Liquid Beauty Tilburg

Liquid Beauty Tilburg

Liquid Beauty Tilburg uit Tilburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.8
9 reviews
Geprobeerd een afspraak te maken in Tilburg voor een radiesse behandeling. Per mail vertelde de assistent dat filler veel beter is. Ik wil graag radiesse om bepaalde redenen, vreemd dat dat zo per mail zonder te kijken (door een assistent?) wordt afgedaan. Een afspraak in Tilburg was ook niet mogelijk. Hele vreemde manier van doen. Ondanks positieve verhalen... Toon meer »
Geprobeerd een afspraak te maken in Tilburg voor een radiesse behandeling. Per mail vertelde de assistent dat filler veel beter is. Ik wil graag radiesse om bepaalde redenen, vreemd dat dat zo per mail zonder te kijken (door een assistent?) wordt afgedaan. Een afspraak in Tilburg was ook niet mogelijk. Hele vreemde manier van doen. Ondanks positieve verhalen dus geen Liquid beauty voor mij. Ik ga verder zoeken. Toon minder »
Forever Love
27 augustus 2022 06:06
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te... Toon meer »
Vandaag ben ik met mijn moeder geweest op locatie Tilburg. Ik had voor haar met moederdag een actie gewonnen, en zij kreeg 1ml filler en skin booster cadeau. Wat een fijne kliniek! Asya heeft ons tijdens het wachten ontzettend goed geholpen en vakkundig advies gegeven, topper! Dr. Victoria Malikova is een echte professional, ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en denkt met je mee. Mijn moeder is ontzettend blij en we hebben beiden alleen maar positieve feedback! Groetjes ☺️ Toon minder »
David Makhatadze
8 juli 2022 15:03
Dokter Victoria Malikova , echt n goede arts mij geruststelt ook. Zeker een aanrader en denk wel alle artsen van LiquidBeauty!! Thankyouuuu
Adelina Bytyqi
17 juni 2022 13:01
Aardige assistent en lieve arts. Mijn vrouw is goed geholpen. En ik voor mijn botox. Ik kom naar alle vestigingen, wanneer deze arts werkt en altijd maken ze tijd voor ons.
Alexei Teve
10 mei 2022 22:10
aicha massaoudi
19 april 2022 03:03
Laviera Voorendt
15 maart 2022 09:09
De beste van tilburg !
Erg fijn personeel en super geholpen.
Echt zo blij ☺
Escobar
15 februari 2022 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €60 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €120 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Restylane
V.a. €350 per ml
Stylage
V.a. €330 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €200 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €350 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2011
Adres
Oegstgeeststraat 221, Tilburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten