Clinique dr. Don Hengelo

Clinique dr. Don Hengelo

Clinique dr. Don Hengelo uit Hengelo is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4
21 reviews
XL hair werkt fantastisch. Mooie resultaten behaald en vriendelijk en bekwaam personeel .Ik kan het iedereen aanraden.
Nathalie Sterken
24 november 2022 18:06
De behandelaar en assistenten zijn zeer bekwaam en vriendelijk.
Ik zou iedereen aanraden om hierheen te gaan.
Carina Potijk
23 november 2022 10:10
Ooglidcorrectie.
Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Resultaat was gelijk en nu ook nog na 1 jaar nog steeds geweldig. Al die tijd geen last meer gehad van hoofdpijn en vermoeide ogen.Had het alleen veel eerder moeten doen.
Marlene Ten Bos
23 november 2022 10:10
Lip fillers laten zetten, heel mooi en natuurlijk resultaat!
Kateleen Steinfelder
22 november 2022 16:04
Ik kom al van het begin bij dr. Don kliniek en ik kan zeggen dat het een top kliniek is, in alle opzichte. Als het gaat om huidverbetering, Botox of andere behandelingen . Ze zijn altijd even vriendelijk, nemen de tijd voor JOU en bieden deskundig advies. Dr. Don en zijn team zijn toppers❤️.
Assia Lbenay
21 mei 2022 15:03
Zeer nare ervaring met dokter zelf , de rest van het personeel was vriendelijk en de kliniek ziet er veelbelovend uit maar zou het niemand aanraden
Linda Schuite
15 december 2021 21:09
Via de mail informatie opgevraagd om alles duidelijk te hebben aangezien ik er 4 uur (totaal) voor moest rijden. Daar aangekomen heb ik 45 minuten moeten wachten in de wachtkamer, Dr. Don liep uit. In de wachtkamer een mevrouw gesproken die niet tevreden was over haar bovenooglidcorrectie. Gesprek met Dr. Don was kort. Paar dagen erna volgde de offerte en hi... Toon meer »
Via de mail informatie opgevraagd om alles duidelijk te hebben aangezien ik er 4 uur (totaal) voor moest rijden. Daar aangekomen heb ik 45 minuten moeten wachten in de wachtkamer, Dr. Don liep uit. In de wachtkamer een mevrouw gesproken die niet tevreden was over haar bovenooglidcorrectie. Gesprek met Dr. Don was kort. Paar dagen erna volgde de offerte en hier stond 395 euro 'medische kosten' bij. Dit blijken de benodigdheden voor de operatie. Dit is zeer misleidend want van tevoren heb ik naar de tarieven gevraagd en niemand heeft gesproken over deze 'medische kosten'. Ook op de website wordt dit niet vermeld. Dus let hier op er komt nog 395 (of meer) boven op de tarieven! Toon minder »
N H
20 oktober 2021 08:08
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks... Toon meer »
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks blauwe plekken / bloeduitstortingen gekregen) Ik ben al jaren heel tevreden over de kwaliteit van de behandeling en prijsverhouding van kliniek dr Don 👍🏽. Esther Toon minder »
Esther
12 augustus 2021 11:11
Vandaag samen met mijn zus voor de 3e keer bij de kliniek van Dr. Don geweest. Het bevalt ons zeer goed, we hebben ook ervaringen met andere klinieken. Het personeel is erg vriendelijk, onze arts M.Abkhezr is erg aardig en bekwaam, je kan hem van alles vragen. Ik raad deze kliniek aan.
J R
12 mei 2021 14:02
Mooie kliniek met vriendelijk personeel. Ik kwam voor intake gesprek voor borstliposuctie. Aangekomen bij dr. Don voelde ik me meteen patiënt nummer zoveel die dag. Er werd niet eerst even rustig gepraat over mijn wensen en verwachtingen. Er werd meteen overgegaan tot het maken van een echo en aftekenen op de borst. Een korte uitleg volgde en daaruit blee... Toon meer »
Mooie kliniek met vriendelijk personeel. Ik kwam voor intake gesprek voor borstliposuctie. Aangekomen bij dr. Don voelde ik me meteen patiënt nummer zoveel die dag. Er werd niet eerst even rustig gepraat over mijn wensen en verwachtingen. Er werd meteen overgegaan tot het maken van een echo en aftekenen op de borst. Een korte uitleg volgde en daaruit bleek dat we niet op 1 lijn zaten. De informatie op de website kwam niet overeen met de verwachting die ik had. Met 10 minuten stond ik een illusie armer weer buiten. Hiervoor had ik ruim een uur gereden. Zal deze kliniek niemand aanraden ondanks de veelbelovende website. De 2 sterren zijn voor het vriendelijke personeel en goede service. Niet voor de arts zelf. Toon minder »
G Van De Kraats
4 mei 2021 20:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Drie (3) zones botulinetoxine
V.a. €240 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €89 per zone
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €170 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €299 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €399 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Vitamine infuus, Laser / IPL
Kliniek opgericht
1995
Adres
Demmersweg 136, Hengelo
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Donald Ottens

Dr. Donald Ottens

Clinique dr. Don Hengelo Clinique dr. Don Amsterdam
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Profiel bekijken