Dermatwente - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dermatwente

Dermatwente

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 149 per zone
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Dokter Poelsstraat 63B, Oldenzaal
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ronald Frank
Dr. Ronald Frank
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Ilse Kroft
Dr. Ilse Kroft
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Dermatwente Reviews

3.5
51 reviews
Jeetje wat een negatieve ervaringen, gelukkig is mijn ervaring erg positief , de uitleg qua behandeling en qua betaling werd meteen duidelijk benoemt...dus tja dat je dan een eigen risico moet betalen dat hoort erbij dat moet je ook als de behandeling in het ziekenhuis zou plaatsvinden.Dankjewel voor het feit dat je snel terecht kan en niet zolang hoeft te w... Toon meer »
Jeetje wat een negatieve ervaringen, gelukkig is mijn ervaring erg positief , de uitleg qua behandeling en qua betaling werd meteen duidelijk benoemt...dus tja dat je dan een eigen risico moet betalen dat hoort erbij dat moet je ook als de behandeling in het ziekenhuis zou plaatsvinden.Dankjewel voor het feit dat je snel terecht kan en niet zolang hoeft te wachten . Dankjewel voor de fijne manier van behandelen en een goed resultaat! Toon minder »
Chantal Vos
3 mei 2024 10:10
Ik (29 jarige man) ben doorverwezen door mijn huisarts naar kliniektwente vanwege androgenic alopecia. De kliniek is modern en eenvoudig te vinden. De dermatoloog dr Kroft diagnosticeerde mij vrij vlot en nam de tijd uitleg te geven. Zij is begripvol en weet hoe onzeker je hier van kan worden. Ik kreeg als behandel optie finasteride en minoxidil, eigenlijk d... Toon meer »
Ik (29 jarige man) ben doorverwezen door mijn huisarts naar kliniektwente vanwege androgenic alopecia. De kliniek is modern en eenvoudig te vinden. De dermatoloog dr Kroft diagnosticeerde mij vrij vlot en nam de tijd uitleg te geven. Zij is begripvol en weet hoe onzeker je hier van kan worden. Ik kreeg als behandel optie finasteride en minoxidil, eigenlijk de meest effectieve behandeling die je kan krijgen. Hier ging ik eerst over nadenken omdat er kennelijk nogal wat om finasteride te doen was; namelijk onvruchtbaarheid, seksuele stoornissen en suicidaliteit. Na zelf wat gedegen onderzoeken gelezen te hebben kwam ik voor mezelf tot de conclusie dat dat nogal meeviel. Echte serieuze bovengenoemde problemen nav het gebruik van finasteride zijn mi nooit statistisch aangetoond en als je het wel een ding vind kan je altijd stoppen. Het hebben van bijwerkingen na het staken van het middel is alleen bewezen door anekdotes of kwalitatief baggere onderzoeken.

In de tussentijd ben ik nog naar Intermedica verwezen maar dat had in mijn ervaring niet zoveel meerwaarde. Ze stelden dezelfde diagnose en de medicatie daar is erg duur en gebaseerd op zowel dutasteride als finasteride. Wat wel goed was, was dat intermedica goed in beeld brengen hoe je huidige haar eruitziet en de miniaturisatie in beeld brengt. Je bent naar mijn mening echter beter af met een generiek medicijn van Kliniektwente. Tip: Vraag de apotheek waar je zit of ze akkoord gaan met het breken van finasteride 5mg tabletten in vieren. Zo betaal je 15€ per kwartaal ipv 40 euro per maand voor 1mg finasteride tabletten. Of 55€ bij Intermedica voor eigenlijk hetzelfde medicijn. Apotheek in Berghuizen doet dit zonder problemen. Dit was voor mij nogal een geregel maar dat had meer met de apotheek waar ik eerder zat te maken. Dit is echter zeer de moeite waard als je niet zoveel geld kan missen, zoals in mijn situatie. Heb je ook een minoxidil recept raad ik aan om te Googlen naar biovea. Een jaar voorraad minoxidil is daar ongeveer 100€.

Na de opties overwogen te hebben ben ik begonnen met beide middelen (finasteride en minox) en ik ben er erg tevreden over. Zowel de dermatoloog als ik waren huiverig voor bijwerkingen waardoor ik twijfelde aan finasteride, maar ik heb nergens last van. Weinig dingen in mijn leven hebben mij zoveel zelfvertrouwen terug gegeven als de keuze om mijn haar zoveel mogelijk te behouden. Bovendien zijn bijwerkingen zeldzaam en als je je goed inleest in klinische data is het een verantwoord, veilig en goed medicijn. Ik slaap goed met het idee dat ik nog een tijd lang van mijn haren kan genieten op deze manier en raad het elke (beginnende) kalende man aan eenbehandeling te overwegen. Je haar is de moeite waard en je kan voor jezelf de keuze maken of je het (kleine) risico wilt nemen op bijwerkingen die overigens verdwijnen bij het staken.

Over 6-12 maand zal ik evt. Foto's bijvoegen als dat tegen die tijd nog kan. Toon minder »
Stiebie W
6 maart 2024 18:06
Hier gelopen voor isotetronione behandling acne, Ik ging hier heen en werd aan de isotetronione gezet na eerste afspraak waar het behandlingsplan werd gemaakt, Ik moest om de maand bloedprikken op leverwaardes. De leverwaardes verhoogte elke keer, maaaar volgens de behandelaar moest ik het door blijven slikken omdat het normaal was, 2 maanden aan de tablette... Toon meer »
Hier gelopen voor isotetronione behandling acne, Ik ging hier heen en werd aan de isotetronione gezet na eerste afspraak waar het behandlingsplan werd gemaakt, Ik moest om de maand bloedprikken op leverwaardes. De leverwaardes verhoogte elke keer, maaaar volgens de behandelaar moest ik het door blijven slikken omdat het normaal was, 2 maanden aan de tabletten kreeg ik stevige diarree heb dit gemeld aan de behandelaar en zei dubbel dat het oke was, en niks ergs was. Een maand later nogsteeds dezelfde klachten. Toen ging ik stoppen met de tabletten ookal was mijn acne nog niet weg. Maar de bijwerkingen bleven er maar toen ging ik naar de dokter. De dokter verwijsde me door naar het ziekenhuis. Hieruit kreeg ik een endoscopie en ik had dus blijkbaar colitis ulcerosa een darmziekte. Deze is chronisch. gaat nooit meer weg. dit is inmiddels al een jaar geleden sinds ik de ziekte kreeg. nu dus 1 jaar verder heb ik ook nog steeds verhoogde leverwaardes. heb al 2 mri scans gehad binnenkort nog 1, en volgens het ziekenhuis (die aan de andere kant van nederland zit omdat andere ziekenhuizen er niet meer uit konden komen) heb ik nu ook nog eens een chronische leverziekte genaamd psc, dit is allemaal gestart nadat ik isotetronoine kreeg van deze kliniek. Het heeft heel mijn leven op de kop gezet en ik kan nauwelijks nog wat doen op het moment. Ontevreden! Toon minder »
meneer smikkelbakje
2 februari 2024 20:08
Geeft geen voorlichting over verzekerde en onverzekerde zorg. Weigeren iets te doen aan rekening van EURO 510,00. Beperkte juridische kennis manager Schopman. Zeer slechte ervaring met deze kliniek. Bellen niet terug en komen niet na wat gezegd wordt. Rechtsbijstand ingeschakeld.
Rick R
1 februari 2024 14:02
Alleen maar geld kwijt en een slechte intake! Ik moest meneer de dermatoloog het woord rosacea zelf in de mond leggen en het consult duurde nog geen 5 minuten maar wel een dikke rekening achteraf. Belachelijk! En dit noemt zich de beste kliniek van Nederland? Diep triest! Jullie moeten je schamen! Nog geen 1 ster waard!
J Wessels
14 december 2023 05:05
Ontzettend moeizaam contact te krijgen met de kliniek. Meermaals bellen helpt vaker niet dan wel - op elk moment van de dag ervaar ik dezelfde problemen.
shi bl
5 december 2023 07:07
Helaas een slechte ervaring. Ik ontving 3 maanden na het eerste consult (waarbij ik 55 minuten heb gewacht) een flinke rekening via mijn zorgverzekeraar. Graag eerder indienen of dit duidelijk melden, want dan had ik absoluut geen controle afspraak (met een behoorlijk hoog bedrag) gemaakt van welgeteld 1 minuut durend. Ook is blijkbaar een absurd geldbedrag... Toon meer »
Helaas een slechte ervaring. Ik ontving 3 maanden na het eerste consult (waarbij ik 55 minuten heb gewacht) een flinke rekening via mijn zorgverzekeraar. Graag eerder indienen of dit duidelijk melden, want dan had ik absoluut geen controle afspraak (met een behoorlijk hoog bedrag) gemaakt van welgeteld 1 minuut durend. Ook is blijkbaar een absurd geldbedrag in rekening gebracht na een kort belletje of ik allergisch kon zijn voor de voorgeschreven antibiotica. Ik schrik hier enorm van. Bovendien zijn de klachten waarvoor ik ben gekomen ook nog niet verholpen! Ik zal deze kliniek daarom afraden. Toon minder »
Mirthe de Lat
1 december 2023 10:10
Bij binnenkomst warm ontvangst. Ontzettend fijn geholpen door de arts. Eigelijk heel triest dat het opvalt dat je zo goed door zowel receptioniste als arts behandeld wordt .
M S
29 november 2023 14:02
Ik (29 jarige man) ben doorverwezen door mijn huisarts naar kliniektwente vanwege androgenic alopecia. De kliniek is modern en eenvoudig te vinden. De dermatoloog dr Kroft diagnosticeerde mij vrij vlot en nam de tijd uitleg te geven. Zij is begripvol en weet hoe onzeker je hier van kan worden. Ik kreeg als behandel optie finasteride en minoxidil, eigenlijk d... Toon meer »
Ik (29 jarige man) ben doorverwezen door mijn huisarts naar kliniektwente vanwege androgenic alopecia. De kliniek is modern en eenvoudig te vinden. De dermatoloog dr Kroft diagnosticeerde mij vrij vlot en nam de tijd uitleg te geven. Zij is begripvol en weet hoe onzeker je hier van kan worden. Ik kreeg als behandel optie finasteride en minoxidil, eigenlijk de meest effectieve behandeling die je kan krijgen. Hier ging ik eerst over nadenken omdat er kennelijk nogal wat om finasteride te doen was; namelijk onvruchtbaarheid, seksuele stoornissen en suicidaliteit. Na zelf wat gedegen onderzoeken gelezen te hebben kwam ik voor mezelf tot de conclusie dat finasteride inderdaad invloed KAN hebben op de vruchtbaarheid, aangezien het je zaad volume (tijdelijk) verminderd. Echte vruchtbaarheidsproblemen nav het gebruik van finasteride zijn mi nooit statistisch aangetoond en als je het wel een ding vind kan je altijd stoppen. Het is voor mij niet heel belangrijk, omdat ik geen kinderwens heb. Suicidaliteit is in de vele onderzoeken die ik ben gaan lezen nooit statistisch bewezen.

In de tussentijd ben ik nog naar Intermedica verwezen maar dat had in mijn ervaring niet zoveel meerwaarde. Ze stelden dezelfde diagnose en de medicatie daar is erg duur en gebaseerd op zowel dutasteride als finasteride. Wat wel goed was, was dat intermedica goed in beeld brengen hoe je huidige haar eruitziet en de miniaturisatie in beeld brengt. Je bent naar mijn mening echter beter af met een generiek medicijn van Kliniektwente. Tip: Vraag de apotheek waar je zit of ze akkoord gaan met het breken van finasteride 5mg tabletten in vieren. Zo betaal je 15€ per kwartaal ipv 40 euro per maand voor 1mg finasteride tabletten. Of 55€ bij Intermedica voor eigenlijk hetzelfde medicijn. Apotheek in Berghuizen doet dit zonder problemen. Dit was voor mij nogal een geregel maar dat had meer met de apotheek waar ik eerder zat te maken. Dit is echter zeer de moeite waard als je niet zoveel geld kan missen, zoals in mijn situatie. Heb je ook een minoxidil recept raad ik aan om te Googlen naar biovea. Een jaar voorraad minoxidil is daar ongeveer 100€.

Na de opties overwogen te hebben ben ik begonnen met beide middelen en ik ben er erg tevreden over. Zowel de dermatoloog als ik waren huiverig voor bijwerkingen waardoor ik twijfelde aan finasteride, maar ik heb nergens last van. Weinig dingen in mijn leven hebben mij zoveel zelfvertrouwen terug gegeven als de keuze om mijn haar zoveel mogelijk te behouden. Bovendien zijn bijwerkingen zeldzaam en als je je goed inleest in klinische data is het een verantwoord, veilig en goed medicijn. Ik slaap goed met het idee dat ik nog een tijd lang van mijn haren kan genieten op deze manier en raad het elke (beginnende) kalende man aan eenbehandeling te overwegen. Je haar is de moeite waard en je kan voor jezelf de keuze maken of je het (kleine) risico wilt nemen op bijwerkingen die overigens verdwijnen bij het staken.

Over 6-12 maand zal ik evt. Foto's bijvoegen als dat tegen die tijd nog kan. Toon minder »
Stiebie W
9 september 2023 10:10
Het is gewoon een top kliniek.👍
Een hele fijne sfeer met heel vriendelijk deskundig personeel
Dr. kroft is de beste arts die ik ooit bezocht heb. Zeer deskundige arts neemt de tijd en niet onbelangrijk, ze luistert!!
Andrea Leus
31 juli 2023 09:09
Ik vind deze kliniek echt 5 sterren
Zo onwijs lieve dermatoloog gehad ( een vrouw ) en ze heeft zo goed gehandeld in alles en zo goeie zalf gegeven voor mijn psoriasis en ben zo dankbaar dat ik hier door de dokter terecht ben gekomen ga liever hier heen als nog 1x naar zgt ( geen goeie dermatoloog gehad ) en dit was echt een lieve vrouw... dankbaar
Neotjen Schutte
2 juni 2023 18:06
Helaas Dat was slecht ervaring, ik betalen ongeveer 500 euro voor niks, En 150 ook, ik betaald eigen bijdraag 240+50 euro maar, echt toen ik bij jullie gekomen, ben ik slecht er geworden, en arts zei je kan werken en je mag werken ik dacht dat, ik ben bij de Arbeidsbureau en ik ben boos geworden en ik zei tegen de huidarts Waarschuwing, dat is niet zo netje... Toon meer »
Helaas Dat was slecht ervaring, ik betalen ongeveer 500 euro voor niks,
En 150 ook, ik betaald eigen bijdraag 240+50 euro maar, echt toen ik bij jullie gekomen, ben ik slecht er geworden, en arts zei je kan werken en je mag werken ik dacht dat, ik ben bij de Arbeidsbureau en ik ben boos geworden en ik zei tegen de huidarts Waarschuwing, dat is niet zo netjes van haar Toon minder »
mouaed Homs
19 april 2023 11:11
Zojuist behandeld voor een spatader. Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews hieronder. Ik werd erg vriendelijk ontvangen door de receptionist. Vervolgens goed en zeer deskundig behandeld. Ik werd door de arts en beide dames goed geholpen met de nodige geruststelling, alle drie ook echt proffesioneel en vriendelikk. Dikke 5 sterren waard. (Zelfs meer... Toon meer »
Zojuist behandeld voor een spatader. Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews hieronder. Ik werd erg vriendelijk ontvangen door de receptionist. Vervolgens goed en zeer deskundig behandeld. Ik werd door de arts en beide dames goed geholpen met de nodige geruststelling, alle drie ook echt proffesioneel en vriendelikk. Dikke 5 sterren waard. (Zelfs meer als het kon) Toon minder »
Taxiko Almelo
7 april 2023 12:12
Patiënten lees aub hun website vooral bij vergoedingen goed door. Ze pakken wat ze pakken kunnen terwijl er duidelijk staat wanneer je verwezen wordt dat hun tarieven hoger kunnen zijn dan wat je zorgverzekeraar vergoed. Rest wat open staat is voor hun eigen rekening. Maar ze proberen het toch om je te laten betalen wanneer je dit niet weet. Ik heb zelfs een... Toon meer »
Patiënten lees aub hun website vooral bij vergoedingen goed door. Ze pakken wat ze pakken kunnen terwijl er duidelijk staat wanneer je verwezen wordt dat hun tarieven hoger kunnen zijn dan wat je zorgverzekeraar vergoed. Rest wat open staat is voor hun eigen rekening. Maar ze proberen het toch om je te laten betalen wanneer je dit niet weet. Ik heb zelfs een printscreen van hun website. Zullen ze vast snel genoeg aanpassen. Niet echt eerlijk lijkt mij. Waar je ook komt betreft vergoedingen laat ze zwart op wit schrijven in plaats van mondeling. Dit is niet zuiver! Toon minder »
Gulsah Baltaci
30 maart 2023 10:10
Dure crèmes voorgeschreven gekregen. Totaal geen effect gehad. Misdiagnose van mijn klachten? Jammer. 29-3-23 ben ik gebeld door een mevrouw van KliniekTwente DermaTwente. Waarbij het gesprek van haar zijde begon met (geldige) argumenten, werd het al snel een eenzijdig, frustratie uitend en in herhaling vallend gesprek. Na +/- 4 minuten aan te horen wat ik... Toon meer »
Dure crèmes voorgeschreven gekregen. Totaal geen effect gehad. Misdiagnose van mijn klachten? Jammer.

29-3-23 ben ik gebeld door een mevrouw van KliniekTwente DermaTwente. Waarbij het gesprek van haar zijde begon met (geldige) argumenten, werd het al snel een eenzijdig, frustratie uitend en in herhaling vallend gesprek. Na +/- 4 minuten aan te horen wat ik allemaal verkeerd deed, kreeg ik te horen (geen exact citaat); ik zal dokter (huisarts) maar inlichten dat hij je volgende keer niet naar ons toe verwijst, dat je niet meer welkom bent bij ons. Met als gespreksafsluiter van mevrouw; “wat een *** joh”
Voor mevrouw aan de telefoon; je hebt gelijk! Ik had contact moeten opnemen. Blijkbaar is een vervolgafspraak binnen 3 maand kostenloos(bedankt voor het 8x herinneren) Maar jij had dit gesprek heel anders kunnen aanpakken. Toon minder »
Ilker bilik
29 maart 2023 14:02
Helaas Dat was slecht ervaring, ik betalen ongeveer 500 euro voor niks
mouaed Homs
13 maart 2023 16:04
GA NOOIT NAAR DEZE KWAKZALVERS HEEN!
HET BESTE IS EEN AFPRAAK MAKEN IN HET ZIEKENHUIS!
ZE GEVEN BOETES VOOR DE ONZINNIGSTE REDENEN EN HEBBEN TOTAAL GEEN MEDELEVEN MET DE PATIËNT.
ALLES DRAAIT OM ZO SNEL MOGELIJK GELD TE VERDIENEN IN EEN ZO KORT MOGELIJK TIJDS BESTEK.
TOTAAL GEEN MEDELEVEN MET DE PATIËNT DUS BLIJF HIER WEG!!!!
Sjakie L
9 maart 2023 14:02
Ik ben bij Derma Twente onderzocht en ze hebben mijn spataders behandeld. Ik heb de arts gevraagd of ik hiervoor verzekerd ben. En hij zei vol mondig ja dat ben je zeker weten. Dus daar heb ik op vertrouwt maar later kreeg ik te horen van mijn verzekeraar dat ze geen contract hebben met Derma Twente. Hierdoor heb ik 2000 euro zelf moeten betalen en de spatad... Toon meer »
Ik ben bij Derma Twente onderzocht en ze hebben mijn spataders behandeld. Ik heb de arts gevraagd of ik hiervoor verzekerd ben. En hij zei vol mondig ja dat ben je zeker weten. Dus daar heb ik op vertrouwt maar later kreeg ik te horen van mijn verzekeraar dat ze geen contract hebben met Derma Twente. Hierdoor heb ik 2000 euro zelf moeten betalen en de spataders zijn niet weggegaan. Ik raad niemand dit bedrijf aan. Helaas weggegooid geld Dermatwente !!!! Toon minder »
Frits Rikkerink
22 februari 2023 18:06
De telefoonassistente mag wel wat minder geïrriteerd reageren telefonisch en wat vriendelijker mensen te woord staan. Verder goede kliniek
S P
19 januari 2023 08:08
Onlangs geholpen aan huidkanker op mijn neus door Arts dr.van Ardenne en dat heeft ze echt ontzettend goed en vakkundig gedaan!
Jolanda Groenwold
16 september 2022 10:10
De arts is erg vriendelijk, duidelijk en rustig.Heel prettig voor kinderen die toch wat angstig zijn bij een dokter.
Grieke Heering van der Veen
1 september 2022 16:04
Ontzettend fijne sfeer grote kamers met kundige Dermatologen die niet 1 oplossing geven maar alles uiteen zetten met voor en nadelen
Nurcan Yilmaz
20 juni 2022 07:07
Geweldige personeel goed luisterend en ik ben direct geholpen met mn huid aandoening parkeer gelegenheid voor de deur met all een top kliniek een aanrader voor iedereen die met een huid aandoening zit .
Karim El Azzouti
17 juni 2022 10:10
Ben 2 jaar geleden bij Dermatwente behandeld. Er werd kort naar de huidaandoening gekeken en voorgesteld om een deel weg te knippen. Dit kon meteen of ik kon een nieuwe afspraak inplannen. Ik besloot om het maar meteen te laten doen. Deze pijnlijke behandeling vergeet je niet snel, had meer het gevoel dat ik bij een slager zat dan een dermatoloog. Na deze be... Toon meer »
Ben 2 jaar geleden bij Dermatwente behandeld. Er werd kort naar de huidaandoening gekeken en voorgesteld om een deel weg te knippen. Dit kon meteen of ik kon een nieuwe afspraak inplannen. Ik besloot om het maar meteen te laten doen. Deze pijnlijke behandeling vergeet je niet snel, had meer het gevoel dat ik bij een slager zat dan een dermatoloog. Na deze behandeling werd ik tot twee keer toe negatief verrast. Ten eerste de rekening van bijna €446,- en een eigen bijdrage van €117,- omdat men geen contract had met Menzis. Deze eigen bijdrage werd door Dermatwente kwijtgescholden omdat men zeer onduidelijk had gecommuniceerd over de contracten met zorgverzekeraars. De tweede onaangename verrassing was dat het weggeknipte weefsel binnen de kortste tijd weer terug was. Over deze mogelijkheid had men mij niet geïnformeerd. Had ik geweten dat dit zou gebeuren, dan had ik nooit met deze behandeling ingestemd! Zeker tegen dit soort kosten. Ik vind dat ik destijds slecht ben voorgelicht over de kosten en het slagingspercentage van de behandeling. Ik kwam daar voor een meer duurzame oplossing voor mijn aandoening! Deze klacht heb ik eerder per telefoon geuit. Hier werd uitermate lauw op gereageerd. Iedere ochtend word ik geconfronteerd met het terug gegroeide weefsel en maak ik me nog steeds boos over de dure non-behandeling door Dermatwente!

DermaTwente reageert blijkbaar alleen als men de review niet terecht vindt. Jammer dat men niet het lef heeft om op mijn review te reageren! Toon minder »
Eric Tijink
30 mei 2022 10:10
Ben 2 jaar geleden bij Dermatwente behandeld. Er werd kort naar de huidaandoening gekeken en voorgesteld om een deel weg te knippen. Dit kon meteen of ik kon een nieuwe afspraak inplannen. Ik besloot om het maar meteen te laten doen. Deze pijnlijke behandeling vergeet je niet snel, had meer het gevoel dat ik bij een slager zat dan een dermatoloog. Na deze be... Toon meer »
Ben 2 jaar geleden bij Dermatwente behandeld. Er werd kort naar de huidaandoening gekeken en voorgesteld om een deel weg te knippen. Dit kon meteen of ik kon een nieuwe afspraak inplannen. Ik besloot om het maar meteen te laten doen. Deze pijnlijke behandeling vergeet je niet snel, had meer het gevoel dat ik bij een slager zat dan een dermatoloog. Na deze behandeling werd ik tot twee keer toe negatief verrast. Ten eerste de rekening van bijna €446,- en een eigen bijdrage van €117,- omdat men geen contract had met Menzis. Deze eigen bijdrage werd door Dermatwente kwijtgescholden omdat men zeer onduidelijk had gecommuniceerd over de contracten met zorgverzekeraars. De tweede onaangename verrassing was dat het weggeknipte weefsel binnen de kortste tijd weer terug was. Over deze mogelijkheid had men mij niet geïnformeerd. Had ik geweten dat dit zou gebeuren, dan had ik nooit met deze behandeling ingestemd! Zeker tegen dit soort kosten. Ik vind dat ik destijds slecht ben voorgelicht over de kosten en het slagingspercentage van de behandeling. Ik kwam daar voor een meer duurzame oplossing voor mijn aandoening! Deze klacht heb ik eerder per telefoon geuit. Hier werd uitermate lauw op gereageerd. Iedere ochtend word ik geconfronteerd met het terug gegroeide weefsel en maak ik me nog steeds boos over de dure non-behandeling door Dermatwente! Toon minder »
Eric Tijink
26 maart 2022 21:09
Prima artsen en heel fijn dat je geennlange wacht tijden hebt
Jij Nijland-van Langen
16 februari 2022 17:05
Heb slechts één consult gehad in juni, een zeer waardeloos consult. Arts luisterde totaal niet en besloot tot een behandelplan met veel risico waar ik niet achterstond. Nooit weer geweest. Een consult gehad, GEEN behandeling. 186€ Factuur, niet het origineel maar de herinnering, werd pas gestuurd is december. Netjes gebeld dat ik voor vergoeding zorg toch ec... Toon meer »
Heb slechts één consult gehad in juni, een zeer waardeloos consult. Arts luisterde totaal niet en besloot tot een behandelplan met veel risico waar ik niet achterstond. Nooit weer geweest. Een consult gehad, GEEN behandeling. 186€ Factuur, niet het origineel maar de herinnering, werd pas gestuurd is december. Netjes gebeld dat ik voor vergoeding zorg toch echt origineel nodig had. Na veel gedoe eindelijk ontvangen. Met de mededeling niet te betalen totdat Menzis de vergoeding had bepaald, dan zou factuur worden aangepast. Uiteindelijke factuur kwamen nog eens 50€ incassokosten bij op...
Één keer nooit weer. Toon minder »
Debby Vink
14 februari 2022 12:12
Super aardige dokters heel goed geholpen en mijn ziekte is over echt een super goede praktijk.
fortnite fortnite
13 oktober 2021 06:06
Extreem duur, huidarts, en ze zijn niet aangesloten. Even 5 minuten binnen rekening van 500 euro. Twee plekjes weghalen over de 1000 euro. Dit is echt een kliniek voor de elite. Niet te betalen. Ze zijn wel goed en ook aardige mensen, helaas de prijzen absurd en geen volledige vergoeding. Wel prettiger dan naar het ziekenhuis.
Annemiek akkerman
28 september 2021 06:06
De vergoeding is volgens de site gelijk aan die bij het ziekenhuis. Mag wellicht voor de dermatoloog gelden echter niet voor een reumatologisch onderzoek. Vond de factuur niet in verhouding met de geleverde prestatie. Na indienen factuur bij de zorgverzekeraar mocht ik dan ook ongeveer 25 % zelf betalen. Let dus goed op. Op dit moment bezig met de administr... Toon meer »
De vergoeding is volgens de site gelijk aan die bij het ziekenhuis. Mag wellicht voor de dermatoloog gelden echter niet voor een reumatologisch onderzoek. Vond de factuur niet in verhouding met de geleverde prestatie. Na indienen factuur bij de zorgverzekeraar mocht ik dan ook ongeveer 25 % zelf betalen.
Let dus goed op.

Op dit moment bezig met de administratie om de kosten na te kijken. Aangegeven is dat het door ons betaalde deel vergoed wordt door Derma Twente. Wij zullen stukken aanleveren en wachten dan af

Een verlate reactie ivm vakantie ed. Inmiddels is het teveel betaalde bedrag door Derma-Twente retour gestort. Toon minder »
bea grob
14 september 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Dermatwente?

Één zone Botox bij Dermatwente kost € 149,00.

Hoe zijn de reviews bij Dermatwente?

Op basis van 30 Google reviews heeft Dermatwente 3.5 van de 5 sterren.

Waar is Dermatwente gevestigd?

Op Dokter Poelsstraat 63B is Dermatwente gevestigd in Oldenzaal.