De Clinique Den Bosch - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Clinique Den Bosch

De Clinique Den Bosch

De Clinique hecht veel waarde aan een natuurlijk en harmonieus resultaat.

Cliënten kiezen deze kliniek vanwege persoonlijke benadering en het leveren van hoge kwaliteit.

De Clinique Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De Clinique hecht veel waarde aan een natuurlijk en harmonieus resultaat. Meer lezen »

20 jaar ervaring en specialistische artsen

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 160 per zone
2 zones
V.a. € 295 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 95 per behandeling
Fillers
Lipfiller
V.a. € 285 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 425 per ml
Traangoot filler
V.a. € 285 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 285 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 795 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 550 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 50 per behandeling
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 895 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 550 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2005
Adres
Verwersstraat 45, 's-Hertogenbosch
De Clinique Den Bosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Rogier Holtz
Drs. Rogier Holtz
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Annemarie Wassink
Drs. Annemarie Wassink
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Harriëtte Verzijl
Dr. Harriëtte Verzijl
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 285,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

De Clinique Den Bosch Reviews

5
10 reviews
Ik ben bij de Clinique geweest voor mn lippen en ben super tevreden, het is niet teveel en precies goed
Luka *
10 januari 2024 18:06
Ik heb persoonlijk een hele slechte ervaring bij De Clinique in Den Bosch, er wordt namelijk niet geluisterd naar wat je vraagt gewoon 0,0 ik ben de eerste keer voor 1ml voor mijn lippen geweest waarvan maar 0,7 in mijn lippen werd gedaan waar ik het zelf totaal niet mee eens was en ook het volle bedrag voor heb moeten betalen, 3 weken later was alles er al... Toon meer »
Ik heb persoonlijk een hele slechte ervaring bij De Clinique in Den Bosch, er wordt namelijk niet geluisterd naar wat je vraagt gewoon 0,0 ik ben de eerste keer voor 1ml voor mijn lippen geweest waarvan maar 0,7 in mijn lippen werd gedaan waar ik het zelf totaal niet mee eens was en ook het volle bedrag voor heb moeten betalen, 3 weken later was alles er al weer uit dus ben ik terug gegaan voor 0,5 ml , want ik wilde graag resultaat zien ook die was er naar een maand weer helemaal uit en daar heb ik ook weer voor betaald , toen heb ik weer een berichtje gestuurd en volgens hun was het niet hun schuld maar als oplossing kreeg ik weer 0,5 dit keer gratis erbij die vervolgens weer naar 2 maanden helemaal eruit is , dus ik raad hun zeker niet aan! Toon minder »
Pippi Vos
17 december 2023 20:08
Bij De Clinique in Den Bosch word je altijd vriendelijk en correct ontvangen door eigenaresse en gastvrouw Quinta. De behandelingen worden uitgevoerd door professionele artsen die correct en integer werken. Geen opdringerige verkoop verhalen, wat ik zelf heel erg prettig vind. De Clinique is netjes en verzorgd. Ik kom er al jaren naar volle tevredenheid. Een... Toon meer »
Bij De Clinique in Den Bosch word je altijd vriendelijk en correct ontvangen door eigenaresse en gastvrouw Quinta. De behandelingen worden uitgevoerd door professionele artsen die correct en integer werken. Geen opdringerige verkoop verhalen, wat ik zelf heel erg prettig vind.
De Clinique is netjes en verzorgd. Ik kom er al jaren naar volle tevredenheid. Een echte aanrader voor een zorgvuldig en professioneel advies en behandeling. Toon minder »
Marjon van der Maat
8 april 2022 15:03
Eerlijk, professioneel,persoonlijk contact en denken echt met je mee.
Hanneke Van den Hoek
5 augustus 2021 15:03
Hele fijne kliniek die hygiënisch is. Waar er artsen werken die weten waar ze het over hebben, de tijd nemen voor de behandeling en kundig zijn in hun vak. Altijd snel in reactie en afspraken maken is nooit een probleem. Kom hier graag. Eerst Tom van Eijck en daarna Dr. Kajal. Zeer tevreden!!
Sonja Van Mourik
30 augustus 2020 15:03
Vandaag bij Drs. Cleo mijn lippen laten doen. Wat ben ik er blij mee en wat is het mooi natuurlijk gebleven. Het personeel is erg vriendelijk en ze weten waar ze het over hebben. Ook was de behandelruimte erg mooi en schoon. Zeker een aanrader !!
Anouk Spoeltman
5 februari 2020 11:11
Wat een goede kliniek en wat een goed advies. Ik heb mijn lippen laten doen, maar echt super natuurlijk en niet zo overdreven. Gewoon perfect gedaan, zoals ik het wilde. Dokter Cleo Edwards neemt heel erg de tijd voor je. Ik was wel een paar dagen blauw, maar dat had ik er graag voor over.

Ik geef de kliniek een 10 en de telefonische bereikbaarheid een 8,5.
Anouk Kluijtmans
24 september 2019 09:09
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is. Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station. De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak. Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en... Toon meer »
Ik wilde graag een migraine behandeling van Drs. Tom van Eijk en las dat hij ook in Den Bosch in De Clinique aanwezig is.
Ideaal qua ligging voor mij, er is parkeergelegenheid en op 5 minuten loopafstand van het station.
De sfeer in De Clinique is ontspannen, en je voelt je direct op je gemak.
Tom van Eijk neemt de tijd voor je, is absoluut zeer deskundig en na een paar botox prikjes in mijn fronsrimpel, boven mijn wenkbrauw en in mijn nek, waar veel spanning zit, ben ik na vele omzwervingen in het reguliere en alternatieve circuit eindelijk van mijn dagelijkse hoofdpijn af. Ik heb ook geen migraine aanval daarna meer gehad!
En door de Botox in mijn nekspier, kan ik ook weer normaal mijn hoofd draaien, iets wat ik lange tijd niet ( pijnloos) kon doen.
Ik kan het echt iedereen aanraden, een fijne kliniek en het uitstekend resultaat! Toon minder »
BeautyByBabs
8 april 2013 16:04
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetz... Toon meer »
Ik kwam eerder bij een grote kliniek in Bilthoven, bekend van de TV. Na een goede ervaring daar met dokter Tom van Eijk en een slechte met een andere arts besloot ik dokter van Eijk te volgen. Deze kliniek is klein en gemoedelijk, maar wel professioneel. Deze prijzen liggen aanmerkelijk lager dan in de kliniek in Bilthoven maar de behandeling is precies hetzelfde, fantastisch! Ook dokter Floor Claus werkt hier, dus mijn vriendin die altijd bij haar in Bilthoven kwam gaat voortaan ook naar Den Bosch voor de Botox en Restylane.(en binnenkort een ooglidcorrectie!) Vlak bij het station, dus met openbaar vervoer perfect te doen. Parkeren is ook geen probleem hoor! Toon minder »
jolanda van Leeuwen
22 januari 2013 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij De Clinique Den Bosch?

Één zone Botox bij De Clinique Den Bosch kost € 160,00.

Wat kost een filler behandeling bij De Clinique Den Bosch?

1 ML filler kost bij De Clinique Den Bosch v.a. € 285,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij De Clinique Den Bosch?

Op basis van 9 Google reviews heeft De Clinique Den Bosch 5 van de 5 sterren.

Waar is De Clinique Den Bosch gevestigd?

Op Verwersstraat 45 is De Clinique Den Bosch gevestigd in 's-Hertogenbosch.