dermaTeam Cosmetic Middelburg - Bekijk prijzen en maak een afspraak
dermaTeam Cosmetic Middelburg

dermaTeam Cosmetic Middelburg

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 190 per zone
Consult
1e consult
V.a. € 60 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. € 450 per ml
StylageStylage
V.a. € 450 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2014
Adres
Park Veldzigt 67, Middelburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Meelad Habib
Dr. Meelad Habib
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

dermaTeam Cosmetic Middelburg Reviews

2.5
24 reviews
Dermateam Middelburg...Na maandenlang wachten voordat ik er terecht kon, van een zeer koude kermis thuis gekomen. Het personeel dat er rondloopt is zwaar onprofessioneel. Jolig doen als collega's onderling op de gang, maar mij gerust 20 minuten laten wachten. Opgehaald door een stagiair die mijn achternaam de wachtruimte in mompelde, zeer ongeïnteresseerd wa... Toon meer »
Dermateam Middelburg...Na maandenlang wachten voordat ik er terecht kon, van een zeer koude kermis thuis gekomen.
Het personeel dat er rondloopt is zwaar onprofessioneel. Jolig doen als collega's onderling op de gang, maar mij gerust 20 minuten laten wachten. Opgehaald door een stagiair die mijn achternaam de wachtruimte in mompelde, zeer ongeïnteresseerd was, stelt zich niet eens fatsoenlijk voor, en maakt geen oogcontact...
De Belgische dermatologe kwam al net zo "jolig" binnen en even contact gestoord, maakt nauwelijks oogcontact, gaat naast me staan en er komt niks zinnigs uit.
Ik moest zelf alle vragen stellen rondom mijn klachten, er wordt totaal niet met je meegedacht over wat van binnenuit oorzaken kunnen zijn voor de betreffende huidproblemen. Al met al ben ik hier vol verbazing naar buiten gelopen, en ben ik er totaal niks mee opgeschoten. Ja 45 minuten tijd van mijn leven heb ik daar verspild...
Ik ben 42 jaar, maar zoiets als dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Oh ja, en de receptioniste begrijpt niet dat je aangetrouwde naam op de achterkant van je ID kaart vermeld staat..
Ik raad het iedereen af om hier naartoe te gaan. En nee Dermateam, ik hoef geen standaard reactie hierop terug te ontvangen zoals jullie die bij alle overige slechte reviews posten. Ook dat geeft aan hoe "serieus" men daar genomen wordt. Het interesseert ze niets. Desalniettemin schrijf ik toch deze review, omdat ze 'm met vlag en wimpel verdient hebben! Toon minder »
Melanie van der Velden
20 juni 2024 22:10
Zeer slechte ervaring. Alles moet snel, wordt weinig tijd voor je genomen. Er werd een zeer ongepaste opmerking achter mijn rug om, over mij gemaakt. Daar heb ik wat van gezegd en kreeg gelijk excuses. Daarnaast word zonder het even te vragen, gewoon je ondergoed een stuk naar beneden getrokken om alles even te checken. Helemaal prima dat alles even word be... Toon meer »
Zeer slechte ervaring.

Alles moet snel, wordt weinig tijd voor je genomen. Er werd een zeer ongepaste opmerking achter mijn rug om, over mij gemaakt. Daar heb ik wat van gezegd en kreeg gelijk excuses.
Daarnaast word zonder het even te vragen, gewoon je ondergoed een stuk naar beneden getrokken om alles even te checken. Helemaal prima dat alles even word bekeken hoor, maar zou wel zo gepast zijn als dit even zou worden gevraagd.

Gelukkig is een vervolg afspraak niet nodig, als dat wel het geval was zou ik elders een goede dermatoloog zoeken, die wel de tijd neemt en niet zo onprofessioneel is. ik kom daar nooit meer!

Ik wens over mijn review ook geen contact meer te krijgen met Dermateam. Ik wil deze nare ervaring z.s.m. achter me laten. Toon minder »
Debbie
3 juni 2024 14:02
Ik gaf aan dat het beter ging met mijn eczeem nadat ik gestopt was met de hormoonzalf. Omdat mijn eczeem nog niet helemaal weg was, vroeg ik om een alternatieve behandeling. De arts kwam vervolgens binnen met nog iemand anders (totaal 3) om mij de les te lezen. Blijkbaar werd ik gezien als iemand die twijfelde aan de medische expertise van dermateam, wat tot... Toon meer »
Ik gaf aan dat het beter ging met mijn eczeem nadat ik gestopt was met de hormoonzalf. Omdat mijn eczeem nog niet helemaal weg was, vroeg ik om een alternatieve behandeling. De arts kwam vervolgens binnen met nog iemand anders (totaal 3) om mij de les te lezen. Blijkbaar werd ik gezien als iemand die twijfelde aan de medische expertise van dermateam, wat totaal niet zo is. Ik ben na dit gesprek naar huis gestuurd zonder enige alternatieve behandeling of hulp, buitengewoon amateuristisch. Toon minder »
Nick van den Broek
8 mei 2024 11:11
Nog even dit, ik ben nu niet meer bij Dermateam, maar bij de dermatoloog van het ADRZ. Wat een verschil . Je wordt geweldig ontvangen en een preventief onderzoek naar huidkanker duurt daar geen 30 seconden maar een dik half uur. Echt een aanrader!
Rea Bensch
11 april 2024 09:09
Ik had hun gebeld voor een krab pakje omdat ik acne in mijn rug heb en ik veel jeuk heb in de nacht hun zeiden dat ik naar cz moest bellen en vragen of ik vergoeding heb voor het pakje ik ging hun bellen cz zei dat ze het aan mijn kunnen geven want ik heb vergoeding dus ik ging hun weer bellen toen zei ze dat ik opeens naar hun moet gaan voor het bewijs toe... Toon meer »
Ik had hun gebeld voor een krab pakje omdat ik acne in mijn rug heb en ik veel jeuk heb in de nacht hun zeiden dat ik naar cz moest bellen en vragen of ik vergoeding heb voor het pakje ik ging hun bellen cz zei dat ze het aan mijn kunnen geven want ik heb vergoeding dus ik ging hun weer bellen toen zei ze dat ik opeens naar hun moet gaan voor het bewijs toen ik ging kwam de dokter nooit inplaats kwam de stagiaire de stagiaire ging inplaats van de dokter met mij praten toen zei ze dat ze het naar de dokter gaat zeggen de dokter kwam hij ging niet zitten gelijk ging hij naar mijn rug kijken en gaf hij mij een crème en zeiden dat ze nooit bewijs geven voor een krab pak en zei tegen mij dat cz het voor mij moet schrijven alsof hij mij uitlachte hij praatte zonder respect en hij ging snel weg en liet mij alleen in die kamer ik ging zelf weg en toen kwam de stagiaire achter me aan en toen legde me uit dat ik de crème krijg en gaf geen krab pak uiteindelijk de dokters naam was dokter. M habib. Als jullie de bewijs niet aan mij gaven waarom maakte jullie een afspraak waarom gingen jullie liegen tegen mij? Dit verdient geen eens 1 ster zelfs dat is veel te veel maar het moet wel anders kan het niet gepost worden Toon minder »
Lorin Jomma
10 april 2024 20:08
Preventieve Controle op huidkanker. Arts was niet echt geïnteresseerd. Vluchtige controle. Arts in opleiding was erbij die wat informatie kreeg. Na 5 minuten onderzoek weer buiten en een vette rekening van €125,
fred kors
4 april 2024 17:05
Een prima Miradry behandeling ondergaan, complimenten voor Dr Habib en huidtherapeute Ilze. Voorafgaand voldoende informatie op papier ontvangen e.e.a. al op de goed toegankelijke website kunnen lezen. Tijdens de intake met Habib ook nog informatie over behandeling ontvangen. Geen problemen tijdens de behandeling gehad, verdoving door Habib was voldoende en... Toon meer »
Een prima Miradry behandeling ondergaan, complimenten voor Dr Habib en huidtherapeute Ilze. Voorafgaand voldoende informatie op papier ontvangen e.e.a. al op de goed toegankelijke website kunnen lezen. Tijdens de intake met Habib ook nog informatie over behandeling ontvangen.
Geen problemen tijdens de behandeling gehad, verdoving door Habib was voldoende en de behandeling vervolgens door Ilze werd nauwkeurig en gezellig ;) uitgevoerd.
Na de behandeling direct om het kwartier de oksels met icepacks gekoeld en de dezelfde dag tot heden geen klotsende oksels meer gehad.
Als 24/7 rolstoelrijder heb je beide armen nodig en heb ik na de behandeling een aantal dagen heel rustig aan gedaan met de armbelasting v.w.b. het zelf voortbewegen van mijn rolstoel.
Al met al vriendelijke medewerkers en een gemoedelijke en ontspannen sfeer tijdens de geslaagde behandeling.
De locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidetoilet aanwezig. Voldoende parkeerplaatsen.

Gr Matje Toon minder »
matwheels
27 maart 2024 11:11
Netjes geholpen en korte wachttijd!
marloes
9 maart 2024 18:06
Wanneer je curatieve zorg nodig hebt, is dit de plek waar je moet zijn: een arts die ruimschoots stevige hormoonzalven voorschrijft, die op hun beurt uiteraard zeer werkzaam zijn en de ernst van het probleem in korte tijd oplossen. Dat is fijn. Maar kind of geen kind, er moet “pindakaasdik” worden gesmeerd, waarbij de apotheek in verlegenheid wordt gebracht,... Toon meer »
Wanneer je curatieve zorg nodig hebt, is dit de plek waar je moet zijn: een arts die ruimschoots stevige hormoonzalven voorschrijft, die op hun beurt uiteraard zeer werkzaam zijn en de ernst van het probleem in korte tijd oplossen. Dat is fijn. Maar kind of geen kind, er moet “pindakaasdik” worden gesmeerd, waarbij de apotheek in verlegenheid wordt gebracht, omdat het voorschrift niet strookt met de richtlijnen. Maar enfin, de specialist is leidend, dus daar sta je als moeder dan mooi tussen.
De vraag om te helpen bij het verhelderen van onderliggende oorzaken/uitlokkers wordt duidelijk niet geapprecieerd. Het lukt de arts ook maar moeilijk om zijn mening hierover te onderdrukken, en de contactname is dan hautaine, met een arrogantie die niet meer van deze tijd is. Wanneer dan een allergie wordt uitgesloten, ben je dus ‘klaar’ maar weet je in feite nog steeds niet waardoor je kind meerdere episodes per jaar ernstige eczeemuitbraken heeft. Niets opgeschoten met deze verwijzing dus. Toon minder »
Jet Gunst
26 januari 2024 10:10
Ik heb vanmiddag eerst de website gelezen. Daarin stond dat ze telefonisch bereikbaar waren tot 17.00 uur voor spoedgevallen. Dan bel je en dan word je afgekapt door de desbetreffende dame, ik mocht geen eens mijn klachten uitleggen. Ik moest morgenochtend tussen 8 of 9 en 13.00 uur maar terug bellen.. Hierop heb ik via de website een klacht ingediend. Want... Toon meer »
Ik heb vanmiddag eerst de website gelezen. Daarin stond dat ze telefonisch bereikbaar waren tot 17.00 uur voor spoedgevallen.
Dan bel je en dan word je afgekapt door de desbetreffende dame, ik mocht geen eens mijn klachten uitleggen. Ik moest morgenochtend tussen 8 of 9 en 13.00 uur maar terug bellen..
Hierop heb ik via de website een klacht ingediend. Want of uw collega moet hierop aangesproken worden of de website moet verandert worden want dit is heel onduidelijk.

Binnen een korte tijd werd ik terug gebeld door een jonge dame die niet eens wist hoe de doorverwijzingen werkte. Want ik was wel in behandeling daar maar ik moest maar eerst een doorverwijzing hebben. Voor dezelfde klachten als waarmee ik in behandeling ben?!
Afijn ik heb die mevrouw uitgelegd dat mijn arts zei dat dit per klacht gaat en dat ik dacht dat ik gewoon terecht kon. Na gepraat te hebben als brugman kreeg ik dan eindelijk een telefonische afspraak met mijn arts.. heel fijn maar ze was er vergeten bij te vertellen dat mijn arts mij niet vandaag zou bellen. Een datum of tijdstip heb ik niet gekregen verder dus ik heb vanmiddag met smart afgewacht voor niks.

Ik kom al jaren bij dit bedrijf maar ik heb dit nog nooit meegemaakt. De dames weten zelf niet eens waarover ze praten. Heel onprofessioneel en ik ga dit zeker ook met mijn behandelend arts bespreken mocht ze mij ooit bellen.. ik ben heel benieuwd.

Uiteindelijk ben ik niet geholpen vandaag terwijl ik niet voor niks de spoedlijn heb gebeld.. ook heb ik aangegeven dat ik mij niet lekker voelde de afgelopen dagen. Als dit door mijn klachten blijkt te zijn dan ga ik zeker vervolgstappen ondernemen! Gelukkig was mijn huisarts wel bereikbaar via de spoedlijn en daar ben ik wel netjes te woord gestaan. Ik heb wat tips gehad maar ik had liever mijn behandelende arts gesproken Want als iemand verstand heeft van mijn klachten dan is zij het wel. Ik baal hier ontzettend van. Ik hoop daarom ook op veel verbetering nu ik mijn ervaring heb gedeeld.
Ps. Beide dames hebben meegekregen dat het gaat om een klacht in mijn gezicht! Toon minder »
Mandy Vdb
3 januari 2024 22:10
Erg tevreden over de huidtherapeut van Dermateam. Altijd netjes geholpen bij elke laser sessie.
Marianne Eggebeen
11 november 2023 19:07
Erg tevreden over de huidtherapeut van Dermateam. Altijd netjes geholpen bij elke laser sessie.
Marianne
11 november 2023 19:07
Van ontvangst bij de receptie tot en met de snelle behandeling en kleine ingreep van een huidklacht, uitsluitend zeer voorkomende dames ontmoet. Model: zo zou je het overal willen beleven
a moggre
12 juli 2023 04:04
Ik ben enorm tevreden over dermaTeam in Middelburg. Ze nemen je serieus, denken met je mee en zijn erg vriendelijk. Super!
Dara Naughton
20 april 2022 09:09
Ik ben enorm tevreden over dermaTeam in Middelburg. Ze nemen je serieus, denken met je mee en zijn erg vriendelijk. Super!
Dara
20 april 2022 09:09
Ga er NOOIT naar toe. 5 minuten binnen voor een zalfje en een rekening van €107,- schandalig
fred kors
31 januari 2022 10:10
Heel onpersoonlijk en onprofessioneel! Meer dan 45 seconden heeft de arts niet gekeken bij een controle
Frank Koppenol
13 december 2021 09:09
Heel onpersoonlijk en onprofessioneel! Meer dan 45 seconden heeft de arts niet gekeken bij een controle
Clarijs Bike Bags
13 december 2021 09:09
Zoek alsjeblieft verder deze kliniek is echt GEEN aanrader! Afgelopen juli heeft mijn dochter van 18 jaar bij dermaTeam Middelburg moedervlekken weg laten halen. Zij was een hoop geld kwijt voor slecht werk. Geen voorzorg en geen nazorg. Zij dacht dat ze voor een intake kwam maar werd meteen geholpen. Kies je moedervlekken uit, verdoven, wegschrapen en weer... Toon meer »
Zoek alsjeblieft verder deze kliniek is echt GEEN aanrader! Afgelopen juli heeft mijn dochter van 18 jaar bij dermaTeam Middelburg moedervlekken weg laten halen. Zij was een hoop geld kwijt voor slecht werk. Geen voorzorg en geen nazorg. Zij dacht dat ze voor een intake kwam maar werd meteen geholpen. Kies je moedervlekken uit, verdoven, wegschrapen en weer naar buiten. Compleet overdonderd en een hoop geld lichter stond ze in rap tempo weer buiten. De moedervlekken zijn niet goed weg geschraapt, en zijn al de tijd gewoon zichtbaar gebleven alleen zijn ze lelijker gemaakt.... Dus mensen alsjeblieft bedenk je goed voor je hier naar binnen stapt. Nadien heb ik wel telefonisch contact gehad en deze mevrouw was wel behulpzaam alleen was het leed al gedaan. Toon minder »
Laura Dijk
15 oktober 2021 18:06
De eerste keer een hele kleine ingreep met een vreselijk groot litteken als gevolg. Verder neegens naar gekeken. Een tweede controle op eigen initiatief ben ik welgeteld 30 seconden binnengeweest. Onvoorstelbaar slecht en zeer onpersoonlijk.
Rich
17 september 2021 07:07
Wachttijden altijd erg lang. Dermatoloog erg vluchtig en onpersoonlijk. Daarnaast meerdere keren problemen met het doorsturen van recepten.
Thirza Poppe
5 maart 2020 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij dermaTeam Cosmetic Middelburg?

Bij dermaTeam Cosmetic Middelburg kost één zone Botox € 190,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij dermaTeam Cosmetic Middelburg?

Bij dermaTeam Cosmetic Middelburg kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 450,00.

Hoe zijn de ervaringen bij dermaTeam Cosmetic Middelburg?

dermaTeam Cosmetic Middelburg scoort 2.5 van de 5 sterren uit 21 Google reviews.

Wat is het adres van dermaTeam Cosmetic Middelburg?

In Middelburg is dermaTeam Cosmetic Middelburg gevestigd op Park Veldzigt 67.