Dermaclinic botox

DermaClinic Utrecht

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken. Huidverbetering staat bij DermaClinic centraal. Voor een maximaal resultaat werken we onder meer met injectables, medische peelings, laser en de producten van C-ME Skincare.

DermaClinic biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon hebben we alle professionals op beauty gebied onder één dak. Uw spiegelbeeld moet passen bij uw gevoel. Daar helpen wij u mee, op een veilige en effectieve wijze. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.

DermaClinic Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.1
11 reviews
Goeie service fijne mensen
T. Hofland
12 november 2021 08:08
Elke keer netjes op tijd en super vriendelijk!
Majka van Doorn
27 oktober 2021 07:07
Na eerst enthousiasme over een snelle afspraak was er niemand achter de balie en bleek ik bijna 20 minuten te moeten wachten tot de arts klaar was. Toen ik er iets van zei werd geen excuus gemaakt maar gedaan alsof hij er niets aan kon doen (kan wel: beter plannen) en dat dat kwam omdat ik op dezelfde dag kon komen. Dat had voor mij niet gehoeven. Als je een... Toon meer »
Na eerst enthousiasme over een snelle afspraak was er niemand achter de balie en bleek ik bijna 20 minuten te moeten wachten tot de arts klaar was. Toen ik er iets van zei werd geen excuus gemaakt maar gedaan alsof hij er niets aan kon doen (kan wel: beter plannen) en dat dat kwam omdat ik op dezelfde dag kon komen. Dat had voor mij niet gehoeven. Als je een afspraak maakt lijkt het me de bedoeling dat de arts ook tijd heeft op dat moment.

Na een dergelijk botte behandeling leek het me onverstandig door deze man in me te laten snijden.

En o ja, ze bieden korting aan voor goede reviews op google. Lijkt me ook niet in de haak. Toon minder »
Wouter van Joolingen
20 augustus 2021 15:03
Sophie Mailly
30 april 2019 11:11
Elske Hilbelink
24 april 2019 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €115 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €475 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. €325 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
PRP
V.a. €325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2007
Adres
Maliebaan 81, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten