Elite Instituut

Elite Instituut

5
11 reviews

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 150 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Blokdijk 22, Wijdenes
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Elite Instituut Reviews

5
11 reviews
Toppers zijn het ga om de 6 weken heen ze doen altijd verschillende behandelingen.
Net waar mijn huid aan toe is.
Ook mijn eyeliner laten doen ook zo blij mee.
Heidi Van der gracht
16 oktober 2023 13:01
Hèt adres voor permanente make-up! Al jaren geniet ik enorm van mijn wenkbrauwen en elk jaar laat ik een fresh up doen zodat ze weer opfrissen. Geweldige salon!
Dorien Mos
21 april 2023 11:11
Zeer klantgericht!
Ze nemen de tijd voor je.
Ze geven je goede informatie bij vragen die je hebt.
Snelle service
Meike pol
11 maart 2021 11:11
Ik moest altijd mijn wenkbrauwen tekenen omdat ze super blond zijn, ik heb rood haar en zonder wenkbrauwen mis je gewoon de expressie in je gezicht. Ik heb PMU powder brows laten zetten door Talisa, het was even spannend of ze dé kleur voor mij had maar dat bleek geen enkel probleem! Ze had eerst alles mooi getekend en met mij besproken wat ik wilde, daarna... Toon meer »
Ik moest altijd mijn wenkbrauwen tekenen omdat ze super blond zijn, ik heb rood haar en zonder wenkbrauwen mis je gewoon de expressie in je gezicht. Ik heb PMU powder brows laten zetten door Talisa, het was even spannend of ze dé kleur voor mij had maar dat bleek geen enkel probleem! Ze had eerst alles mooi getekend en met mij besproken wat ik wilde, daarna ging ze aan de slag. Ik vond de behandeling helemaal geen pijn doen maar dat is per persoon verschillend. Na de behandeling zagen mijn brows er echt perfect uit, na 6 weken kreeg ik een touch up en besloot ze toch een klein beetje donkerder te laten zetten. Ook dit was geen enkel probleem. Je merkt dat ze bij Elite Instituut weten wat ze doen en houden rekening met jouw wensen. Ik raad Elite Instituut zeker aan voor permanente makeup. Heerlijk om wakker te worden met de perfecte brows ❤️ Toon minder »
Nadia Brander
19 augustus 2020 13:01
Onlangs geweest voor een Lip Blush behandeling. Nu al blij met het resultaat! We hebben samen gekeken naar de kleur aan de hand van een lippenstift die ik vaak gebruik. Het resultaat is subtiel maar toch echt aanwezig. Ook als ik een andere lipkleur wil dragen is dit een mega mooie basis! Debby en Talisa zijn onwijs professioneel en luisteren goed naar jouw... Toon meer »
Onlangs geweest voor een Lip Blush behandeling. Nu al blij met het resultaat! We hebben samen gekeken naar de kleur aan de hand van een lippenstift die ik vaak gebruik. Het resultaat is subtiel maar toch echt aanwezig. Ook als ik een andere lipkleur wil dragen is dit een mega mooie basis! Debby en Talisa zijn onwijs professioneel en luisteren goed naar jouw wensen. Bedankt dames! Toon minder »
Madelon Buis
6 juli 2020 18:06
Afgelopen week ben ik bij Talisa geweest voor ombre permanente make up.
En met een prachtig resultaat, iedere ochtend opstaan met perfecte brows!

Een professionele uitleg voor dat we begonnen maar ook tijdens de behandeling.
Talisa, blijf doen wat je doet je bent een topper en tot over 6 weken.
Nicole Tebbes
6 juli 2020 12:12
Vandaag langs geweest voor Ombre permanente make up voor mijn wenkbrauwen. Geholpen door Thalisa, zij was super klantvriendelijk en heeft mij goed geadviseerd. Met het gewenste resultaat, ik ben er heel blij mee! Zou het iedereen aanraden.
Romy v
19 juni 2020 14:02
Onwijs lieve vrouwen met heel veel deskundigheid! Ik heb zowel m'n wenkbrauwen als lip blush PMU latten zetten door Talisa en ze is echt een tovenaar! Zo mooi, niet trendgebonden maar passend bij het karakter van je gezicht 🥰 Zo blijf je gewoon jezelf. Prachtig naturel, zoals PMU anno 2020 zou moeten zijn💖
Natasja Talsma
15 juni 2020 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Elite Instituut?

Bij Elite Instituut kost één zone Botox € 150,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Elite Instituut?

Elite Instituut scoort 5 van de 5 sterren uit 8 Google reviews.

Wat is het adres van Elite Instituut?

In Wijdenes is Elite Instituut gevestigd op Blokdijk 22.