Faceland Amsterdam Overtoom - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Amsterdam Overtoom

Faceland Amsterdam Overtoom

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.

Faceland Amsterdam Overtoom uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Overtoom 231A, Amsterdam
Faceland Amsterdam Overtoom
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Edwin De Jong
Edwin De Jong
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Floor Steenwinkel
Drs. Floor Steenwinkel
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sena Alaeikhanehshir
Drs. Sena Alaeikhanehshir
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sophie Huang
Drs. Sophie Huang
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Marloes Schreuder
Drs. Marloes Schreuder
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aresh Al Salman
Drs. Aresh Al Salman
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Annabel Van Lieshout
Drs. Annabel Van Lieshout
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Amsterdam Overtoom Reviews

4.4
115 reviews
Ontzettend leuke gastvrouw en de artsen zijn ook altijd professioneel en duidelijk. Alles gaat in goed overleg .
Bila Poppi
24 maart 2024 18:06
Hele fijne vestiging! Ik kom al een tijdje bij Floor en zij is echt mijn favoriet. De botox sit altijd prachtig, oogt natuurlijk en blijft lang zitten!
Elske
16 maart 2024 14:02
Drie dagen geleden bij Annabel van Lieshout geweest. Daarvoor ook bij Andere artsen. Allemaal vakmensen. Maar Annabel is geniaal.! Mijn lippen stonden niet symmetrisch. En dat heeft ze wel weten te bereiken. Prikken was niet pijnlijk. Voor mij is zij de beste.
Privébericht Hofman
14 maart 2024 09:09
Zeer onvriendelijk en slecht behandeld en geholpen. De klanten van witte afkomst werden ook op een hele andere manier dan ik behandeld. Echt een vreselijk kliniek dikke afrader!
Missemileythebest
3 maart 2024 14:02
Aresh Salman is mijn vaste arts in Amsterdam Overtoom. Een warme persoonlijkheid, die kijkt naar de mens achter het masker. Hij denkt mee en kijkt wat aansluit bij de wensen van de klant. Een jonge arts, maar een vakbekwaam mens. Klinkt zweverig, maar ik vind hem een oude wijze ziel en kom graag bij hem. Moet ook altijd wel een beetje om hem lachen en zeg va... Toon meer »
Aresh Salman is mijn vaste arts in Amsterdam Overtoom. Een warme persoonlijkheid, die kijkt naar de mens achter het masker. Hij denkt mee en kijkt wat aansluit bij de wensen van de klant. Een jonge arts, maar een vakbekwaam mens. Klinkt zweverig, maar ik vind hem een oude wijze ziel en kom graag bij hem. Moet ook altijd wel een beetje om hem lachen en zeg vaak: "Ach jongen toch, aangezien ik 54 jaar ben😉." Samenvatting - ontwapenend, puur, deskundig en humoristisch. Toon minder »
yvonne Kaats
24 december 2023 11:11
Ik ben zo fijn geholpen door Aresh Salman, dat ik er met liefde voor terugkom uit Hoorn. Na een opgewekt onthaal heeft hij me geholpen bij eerst mijn profhilo behandeling en later een filler behandeling. Hij legt alles rustig uit en checkt goed wat je wens is. Ik wilde graag een subtiel effect en daar heeft me kundig en vlot bij geholpen. Volgende keer kom i... Toon meer »
Ik ben zo fijn geholpen door Aresh Salman, dat ik er met liefde voor terugkom uit Hoorn. Na een opgewekt onthaal heeft hij me geholpen bij eerst mijn profhilo behandeling en later een filler behandeling. Hij legt alles rustig uit en checkt goed wat je wens is. Ik wilde graag een subtiel effect en daar heeft me kundig en vlot bij geholpen. Volgende keer kom ik zeker terug bij dokter Salman! Toon minder »
Coco Cakecloud
20 december 2023 09:09
Met een glimlach ontvangen door @MarloesSchreuder en met een nog grotere glimlach weer naar buiten.
Ik heb goed advies ontvangen ,deskundig en prettig geholpen door Marloes.
Marloes stelt je erg op je gemak.
Ben heel erg tevreden en kom zeer zeker weer bij Faceland en Marloes!!
Ook nog vermelden dat ik telefonisch fijn contact met Faceland heb gehad. ✨
Yo Philips
19 december 2023 07:07
Ik weet niet van waar hebben ze deze sterren allemaal maar super ontevreden.! Ik doe lip filler al 10 jaar en hier was het slechtste.!Had gebeld en voor controle terug gegaan en kreeg antwoord dat er niks gedaan kan worden in mijn lippen zitten overal bolletjes.En die hele filler was weg na 5 dagen.! DAMES jullie weten waar jullie nier naar toe moeten! Beda... Toon meer »
Ik weet niet van waar hebben ze deze sterren allemaal maar super ontevreden.! Ik doe lip filler al 10 jaar en hier was het slechtste.!Had gebeld en voor controle terug gegaan en kreeg antwoord dat er niks gedaan kan worden
in mijn lippen zitten overal bolletjes.En die hele filler was weg na 5 dagen.!
DAMES jullie weten waar jullie nier naar toe moeten!

Bedankt Sorayah! Toon minder »
Sorayah Nadzak
19 december 2023 07:07
Ik had een afspraak bij Annabel van Lieshout. Zij is een fantastische arts. Zij legde als heel goed uit. Ik vond het heel spannend ze nam echt de tijd voor mij. Dankjewel Annabel kom zeker terug bij jou. Jolanda.
Jolanda Brandhoff
13 december 2023 19:07
Dr Edwin de Jong is zeer bekwaam en levert het gewenste resultaat omdat hij aandachtig luistert en echt met je meedenkt en het juiste advies geeft. Kom graag terug bij Dr de Jong! Dese dokter gaan we nog veel goeds van horen!
Tiffany Sparks
22 november 2023 22:10
Muriëlle van Engelen is een top arts. Goede adviezen. Doet ook echt niet wat niet hoeft. Zeer aan te raden arts!
Eugenie van Vliet
19 november 2023 13:01
Super goed geholpen. Marloes luistert echt naar je wensen. Ik kom hier zeker terug ! Mijn 5 sterren krijgen jullie!
Carmen Jansen
14 november 2023 12:12
Super relaxte intake met Murielle gehad voor ooglidcorrectie. Ze stelde mij echt op mijn gemak.
Tijdens de ingreep ook weer heel geruststellend, net als de assistent die hierbij aanwezig was. Ze werkten heel rustig, netjes en snel. Uiteindelijk ben ik heel tevreden met het resultaat
Tamara Reemnet
23 oktober 2023 09:09
Aresh Al Salman is geen betrouwbaar arts. mensen pas op voor deze zogenaamde arts. ook deze clinic is super onprofessioneel. zij hebben mijn klacht niet serieus genomen. ik zit hier met heel veel pijn en zij hebben er niets aangedaan. een gewaarschuwde mens geldt voor twee!
s me
21 oktober 2023 14:02
Een ster is ook te veel
Ik zal nooit naar deze kliniek gaan
Onervaren artsen, als je een verlamd gezicht wilt hebben, bezoek dan deze kliniek
Zeer slecht kliniek
SHS
21 oktober 2023 14:02
Het is een heel slechte kliniek. Ik ben 3 weken geleden voor botox op mijn voorhoofd geweest en ik zal de onderstaande foto plaatsen om te zien wat ze met me hebben gedaan. Ik heb contact genomen met hun maar zijn doet niks alleen ( jaa. Jaa ) aub niet doen in deze kliniek … Helaas moet ik 3 maanden met deze ogen doorbrengen👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Banafsha Nooristani
19 oktober 2023 07:07
Supergoed geholpen door Floor. Eerlijk, nuchter en professioneel in haar advies. Behandeling (fillers) pijnloos en snel met mooi resultaat. Ik ga alleen nog maar naar Floor!
Karina Johannes
18 september 2023 19:07
Drs. Aresh Al Salman is zeer prettig en spontaan in omgang. Hij is professioneel, neemt de tijd voor je en geeft duidelijke uitleg. Hij is zeer kundig en het resultaat is altijd mooi. Daarom kom ik graag bij hem terug.
Djil Mozes
19 augustus 2023 10:10
Drs. Aresh Al Salman is een kundig en zeer vriendelijke arts. Neemt de tijd voor je en dringt niks op maar adviseert op de juiste manier. Het resultaat is altijd mooi daarom kom ik graag terug.
Vreni Luiten
19 augustus 2023 10:10
Zeer aangename locatie, ik ben behandeld door DR. Salman, eerste keer geweest vanwege knarsetanden! Ben tevreden over hoe de behandeling is gegaan en raad het zeker aan!
A.A P
16 augustus 2023 22:10
Ik ben meerdere keren bij Floor geweest. Ze luistert naar mijn wensen, laat me op mijn gemak voelen en is erg vriendelijk. Ik ben mega tevreden en kom zeker terug bij Floor!
Donja A
2 augustus 2023 17:05
Verschrikkelijk mens die behandelaar Floor. Terwijl ik wacht bij de receptie hoor ik de arts (Floor) en de dame van receptie roddelen over andere klanten die ervoor zijn geweest, zeer onprofessioneel. Dame van receptie was nog wel lief maar die Floor echt een walgelijk arrogant persoon.
Rania Bakali
30 juli 2023 14:02
Ik ben zeer tevreden. Leuke aardige mensen, weten wat ze doen. Gq altijd weer vrolijk de deur uit.

Toppers.!
Panther Black
15 juli 2023 04:04
Ik ben bij Marloes Schreurder geweest. Wat een fijne, aardige arts. Ik voelde mij enorm op mijn gemak. Ze was meedenkend en heeft me stapsgewijs uitgelegd wat ze zou doen en hoe ze de lipfillers zou zetten! Super tevreden met het resultaat!
ipek pilavci
9 juli 2023 22:10
De ontvangst was heel warm en vriendelijk...Uitgebreide uitleg gehad...heerlijk kopje thee...Heel lief personeel...professionele behandeling gehad...Vakkundig specialisme met betrekking tot behandeling...En ook nog
eens financiel haalbaar....een hoog cijfer wil ik geven aan deze kliniek...ik geef een 9
fatima Herf
7 juni 2023 10:10
Service slechter dan de Kruidvat. Ik had 2x aangegeven dat m’n lip filler teveel buiten m’n lip zat. Eerst werd me gezegd dat ik te vroeg was met deze klacht, daarna kon ik de week erop komen en toen mocht ik opeens niet meer komen omdat het niet binnen de termijn was. Ik heb foto’s en video’s opgestuurd, maar je word gewoon genegeerd. Never again
Nadine
2 juni 2023 08:08
Botox behandeling : 2 keer geweest maar niet 3 .. Gebeld voor een controle . De balance van de boven oogleden was niet helemaal oké en dat zie je pas na 4 a 5 welen. Gisteren geweest en ik ben zeer onaardig ontvangen door de arts , met een verwijtende toon verwijs ze me op het te laat gekomen ( 5 mn). Binnen 5 mn was ik al de deur uit want ze had een nieuwe... Toon meer »
Botox behandeling : 2 keer geweest maar niet 3 .. Gebeld voor een controle . De balance van de boven oogleden was niet helemaal oké en dat zie je pas na 4 a 5 welen.
Gisteren geweest en ik ben zeer onaardig ontvangen door de arts , met een verwijtende toon verwijs ze me op het te laat gekomen ( 5 mn). Binnen 5 mn was ik al de deur uit want ze had een nieuwe klant wat ik niet zag in de wacht kamer trouwens .. Vervolgens dat ik eerder had moeten aangeven dat er iets mis was.. En nu zie ik al dat mijn rimpels al terugzijn na 6 weken. Toon minder »
Patricia Muguette
4 april 2023 11:11
Super fijne artsen die goed met je meedenken over de behandelingen. De deals zijn altijd de moeite waard om te checken, prijs kwaliteit verhouding is super. Goed te bereiken locatie. Altijd mooi resultaat en de mogelijkheid om na 2-4 weken terug te komen voor een checkup.
Mick
24 februari 2023 12:12
Vandaag bij murriele van engelen geweest, ze heeft eerder me ogen gedaan en nu me marionettenlijn en rokerslijn…… super tevreden….
Murriele je bent geweldig
Brigitte Bruynesteyn
15 februari 2023 15:03
Ik heb de behandeling als onprettig en vreemd ervaren dankzij de behandelend arts in kwestie. Er werden meerdere opmerkingen gemaakt die ik als zeer vreemd en onprettig ervaarde. Zoals de vraag hoe mijn vriend heette en toen ik zijn naam zei , ‘ waar komt hij vandaan, dat klinkt niet nederlands ‘. Toen ik zei jawel uit nederland, nogmaals: ‘oh maar dan IS h... Toon meer »
Ik heb de behandeling als onprettig en vreemd ervaren dankzij de behandelend arts in kwestie.
Er werden meerdere opmerkingen gemaakt die ik als zeer vreemd en onprettig ervaarde.

Zoals de vraag hoe mijn vriend heette en toen ik zijn naam zei , ‘ waar komt hij vandaan, dat klinkt niet nederlands ‘.
Toen ik zei jawel uit nederland, nogmaals: ‘oh maar dan IS hij zeker niet nederlands?’
Zoals de opmerking toen ik contant betaalde ‘ oh zwartgeld van je salon zeker ‘,..
Er waren meer misplaatste opmerkingen zoals deze en de rest van de dag kon ik eigelijk alleen maar denken ‘ gebeurde dit nou echt?’ .

Ik vond het bijzonder dat een arts met deze communicatie te vinden is bij een proffesioneel bedrijf als faceland, zijn nonchalante en onproffesionele houding weerhouden mij zeker van terugkeren. Toon minder »
Thalissa sleutel
7 februari 2023 06:06
Helemaal bont en blauw geprikt. Ik had een afspraak met Dhr jort maar die bleek er niet te zijn. Dus werd ik snel bij een andere arts geplaats. Zij pakte dit goed op. Maar het prikken ging zo snel dat ik binnen 5 min buiten stond. Ik zag het al gelijk. Blauw. Gedurende de dag werd het dik en nog blauwer. Loop met 2 grote blauwe plekken onder m’n ogen en zijk... Toon meer »
Helemaal bont en blauw geprikt. Ik had een afspraak met Dhr jort maar die bleek er niet te zijn. Dus werd ik snel bij een andere arts geplaats. Zij pakte dit goed op. Maar het prikken ging zo snel dat ik binnen 5 min buiten stond. Ik zag het al gelijk. Blauw. Gedurende de dag werd het dik en nog blauwer. Loop met 2 grote blauwe plekken onder m’n ogen en zijkant. Met vochtophopingen. Zie er niet uit. Al eerder geprikt maar nog nooit gebeurd. Baal als een stekker, was de laatste keer daar… Toon minder »
Mariska Bom-Demmers
4 februari 2023 09:09
Deze review omvat alleen het consult en behandeling (en niet de check up). De ontvangst- en behandelruimte zien er schoon en professioneel uit. Mij werd eerst uitgelegd wat de mogelijkheden en wat de evt. risico’s waren. Voor vragen werd de tijd genomen en de behandelaar kwam betrouwbaar en kundig over. De toegestuurde informatie achteraf was fijn. Nu valt... Toon meer »
Deze review omvat alleen het consult en behandeling (en niet de check up).

De ontvangst- en behandelruimte zien er schoon en professioneel uit. Mij werd eerst uitgelegd wat de mogelijkheden en wat de evt. risico’s waren. Voor vragen werd de tijd genomen en de behandelaar kwam betrouwbaar en kundig over. De toegestuurde informatie achteraf was fijn. Nu valt nog niets over het resultaat te zeggen en ben uiteraard heel nieuwsgierig hoe dat gaat zijn. Toon minder »
Tanja Peters
23 januari 2023 18:06
Super aangenaam behandeld door Edwin voor lipfillers, hij legt alles heel goed uit van te voren en stelt je echt op je gemak.
Vivian Ebens
5 december 2022 14:02
Niet een opvallende maar een mooi pand met een rustgevend interieur! Behandelend arts, open en deskundig en zeker voor herhaling vatbaar.
peet
27 november 2022 15:03
Floor Steenwinkel is oprecht 1 van de beste cosmetische cq Filler en botox artsen van Nederland, ze is zeer vriendelijk, geeft je goede en eerlijk advies, legt alles netjes duidelijk uit, ze neemt de tijd voot je en zorgt echt dat je op je gemak voelt. Ze is een topper. Ik laat mij door niemand anders meer behandelen behalve Floor Steenwinkel. BEHANDELINGEN... Toon meer »
Floor Steenwinkel is oprecht 1 van de beste cosmetische cq Filler en botox artsen van Nederland, ze is zeer vriendelijk, geeft je goede en eerlijk advies, legt alles netjes duidelijk uit, ze neemt de tijd voot je en zorgt echt dat je op je gemak voelt. Ze is een topper.
Ik laat mij door niemand anders meer behandelen behalve Floor Steenwinkel. BEHANDELINGEN DIE IK (meerdere keer) BIJ FLOOR HEB LATEN DOEN : LIppen opvullen (russian techniek), Botox: voorhoofd, frons, wenkbrauwlift, lipflip, neuspunt lift, face slimming/tegen tandenknarsen.

Als je een uitstekende cosmetische arts zoekt dan moet echt bij Floor Steenwinkel, Faceland Amsterdam overtoom zijn. 10+ Toon minder »
Laila That's me
24 november 2022 05:05
Gisteren lipbehanding gedaan. Top nergens last van. Hele vriendelijke service door Edwin. Kom zeker terug. Groetjes Ellen Schutz.
Ellen van Zelst
15 november 2022 11:11
Super leuk ontvangen.

Alles werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren.
Behandeling ging super goed.
Heel blij met het resultaat,had ik veel eerder moeten doen.
Jolanda Waijenberg
13 oktober 2022 07:07
Zeer ontspannen sfeer ,je voelt je direct op je gemak.En mijn complimenten aan Sina, je hebt mijn lippen super mooi gemaakt erg blij mee en vooral omdat mijn lippen best erg moeilijk in 'model te brengen zijn. Vrij dun en de neiging om naar binnen te krullen ipv naar buiten maar door de ' lipflip' behandeling toe te passen en fillers ziet het er heel mooi ui... Toon meer »
Zeer ontspannen sfeer ,je voelt je direct op je gemak.En mijn complimenten aan Sina, je hebt mijn lippen super mooi gemaakt erg blij mee en vooral omdat mijn lippen best erg moeilijk in 'model te brengen zijn. Vrij dun en de neiging om naar binnen te krullen ipv naar buiten maar door de ' lipflip' behandeling toe te passen en fillers ziet het er heel mooi uit.THANKS DOKTER SINA EN TEAM FACELAND LOCATIE OVERTOOM. Toon minder »
Babette van Emmerik
5 oktober 2022 01:01
Behandeld door Floor Steenwinkel.
Eerder mijn lippen laten doen maar nooit zo mooi als hoe Floor het doet. Ze luistert naar je wensen en geeft altijd haar eerlijke mening. Erg tevreden en zal zeker terug komen bij Floor!
Samma
8 augustus 2022 10:10
Zojuist geweest bij Floor voor mijn jukbeenderen en uiteraard weer super tevreden als altijd :)
rosaline benhaim
14 juli 2022 18:06
Hele fijne behandeling gehad! En ben heel blij met het resultaat! Zou zeker terug komen.
Neffy T
9 juli 2022 13:01
Migraine behandeling gehad top dokter niets over te zeggen, alleen het resultaat is volgend mij niet behaald dus ik wil een afspraak maken…. 40 min lang aan de telefoon gewacht geen bereik! Zo slechte bereikbaarheid kan niet voor zo’n kliniek
meryem ozyildiz
2 juli 2022 10:10
Geholpen door Edwin voor mijn frons. Het was mijn eerste keer bij Faceland, maar nog nooit zo tevreden geweest. Bij een andere kliniek elke keer terug moeten komen omdat mijn frons nog steeds aanwezig was. Prachtige kliniek, en vriendelijk personeel. Ik kom hier zeker weer terug!
Miranda Hulleman
20 juni 2022 10:10
Ontvangst heel goed. Sena was de arts die mij behandeld heeft. Heel goede behandeling van de zone met botox en gaf daarbij ook nog aan wat het beste was en waar te injecteren voor het beste resultaat.
Trading LDV
16 mei 2022 06:06
Aanrader! Als je op zoek bent naar een kliniek waar je écht eerlijk en goed advies krijgt, dan moet je hier (bij arts Murielle van Engelen) zijn. Ik vertrouw volledig op haar en laat dan ook aan haar over wat wel- en niet nodig (/ mooi) is en past bij mijn gezicht. Er is geen enkele behandeling die zoveel effect heeft op je uiterlijk en uitstraling (van binn... Toon meer »
Aanrader!
Als je op zoek bent naar een kliniek waar je écht eerlijk en goed advies krijgt, dan moet je hier (bij arts Murielle van Engelen) zijn. Ik vertrouw volledig op haar en laat dan ook aan haar over wat wel- en niet nodig (/ mooi) is en past bij mijn gezicht. Er is geen enkele behandeling die zoveel effect heeft op je uiterlijk en uitstraling (van binnen én van buiten). Zodra de botox inwerkt vind ik mezelf er mooier uitzien en oog ik minder moe. Daar kan geen creme tegenop! Toon minder »
Merel van Beekum
20 april 2022 14:02
Mooie locatie en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden met Cosmetische arts Sina Alaeikhanehshir,
Fijne arts, stelt je op je gemak en is zeer professioneel. Ik raad hem aan👍
Sab A
2 april 2022 10:10
Er wordt goed naar mij geluisterd… naar mijn wensen .. naar mijn eigen ervaring, sena is een topper !
Marv Zwart
31 maart 2022 10:10
Ik bn super tevreden. Bn er gister zondag 27-03-2022. Om me lippen op te laten vullen en botox fronsrimpels te laten plaatsen. Ben geholpen door Edwin de Jong wat is ie goed zeg en lkkr eerlijk. Zo lieverd is t ook en altijd lachen met hem, waardoor t ook lkkr ontspannen is bij hem op de stoel. De meiden aan de balie zijn ook altijd super vriendelijk en alti... Toon meer »
Ik bn super tevreden. Bn er gister zondag 27-03-2022. Om me lippen op te laten vullen en botox fronsrimpels te laten plaatsen. Ben geholpen door Edwin de Jong wat is ie goed zeg en lkkr eerlijk. Zo lieverd is t ook en altijd lachen met hem, waardoor t ook lkkr ontspannen is bij hem op de stoel. De meiden aan de balie zijn ook altijd super vriendelijk en altijd in voor een gezellig babbeltje. Super tevreden bn ik Toon minder »
Debby Groen
28 maart 2022 15:03
Ooglidcorrectie door Muriëlle van Engelen laten uitvoeren.
Ze gaf goede en eerlijke uitleg bij intake gesprek en gaf meteen vertrouwen. Operatie ging goed en ben heel blij met het resultaat. Zij is echt een aanrader!
Mercedes Mercedes
28 maart 2022 06:06
Ben hier afgelopen 2de kerstdag geweest voor mijn lippen. Super blij met het resultaat. Goed advies gekregen en werd goed op mijn gemak gesteld.
Mooie, nette praktijk waar je een fijn gevoel krijgt
Yvonne Tol
8 maart 2022 07:07
Heel erg tevreden over deze kliniek. Hier geweest voor mijn lippen en ben er onwijs blij mee. Ze stellen je op je gerust en er hangt een ontspannen sfeer. Ik kom zeker terug.
marie-claire Engelen
5 februari 2022 10:10
Afspraak gemaakt op zaterdag 09:30 uur, 10 minuten voor aanvang nog niemand aanwezig, een kwartier gewacht en onverrichter zake maar weer weggegaan. Faceland mag dan misschien goedkoper zijn, het voelt niet professioneel, de service is ver te zoeken toch maar weer terug naar mijn duurdere en vertrouwde artsen. Faceland heeft contact opgenomen en de slechte... Toon meer »
Afspraak gemaakt op zaterdag 09:30 uur, 10 minuten voor aanvang nog niemand aanwezig, een kwartier gewacht en onverrichter zake maar weer weggegaan. Faceland mag dan misschien goedkoper zijn, het voelt niet professioneel,
de service is ver te zoeken toch maar weer terug naar mijn duurdere en vertrouwde artsen.

Faceland heeft contact opgenomen en de slechte eerste ervaring gecorrigeerd en naar tevredenheid opgelost.
Intussen ook de behandeling gehad en die was prima, geen klachten. Toon minder »
Peter Burghoudt
20 januari 2022 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Faceland Amsterdam Overtoom?

Faceland Amsterdam Overtoom scoort 4.4 van de 5 sterren uit 52 Google reviews.

Wat is het adres van Faceland Amsterdam Overtoom?

In Amsterdam is Faceland Amsterdam Overtoom gevestigd op Overtoom 231A.