My project

FIVE Clinics Zuidas

Professionals in Injectables

FIVE Clinics is de cosmetische kliniek op de zuidas in Amsterdam. Wij voeren uitsluitend non-invasieve behandelingen uit. Dat wil zeggen dat wij alleen behandelingen uitvoeren waarbij men geen incisies hoeft te maken op het lichaam. Deze behandelingen hebben niet alleen als doel om mensen te verhelpen van rimpels (huidveroudering), maar kunnen ook worden ingezet om medische klachten te verhelpen. FIVE Clinics maakt Injectables toegankelijker, inclusiever en aangenamer - zonder de klinische expertise van de behandeling op te offeren. Injectables kunnen bestaan uit fillers of botox. Uiteraard worden de behandelingen in de kliniek in Amsterdam uitsluitend uitgevoerd door ervaren BIG en NVCG geregistreerde artsen.

FIVE Clinics Zuidas uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.9
117 reviews
Zeer goed en eerlijk advies, vriendelijk personeel, prachtig resultaat!!
Wia van der Vijver
5 augustus 2022 14:02
Hele fijne kliniek, er wordt goed geluisterd en realistische doelen gesteld.
Sharon van Rooij
5 augustus 2022 09:09
Heb hier een PRP behandeling gedaan voor mijn gezicht. Wat een geweldig resultaat mijn gezicht ziet er voller en gladder uit. En bovenal natuurlijker
Hanan Aboulhadi
28 juli 2022 10:10
Ik was naar Five Clinics gegaan omdat ik last had van hangende mondhoeken en lijnen bij de neus-lippenplooi. Dr. Doestzada heeft mij fantastisch geholpen. Ze heeft met de Juvederm fillers mijn mondhoeken subtiel gelift en de lijnen van mijn neus naar mijn mond verzacht. Daarbij heb ik ook een Botox behandeling gedaan tegen de rimpels in mijn voorhoofd en ond... Toon meer »
Ik was naar Five Clinics gegaan omdat ik last had van hangende mondhoeken en lijnen bij de neus-lippenplooi. Dr. Doestzada heeft mij fantastisch geholpen. Ze heeft met de Juvederm fillers mijn mondhoeken subtiel gelift en de lijnen van mijn neus naar mijn mond verzacht. Daarbij heb ik ook een Botox behandeling gedaan tegen de rimpels in mijn voorhoofd en onder mijn ogen. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Five Clinics is een aanrader als je opzoek bent naar een eerlijke mening van een cosmetisch arts die het beste met je voor heeft en een natuurlijk ogend resultaat nastreeft. Toon minder »
Darin Shariffali
22 juli 2022 08:08
Zeer professionele, maar toch warme kliniek. Warm ontvangst en duidelijke uitleg. Er wordt zeer kundig gekeken naar wat voor jou de mooiste oplossingen kunnen zijn. Hier moet je niet binnen stappen voor even snel op -of bijvullen. Hier staat de natuurlijke schoonheid centraal. Complimenten voor de host Fleur, zij zorgde voor een ontspannen en fijne sfeer. Ik... Toon meer »
Zeer professionele, maar toch warme kliniek. Warm ontvangst en duidelijke uitleg. Er wordt zeer kundig gekeken naar wat voor jou de mooiste oplossingen kunnen zijn. Hier moet je niet binnen stappen voor even snel op -of bijvullen. Hier staat de natuurlijke schoonheid centraal. Complimenten voor de host Fleur, zij zorgde voor een ontspannen en fijne sfeer. Ik raad deze kliniek zeker aan. Toon minder »
Chantall Breyaen
5 juli 2022 12:12
Ik ben heel tevreden over deze stijlvolle kliniek op de Zuid As, de behandelend arts neemt alle tijd voor je geeft veel uitleg en heeft een duidelijke visie op welke cosmetische behandelingen je mooier maken en welke juist niet. Ook de controle achteraf was heel prettig. Ik kom zeker terug.
Annet Dijkstra
31 mei 2022 13:01
Ik ben hier voor geweest voor de eerste keer Botox. Heel fijn geholpen en eerlijk advies gekregen. Super professioneel! Zeker een aanrader
Sara K.
31 mei 2022 12:12
Vorige week op consult geweest en direct laten behandelen met Juvéderm fillers. Ik wilde de verslapping in mijn gezicht verhelpen en ik ben erg blij met het resultaat.. Wat mij erg aansprak is dat de vrouwelijke arts goed gevoel heeft van esthetiek en gezichtsvormen. Dit gevoel miste ik bij een andere kliniek waar ik een consult heb gehad.
Sanne Kuiper
16 mei 2022 15:03
Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn liquid facelift met Juvederm fillers! Ik werd heel fijn ontvangen en snel geholpen. De arts keek zorgvuldig naar mijn gezicht en heeft me goed uit kunnen leggen wat er allemaal mogelijk was. Ik stoorde mij al een tijdje aan de verslappingen rond mijn kaaklijn. Mijn wangen gingen daar wat hangen en dat vond ik... Toon meer »
Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn liquid facelift met Juvederm fillers!
Ik werd heel fijn ontvangen en snel geholpen.
De arts keek zorgvuldig naar mijn gezicht en heeft me goed uit kunnen leggen wat er allemaal mogelijk was.
Ik stoorde mij al een tijdje aan de verslappingen rond mijn kaaklijn. Mijn wangen gingen daar wat hangen en dat vond ik zonde aangezien de rest van mijn gezicht best jeugdig oogt voor mijn leeftijd (44)
Ook tijdens de behandeling werden de stappen goed uitgelegd.
Mijn kaaklijn is nu super strak. Mijn jukbeenderen weer zoals ze waren en mijn kin is mooier. Ik ben iedere dag blij als ik in de spiegel kijk. T is echt heel mooi geworden! Toon minder »
Sabine Groen
3 mei 2022 07:07
Prachtige kliniek. Arts die met je mee denkt en ook een eerlijke mening geeft. Bij de controles wordt alles goed gecheckt en eventueel aangepast met een touch up. Ik voelde me hier erg fijn en gehoord!
Senja Mantere
12 april 2022 08:08
Wat een geweldige ervaring in deze fijne kliniek. Persoonlijke benadering en een uitgebreid plan maken om de beste versie van mezelf te zijn. Graceful aging is waar ze hier voor staan en de behandeling viel me heel erg mee. Ik ben gegaan voor een liquid facelift . Dit klinkt een stuk heftiger dan het is. En heb dit ook heel prettig ervaren met een fijne ar... Toon meer »
Wat een geweldige ervaring in deze fijne kliniek. Persoonlijke benadering en een uitgebreid plan maken om de beste versie van mezelf te zijn. Graceful aging is waar ze hier voor staan en de behandeling viel me heel erg mee. Ik ben gegaan voor een liquid facelift . Dit klinkt een stuk heftiger dan het is. En heb dit ook heel prettig ervaren met een fijne arts . Ze heeft de hele tijd alle stappen goed uitgelegd en me op mijn gemak laten voelen. Liep fris en stralend de deur weer uit. Kan deze kliniek zeker aanraden liefs,
Claudia Kooij Toon minder »
Lida Van brummelen
28 maart 2022 14:02
Vorige week een consult genomen, erg tevreden over de aandacht die er voor je als klant wordt besteed. Ik ben vrij kritisch vooral met fillers. Na verschillende klinieken te hebben vergeleken in Amsterdam is mijn keuze bij deze kliniek gevallen vanwege de deskundigheid van de arts. Ben je op zoek naar kwaliteit dan zit je hier aan het juiste adres :)
nancy z
17 maart 2022 14:02
Ik wilde graag weten wat zorgde voor mijn ‘vermoeide blik’ en hoe deze wat op te fleuren ;) Tijdens het uitgebreide consult met dokter Marwah bespraken we alle gebieden en mogelijkheden, waarna zij een behandelplan voorstelde. Bijzonder fijn was haar interesse in mij en de vraag wie er schuil ging achter die glimlach, de behoefte om hoe ik mij van binnen voe... Toon meer »
Ik wilde graag weten wat zorgde voor mijn ‘vermoeide blik’ en hoe deze wat op te fleuren ;) Tijdens het uitgebreide consult met dokter Marwah bespraken we alle gebieden en mogelijkheden, waarna zij een behandelplan voorstelde. Bijzonder fijn was haar interesse in mij en de vraag wie er schuil ging achter die glimlach, de behoefte om hoe ik mij van binnen voelde ook naar buiten uit te dragen. Ik werd direct blij van haar kundige aanpak en behandeling. Ik straalde weer 🌞✨ Toon minder »
pauline berkhout
15 maart 2022 12:12
Mooie kliniek, fijne atmosfeer en kundige artsen die echt het beste voor je willen. Heb bij 2 anders klinieken in Amsterdam een consult gehad maar niet echt de stap durven te nemen. Bij deze kliniek wel voor zowel botox als fillers (ze gebruiken hier voornamelijk Juvéderm) en ben er super blij mee 🙏🏻
Nienke Veenstra
14 maart 2022 16:04
Five clinics is een prachtige kliniek met kundige artsen! Ik heb een profhilo behandeling gehad voor mijn decolleté waar ik ontzettend blij mee ben! Helaas was mijn decolleté door o.a. zonschade flink verouderd en voelde het niet als een geheel met mijn gezicht en de rest van mijn lijf. Na de behandelingen durf ik mijn decolleté weer te laten zien! De profhi... Toon meer »
Five clinics is een prachtige kliniek met kundige artsen! Ik heb een profhilo behandeling gehad voor mijn decolleté waar ik ontzettend blij mee ben! Helaas was mijn decolleté door o.a. zonschade flink verouderd en voelde het niet als een geheel met mijn gezicht en de rest van mijn lijf. Na de behandelingen durf ik mijn decolleté weer te laten zien! De profhilo behandelingen zijn uitgevoerd door Dr.Marwah. Zij luistert goed naar jouw wensen en verwachtingen, legt duidelijk uit en heeft oog voor detail! Kortom echt een aanrader!👍🏻🤩Dank voor de goede zorgen en tot de volgende keer🤗 Toon minder »
Gioia Giusti
10 januari 2022 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
George Gershwinlaan 687, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Gabriel Siquier Dameto

Dr. Gabriel Siquier Dameto

Dameto Clinics International Mooi Zo! Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor FIVE Clinics Zuidas
+ 1 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1100
Ervaring
10 jaar
Profiel bekijken
Artour Saakjan

Drs. Artour Saakjan

Puur Beauty4you FIVE Clinics Zuidas
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
19 jaar
Profiel bekijken
Marwah Doestzada

Marwah Doestzada

FIVE Clinics Zuidas
Functies
Arts lid van NVCG
Basisarts
Ervaring
2 jaar
Profiel bekijken