Coolsculpting Kliniek Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Coolsculpting Kliniek Amsterdam

Coolsculpting Kliniek Amsterdam

Bekijk agenda
Kenmerken
Adres
Van Baerlestraat 132, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Coolsculpting Kliniek Amsterdam Reviews

3.8
13 reviews
Ik ben zeer tevreden over mijn Coolsculpting behandeling - het werkt echt en ook belangrijk: het personeel is super vriendelijk - een koude behandeling met een warm welkom :-)
Els Moonen
13 mei 2024 10:10
Behandeling goed te doen, paar dagen paars/blauw gekleurd.
Resultaat zeer slecht, begin ietsje minder vet minimaal maar vet wat verdwenen zou zijn door behandeling zou niet terug komen, dus wel. Absoluut weggegooid geld.
Monique
23 augustus 2022 08:08
Behandeling goed te doen, paar paars/blauw gekleurd.
Resultaat vind ik echter het geld niet waard, wel wat vet verdwenen maar voor wat je betaald echt zonde van het geld.
Monique
22 juni 2022 08:08
Zeer goed behandeld, professionele omgeving, vriendelijk en bekwaam personeel. Ben nu 2 maanden verder na de behandeling en zie nu al zeker verschil, het is echt de moeite waard. Ik zeg doen!
Marijn Zwager
29 mei 2022 18:06
In 2016 behandeld met Coolsculpting voor mijn flanken en buik. Was eerst wat sceptisch, maar ben helemaal om. Het is alweer een tijd geleden, maar het vetweefsel blijft weg. Ook na een leuke vakantie in Italie met een pasta en een wijntje. Heel blij mee!
K Hoogeveen
25 mei 2022 09:09
Ik ben heel tevreden met mijn buik en lovehandles. Na 1 behandeling was de bolling weg en bij mijn buik na 2 keer was het echt plat.
gytha rene
25 mei 2022 08:08
Hele effectieve behandeling! Mijn eerste behandeling is inmiddels 6 jaar geleden, prachtig blijvend resultaat! Leuk team!
Claudia Schipper
25 mei 2022 07:07
Gytha heeft in één behandeling mijn onderkin weggehaald. Resultaat na 3 maanden top
Robert van Laren
31 maart 2022 05:05
Weggegooid geld, trap hier niet in! Onderkin lijkt juist slapper dan voor de behandeling. Zoek even het verhaal op van voormalig super model Linda Evangelista, dan weet je ook de risico’s op misvorming. Die worden namelijk niet genoemd in de verkooppraatjes.
M Vans
26 februari 2022 13:01
IK BEN TELEURGESTELD MET HET RESULTAAT WANT ER IS GEEN VERSCHIL TUSSEN VOOR EN NA. IK HEB EEN NAGESPREK GEHAD, IK KREEG 4 BEHANDELINGEN VOOR DE PRIJS VAN 2 AANGEBODEN, DAT DOE IK NIET WANT IK HEB GEEN VERTROUWEN MEER IN DE EFFECTIVIEIT VAN DE BEHANDELING..!
Menekse Tromp
menekse tromp
6 mei 2021 21:09
Eerst bij een schoonheidsspecialiste geweest zonder resultaat. Gytha heeft mooie aanbieding gedaan om me te overtuigen dat dit wat anders is. En met gelijk. Strakke benen en cellulites is ook voor belangrijk deel weg
Lize Scheepstra
27 februari 2020 05:05
In november 2016 mijn intake gesprek gehad in Huizen en dat voelde zo goed, duidelijke uitleg van wat ik kon verwachten en vriendelijk personeel, dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt. Ik was weer terug op mijn streefgewicht, maar een paar vetrolletjes bleven mij toch storen. Nu klaar met de behandelingen van de buik, love handles en onderkant billen en hel... Toon meer »
In november 2016 mijn intake gesprek gehad in Huizen en dat voelde zo goed, duidelijke uitleg van wat ik kon verwachten en vriendelijk personeel, dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt. Ik was weer terug op mijn streefgewicht, maar een paar vetrolletjes bleven mij toch storen. Nu klaar met de behandelingen van de buik, love handles en onderkant billen en helemaal tevreden! De behandelingen zijn pijnloos en het kost weinig tijd. Ik ben helemaal klaar voor de zomer! Toon minder »
Marlies de Haan
26 juni 2017 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat voor reviews heeft Coolsculpting Kliniek Amsterdam?

Coolsculpting Kliniek Amsterdam scoort 3.8 van de 5 sterren uit 12 Google reviews.

Wat is het adres van Coolsculpting Kliniek Amsterdam?

In Amsterdam is Coolsculpting Kliniek Amsterdam gevestigd op Van Baerlestraat 132.