Dermaclinic botox

DermaClinic Groningen

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken. Huidverbetering staat bij DermaClinic centraal. Voor een maximaal resultaat werken we onder meer met injectables, medische peelings, laser en de producten van C-ME Skincare.

DermaClinic biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon hebben we alle professionals op beauty gebied onder één dak. Uw spiegelbeeld moet passen bij uw gevoel. Daar helpen wij u mee, op een veilige en effectieve wijze. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.

DermaClinic Groningen uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. € 175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 115 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 475 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. € 325 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
PRP
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2007
Adres
Westerkade 17, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Roos Wolthuizen
Drs. Roos Wolthuizen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Catharina Meijer
Dr. Catharina Meijer
+ 3 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Robin Snijders
Drs. Robin Snijders
+ 8 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken

DermaClinic Groningen Reviews

3.5
11 reviews
Ik ben erg tevreden over mijn eerste bezoek, goede uitleg en vriendelijke medewerkers en een gewenst resultaat.
Lorinde Rosing
24 november 2021 12:12
Wij hebben een fijne samenwerking met DermaClinic, professioneel en vriendelijk personeel en wij zien mooie resultaten bij onze klanten.
SmartPULS Emmen
24 november 2021 12:12
Hier plasma voor haar gedaan,voor de behandeling hebben ze mij verteld dat zou alles goed gaat komen en je haar zal sterk van worden en zeker minder haaruitval na 4 behandeling mijn haar situatie verslechterd en later verteld ze me dat bij jou helaas tegen gevallen!! Ik heb ze 1050 euro betaald voor niks oplichters!!!
hamone chopper
25 februari 2021 10:10
Ik werd goed geholpen, mijn huid ziet er ook super goed uit na 2 weken. Ben echt blij mee!
Farida Osmanova
9 september 2020 14:02
Heel vriendelijk geholpen door Angela. Ze legde alles uit over het verwijderen van de rode stip op mijn neus en nam daar de tijd voor. Ze heeft niet geprobeerd mij iets te verkopen en was eerlijk over de te verwachten resultaten. Na het lezen van de recensies op Google werd ik wel zenuwachtig en dit heb ik ook besproken met haar. Veel mensen schrijven prach... Toon meer »
Heel vriendelijk geholpen door Angela. Ze legde alles uit over het verwijderen van de rode stip op mijn neus en nam daar de tijd voor. Ze heeft niet geprobeerd mij iets te verkopen en was eerlijk over de te verwachten resultaten.

Na het lezen van de recensies op Google werd ik wel zenuwachtig en dit heb ik ook besproken met haar. Veel mensen schrijven prachtige recensies via hun automatische systeem. Deze komen echter niet op Google terecht waardoor er een vertekend beeld ontstaat.

De laser voelde niet echt prettig maar het is ook een gevoelige plek. Achteraf viel het heel erg mee en is de vervelende rode stip op mijn neus, Spider, bijna weg. Het werd gelijk al een stuk minder rood en hopelijk trekt er nog meer weg.

Ik was waarschijnlijk toch wel wat verkleurd de afgelopen dagen, er zijn namelijk wat pigment vlekjes zichtbaar geworden op mijn neus door het gebruik van de laser. Daar vroeg Angela ook naar en waarschuwde voor de consequenties van de laser bij gebruinde huid. Ik zie nu wel een paar pigmentvlekjes maar die trekken waarschijnlijk weer weg naar een paar dagen.

Oppassen dus met laserbehandelingen in de zomer.

Al met al prima kliniek voor zover ik dat nu kan inschatten. Toon minder »
Jelske Van Zuijlen
17 juni 2020 06:06
Erg vriendelijk en persoonlijk ontvangen door assistent. Zij gaf uitleg over de behandeling en het te verwachten resultaat. Na de behandeling, het resultaat viel tegen, kan er ineens door de arts wel duidelijkheid komen over, wat is ooglid en wat hoort nog bij de wenkbrauw. De wenkbrauwen blijken dan te zijn gezakt, wat alleen kan worden verholpen door ze te... Toon meer »
Erg vriendelijk en persoonlijk ontvangen door assistent. Zij gaf uitleg over de behandeling en het te verwachten resultaat. Na de behandeling, het resultaat viel tegen, kan er ineens door de arts wel duidelijkheid komen over, wat is ooglid en wat hoort nog bij de wenkbrauw. De wenkbrauwen blijken dan te zijn gezakt, wat alleen kan worden verholpen door ze te laten liften. Als ik aangeef dat ik dat vooraf graag had gehoord komt daar geen reactie op, behalve dan dat deze operatie, van het ooglid, goed is gelukt.
De behandeling zelf gaat heel ontspannen en persoonlijk. Nemen de tijd, praten met je, stellen je gerust. Zelfs liefdevol te noemen.
Om 23 uur leek het alsof er een hechting los was en ik in een gapend gat in mijn ooglid zat te kijken. Gelukkig is er een noodlijn denk je dan. Bellen, geen gehoor. Bellen, geen gehoor. De paniek slaat toe, zo ook het beeld van een "horror-ooglid". Uiteindelijk, na vele malen bellen neemt de vriend van de assistent op met "hallo?" Als je dan de assistent zelf aan de lijn krijgt heeft deze natuurlijk alle begrip maar vraagt zich af of de arts nog wel zal reageren op de Whatsapp....... omdat ze misschien al wel zal slapen!!!! Wanhopig neem ik de regie in handen: "Whatsapp???? Dan moet je haar maar bellen" "Bel je me daarna dan terug?" Dit laatste doet, God zei dank, de arts zelf. Ze weet me gerust te stellen.
Ik had vooraf de reviews op de site gelezen, allemaal positief. Nu ik deze review wil plaatsen lukt dat niet. Raar. Is dat alleen op uitnodiging?

Hallo Miranda,
Ten eerste raar dat je alleen ingaat op de bereikbaarheid. Als jullie die willen verbeteren kan dat ook zonder dat ik jullie bel. Eigenlijk vind ik het veel erger dat ik vooraf niet goed ben geïnformeerd over het te verwachten resultaat. Dat, een deel, van mijn "probleem" ook door mijn wenkbrauwen lijkt te komen. Als ik dat aangeef word daar niets mee gedaan. Zolang alles goed gaat zijn jullie echt super klantvriendelijk maar als dat niet zo is.....
Groet Hettie Toon minder »
Hettie
1 november 2018 06:06
Een hele commerciele instelling. Ging daar langs voor acne behandeling. Het circus begint met de vraag om te liggen zodat de behandelaar even kijken. Terwijl je als klant nog niets gezegd hebt over je probleem en voorgeschiedenis daarvan. Ten tweede laat de behandelaar je foto's zien va haar eigen acne, wat een toeval dat zij er ook last van had. Dan wordt e... Toon meer »
Een hele commerciele instelling. Ging daar langs voor acne behandeling. Het circus begint met de vraag om te liggen zodat de behandelaar even kijken. Terwijl je als klant nog niets gezegd hebt over je probleem en voorgeschiedenis daarvan. Ten tweede laat de behandelaar je foto's zien va haar eigen acne, wat een toeval dat zij er ook last van had. Dan wordt er gesproken over dat je huid een hele transformatie dient te ondergaan, alle rommel moet er uit. Dat is sowieso het geval bij ontstekingen natuurlijk. Verder heeft men een dure benzoylperioxide creme, die zogenaamd dieper zou doordringen in de huid vanwege de fijnere structuur. Totale onzin. Evenals het gebruik van vitamine A pillen, die door normaliter door een dermatoloog worden voorgeschreven en als roaccutune kuur vrij heftig is. In deze pillen zit echter een te lage concentratie om effectief te zijn, waardoor het echter wel gewoon voorgeschreven mag worden. Mijn advies is om naar een echt ziekenhuis te gaan. Toon minder »
kees van vosholen
13 maart 2016 12:12
Schrijf een review