logo_doctorsatsoap_RGB kopie

Doctors at Soap Amsterdam Zuid

Er goed uitzien terwijl je ouder wordt is een streven voor iedereen. Tot nu was het een kwestie van een bezoek naar de cosmetisch arts en als het er een beetje “obvious” uitzag, nam je dat op de koop toe.

DOCTORS AT SOAP vindt dat je eigen gezicht juist perfect is en dat je daarbij moet blijven. Wel vinden we dat elegant ouder worden heel leuk is en ook veilig kan tegenwoordig. Onze trend is dat we enkel gaan voor de meest subtiele manier mogelijk. Minder harde lijnen of vermoeidheid, maar wel je eigen frisse gezicht. Daarom heeft DOCTORS AT SOAP de NO TRACE FACE® methode ontwikkeld met haar “undetectable injectables”.

Alle artsen werken volgens (inter)nationale kwaliteitsnormen en richtlijnen. De cosmetisch artsen hebben naast hun eigen opleidingen ook een specifieke DOCTORS AT SOAP opleiding gevolgd met internationale gastdocenten zoals de zeer ervaren Britse cosmetisch arts dr Raj Acquilla; Alle DOCTORS AT SOAP artsen werken volgens dezelfde methodes en zijn als enige in Nederland gespecialiseerd en opgeleid in onze NO TRACE FACE® methode.

DOCTORS AT SOAP eigen geregistreerde concept: NO TRACE FACE - undetectable injectables. De subtiele manier van er goed uitzien terwijl je ouder wordt.

The ultimate NO TRACE FACE treatments zijn behandelingen waarbij we een combinatie van technieken gebruiken. Een ‘touch of’ botox en een ‘drupje’ hyaluronzuur op de juiste plek doet wonderen. Kleine hoeveelheden met een magistraal verfrissend effect.

Doctors at Soap Amsterdam Zuid uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. € 130 per zone
Drie (3) zones
V.a. € 320 per behandeling
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 85 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. € 185 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Restylane
V.a. € 350 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. € 300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Safety
BSure Filler Testbsure-filler-test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2012
Adres
Van Baerlestraat 122, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

David Mosmuller
Dr. David Mosmuller
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Sterre Hamann
Drs. Sterre Hamann
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Ninette van Es
Drs. Ninette van Es
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Diederik van Imhoff
Drs. Diederik van Imhoff
+ 5 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Neeltje Ten Bosch
Drs. Neeltje Ten Bosch
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Broos van Alphen
Drs. Broos van Alphen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Hilmar Heijmans
Drs. Hilmar Heijmans
+ 2 meer
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Rebecca Karsten
Drs. Rebecca Karsten
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dalia Ali
Drs. Dalia Ali
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Doctors at Soap Amsterdam Zuid Reviews

5
30 reviews
Nadat ik niet meer tevreden was bij een andere kliniek, ben ik terecht gekomen bij Doctors at soap bij Neeltje ten Bosch voor botox en fillerbehandelingen. Wat een ontzettend fijne dokter. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ze neemt goed de tijd voor je en legt alles duidelijkheid en rustig uit en wat je kan verwachten. Ik ben helemaal blij met Nee... Toon meer »
Nadat ik niet meer tevreden was bij een andere kliniek, ben ik terecht gekomen bij Doctors at soap bij Neeltje ten Bosch voor botox en fillerbehandelingen. Wat een ontzettend fijne dokter. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ze neemt goed de tijd voor je en legt alles duidelijkheid en rustig uit en wat je kan verwachten. Ik ben helemaal blij met Neeltje. Toon minder »
Tessa vL
28 november 2022 12:12
Huiskamer gevoel. Dat is hoe het hier voelt. Altijd een luisterend oor en denken met je mee. Nooit teveel en nooit weg met een vervelend gevoel. Professionele en aardige specialisten. De eerste keer vol spanning heen maar super tevreden en al meerdere malen terug geweest.
Ilona Foekema
27 oktober 2022 18:06
Ik kom al jaren bij Soap en drs at Soap.
Altijd zeer proffesioneel en goed geholpen.
Dr David is zeer kundig en heel prettig in de omgang. En weet precies wat hij doet!
R B
26 oktober 2022 09:09
Ik kom al bijna 9 jaar bij dr Mosmuller, dat zegt denk ik genoeg :) zeer tevreden, al meerdere vriendinnen hierheen gestuurd
Kim
21 oktober 2022 13:01
Ik ben al een aantal keer bij Doctors at Soap verschillende behandelingen gedaan, en het is altijd fijn om daar geholpen te worden. Heel erg professioneel en ze staan altijd open om bepaalde perspectieven te bespreken. Je bent altijd in goede handen bij Doctors at Soap. Broos van Alphen en Neeltje ten Bosch zijn beide echt hele fijne en aardige artsen! Ze zi... Toon meer »
Ik ben al een aantal keer bij Doctors at Soap verschillende behandelingen gedaan, en het is altijd fijn om daar geholpen te worden. Heel erg professioneel en ze staan altijd open om bepaalde perspectieven te bespreken. Je bent altijd in goede handen bij Doctors at Soap. Broos van Alphen en Neeltje ten Bosch zijn beide echt hele fijne en aardige artsen! Ze zijn ook een stuk beter dan Bergman, waar ik voorheen mijn behandelingen deed. Voor mijn nooit meer een andere kliniek! Toon minder »
Sasja De jong Smith
13 oktober 2022 18:06
Na twee weken eindelijk de welbekende glow te pakken van de Microneedling behandeling bij de beste Lola! Huid is nog nooit zo mooi en egaal geweest en onzuiverheden zijn écht verminderd. Even door het a-relaxte gevoel van de naaldjes heen bijten, maar het is alles waard!
Romée Admiraal
11 augustus 2022 15:03
Neuslippenplooi laten opvullen bij Dokter David, super natuurlijk maar zoveel verschil! Ik blijf hier zeker terugkomen.
Patty Kuenen
11 juli 2022 14:02
Mijn eerste behandeling vorige week bij Doctors at Soap was erg prettig. De behandeling was bij Hilmar Heijmans. Hij heeft de behandeling van te voren rustig uitgelegd en kon daarnaast mijn vragen goed beantwoorden. Het resultaat is precies zoals ik had gehoopt en zal dan ook zeker terug gaan naar Hilmar. Niet geheel onbelangrijk: de praktijk was mooi, rust... Toon meer »
Mijn eerste behandeling vorige week bij Doctors at Soap was erg prettig. De behandeling was bij Hilmar Heijmans. Hij heeft de behandeling van te voren rustig uitgelegd en kon daarnaast mijn vragen goed beantwoorden. Het resultaat is precies zoals ik had gehoopt en zal dan ook zeker terug gaan naar Hilmar.
Niet geheel onbelangrijk: de praktijk was mooi, rustig en schoon!
Ofwel: zeker een aanrader! Toon minder »
Saskia Peters
7 maart 2022 09:09
Zeer fijne behandeling gehad bij dokter David. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en een eerlijk advies gegeven over wat wel en niet nodig was.
Het resultaat is prachtig mijn gezicht heeft weer volume terug zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. Ben erg blij met het eindresultaat
marco varenhorst
13 februari 2022 09:09
Ik ben een gelukkige veertiger en had nooit de behoefte cosmetische ingrepen te doen. Het enige wat ik misschien zou willen, was wat vollere lippen.. Ik kende Doctors at Soap en wist dat zij vooral voor de natuurlijke look gaan, wat mij erg aansprak. Ik heb een gratis consult geboekt en een goed gesprek gehad over de mogelijkheden. Totaal geen pressure ook,... Toon meer »
Ik ben een gelukkige veertiger en had nooit de behoefte cosmetische ingrepen te doen. Het enige wat ik misschien zou willen, was wat vollere lippen.. Ik kende Doctors at Soap en wist dat zij vooral voor de natuurlijke look gaan, wat mij erg aansprak. Ik heb een gratis consult geboekt en een goed gesprek gehad over de mogelijkheden. Totaal geen pressure ook, dat vond ik heel prettig. Het heeft daarna nog best een tijd geduurd voor ik daadwerkelijk een afspraak voor liplippers maakte - ik vond het toch best een grote stap..
Ik kreeg een kleine hoeveelheid ingespoten en was tevreden met de behandeling en de arts. Maar zag weinig resultaat. Dus heb nog een volgende filler-afspraak gepland. Na de tweede sessie was het iets zichtbaarder. Maar ik wilde toch iets meer. Ik vond het prettig dat Doctors at Soap het rustig aan deden en ik niet met een 'duck face' naar buiten kwam - ik kon zo rustig wennen aan het resultaat. De derde afspraak was bij Broos van Alphen. Hij injecteerde ook wat fillers in de cupidoboog van mijn lippen en dat was de 'magic touch'! Na drie sessies ben ik super blij met het resultaat: ik heb eindelijk wat meer lippen, het past heel goed bij mijn gezicht en het resultaat is super natuurlijk! Mensen zeggen dat ik er fris uitzie, maar zien niet meteen wat ik heb laten doen. Love it! Toon minder »
Nomalanga S
7 februari 2022 16:04
Na eerdere slechte ervaringen (bij een dure kliniek dus dat zegt niet altijd iets) ben ik bij dr. David Mosmuller terechtgekomen. Erg goede en vriendelijke arts die de tijd neemt, niet pusht (wat een verademing!) en het no trace face principe ook écht naleeft. Ik ben dik tevreden!
Arianne Goris
28 januari 2022 14:02
Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad bij Doctors at Soap en voornamelijk bij Neeltje. Er werd uitgebreid met mijn wensen meegedacht en uitgelegd wat wel/niet haalbaar is voor mijn gezicht. Dit resulteerde voor mij hele mooie, natuurlijke volle lippen en ben er heel erg blij mee!
R T
22 november 2021 19:07
Vandaag heb ik mijn eerste behandeling gehad bij Doctors at Soap en ik ben super tevreden! Voorafgaand vond mijn gesprek plaats met Hilmar, hij nam de tijd om de mogelijkheden en mijn wensen te bespreken. Ondanks dat ik bang ben van naalden was dit gelukkig pijnloos en snel voorbij. Daarnaast is het een prachtige zaak met fijne en behulpzame werknemers die j... Toon meer »
Vandaag heb ik mijn eerste behandeling gehad bij Doctors at Soap en ik ben super tevreden! Voorafgaand vond mijn gesprek plaats met Hilmar, hij nam de tijd om de mogelijkheden en mijn wensen te bespreken. Ondanks dat ik bang ben van naalden was dit gelukkig pijnloos en snel voorbij.
Daarnaast is het een prachtige zaak met fijne en behulpzame werknemers die je van begin tot einde begeleiden tijdens je afspraak.
Tot snel! :) Toon minder »
NB NB
13 november 2021 19:07
Schrijf een review