Elian Brenninkmeijer Kliniek Amsterdam

Elian Brenninkmeijer Kliniek Amsterdam

Elian Brenninkmeijer Kliniek Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
65 reviews
Ik kom sinds 2015 bij Joost, hij heeft een prachtige, hygiënische kliniek, met aardige en correcte assistentes. De behandelingen, Botox en fillers, die ik heb ondergaan heb ik als zeer prettig ervaren . Echt een aanrader! Joost Kroon zelf is een zeer kundige ervaren en vriendelijke Cosmetische arts, luistert goed naar je wensen. Voor een specifiek probleem... Toon meer »
Ik kom sinds 2015 bij Joost, hij heeft een prachtige, hygiënische kliniek, met aardige en correcte assistentes. De behandelingen, Botox en fillers, die ik heb ondergaan heb ik als zeer prettig ervaren . Echt een aanrader! Joost Kroon zelf is een zeer kundige ervaren en vriendelijke Cosmetische arts, luistert goed naar je wensen. Voor een specifiek probleem wordt er naar een persoonlijke oplossing gezocht. Ik ben erg blij met het resultaat ,dank je wel Joost! Toon minder »
Mandy Weller
27 november 2021 13:01
Ik heb gisteren een lipfiller behandeling gehad bij dokter Naas. Ik twijfelde hier al lang over maar ik voelde mij direct veilig bij dokter Naas. Ik ben nu al super blij met het resultaat. Het ziet er heel natuurlijk uit. De behandeling was heel goed te doen. Het voelde niet pijnlijk en ik voelde mij erg op mijn gemak. Dank je wel dokter Naas!
Isabelle Kwantes
18 augustus 2021 10:10
Enige tijd geleden hier geweest voor de Sparkle Laser Treatment. Ik ben super vriendelijk en professioneel geholpen en erg blij met het resultaat! Ook goed advies gehad over de juiste producten voor mijn huid. Zeker een aanrader voor als je een egalere en stralende huid wilt.
Laurien Bus
20 mei 2021 11:11
Ulthera laten doen voor wangen en verslapte kaaklijn en ontzettend blij met het resultaat, heel vakkundig gedaan!
Mia Saric
21 april 2021 19:07
Ik heb een hele goede ervaring bij deze kliniek.
Vandaag voor een intake geweest bij dokter Naas. Zij is zo eerlijk en oprecht. Dat zijn maar heel weinig cosmetische artsen!
Nogmaals bedankt.
Phyllis Mok
9 april 2021 17:05
Dokter Joost en Naas hebben mij beide behandeld. Super blij met het resultaat, TOP service⭐️
Sufyan Sairani
20 december 2020 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €200 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €500 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Gustav Mahlerlaan 635B, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling