Dermaclinic botox

DermaClinic Tilburg

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken. Huidverbetering staat bij DermaClinic centraal. Voor een maximaal resultaat werken we onder meer met injectables, medische peelings, laser en de producten van C-ME Skincare.

DermaClinic biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon hebben we alle professionals op beauty gebied onder één dak. Uw spiegelbeeld moet passen bij uw gevoel. Daar helpen wij u mee, op een veilige en effectieve wijze. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.

DermaClinic Tilburg uit Tilburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.5
8 reviews
Na een adviesgesprek ben ik naar huis gegaan met een tas voor spullen twv 569,-. De crème werkt goed. Na 4 weken gebruik begon de laklaag van mijn bril te veranderen waar de bril contact maakt met mijn huid. Vandaag na een bezoek aan de opticien te horen gekregen dat het bizar is. Resultaat nieuwe montuur voor mijn bril en glazen. Ik ben er niet goed van. Du... Toon meer »
Na een adviesgesprek ben ik naar huis gegaan met een tas voor spullen twv 569,-. De crème werkt goed. Na 4 weken gebruik begon de laklaag van mijn bril te veranderen waar de bril contact maakt met mijn huid. Vandaag na een bezoek aan de opticien te horen gekregen dat het bizar is. Resultaat nieuwe montuur voor mijn bril en glazen. Ik ben er niet goed van. Dus ben voorzichtig wat je smeert want de zuurtegraad in je huid veranderd met alle gevolgen van dien Toon minder »
mirandanouwen
19 april 2022 21:09
Vriendelijk, deskundig, nemen de tijd. Goede uitleg, ook over eventuele risico's. Flexibel in planning.
Ester
14 oktober 2021 14:02
Zeer tevreden over de behandeling, vriendelijk personeel. Aanrader!
Ruud Vava
30 augustus 2021 12:12
Duidelijke, eerlijke en professionele voorlichting over mogelijkheden.
Joris van Laarhoven
30 juni 2021 07:07
Vakkundig huidadvies gekregen en heel prettig geholpen door mevr Everaert. Ik was erg relaxt tijdens de plasmage behandeling dankzij de goede zorg. De volgende afspraak staat al gepland!
Karin Gerritsen
26 juni 2021 11:11
Ik ging voor de tweede keer langs voor een "Quick Cleansing Treatment"bij Dermaclinic in Tilburg, omdat ik na de eerste keer erg tevreden was met het resultaat. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om je hele gezicht te reinigen en de huidtherapeut (Ilona) was erg vriendelijk. Na deze behandeling loop je helemaal fris en zen naar buiten. Zeker een aanrader!
Jordi Kerckhaert
31 augustus 2020 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €115 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €475 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. €325 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
PRP
V.a. €325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2007
Adres
Spoorlaan 398, Tilburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling