Huidinstituut Stralend Botox

Huidinstituut Stralend

Wij zijn Huidinstituut Stralend!

Onze filosofie is niet je leeftijd maskeren, maar ons doel is dat je straalt van zelfvertrouwen en zelfliefde op elke leeftijd.

Huidinstituut Stralend is een praktijk voor innerlijke en uiterlijke schoonheid en anti-aging. Het innerlijk en uiterlijk zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Als je er goed uitziet voel je je goed en dat straal je weer uit!

De mooiste jij, van binnen en buiten. Dat is waar wij naar streven. Voel jij je moe of energieloos, dan straal je niet, hoe mooi je ook bent. Wij kijken samen met jou wat je nodig hebt om weer te gaan stralen. Met de juiste huidverzorging, bescherming en supplementen kun jij echt jezelf zijn.

Graag tot snel,

Liefs Kim en Merette

Huidinstituut Stralend uit Arnhem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
33 reviews
Een hele fijne en professionele kliniek! De ontvangst is zo fijn en ik was behoorlijk nerveus voor de behandeling voor mijn lippen maar dit werd zo goed opgepakt! De behandeling zelf viel me daardoor 100 procent mee. Top kliniek! Ik kom hier graag terug :-)
Maro V
2 april 2022 15:03
Ik kom al jaren bij Kim de Wijer en ben altijd meer dan tevreden! Bedankt voor het mooie resultaat en de fijne behandelingen keer op keer!
Beau Romijn
28 januari 2022 19:07
Zeer kundig geholpen door Merette, ze neemt alle tijd voor je en stelt je op je gemak, ga daar zeker vaker heen,voel me herboren (64 jaar) en heb de eerste hydrafacial behandeling gehad.. ga nu mijn pigment vlekken laten behandelen.. helemaal blij met hun!
Mirjam Besemer
4 november 2021 14:02
13 oktober daar geweest voor Russian lips en Botox. Ge-wel-dig! Zo goed geholpen en het eindresultaat is werkelijk prachtig. Dr. Kim luistert heel goed naar je wensen, is heel professioneel en is heel lief. Ik raad deze kliniek zeker aan! De prijzen zijn ook goed!
Fenna Zonneveld
29 oktober 2021 10:10
Hele fijne kliniek kim is een goede deskundige arts die goed luistert en heel goed is in haar vak mensen natuurlijk mooier maken
bertus van dorp
29 oktober 2021 10:10
Een Hydrafacial behandeling bij Merette gehad. Hier kom ik voor terug. Merette is een hele lieve, deskundige meid en ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Mijn huid voelde heerlijk na de behandeling en de conditie wordt alsmaar beter door de tips en producten van Merette. Absolute aanrader!
Kim West
27 oktober 2021 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. €400 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Restylane
V.a. €400 per ml
Stylage
V.a. €400 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €500 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €250 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, PDO-draadlift, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2020
Adres
Rijnkade 34A, Arnhem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling