Cream Beauticians Almere

Cream Beauticians Almere

Cream Beauticians Almere uit Almere-Stad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.7
83 reviews
Ik werdt gelopen door Babette, en het was mijn eerste keer dus ik was erg nerveus maar zij stelde me gerust en legde uit wat ze ging doen. Ben helemaal tevreden!
Felicity Van eijk
11 augustus 2022 12:12
zeer deskundig, uiterst vriendelijk
bob snoek
8 april 2022 13:01
Een zeer goede beautysalon
Met deskundig en vriendelijk personeel
Sandy Martens
17 september 2021 17:05
Hele fijne salon! Altijd erg klantvriendelijk en geïnteresseerd in je! De behandelingen zijn heerlijk en erg professioneel! Ik blijf terugkomen!
Joyce Punt
29 mei 2021 13:01
Facial behandeling plus bindweefselmassage genomen super tevreden een paar goeie handen hebben mijn gezicht een heerlijk gevoel en looks gegeven. Na afloop advies gekregen voor crème thuis.
Robert Driessen
22 april 2021 18:06
Top service. Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.
Siedje G
3 november 2020 12:12
Ik kom al jaren bij Cream! Niet alleen omdat ik super blij ben met hun treatments, maar ook omdat het altijd super gezellig is! Jullie zijn toppers!
Lisa Nagelhout
21 oktober 2020 13:01
6 dagen geleden een bestelling gedaan. Betaald, maar er wordt niks verzonden. Telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Mails worden niet beantwoord. Er slechte service
Kevin van Montfoort
21 juli 2020 11:11
Een hele fijne salon! Bij de eerste behandeling was er sprake van een vervelende reactie op de behandeling, dit is heel netjes en fijn opgelost. Nada, dankjewel!
Yvette
16 juli 2020 09:09
Ik kom hier graag voor zowel mijn facials als mijn pedicure- en manicurebehandelingen. Stuk voor stuk zijn het heerlijke, professionele en hygiënische beautybehandelingen. Je wordt allereerst hartelijk ontvangen. Als ik me omdraai staat mijn heerlijke cappuccino klaar. Ben je meer een theeliefhebber, dan is er lekkere kruidenthee van Kusmi tea. De Beautici... Toon meer »
Ik kom hier graag voor zowel mijn facials als mijn pedicure- en manicurebehandelingen. Stuk voor stuk zijn het heerlijke, professionele en hygiënische beautybehandelingen.

Je wordt allereerst hartelijk ontvangen. Als ik me omdraai staat mijn heerlijke cappuccino klaar. Ben je meer een theeliefhebber, dan is er lekkere kruidenthee van Kusmi tea.

De Beauticians weten waar ze op moeten letten bij mijn huid. Maar bij elke behandeling bekijken ze altijd goed opnieuw mijn huid of er nog bijzonderheden zijn. Bij andere salons ging ik vaak met een rode huid weg. Ik ben daarom super blij met de Cream Facial. Op maat, zodat zelfs mijn gevoelige huid direct weer straalt. Lekker tot rust gekomen in hun sfeervolle behandelkamer met licht en muziek specifiek op mijn wensen afgestemd.

Ze zijn altijd up to date met hun vakkennis en de beautystore heeft mooie merken te koop. Je kunt er ook terecht voor de nieuwste trendkleuren van opi en ik kom er ook graag voor leuke giftsets of een cadeaubon als ik een verjaardag heb. Dan zit ik altijd goed.

Van het moment dat je binnenkomt, tot dat je naar buiten stapt, een relaxt gevoel. Het gevoel dat je er echt even uit bent. Ik zeg een echte aanrader. Toon minder »
Anouk P
9 februari 2015 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €135 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €395 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Grote Markt 117, Almere-Stad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten