Dermaclinic botox

DermaClinic Groningen

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken. Huidverbetering staat bij DermaClinic centraal. Voor een maximaal resultaat werken we onder meer met injectables, medische peelings, laser en de producten van C-ME Skincare.

DermaClinic biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon hebben we alle professionals op beauty gebied onder één dak. Uw spiegelbeeld moet passen bij uw gevoel. Daar helpen wij u mee, op een veilige en effectieve wijze. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.

DermaClinic Groningen uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.3
12 reviews
Ik ben erg tevreden over mijn eerste bezoek, goede uitleg en vriendelijke medewerkers en een gewenst resultaat.
Lorinde Rosing
24 november 2021 12:12
Wij hebben een fijne samenwerking met DermaClinic, professioneel en vriendelijk personeel en wij zien mooie resultaten bij onze klanten.
SmartPULS Emmen
24 november 2021 12:12
Hier plasma voor haar gedaan,voor de behandeling hebben ze mij verteld dat zou alles goed gaat komen en je haar zal sterk van worden en zeker minder haaruitval na 4 behandeling mijn haar situatie verslechterd en later verteld ze me dat bij jou helaas tegen gevallen!! Ik heb ze 1050 euro betaald voor niks oplichters!!!
hamone chopper
25 februari 2021 10:10
Ik werd goed geholpen, mijn huid ziet er ook super goed uit na 2 weken. Ben echt blij mee!
Farida Osmanova
9 september 2020 14:02
Heel vriendelijk geholpen door Angela. Ze legde alles uit over het verwijderen van de rode stip op mijn neus en nam daar de tijd voor. Ze heeft niet geprobeerd mij iets te verkopen en was eerlijk over de te verwachten resultaten. Na het lezen van de recensies op Google werd ik wel zenuwachtig en dit heb ik ook besproken met haar. Veel mensen schrijven prach... Toon meer »
Heel vriendelijk geholpen door Angela. Ze legde alles uit over het verwijderen van de rode stip op mijn neus en nam daar de tijd voor. Ze heeft niet geprobeerd mij iets te verkopen en was eerlijk over de te verwachten resultaten.

Na het lezen van de recensies op Google werd ik wel zenuwachtig en dit heb ik ook besproken met haar. Veel mensen schrijven prachtige recensies via hun automatische systeem. Deze komen echter niet op Google terecht waardoor er een vertekend beeld ontstaat.

De laser voelde niet echt prettig maar het is ook een gevoelige plek. Achteraf viel het heel erg mee en is de vervelende rode stip op mijn neus, Spider, bijna weg. Het werd gelijk al een stuk minder rood en hopelijk trekt er nog meer weg.

Ik was waarschijnlijk toch wel wat verkleurd de afgelopen dagen, er zijn namelijk wat pigment vlekjes zichtbaar geworden op mijn neus door het gebruik van de laser. Daar vroeg Angela ook naar en waarschuwde voor de consequenties van de laser bij gebruinde huid. Ik zie nu wel een paar pigmentvlekjes maar die trekken waarschijnlijk weer weg naar een paar dagen.

Oppassen dus met laserbehandelingen in de zomer.

Al met al prima kliniek voor zover ik dat nu kan inschatten. Toon minder »
Jelske Van Zuijlen
17 juni 2020 06:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €115 per behandeling
Fillers
Belotero
V.a. €475 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. €325 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
PRP
V.a. €325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2007
Adres
Westerkade 17, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten