Fillers & More

Fillers & More

Fillers & More uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
17 reviews
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
11 oktober 2022 10:10
Vandaag geweest voor lippen, het was mijn eerste keer. Super fijne mevrouw, heel aardig. Krijg veel complimenten dat het super netjes is gedaan, heeft ook natuurlijk resultaat!
semmetjeh
12 april 2022 17:05
Joanny is een prettige persoon en een ervaren arts. Ik voel me op mijn gemak bij haar in de praktijk, ze neemt de tijd voor mijn behandeling en luistert heel goed naar mijn wensen. Ze deelt eerlijk advies en ik ben altijd blij met het resultaat!
Marlies van den Langenberg
12 april 2022 14:02
Last minute afspraak annuleren omdat haar zoontje jarig is? Dat zie je toch ook aankomen wanneer je de afspraak met me maakt (alleen maar 2 maanden geleden). Dus bij deze alle afspraken ook geannuleerd. Onbetrouwbaar..? Even later krijg ik een tweede belletje; ze is nog steeds afspraak aan het annuleren en alhoewel ze het eind februari had gedaan nu nogmaal... Toon meer »
Last minute afspraak annuleren omdat haar zoontje jarig is? Dat zie je toch ook aankomen wanneer je de afspraak met me maakt (alleen maar 2 maanden geleden).
Dus bij deze alle afspraken ook geannuleerd.
Onbetrouwbaar..?

Even later krijg ik een tweede belletje; ze is nog steeds afspraak aan het annuleren en alhoewel ze het eind februari had gedaan nu nogmaals en nu ineens krijgt ze een foutmelding?

Lieve dokter; reageer ajb niet op mijn review (zoals je zegt dit hoognodig wel te willen doen) want het is gewoon onprofessioneel om te annuleren met zo een reden terwijl de afspraak al ruim maand eerder stond gepland.

Geen punt, genoeg andere adressen wanneer geld geen issue is ;)
En nu zal waarschijnlijk hierna een excuus bericht komen met allerlei argumenten. Feit blijft dat je van tevoren weet wanneer je zoontje jarig is.

Ps; OVERAL zijn intake gesprekken gratis!
PS2; je kwam niet met een voorstel voor een ander tijdstip maar kort en krachtig de vermelding dat afspraak niet door gaat. Wel bij de realiteit blijven… Toon minder »
Eda Demir
8 maart 2022 22:10
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
16 februari 2022 09:09
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden. Dankjewel weer, J... Toon meer »
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.
Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden.
Dankjewel weer, Joanny! Toon minder »
W Bv
9 februari 2022 11:11
Ik ben super tevreden met Joanny zij is professioneel, vriendelijk en begrijpt direct wat jij wilt.. 🥇
Haydee Marcano
5 oktober 2021 16:04
Joanny is de beste dokter!!!! In ben al 7 jaar vaste klant met Botox, mijn man ook, zij doet alles met liefde en geduld, altijd gezellig gesprek met haar en advies voor andere behandelingen.
Samantha Hazell
10 juli 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €115 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, PDO-draadlift
Kliniek opgericht
2019
Adres
Van Speijkstraat 46, Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Joanny C. Landaeta

Drs. Joanny C. Landaeta

Fillers & More
Functie
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken