Huisartsenpraktijk Vermaat

Huisartsenpraktijk Vermaat

Huisartsenpraktijk Vermaat uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

1.5
8 reviews
Wat een arrogante en zelf georiënteerde dokter is die Vermaat. Ik wacht een uur lang om voor 5 minuten geholpen te worden en uiteindelijk krijg ik te horen dat hij het een wonder vindt dat ik "hiervoor naar de dokter ben gekomen." Verspil je tijd niet en ga aub naar een andere huisarts. Ik werd doorverwezen naar Vermaat omdat mijn eigen huisarts met vakanti... Toon meer »
Wat een arrogante en zelf georiënteerde dokter is die Vermaat. Ik wacht een uur lang om voor 5 minuten geholpen te worden en uiteindelijk krijg ik te horen dat hij het een wonder vindt dat ik "hiervoor naar de dokter ben gekomen."

Verspil je tijd niet en ga aub naar een andere huisarts. Ik werd doorverwezen naar Vermaat omdat mijn eigen huisarts met vakantie is. Toon minder »
Dilara Karatas
16 augustus 2022 10:10
Telefonisch super slecht bereikbaar!!
Dino Hiralal
27 juli 2022 06:06
Heel slecht zijn moeten hij al weg!! Hij neem jouw klachten niet serieus, jij wacht bijna 1 uur na jouw afsprak!!!!
yesica sanchez
14 april 2022 08:08
Zeer slecht! Je wordt letterlijk als een hond behandeld. Ze luisteren amper naar je. Als je iets vraagt krijg je een botte antwoord terug. Vooral voor "dokter" Vermaat heb ik geen woorden voor en voor de assisitenten helemaal niet! Ze hebben echt 0.0% interesse in de patiënt. Als je op zoek bent naar een goede dokter kijk dan vooral verder!
Imran Jawaid
24 februari 2022 15:03
Zeer ontevreden over deze praktijk. Echt geen aanrader! Al jaren een chaos door het komen en gaan van huisartsen. En nu op het moment ook erge brutale assistenten die er werken. Neem nou Eva: stelt Vragen om je dan niet uit te laten praten, ze hangt gewoon op terwijl je nog in je verhaal zit. Denkt dat zij in de positie is om te zeggen “ je hebt een week g... Toon meer »
Zeer ontevreden over deze praktijk. Echt geen aanrader! Al jaren een chaos door het komen en gaan van huisartsen.
En nu op het moment ook erge brutale assistenten die er werken. Neem nou Eva: stelt Vragen om je dan niet uit te laten praten, ze hangt gewoon op terwijl je nog in je verhaal zit. Denkt dat zij in de positie is om te zeggen “ je hebt een week gewacht met bellen nu kan je ook nog wel een uurtje wachten”….
Dan nog een assistente die hele verhalen opmaakt over waarom je nog geen QR code kan aanmaken en dat het aan de GGD ligt terwijl de dokter gewoon vergeten is om het vinkje aan te zetten na vaccinatie.
Vele malen afspraken gemaakt om dan nog een half uur tot 3 kwartier na aankomst daar te moeten wachten. ( een keer uitlopen kan altijd). Ook terwijl je met een ziek kind op je arm zit!
Zeggen dat je zo wordt terug gebeld om 3 kwartier later als je terug belt, te horen dat de huisarts pas 2 uur later binnenkomt…
En zo kunnen we nog wel even doorgaan..
Vage huisarts, meestal binnen een paar minuten naar buiten gebonjourd.. nooit op mijn gemak gevoeld…
Had al jaren geleden naar een andere huisarts moeten gaan! Toon minder »
Romana Livera
30 september 2021 10:10
1 ster is nog te veel
Tamara G
26 januari 2021 22:10
Vriendelijke huisarts die goed luisterd en de tijd neemt
daanenlarsie
13 december 2020 14:02
Yasin Eser
15 november 2020 22:10
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Slaghekstraat 251a, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten