Liquid Beauty Den Haag

Liquid Beauty Den Haag

Liquid Beauty Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.4
116 reviews
Kom hier al jaren en altijd tot tevredenheid. Eerst bij dr. Arthur, nu bij Dr. Victoria. Ze maakt de mooiste lippen en het is ook nog eens een ontzettend lieve vrouw. Je krijgt eerlijk advies en als ze denken dat iets niet mooi zal staan bij je, dan zeggen ze dat ook gewoon eerlijk. Service staat boven geld verdienen. Echt een kliniek waar je wat aan hebt!
Aline P.
6 april 2022 22:10
Super lieve en fijne medewerkers, denken goed met je mee en leveren een heel natuurlijk resultaat.
laura denise veloo
3 maart 2022 09:09
Wat een top vrouw/top arts is Natashja! Ja, dat mag echt gezegd worden! Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Natashja terecht gekomen. En terecht! Zij heeft mij aan de meest mooie lippen van Nederland geholpen! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Natashja, wij zien elkaar zee... Toon meer »
Wat een top vrouw/top arts is Natashja! Ja, dat mag echt gezegd worden! Professioneel, aardig , meedenkend. Na vele positieve aanbevelingen bij Natashja terecht gekomen. En terecht! Zij heeft mij aan de meest mooie lippen van Nederland geholpen! Deze vrouw begrijpt haar vak volledig! Niet twijfelen maar doen dus, is mijn advies! Natashja, wij zien elkaar zeer binnenkort weer!:-))
Bedankt voor de goede service! Toon minder »
Claudia Hoffius
16 februari 2022 11:11
Altijd super goed geholpen bij Natas♡ ben al jaren lang trouwe klant bij haar. Je krijgt eerlijk advies en word zeer kundig geholpen. Daarnaast is zij super lief en heeft een gezellig team! altijd fijn om weer bij jullie langs te komen.
Mandy Anthonio
15 februari 2022 08:08
Al jaren tevreden. Lief personeel en alle werkzame artsen zijn echt heel goed, vooral Margarita is echt topper.
S Abadi
23 november 2021 19:07
SLECHT 👎🏼 Ik ben de eerste keer na ruim een uur wachten vertrokken, de keer daarna ben k de deur uitgelopen met super dikke strengen onder mijn ogen na een traangootbehandeling. Een derde keer terug, weer 45 minuten moeten wachten, heeft de arts iets filler verwijderd, waarna het na twee dagen helemaal weg was.. Na een klacht ingediend te hebben moest ik z... Toon meer »
SLECHT 👎🏼
Ik ben de eerste keer na ruim een uur wachten vertrokken, de keer daarna ben k de deur uitgelopen met super dikke strengen onder mijn ogen na een traangootbehandeling. Een derde keer terug, weer 45 minuten moeten wachten, heeft de arts iets filler verwijderd, waarna het na twee dagen helemaal weg was.. Na een klacht ingediend te hebben moest ik zelf overal achteraan blijven gaan, anders hoorde ik niets en moest ik wederom voor een vierde keer langskomen om te kijken hoe dit opgelost kon worden. Nadat ik ze zei dit niet te zien zitten, omdat ik niet wist wat ik van dit bezoekje kon verwachten, ik al langere tijd onrust en paniek ervaar door deze behandeling, een linker continue jeukend oog en dus bang was.. Kreeg ik te horen dat ze zonder mijn medewerking niets konden doen voor me en ze het dossier zouden sluiten. Wederom heb ik hierop geantwoord dat ik best bereid ben om te komen, maar door paniekaanvallen ik het niet zie zitten opnieuw behandeld te worden en wat ik dus kan verwachten…. Hierop heb ik dan ook niet meer gehoord.
Dit is een korte samenvatting, want over de service in het algemeen is dan nog niet gesproken!
WEGGEGOOID GELD! Toon minder »
sharonmens
21 augustus 2021 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €60 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €120 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Restylane
V.a. €350 per ml
Stylage
V.a. €330 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €200 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €250 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €350 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2011
Adres
De Gaarde 288, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling