Kliniek Heihof lipfillers botox hilversum

Kliniek Heihof

Kliniek Heihof bestaat ruim 7 jaar en is inmiddels een begrip in het Gooi. Kwaliteit en veiligheid staan voorop! Daarom werken we alleen met producten van gerenommeerde A-merken en een ervaren team van BIG geregistreerde artsen. We streven ernaar om het uiterlijk van onze cliënten op een zo natuurlijk mogelijke manier te verjongen. Als u bij ons een behandeling hebt gehad, ziet u er mooi en opgefrist uit zonder dat het er dik bovenop ligt dat u iets aan uzelf hebt laten doen. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, hanteren we al ruim 7 jaar betaalbare prijzen voor hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen. Dat heeft geresulteerd in een dusdanige groei, dat we inmiddels uit ons jasje gegroeid zijn en sinds vorig jaar in een mooi, nieuw en groter pand gevestigd zijn; in het alom bekende Dudok pompgemaal te Hilversum. Hierdoor zijn we vanaf de snelweg en vanaf de trein binnen 2 minuten te bereiken, tevens is het parkeren gratis.

Ons MOTTO is: "Veilige cosmetische ingrepen moeten wat ons betreft voor iedereen bereikbaar zijn".

Kliniek Heihof uit Hilversum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.6
15 reviews
Heel fijn en eerlijk geholpen door dr Gomez. Blijf zeker terugkomen.
monique kelder
1 september 2022 17:05
Zeer fijne kliniek. Nu al een aantal keren voor een Botox behandeling geweest en het resultaat bevalt goed. Kundige artsen en er wordt ruim de tijd voor je genomen om je wensen te bespreken. Wat mij betreft echt een aanrader!
jennifer m
18 juni 2022 18:06
Wederom super geholpen, weer blij met alles, en heel vertrouwd
Annette Van Der Putten
16 juni 2022 11:11
Goede service, bij een probleem word er naar een goede oplossing gezocht. Fijn telefoongesprek gehad met de eigenaresse, dat is echt super. Dikke duim omhoog!
S V R
31 december 2021 14:02
Doen wat ze moeten doen.
De meneer die ik had was zakelijk en zo snel mogelijk ( botox ) het is goed gedaan maar ik weet niet of ik nog een keer zou gaan want zoek toch wat meer menselijke mensen dan robots
A R
19 augustus 2021 09:09
Super tevreden!!!!!
Over mijn bovenooglid operatie.
De plastich chirurg en zijn vrouw, die me op mijn gemak stelde door haar oprecht ,warme en ontspannen begeleiding, hebben mijn ogen een natuurlijke open blik gegeven.
Bedankt!!!!
Nana
29 juli 2020 12:12
Ik ben hier erg fijn geholpen, alles is goed schoon en er word ruim de tijd voor je genomen. Ook advies word eerlijk gegeven wat helaas een zeldzaamheid is in de beauty branche. Ladies (and gents) dot is de plaats waar je moet zijn voor je beauty behandeling
Christine INISTINI
9 juni 2020 16:04
Fijne kliniek en een zeer goede nazorg
Erik
3 november 2018 22:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Dysport
V.a. €89 per zone
Fillers
Saypha
V.a. €185 per ml
Stylage
V.a. €275 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €279 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2012
Adres
Laapersveld 1, Hilversum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten