Epilennium Maassluis

Epilennium Maassluis

Epilennium Maassluis uit Maassluis is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
8 reviews
ZEER tevreden! Ik ben nu al meer dan twee jaar bij Epilennium voor oedeemtherapie en litteken behandelingen en ik ben blij met deze praktijk. Erg vriendelijke dames die je op je gemak stellen. weten heel goed wat ze doen, ze zijn goed in hun vak, begrijpen hun vak en geven de juiste informatie. De oedeemtherapeuten die mij met veel persoonlijke aandacht hel... Toon meer »
ZEER tevreden! Ik ben nu al meer dan twee jaar bij Epilennium voor oedeemtherapie en litteken behandelingen en ik ben blij met deze praktijk. Erg vriendelijke dames die je op je gemak stellen. weten heel goed wat ze doen, ze zijn goed in hun vak, begrijpen hun vak en geven de juiste informatie.
De oedeemtherapeuten die mij met veel persoonlijke aandacht helpen de klachten te verminderen. Zij nemen de tijd voor je en luistert goed. Ik had ook een paar gezichtsbehandelingen en was ook tevreden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Ik ga altijd met een super fijn gevoel weer naar huis!
Kortom zeker een aanrader wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare huidtherapeut. Toon minder »
H D
30 maart 2022 18:06
Het personeel is zeer deskundig, vriendelijk en betrokken. Kortom de meiden zijn toppertjes.
Priscilla Boekhouder
29 maart 2022 07:07
Gewoon leuke meiden die weten wat ze doen, zeer tevreden met de behandelingen heb er veel baat bij, geen gevoel een nummer te zijn, en we lachen soms wat af ga zo door allemaal xoxoxo
jeanette van der linden
28 maart 2022 17:05
Top meiden!!! Zo blij dat ik jullie gevonden heb en mij nu al een paar maanden helpen met de laser en vandaag ook een gezichtsbehandeling gedaan. Fijne kliniek, je bent geen nummer en kijken echt naar jou huid en mogelijkheden. Zeker een aanrader om naar deze toppers toe te gaan!
Rebecca Smink - Duivestein
8 maart 2022 19:07
Heel goed geholpen en vriendelijk
Een dikke voldoende
Helene Pleijsier
21 februari 2022 20:08
Heel erg tevreden, wil nergens anders meer heen. Zeer vriendelijk, deskundig en betrokken personeel. En gunstige tarieven. Kortom een echte aanrader!!!
Lia Hoogvliet
22 juli 2021 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €95 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine)
Kliniek opgericht
1999
Adres
De Vloot 206C, Maassluis
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten