de oudere en rijpere huid. Wij bieden de nieuwste technologie op het gebied van anti-aging en medische vakkundigheid voor een gewenst resultaat op het gebied van effectieve huid- en bodycontour verbetering. Onze cosmetisch artsen en huidtherapeuten maken dan ook gebruik van de nieuwste apparatuur.

Clinique Dokter Don Hengelo uit Hengelo is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Clinique Dr. Don is een cosmetische kliniek waar u zich welkom en veilig voelt. Ons team biedt u kwaliteit en professionaliteit Onze grootste uitdaging? Uw vertrouwen verdienen en u een bijzonder goede behandeling geven! Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 89,50 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 89,50 per zone
2 zones
V.a. € 170 per behandeling
3 zones
V.a. € 240 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 399 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 299 per ml
Fillers overige
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 600 per behandeling
Infusen
Energie
V.a. € 150 per behandeling
Gezondheid
V.a. € 150 per behandeling
Hydratatie
V.a. € 150 per behandeling
Prestatie
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2016
Adres
Demmersweg 136, Hengelo
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Donald Ottens
Dr. Donald Ottens
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 89,50
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Loes Franke
Loes Franke
Functie
Physician Assistent
Botox zone v.a.
€ 89,50
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Clinique Dokter Don Hengelo Reviews

4.2
56 reviews
Ik heb veel gedaan september liposuctie met lipofilling borsten ziet er prachtig uit de behandeling is oké. Zou niet zeggen pijn loos maar resultaten zijn prachtige. Zolang je aan de regels houd. Mensen onderschatten de regels. 6 weken niks doen en druk pak. 2de behandeling was eigelijk zelfde allen andere plek. Behandeling ging goed. Alles was duidel... Toon meer »
Ik heb veel gedaan september liposuctie met lipofilling borsten ziet er prachtig uit de behandeling is oké. Zou niet zeggen pijn loos maar resultaten zijn prachtige. Zolang je aan de regels houd. Mensen onderschatten de regels. 6 weken niks doen en druk pak. 2de behandeling was eigelijk zelfde allen andere plek. Behandeling ging goed. Alles was duidelijk in de mail. Behandeling was wel iets pijnlijke dan de eerste. Maar ja ga alweer voor de derde behandeling wie mooi wilt zijn moet pijn lijden 😂😂😂 Toon minder »
Roma Roma
15 april 2024 10:10
Een hele fijne kliniek met supervriendelijk personeel, wanneer je er ook komt. Loes weet wat ze doet, geeft goed advies en is verslavend want zij zorgt ervoor dat je weer vrolijk wordt als je in de spiegel kijkt.
de Boer van der Holst
18 maart 2024 09:09
Deze kliniek ben ik uitstekend geholpen. Liep al twee jaar met een bult op me lip.. Maar niemand hielp me. Maar dokter don . Een lieve serieuze dokter. Heb . Dank u . Ook veel steun van de assistente. Deze kliniek
is voor mij nummer 1. Je voel je thuis. me gegeholpen. Ook een kme
Astrid Demmers
6 februari 2024 18:06
Inmiddels een paar jaar geleden dat ik, voor de derde keer een liposuctie onderging. De eerste twee keer, bij andere klinieken, was de liposuctie vrijwel pijnloos, dit omdat er daar met een soort infuus zakken een vloeistof , in de vetlagen verdoving werd gespoten wat tevens het vet oploste (Ik leek wel 9 maanden zwanger zoveel vloeistof was er in mij... Toon meer »
Inmiddels een paar jaar geleden dat ik, voor de derde keer een liposuctie onderging.
De eerste twee keer, bij andere klinieken, was de liposuctie vrijwel pijnloos, dit omdat er daar met een soort infuus zakken een vloeistof , in de vetlagen verdoving werd gespoten wat tevens het vet oploste (Ik leek wel 9 maanden zwanger zoveel vloeistof was er in mijn buik gespoten)
Dr Don heeft alleen de huid verdoofd!!🙈 Vreselijk!!! Ik heb het uitgegild van de pijn!!!
Wat een traumatische ervaring.
Nu zo’n spijt van dat ik er geen werk van heb gemaakt…. Toon minder »
Angelique Busser
22 december 2023 06:06
Zeer tevreden botox en viller laten plaatsen door L. Franke goed advies en heel vriendelijk en hele mooie resultaten heel blij mee en vooral met L. Franke
Brigitte Grijzen
27 november 2023 06:06
Een erg fijne ervaring gehad met zowel het gehele team als Dr. Don zelf. Mocht het ooit nog nodig zijn, dan zijn zij de eerste die ik bel. Wederom bedankt!
Beau-Bibiche Walton
21 november 2023 10:10
Ik heb oogcorrectie en liposuctie onderbenen gedaan.
Laagdrempelig en professioneel.
Goed advies en er werd alle tijd genomen.
Wat een super team!
Vriendelijk, lief, er werd goed voor mij gezorgd.
Er werd steeds verteld wat ze gingen doen.
Volgende dag kwamen ze langs in het zorghotel om te kijken hie het ging!
Marischka
Bert Vinke
17 november 2023 18:06
Altijd enorm tevreden na een bezoek aan de Clinique. Ik heb hier een ooglidcorrectie laten doen en kom regelmatig langs voor injectables. Altijd een mooi resultaat! Vriendelijk en kundig personeel. Een aanrader!
Kim Kramersen - Lammers
17 november 2023 08:08
Fijne service en vakkundig personeel. Hoofdpijn klachten zijn verholpen d.m.v. een botox behandeling, ik kom zeker vaker! 😊
Eva Kreijkes
1 november 2023 21:09
Mijn vriendin is 1,5 jaar geleden geholpen door Dr. Don voor Liposuctie. Het eerste contact met Dr. Don was prima en wekte veel vertrouwen en we hebben voor hem gekozen. De behandeling was absoluut niet pijnloos (zelfs traumatisch) en het resultaat is vreselijk. Ze heeft een misvormde buik gekregen en sinds de “operatie” alleen maar pijn. Ze zit nu al 1,5 ja... Toon meer »
Mijn vriendin is 1,5 jaar geleden geholpen door Dr. Don voor Liposuctie. Het eerste contact met Dr. Don was prima en wekte veel vertrouwen en we hebben voor hem gekozen. De behandeling was absoluut niet pijnloos (zelfs traumatisch) en het resultaat is vreselijk. Ze heeft een misvormde buik gekregen en sinds de “operatie” alleen maar pijn. Ze zit nu al 1,5 jaar aan de tramadol om de pijn te verzachten en om nog enigszins te kunnen functioneren. Veel van haar destijds dagelijkse bezigheden en hobby’s (dansen) kunnen niet meer worden uitgeoefend. Van Dr. Don zelf hoor je niets, hij incasseert de € maar verder alleen maar radiostilte. Nu loopt ze bij een pijnkliniek op doorverwijzing van haar eigen huisarts die er ook geen raad meer mee weet. Al haar zenuwen in de buik en flanken worden binnenkort platgelegd. Kortom ik kan hem niet aanbevelen. Toon minder »
Marcel Plettenburg
1 november 2023 18:06
Ik heb vanmiddag mijn nagels laten doen door Eva en ben zeer tevreden! Ze zien er erg mooi uit! 👍🏻
Alied Kreijkes-van de Belt
23 oktober 2023 15:03
Hele goede begeleiding en overleg met patient. Kijken samen naar de mogelijkheden en geven veel informatie. Ze zoeken veel contact waardoor je een goede band en vertrouwt gevoel ontwikkelt. Raad iedereen de clinique aan!
Allison Gerberink
19 oktober 2023 08:08
topkwaliteit, behulpzaam personeel, aangename sfeer! Loven! Uitstekende service, een echte aanrader voor iedereen!
Danijela Spekking
1 oktober 2023 09:09
Goed info gesprek, 'wel standaardpraatje' maar oke. Liposuctie was niet geheel pijnloos, best onderschat. Dr.Don had het iets pijnvrijer verteld. Maar doorstaan mede door Patricia! 1 dag voor behandeling niet gebeld om verband etc mee te nemen dus mijn man moest op de dag zelf toch even terug naar huis. Niet ver maar dit toch wel slordig.... Verder prima ass... Toon meer »
Goed info gesprek, 'wel standaardpraatje' maar oke. Liposuctie was niet geheel pijnloos, best onderschat. Dr.Don had het iets pijnvrijer verteld. Maar doorstaan mede door Patricia! 1 dag voor behandeling niet gebeld om verband etc mee te nemen dus mijn man moest op de dag zelf toch even terug naar huis. Niet ver maar dit toch wel slordig.... Verder prima assistentes.
Over het algemeen tot nu toe best tevreden, het echte resultaat moeten we nog afwachten. Maar ik heb goede hoop dat het mooi gaat worden. Protocol blijven volgen. Toon minder »
Angelique Schreven-Reinsma
20 juni 2023 22:10
Dokter Don Ottens en Dr. Peter Paul Delnoy zijn twee zeer bekwame artsen die weten wat ze doen maar vooral weten hoe ze iets moeten doen. Ze slepen je door de operatie heen, stellen je gerust en zijn vanaf seconde 1 zeer eerlijk tegen jou. Er wordt zeer deskundig uitgelegd hoe de behandeling eruit zal dien , wat je kunt verwachten en wat de resultaten zullen... Toon meer »
Dokter Don Ottens en Dr. Peter Paul Delnoy zijn twee zeer bekwame artsen die weten wat ze doen maar vooral weten hoe ze iets moeten doen. Ze slepen je door de operatie heen, stellen je gerust en zijn vanaf seconde 1 zeer eerlijk tegen jou. Er wordt zeer deskundig uitgelegd hoe de behandeling eruit zal dien , wat je kunt verwachten en wat de resultaten zullen zijn na enkele weken.

Mijn eigen behandeling heeft mij doen verbazen, het resultaat is na dag 1 mega zichtbaar (liposuctie buik en flanken klein). Direct na de behandeling stond ik weer op mijn benen, geen enkele vorm van duizeligheid of iets wat in de buurt komt van duizeligheid. Nu, circa 36 uur na de behandeling kan ik mijn broekmaat 38 alweer aan :) ! Het resultaat zal pas na enkele weken/maanden zichtbaar natuurlijk.

De voor degene die een dergelijke behandeling willen ondergaan: Dr. Don stelt je niet teleur en de resultaten zeker weten ook niet. Dank aan het gehele team van dr. Don! Toon minder »
naz berzinji
29 april 2023 12:12
Ooglid correctie gedaan slecht over te spreken meerdere artsen hebben er na gekeken en zeiden ook slecht gedaan. Nu opnieuw laten doen binnenkort. Ook botox snel uitgewerkt na 2.5 maand bij de andere kliniek paar x gedaan dik 4 maand. Nu blijkt dat ze 2 soorten botox gebruiken baby botox waarbij je vaker terug moet komen etc kom er nooit weer personeel wel... Toon meer »
Ooglid correctie gedaan slecht over te spreken meerdere artsen hebben er na gekeken en zeiden ook slecht gedaan. Nu opnieuw laten doen binnenkort. Ook botox snel uitgewerkt na 2.5 maand bij de andere kliniek paar x gedaan dik 4 maand. Nu blijkt dat ze 2 soorten botox gebruiken baby botox waarbij je vaker terug moet komen etc kom er nooit weer personeel wel ok maar tja iedereen kan lief doen. Ik hou van pure mensen no fake Toon minder »
Honest and Nice Sweet
16 april 2023 10:10
Ik kan wat de behandeling bij deze kliniek alleen maar waarschuwen. Een vriendin heef er een zeer prijzige behandeling ivm. haar lipoedema ondergaan en heeft de hel meegemaakt. De verdoving sloeg niet aan hun hebben de behandeling moeten afbreken en zij moest erom vechten haar geld ten minste gedeeltelijk terug te krijgen. Ook werd haar aangedrongen een... Toon meer »
Ik kan wat de behandeling bij deze kliniek alleen maar waarschuwen. Een vriendin heef er een zeer prijzige behandeling ivm. haar lipoedema ondergaan en heeft de hel meegemaakt. De verdoving sloeg niet aan hun hebben de behandeling moeten afbreken en zij moest erom vechten haar geld ten minste gedeeltelijk terug te krijgen. Ook werd haar aangedrongen een stilzwijgendheid's overeenkomst te tekenen. De gevolgen van de behandeling waren zeer ingrijpend ! Toon minder »
Alida Athena
15 maart 2023 08:08
XL hair werkt fantastisch. Mooie resultaten behaald en vriendelijk en bekwaam personeel .Ik kan het iedereen aanraden.
Nathalie Sterken
24 november 2022 18:06
De behandelaar en assistenten zijn zeer bekwaam en vriendelijk.
Ik zou iedereen aanraden om hierheen te gaan.
Carina Potijk
23 november 2022 10:10
Ooglidcorrectie.
Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Resultaat was gelijk en nu ook nog na 1 jaar nog steeds geweldig. Al die tijd geen last meer gehad van hoofdpijn en vermoeide ogen.Had het alleen veel eerder moeten doen.
Marlene Ten Bos
23 november 2022 10:10
Lip fillers laten zetten, heel mooi en natuurlijk resultaat!
Kateleen Steinfelder
22 november 2022 16:04
Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
Assia Lbenay
21 mei 2022 15:03
Zeer nare ervaring met dokter zelf , de rest van het personeel was vriendelijk en de kliniek ziet er veelbelovend uit maar zou het niemand aanraden
Linda Schuite
15 december 2021 21:09
Via de mail informatie opgevraagd om alles duidelijk te hebben aangezien ik er 4 uur (totaal) voor moest rijden. Daar aangekomen heb ik 45 minuten moeten wachten in de wachtkamer, Dr. Don liep uit. In de wachtkamer een mevrouw gesproken die niet tevreden was over haar bovenooglidcorrectie. Gesprek met Dr. Don was kort. Paar dagen erna volgde de offerte en hi... Toon meer »
Via de mail informatie opgevraagd om alles duidelijk te hebben aangezien ik er 4 uur (totaal) voor moest rijden. Daar aangekomen heb ik 45 minuten moeten wachten in de wachtkamer, Dr. Don liep uit. In de wachtkamer een mevrouw gesproken die niet tevreden was over haar bovenooglidcorrectie. Gesprek met Dr. Don was kort. Paar dagen erna volgde de offerte en hier stond 395 euro 'medische kosten' bij. Dit blijken de benodigdheden voor de operatie. Dit is zeer misleidend want van tevoren heb ik naar de tarieven gevraagd en niemand heeft gesproken over deze 'medische kosten'. Ook op de website wordt dit niet vermeld. Dus let hier op er komt nog 395 (of meer) boven op de tarieven! Toon minder »
N H
20 oktober 2021 08:08
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks... Toon meer »
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks blauwe plekken / bloeduitstortingen gekregen) Ik ben al jaren heel tevreden over de kwaliteit van de behandeling en prijsverhouding van kliniek dr Don 👍🏽. Esther Toon minder »
Esther
12 augustus 2021 11:11
Vandaag samen met mijn zus voor de 3e keer bij de kliniek van Dr. Don geweest. Het bevalt ons zeer goed, we hebben ook ervaringen met andere klinieken. Het personeel is erg vriendelijk, onze arts M.Abkhezr is erg aardig en bekwaam, je kan hem van alles vragen. Ik raad deze kliniek aan.
J R
12 mei 2021 14:02
Mooie kliniek met vriendelijk personeel. Ik kwam voor intake gesprek voor borstliposuctie. Aangekomen bij dr. Don voelde ik me meteen patiënt nummer zoveel die dag. Er werd niet eerst even rustig gepraat over mijn wensen en verwachtingen. Er werd meteen overgegaan tot het maken van een echo en aftekenen op de borst. Een korte uitleg volgde en daaruit blee... Toon meer »
Mooie kliniek met vriendelijk personeel. Ik kwam voor intake gesprek voor borstliposuctie. Aangekomen bij dr. Don voelde ik me meteen patiënt nummer zoveel die dag. Er werd niet eerst even rustig gepraat over mijn wensen en verwachtingen. Er werd meteen overgegaan tot het maken van een echo en aftekenen op de borst. Een korte uitleg volgde en daaruit bleek dat we niet op 1 lijn zaten. De informatie op de website kwam niet overeen met de verwachting die ik had. Met 10 minuten stond ik een illusie armer weer buiten. Hiervoor had ik ruim een uur gereden. Zal deze kliniek niemand aanraden ondanks de veelbelovende website. De 2 sterren zijn voor het vriendelijke personeel en goede service. Niet voor de arts zelf. Toon minder »
G Van De Kraats
4 mei 2021 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Clinique Dokter Don Hengelo?

Bij Clinique Dokter Don Hengelo kost één zone Botox € 89,50.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Clinique Dokter Don Hengelo?

Bij Clinique Dokter Don Hengelo kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 299,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Clinique Dokter Don Hengelo?

Clinique Dokter Don Hengelo scoort 4.2 van de 5 sterren uit 27 Google reviews.

Wat is het adres van Clinique Dokter Don Hengelo?

In Hengelo is Clinique Dokter Don Hengelo gevestigd op Demmersweg 136.