Gezichtskliniek Utrecht

Gezichtskliniek Utrecht

Gezichtskliniek Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
212 reviews
Lastig om te beoordelen. Aardige mensen, schone kliniek. Aan de ene kant is het wel prima aan de andere kant vaak gedoe/complicaties. Ik moet heel vaak terugkomen omdat het resultaat of de behandeling niet goed is gegaan.
8
24 oktober 2022 09:09
Opzich de eerste keer vriendelijk ontvangen, alleen toen ik terug kwam voor de controle en aangaf dat ik absoluut niet tevreden was, was mijn enige optie fillers bij spuiten, het gaat hier om mijn traangoot waar ze te veel op een verkeerde plek hebben gezet, ik gaf aan dat ik het liever wou verwijderen maar dit 'kon niet'. Ik moest terug komen wanneer de ma... Toon meer »
Opzich de eerste keer vriendelijk ontvangen, alleen toen ik terug kwam voor de controle en aangaf dat ik absoluut niet tevreden was, was mijn enige optie fillers bij spuiten, het gaat hier om mijn traangoot waar ze te veel op een verkeerde plek hebben gezet, ik gaf aan dat ik het liever wou verwijderen maar dit 'kon niet'. Ik moest terug komen wanneer de mannelijke dokter aanwezig was, ik heb hier op aangegeven dat ik anderhalf uur moet rijden en niet nog een keer terug ga komen. Er zat voor mijn geen andere optie op dan bij spuit3n en dit heb ik op haar advies toch gedaan.. en nu enorm spijt van.. nu kan ik naar een andere praktijk hier in de buurt om hun fout te laten oplossen.. erg jammer en voor mij nooit meer bij dit bedrijf. Toon minder »
Isa Wissink
29 augustus 2022 09:09
Nadat ik botox in mijn voorhoofd heb gekregen, waren mijn wenkbrauwen en oogleden gaan zakken. Ze hebben het geprobeerd te herstellen met een wenkbrauwen lift, maar dat had geen enkele nut. Nooit meer.
Esther Rijkse
15 augustus 2022 21:09
Super fijn behandeld door Jessy. Goed advies en prachtig resultaat. Ik kom zeker terug!
P.C.M. Boer
27 juni 2022 16:04
Ik kon heel snel terecht. Super tevreden! Goed en eerlijk geadviseerd! Echt een aanrader. Ik ga nooit meer ergens anders.
M DG
13 juni 2022 21:09
Gisteren voor de 3de keer geweest, goed geïnformeerd weer en heel blij met het resultaat 😘
Lady Di
4 juni 2022 11:11
Superprofessionele en mooie kliniek. Voor mij vandaag de eerste keer, erg goed geholpen met alle benodigde informatie. En gelukkig viel de pijn reuze mee met behulp van de verdovende creme. Ik kom zeker terug.
D Music
26 april 2022 15:03
Vrijdag bij de gezichtskliniek geweest voor mijn lippen echt super geholpen door Eliza legt alles goed uit en is heel vriendelijk .
Gina Vos
16 april 2022 23:11
Nu 1x geweest en tot nu toe ben ik erg tevreden over het resultaat. Ik had dit veel eerder moeten doen.
Eric van den Donker
19 maart 2022 17:05
Zeer goed uitgelegd, luisteren naar de wensen van de klant, heb een zeer prettige ervaring gehad. Kom zeer zeker terug 👌🏼
Monique Lam
19 maart 2022 12:12
Behandeling gehad, fijn geholpen, goede uitleg. Leuke behandelaar, vriendelijk en kundig. Mooie natuurlijk dame! Graag volgende keer weer haar! Ik was er gisteren zondag 13 mrt om 10 uur!
Anja Worst v Soeren
14 maart 2022 17:05
Erg vriendelijk behandeld, zal hier zeker vaker langs komen!!
Madame Gti
11 maart 2022 13:01
Ik ben gisteren geholpen geweest door Wouter. Ben al eerder geweest maar toen bij eliza (die mij ook zeer goed had geholpen, zeer mooi resultaat en ook zeer eerlijk en oprechte advies). Dokter Wouter weet echt wel over wat hij praat dat werd mij snel duidelijk en stelde alleen ingrepen voor die nodig waren. Ik kom helemaal uit België Antwerpen maar rij met... Toon meer »
Ik ben gisteren geholpen geweest door Wouter. Ben al eerder geweest maar toen bij eliza (die mij ook zeer goed had geholpen, zeer mooi resultaat en ook zeer eerlijk en oprechte advies). Dokter Wouter weet echt wel over wat hij praat dat werd mij snel duidelijk en stelde alleen ingrepen voor die nodig waren. Ik kom helemaal uit België Antwerpen maar rij met plezier die 150 km. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven! Toon minder »
Im Ao
30 januari 2022 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €99 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €69 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Stylage
V.a. €189 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €99 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €299 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €225 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Ivor Novellostraat 3, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten