Faceland Amsterdam Overtoom

Faceland Amsterdam Overtoom

Faceland Amsterdam Overtoom uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.6
32 reviews
Behandeld door Floor Steenwinkel.
Eerder mijn lippen laten doen maar nooit zo mooi als hoe Floor het doet. Ze luistert naar je wensen en geeft altijd haar eerlijke mening. Erg tevreden en zal zeker terug komen bij Floor!
Samma
8 augustus 2022 10:10
Zojuist geweest bij Floor voor mijn jukbeenderen en uiteraard weer super tevreden als altijd :)
rosaline benhaim
14 juli 2022 18:06
Hele fijne behandeling gehad! En ben heel blij met het resultaat! Zou zeker terug komen.
Neffy T
9 juli 2022 13:01
Migraine behandeling gehad top dokter niets over te zeggen, alleen het resultaat is volgend mij niet behaald dus ik wil een afspraak maken…. 40 min lang aan de telefoon gewacht geen bereik! Zo slechte bereikbaarheid kan niet voor zo’n kliniek
meryem ozyildiz
2 juli 2022 10:10
Geholpen door Edwin voor mijn frons. Het was mijn eerste keer bij Faceland, maar nog nooit zo tevreden geweest. Bij een andere kliniek elke keer terug moeten komen omdat mijn frons nog steeds aanwezig was. Prachtige kliniek, en vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker weer terug!
Miranda Hulleman
20 juni 2022 10:10
Ontvangst heel goed. Sena was de arts die mij behandeld heeft. Heel goede behandeling van de zone met botox en gaf daarbij ook nog aan wat het beste was en waar te injecteren voor het beste resultaat.
Trading LDV
16 mei 2022 06:06
Aanrader! Als je op zoek bent naar een kliniek waar je écht eerlijk en goed advies krijgt, dan moet je hier (bij arts Murielle van Engelen) zijn. Ik vertrouw volledig op haar en laat dan ook aan haar over wat wel- en niet nodig (/ mooi) is en past bij mijn gezicht. Er is geen enkele behandeling die zoveel effect heeft op je uiterlijk en uitstraling (van binn... Toon meer »
Aanrader!
Als je op zoek bent naar een kliniek waar je écht eerlijk en goed advies krijgt, dan moet je hier (bij arts Murielle van Engelen) zijn. Ik vertrouw volledig op haar en laat dan ook aan haar over wat wel- en niet nodig (/ mooi) is en past bij mijn gezicht. Er is geen enkele behandeling die zoveel effect heeft op je uiterlijk en uitstraling (van binnen én van buiten). Zodra de botox inwerkt vind ik mezelf er mooier uitzien en oog ik minder moe. Daar kan geen creme tegenop! Toon minder »
Merel van Beekum
20 april 2022 14:02
Mooie locatie en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden met Cosmetische arts Sina Alaeikhanehshir,
Fijne arts, stelt je op je gemak en is zeer professioneel. Ik raad hem aan👍
Sab A
2 april 2022 10:10
Er wordt goed naar mij geluisterd… naar mijn wensen .. naar mijn eigen ervaring, sena is een topper !
Marv Zwart
31 maart 2022 10:10
Ik bn super tevreden. Bn er gister zondag 27-03-2022. Om me lippen op te laten vullen en botox fronsrimpels te laten plaatsen. Ben geholpen door Edwin de Jong wat is ie goed zeg en lkkr eerlijk. Zo lieverd is t ook en altijd lachen met hem, waardoor t ook lkkr ontspannen is bij hem op de stoel. De meiden aan de balie zijn ook altijd super vriendelijk en alti... Toon meer »
Ik bn super tevreden. Bn er gister zondag 27-03-2022. Om me lippen op te laten vullen en botox fronsrimpels te laten plaatsen. Ben geholpen door Edwin de Jong wat is ie goed zeg en lkkr eerlijk. Zo lieverd is t ook en altijd lachen met hem, waardoor t ook lkkr ontspannen is bij hem op de stoel. De meiden aan de balie zijn ook altijd super vriendelijk en altijd in voor een gezellig babbeltje. Super tevreden bn ik Toon minder »
Debby Groen
28 maart 2022 15:03
Ooglidcorrectie door Muriëlle van Engelen laten uitvoeren.
Ze gaf goede en eerlijke uitleg bij intake gesprek en gaf meteen vertrouwen. Operatie ging goed en ben heel blij met het resultaat. Zij is echt een aanrader!
Mercedes Mercedes
28 maart 2022 06:06
Ben hier afgelopen 2de kerstdag geweest voor mijn lippen. Super blij met het resultaat. Goed advies gekregen en werd goed op mijn gemak gesteld.
Mooie, nette praktijk waar je een fijn gevoel krijgt
Yvonne Tol
8 maart 2022 07:07
Heel erg tevreden over deze kliniek. Hier geweest voor mijn lippen en ben er onwijs blij mee. Ze stellen je op je gerust en er hangt een ontspannen sfeer. Ik kom zeker terug.
marie-claire Engelen
5 februari 2022 10:10
Afspraak gemaakt op zaterdag 09:30 uur, 10 minuten voor aanvang nog niemand aanwezig, een kwartier gewacht en onverrichter zake maar weer weggegaan. Faceland mag dan misschien goedkoper zijn, het voelt niet professioneel, de service is ver te zoeken toch maar weer terug naar mijn duurdere en vertrouwde artsen. Faceland heeft contact opgenomen en de slechte... Toon meer »
Afspraak gemaakt op zaterdag 09:30 uur, 10 minuten voor aanvang nog niemand aanwezig, een kwartier gewacht en onverrichter zake maar weer weggegaan. Faceland mag dan misschien goedkoper zijn, het voelt niet professioneel,
de service is ver te zoeken toch maar weer terug naar mijn duurdere en vertrouwde artsen.

Faceland heeft contact opgenomen en de slechte eerste ervaring gecorrigeerd en naar tevredenheid opgelost.
Intussen ook de behandeling gehad en die was prima, geen klachten. Toon minder »
Peter Burghoudt
20 januari 2022 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €90 per zone
Botox
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €250 per 1,5 ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €160 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Overtoom 231A, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten