Echt Kliniek

Echt Kliniek

Echt Kliniek uit Almere-Stad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.1
18 reviews
Mijn man en ik hebben een nieuw prothese,Marc bedankt voor de perfecte aflevering en het geduld,mijn man en ik zijn er heel blij mee.Kan er weer een appel mee eten!Nogmaals bedankt!
👍👍
Ine pals
19 juli 2022 06:06
Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat ze angst behandelingen aanbieden. Tijdens mijn intakegesprek lacht een jonge arts me uit vanwege mijn angst. Daarna kreeg ik een andere arts die aardig was, maar hij kon mijn angst ook niet wegnemen en de behandeling was een van de ergste nachtmerries van mijn leven. Het gebit dat ik kreeg was een heel slecht stuk werk,... Toon meer »
Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat ze angst behandelingen aanbieden. Tijdens mijn intakegesprek lacht een jonge arts me uit vanwege mijn angst. Daarna kreeg ik een andere arts die aardig was, maar hij kon mijn angst ook niet wegnemen en de behandeling was een van de ergste nachtmerries van mijn leven. Het gebit dat ik kreeg was een heel slecht stuk werk, de tanden passen niet op elkaar en staan onder spanning, daarom is de prothese binnen twee jaar vier keer uit elkaar gebroken. Zelfs een van de eigen medewerkers dacht bij controle dat dit slechts een noodgebit was, maar nadat ze de kamer had verlaten om erachter te komen, kwam ze terug en zei dat dit inderdaad mijn definitieve prothese was. Het antwoord op mijn schriftelijke klacht was een onbeschoft telefoontje van hen die me vertelden dat het allemaal mijn eigen schuld was en dat ik geen recht had op enige compensatie. Mijn tweede klacht met commentaar op hun argumenten, ging onbeantwoord in de prullenbak. Toon minder »
Elwood Zanetti
16 juni 2022 13:01
Het personeel is heel geduldig, legt goed uit waaruit de behandeling bestaat en stelt je op je gemak. De mondhygiëniste Marielle is super!
Marcel Floris
13 december 2021 18:06
Normaal gezien altijd narcose behandeling als ik eens in de zoveel jaren naar de tandarts ga. Nu ging ik vandaag naar de mondhygiëniste Mireille Peeters, ze heeft het echt geweldig gedaan en mijn tanden zien er na jaren achterstallig onderhoud al een stuk beter uit. Ik ben enorm bang voor alles wat met een tandarts praktijk te maken heeft maar mijn eerste e... Toon meer »
Normaal gezien altijd narcose behandeling als ik eens in de zoveel jaren naar de tandarts ga. Nu ging ik vandaag naar de mondhygiëniste Mireille Peeters, ze heeft het echt geweldig gedaan en mijn tanden zien er na jaren achterstallig onderhoud al een stuk beter uit. Ik ben enorm bang voor alles wat met een tandarts praktijk te maken heeft maar mijn eerste ervaring was enorm goed, bij verdoofd als nodig was en vrijwel niets gevoeld. mireille is een kundige medewerker die alle begrip heeft voor je, ik voelde me na jaren van angst enorm goed geholpen en heb alvast een nieuwe afspraak gepland! toppie Toon minder »
Richard Creemers
7 december 2021 11:11
Vandaag heel goed geholpen door tandarts Rick en zijn zeer sympathieke assistente. Goede uitleg over de behandeling wat hij gaat uitvoeren. De behandeling op zich viel 100% mee. Topper en zeer aan te bevelen.
Theo Reijven
22 oktober 2021 15:03
Mijn ervaring is negatief. Doorverwezen naar de angstcoach bij deze Kliniek. Door omstandigheden zijn mijn afspraken Datun, tijd en lokatie na derde verzonden zonder mijn akkoord. Of te wel schending op de AVG. Vertrouwen was er al niet echt en is nu geheel geschaad.
Sabrina Barber
2 juli 2021 20:08
Na mijn eigen fout met de afspraak maken vanmorgen toch snel geholpen!
Reggy Smedts
27 mei 2021 14:02
Vandaag mijn 1ste deel van een wortelkanaalbehandeling gehad. Mijn complimenten hoe de tandarts zijn werk super goed heeft gedaan. Daarnaast een lieve assistente die je de moed inspreekt. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om hier geholpen te worden. Was helemaal pijnloos en zeker een aanrader, vooral voor de mensen die angstig zijn. Was echt boven mijn... Toon meer »
Vandaag mijn 1ste deel van een wortelkanaalbehandeling gehad. Mijn complimenten hoe de tandarts zijn werk super goed heeft gedaan. Daarnaast een lieve assistente die je de moed inspreekt. Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om hier geholpen te worden. Was helemaal pijnloos en zeker een aanrader, vooral voor de mensen die angstig zijn. Was echt boven mijn verwachting. Toon minder »
radha Jagroep
16 maart 2021 21:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €125 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Boelijn 224, Almere-Stad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten