Schermafbeelding 2021-06-02 om 15.36.19

Kliniek Vrijdag

Kliniek Vrijdag uit Leiden is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.2
15 reviews
P.Den Otter is een fijne en goede arts! Vanaf nu zal ik overstappen naar deze kliniek voor mijn behandelingen!
Aylin Ottenhof
4 november 2021 22:10
Goed werk,en ik merk meteen de verschil bij andere kliniek.Natuurlijk 5 sterren en ik kom terug voor behandeling als nodig is niet naar oude kliniek.
يوميات شموسة في هولندا
5 februari 2020 08:08
Een onwijs vriendelijke en professionele kliniek. Als je binnen komt oogt alles al heel open, schoon en netjes. Het personeel is altijd vriendelijk. Zeer professionele cosmetische artsen. Ik heb zelf een paar behandelingen achter de rug, en ben altijd heel goed geholpen. Ze maken tijd voor je en de vragen die je hebt, en geven ook goed advies hierop. De prij... Toon meer »
Een onwijs vriendelijke en professionele kliniek. Als je binnen komt oogt alles al heel open, schoon en netjes. Het personeel is altijd vriendelijk. Zeer professionele cosmetische artsen. Ik heb zelf een paar behandelingen achter de rug, en ben altijd heel goed geholpen. Ze maken tijd voor je en de vragen die je hebt, en geven ook goed advies hierop. De prijzen zijn relatief hoog maar dat is ook zeker terug te zien in de professionaliteit van de artsen. Zelf ben ik een aantal keer behandeld door Manon. Echt een professionele topper met veel goed advies en altijd vriendelijk! Toon minder »
Dani
28 oktober 2019 21:09
Sorry, ik wil net een post doen maar haal mijn oude post weg! Excuus. Wilde nogmaals 5 sterren geven, nu 1,5 jaar hier behandeld door dokter Den Otter (botox frons en filler lip/mond) en nog steeds supertevreden. Dankjulliewel voor de goede zorgen!! Nogmaals 5 sterren en excuus voor het verwijderen van mijn vorige recensie... Gr. Cath
Cath vd Berg
11 oktober 2019 21:09
Op advies van een vriendin op consult bij dokter den Otter geweest. Zij was zeer tevreden over hem na een behandeling van haar lippen. Het consult was vrijblijvend maar als ik wilde kon ik ook direct behandeld worden gaf de receptioniste aan. Na uitgebreide informatie durfde ik het aan en het resultaat is echt prachtig! Een vollere mond maar wel heel natuu... Toon meer »
Op advies van een vriendin op consult bij dokter den Otter geweest. Zij was zeer tevreden over hem na een behandeling van haar lippen. Het consult was vrijblijvend maar als ik wilde kon ik ook direct behandeld worden gaf de receptioniste aan. Na uitgebreide informatie durfde ik het aan en het resultaat is echt prachtig! Een vollere mond maar wel heel natuurlijk, precies zoals ik had gehoopt. Dokter den Otter is een rustige, vriendelijke en zeer kundige arts die staat voor een natuurlijk uiterlijk en dit is terug te zien in het resultaat van mijn lippen. Ik heb ook direct een afspraak gemaakt voor een profhilo behandeling! Ben benieuwd naar het resultaat. Toon minder »
lilian van Vlaanderen
19 september 2018 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €169 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Restylane
V.a. €439 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €549 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €650 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2014
Adres
Mary Beystraat 5, Leiden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Peter den Otter

Drs. Peter den Otter

Kliniek Vrijdag
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Huisarts
Ervaring
11 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling