LOGOLQBGOED

Liquid Beauty Den Haag

“Wij vinden het belangrijk te luisteren naar de wensen van de klant en hierin ook eerlijk advies over te geven. Onze optimale focus ligt op schoonheid en puurheid. In onze professie proberen wij hier altijd een balans in te creëren. Bij Liquid Beauty werken wij expliciet met alleen betrouwbare producten en ervaren specialisten."

Ook vindt Natasha eigenaresse het belangrijk begrip te hebben voor wat de klant wilt en dat de visie van de klant en de specialist met elkaar overeenkomen. Een specialist moet kunnen zien wat mogelijk/onmogelijk te bereiken is met injectables.
De specialist moet dan ook advies kunnen geven over andere behandelingsmogelijkheden.

Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies in het gelaat, ingevallen wangen of een norse blik? Wilt u bepaalde gebieden van het gezicht verfraaien, met b.v. vollere lippen? Bij Liquid Beauty kunt u terecht voor verschillende cosmetische (beauty) behandelingen en staan uw wensen centraal. Klanten geven ons 5 sterren review op Google!

Liquid Beauty Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Alluzience (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Azzalure (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 60 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. € 350 per ml
Lanluma X (100 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 250 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 349,97 per 1,5 ml
Restylane
V.a. € 350 per ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 350 per ml
Stylage
V.a. € 250 per ml
Teosyal
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 175 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 350 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. € 700 per behandeling
PRP
V.a. € 350 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, PRP, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2011
Adres
De Gaarde 288, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Margarita Petrova
Drs. Margarita Petrova
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Natasha Smolska
Drs. Natasha Smolska
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Zainab Haidari
Zainab Haidari
+ 2 meer
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Saya Abdullah
Dr. Saya Abdullah
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Liquid Beauty Den Haag Reviews

4.6
173 reviews
Ben zeer tevreden bij liquid beauty, Natasha Smolska is echt de beste! Die echt niet uit is op geld, ze geeft altijd eerlijk advies of iets wel nodig is of niet.
rmysa
17 februari 2023 16:04
Vandaag weer een behandeling gehad na 4 jaar bij Natasha Smolska, de deskundigheid en haar hart voor het vak vindt je bij niemand anders! Bedankt Natasha you’re the best!!
Shirley van Deene
21 december 2022 19:07
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat... Toon meer »
De lipfillers en botox blijven bij liquid veel langer dan normaal waardoor ik dus niet vaak hoef langs te komen en zoals altijd super goed behandeld! De assistente neemt goed de tijd om alles met je door te nemen ook al ben je eerder geweest omdat ze de kwaliteit & veiligheid goed willen waarborgen! Daarbij is de assistente zelf heel vrolijk en positief wat heel belangrijk is. Natasha Smolska weet precies wat ze doet, ze is rustig, lief en werkt erg secuur. Ze luistert goed naar je wensen ook al wil je tijdens de behandeling iets extra's of juist niet, ze neemt de tijd voor je en uiteraard met een mooi resultaat!!! Toon minder »
lina medina
25 november 2022 19:07
Al wat jaartjes kom ik bij dr Natasha, besef ik me ineens dat ik nog nooit een review heb geschreven! Wat ik zo fijn vind aan de dr Nathasha is dat ze oprecht is in het advies. Als het niet nodig is wordt er niet geprikt. Mijn neus lippen plooi heb ik 1x laten opvullen en dat is 3 jaar later nog steeds mooi. Super lieve gast vrouwen Narina en Samantha die je... Toon meer »
Al wat jaartjes kom ik bij dr Natasha, besef ik me ineens dat ik nog nooit een review heb geschreven! Wat ik zo fijn vind aan de dr Nathasha is dat ze oprecht is in het advies. Als het niet nodig is wordt er niet geprikt. Mijn neus lippen plooi heb ik 1x laten opvullen en dat is 3 jaar later nog steeds mooi.
Super lieve gast vrouwen Narina en Samantha die je op je gemak stellen en je vertroetelen. Toon minder »
Salon Forest
19 oktober 2022 09:09
Beste kliniek kom hier al 5 jaar bij de eigenaresse Natasha Smolska en Narina, altijd eerlijk advies en zegt ook als het niet nodig is, of niet mooi gaat worden. Ik loop altijd tevreden de deur uit😍
Esma X
10 oktober 2022 13:01
Kom al jaren in deze fantastische kliniek! Zeer bekwame arts Natascha en haar zeer vriendelijke en proffesionele assistent Antara ! De beste in Nederland!
Angeliek Van den berg
6 oktober 2022 15:03
supper goed en fijn geholpen door narina assistent bij liqaud beauty! kregen bij het wachten een lekker kopje koffie ☕️! zeer vriendelijk en goed geholpen op locatie de gaarde bij arts natasja smolska bedankt mij zie je zeker terug ☺️
lola treats
21 juli 2022 10:10
Vandaag weer bij locatie de gaarden geweest bij de lieve dr Natacha Botox en lippen opgelost. Ook de assistenten narina, is een schat altijd wordt je vriendelijk en vrolijk ontvangen en heerlijke koffie niets is haar teveel.
Fatima Duyverman
21 juli 2022 10:10
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te... Toon meer »
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en denkt met je mee. Mijn moeder is ontzettend blij en we hebben beiden alleen maar positieve feedback! Groetjes ☺️ Toon minder »
David Makhatadze
8 juli 2022 15:03
Gisteren weer bij liquid beauty geweest voor mijn lippen. Ik kom hier al sinds 2018 en elke keer loop ik tevreden de deur uit. Het begint al bij binnenkomst waar je ontvangen wordt door de super lieve assistentes. Gister was dat Antara. Lief maar vooral professioneel met verstand van zaken. Liquid beauty jullie zijn toppers en ik sta elke keer weer verstelt... Toon meer »
Gisteren weer bij liquid beauty geweest voor mijn lippen. Ik kom hier al sinds 2018 en elke keer loop ik tevreden de deur uit. Het begint al bij binnenkomst waar je ontvangen wordt door de super lieve assistentes. Gister was dat Antara. Lief maar vooral professioneel met verstand van zaken. Liquid beauty jullie zijn toppers en ik sta elke keer weer verstelt van het mooie kwalitatieve werk dat jullie leveren 😍
Liefs Sarah Toon minder »
Sarah K
30 juni 2022 18:06
Beste kliniek!! Natasha is erg vriendelijk en werkt zeer professioneel. Ze luistert goed naar je wensen, en geeft goed advies. Ik ben erg tevreden over de werkwijze en natuurlijke resultaten. Liquid beauty is een echte aanrader, voor mij nooit meer een andere kliniek!!
Jesse Anthony Geeve
23 juni 2022 07:07
Kom al een tijdje bij Liquid Beauty en elke keer heel tevreden! Vandaag geholpen door Margarita. Heel erg deskundig, eerlijk en voel me bij haar compleet op mijn gemak! Met een heel goed en blij gevoel vertrokken. Resultaat is boven verwachting. En zo fijn dat ze meedenkt en goed advies geeft. Ontvangst is altijd zo fijn en warm door Narina! Altijd vrolijk e... Toon meer »
Kom al een tijdje bij Liquid Beauty en elke keer heel tevreden!
Vandaag geholpen door Margarita.
Heel erg deskundig, eerlijk en voel me bij haar compleet op mijn gemak!
Met een heel goed en blij gevoel vertrokken.
Resultaat is boven verwachting. En zo fijn dat ze meedenkt en goed advies geeft.
Ontvangst is altijd zo fijn en warm door Narina!
Altijd vrolijk en neemt de tijd voor je. Ook zij geeft goed advies met de nodige folders.
Hier dus een zeer tevreden klant! Toon minder »
Sheila Frank
21 juni 2022 18:06
slechte kliniek! Ze zijn voor een lip filler waarschijnlijk goed, maar voor de rest zou ik het persoonlijk niet aanraden;) De diploma’s en certificaten worden in het buitenland gehaald.. Mijn arts heeft Natasha in het verleden gekeurd en zij was hiervoor niet geslaagd ;) En weet waar je je geld aan uitgeeft, doe onderzoek naar het merk filler etc 👍🏼 Het i... Toon meer »
slechte kliniek! Ze zijn voor een lip filler waarschijnlijk goed, maar voor de rest zou ik het persoonlijk niet aanraden;) De diploma’s en certificaten worden in het buitenland gehaald.. Mijn arts heeft Natasha in het verleden gekeurd en zij was hiervoor niet geslaagd ;) En weet waar je je geld aan uitgeeft, doe onderzoek naar het merk filler etc 👍🏼

Het inplannen van een afspraak bij Arthur raadt ik echt af!! De desbetreffende arts heeft totaal geen verstand van een traangoot filler ;) Toon minder »
CeCe B
21 juni 2022 15:03
Ik kom al aantal jaren bij Liquidbeauty bij Dr. Natasha de liefste en beste dokter. Ze neemt tijd voor je legt alles goed uit, geeft de beste advies. Ik kan geen minpunten vinden. Ben ook super blij met de Narina zij is altijd lief en vrolijk. Daar krijg ik gewoon energie van
Shogi Faizullah
14 juni 2022 10:10
Als je op zoek bent naar een professionele Injectables Kliniek dan zit je hier goed! Ik kom al jaren bij Liquid Beauty en iedere keer staat het team voor je klaar om je helpen met jouw beauty verzoek. Hiervoor ging ik naar andere klinieken en deze bereikte helaas nooit het door mij gewenste doel. Iedere vrouw is mooi van zichzelf maar Liquid Beauty assisteer... Toon meer »
Als je op zoek bent naar een professionele Injectables Kliniek dan zit je hier goed! Ik kom al jaren bij Liquid Beauty en iedere keer staat het team voor je klaar om je helpen met jouw beauty verzoek. Hiervoor ging ik naar andere klinieken en deze bereikte helaas nooit het door mij gewenste doel. Iedere vrouw is mooi van zichzelf maar Liquid Beauty assisteert jou bij je wens om net nog even mooier te worden op een natuurlijke vrouwelijke manier. Nazorg is ook netjes geregeld. Groetjes een zeer tevreden klant Noelle ( Dutch Gym Bunny ) Toon minder »
Noëlle Elouazzani
12 juni 2022 07:07
Geholpen door Margarita wat een lieve vrouw, de tijd die ze neemt om naar je gezicht te kijken en te bespreken. en vooral eerlijk wat wel wat niet te doen. Ik kom al jaren bij Liquid Beauty. Maar wil nu zeker alleen nog maar door margarita behandeld worden. Super resultaat en ze werkt vooral heel subtiel, verfijnd, en belangrijk alles heel natuurlijk. Zelf i... Toon meer »
Geholpen door Margarita wat een lieve vrouw, de tijd die ze neemt om naar je gezicht te kijken en te bespreken. en vooral eerlijk wat wel wat niet te doen. Ik kom al jaren bij Liquid Beauty. Maar wil nu zeker alleen nog maar door margarita behandeld worden. Super resultaat en ze werkt vooral heel subtiel, verfijnd, en belangrijk alles heel natuurlijk. Zelf is ze ook zo natuurlijk in het gezicht. en dat zecht ook heel veel over hoe iemand werkt en inzicht heeft wat is reëel om natuurlijke te realiseren corrigeren. MARGARITA BLIJ MET JE!! EN HAAR TE GEKKE ASSISTENTE.!!! Toon minder »
Lidy Van Lis
18 mei 2022 08:08
Hoi!! Al jaren ben ik op zoek naar een wonder middel voor mijn grove poriën, gezicht peeling crèmes echt honderden euro's!! Na wat onderzoek kwam ik bij Dermapen, heb deze behandeling voor het eerst gedaan bij kliniek de Blaak! Ik was niet erg tevreden, maar zag wel beetje verandering,dus ben ik meer onderzoek gaan doen, zo kwam ik terecht bij Marina 🥰 ik m... Toon meer »
Hoi!! Al jaren ben ik op zoek naar een wonder middel voor mijn grove poriën, gezicht peeling crèmes echt honderden euro's!! Na wat onderzoek kwam ik bij Dermapen, heb deze behandeling voor het eerst gedaan bij kliniek de Blaak! Ik was niet erg tevreden, maar zag wel beetje verandering,dus ben ik meer onderzoek gaan doen, zo kwam ik terecht bij Marina 🥰 ik merkte al gelijk dat dit een vak vrouw was, zij nam echt de tijd voor mij! Ik was verbaasd dat zij ook mijn oogleden en ook onder mijn ogen meenam, dit gebeurde niet bij de Blaak, eerlijk ik was aardig opgezwollen de volgende dag, na een week zag ik dat niet alleen dat mijn poriën minder waren maar ook mijn kraaienpootjes en mijn oogleden hingen minder. Ook mijn huid is steviger. Door de zwangerschappen had ik ook wat donkere vlekken op mijn gezicht deze zijn weg🥰 ben zo dankbaar!! Ik ben niet zo van de poeder en vloeibar make-up nu ook echt niet meer nodig!! Heerlijk lekker fris gezicht nu!! Super bedankt Marina 🥰🙏 Toon minder »
Sabrina Duric
10 mei 2022 07:07
Ik ben Natalie vandaag de dienst gaan halen. Ik ben erg onder de indruk van de service. De kliniek is niet groot of luxe. Maar de service is warm en vriendelijk. Ik zou vrienden aanraden om van de cursus te genieten.Ik heb kleine injecties gehad met Maragarita, ik vond haar erg leuk, ze was attent op details en deed een oprechte aanbeveling. Ik ga weer... Toon meer »
Ik ben Natalie vandaag de dienst gaan halen. Ik ben erg onder de indruk van de service. De kliniek is niet groot of luxe. Maar de service is warm en vriendelijk. Ik zou vrienden aanraden om van de cursus te genieten.Ik heb kleine injecties gehad met Maragarita, ik vond haar erg leuk, ze was attent op details en deed een oprechte aanbeveling. Ik ga weer gebruik maken van haar diensten. Toon minder »
น้ําฟ้า ไม่เฟค
3 mei 2022 20:08
Kom hier al jaren en altijd tot tevredenheid. Eerst bij dr. Arthur, nu bij Dr. Victoria. Ze maakt de mooiste lippen en het is ook nog eens een ontzettend lieve vrouw. Je krijgt eerlijk advies en als ze denken dat iets niet mooi zal staan bij je, dan zeggen ze dat ook gewoon eerlijk. Service staat boven geld verdienen. Echt een kliniek waar je wat aan hebt!
Aline P.
6 april 2022 22:10
Super lieve en fijne medewerkers, denken goed met je mee en leveren een heel natuurlijk resultaat.
laura denise veloo
3 maart 2022 09:09
Wat een top vrouw/top arts is Natashja! Ja, dat mag echt gezegd worden! Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Natashja terecht gekomen. En terecht! Zij heeft mij aan de meest mooie lippen van Nederland geholpen! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Natashja, wij zien elkaar zee... Toon meer »
Wat een top vrouw/top arts is Natashja! Ja, dat mag echt gezegd worden! Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Natashja terecht gekomen. En terecht! Zij heeft mij aan de meest mooie lippen van Nederland geholpen! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Natashja, wij zien elkaar zeer binnenkort weer!:-))
Bedankt voor de goede service! Toon minder »
Claudia Hoffius
16 februari 2022 11:11
Altijd super goed geholpen bij Natas♡ ben al jaren lang trouwe klant bij haar. Je krijgt eerlijk advies en word zeer kundig geholpen. Daarnaast is zij super lief en heeft een gezellig team! altijd fijn om weer bij jullie langs te komen.
Mandy Anthonio
15 februari 2022 08:08
Al jaren tevreden. Lief personeel en alle werkzame artsen zijn echt heel goed, vooral Margarita is echt topper.
S Abadi
23 november 2021 19:07
SLECHT 👎🏼 Ik ben de eerste keer na ruim een uur wachten vertrokken, de keer daarna ben k de deur uitgelopen met super dikke strengen onder mijn ogen na een traangootbehandeling. Een derde keer terug, weer 45 minuten moeten wachten, heeft de arts iets filler verwijderd, waarna het na twee dagen helemaal weg was.. Na een klacht ingediend te hebben moest ik z... Toon meer »
SLECHT 👎🏼
Ik ben de eerste keer na ruim een uur wachten vertrokken, de keer daarna ben k de deur uitgelopen met super dikke strengen onder mijn ogen na een traangootbehandeling. Een derde keer terug, weer 45 minuten moeten wachten, heeft de arts iets filler verwijderd, waarna het na twee dagen helemaal weg was.. Na een klacht ingediend te hebben moest ik zelf overal achteraan blijven gaan, anders hoorde ik niets en moest ik wederom voor een vierde keer langskomen om te kijken hoe dit opgelost kon worden. Nadat ik ze zei dit niet te zien zitten, omdat ik niet wist wat ik van dit bezoekje kon verwachten, ik al langere tijd onrust en paniek ervaar door deze behandeling, een linker continue jeukend oog en dus bang was.. Kreeg ik te horen dat ze zonder mijn medewerking niets konden doen voor me en ze het dossier zouden sluiten. Wederom heb ik hierop geantwoord dat ik best bereid ben om te komen, maar door paniekaanvallen ik het niet zie zitten opnieuw behandeld te worden en wat ik dus kan verwachten…. Hierop heb ik dan ook niet meer gehoord.
Dit is een korte samenvatting, want over de service in het algemeen is dan nog niet gesproken!
WEGGEGOOID GELD! Toon minder »
sharonmens
21 augustus 2021 11:11
Schrijf een review