Love for Beauty kliniek

Love for Beauty kliniek

Love for Beauty kliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
291 reviews
Super fijne service, warm welkom & alles is duidelijk!

Ik ben al een paar keer behandeld bij love for beauty en ik ga nooit meer ergens anders.

Ik werd super warm ontvangen en goed, begeleid alles werd uitgelegd en werd op me gemak gesteld.

Ik ben bij allebei de artsen behandeld en ben nog steeds super tevreden over het resultaat.
Sabra Houw
24 april 2022 06:06
Love for Beauty is een geweldige kliniek! Een enkele tijd terug ben ik hier langs geweest voor mijn eerste lip filler behandeling (inmiddels ben ik al een paar keer langs geweest). Bij binnenkomst werd ik liefdevol ontvangen en bij het verlaten van de salon werden mij alle stappen van het helingsproces verteld. Zowel de medewerkers als de dokter nemen de tij... Toon meer »
Love for Beauty is een geweldige kliniek! Een enkele tijd terug ben ik hier langs geweest voor mijn eerste lip filler behandeling (inmiddels ben ik al een paar keer langs geweest). Bij binnenkomst werd ik liefdevol ontvangen en bij het verlaten van de salon werden mij alle stappen van het helingsproces verteld. Zowel de medewerkers als de dokter nemen de tijd voor hun klanten, zij stellen de klanten op hun gemak en zij denken met jou mee. Kortom een echte aanrader! Heel erg bedankt Love for Beauty en tot snel! Toon minder »
Kelly Feelders
9 april 2022 11:11
Ben op meerdere plekken geweest in het verleden en niemand heeft mij zo erg thuis laten voelen als Love For Beauty. Ze maken oprecht interactie met de klant en zorgen dat alles als wens gaat. Zelf ben ik geholpen door Dr. Abawi . Echt een top arts! Hij luistert oprecht naar je wensen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Als je ooit denkt aan fillers... Toon meer »
Ben op meerdere plekken geweest in het verleden en niemand heeft mij zo erg thuis laten voelen als Love For Beauty. Ze maken oprecht interactie met de klant en zorgen dat alles als wens gaat. Zelf ben ik geholpen door Dr. Abawi . Echt een top arts! Hij luistert oprecht naar je wensen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Als je ooit denkt aan fillers/ botox zou ik dit bedrijf 100% aanraden ! Toon minder »
Sinem Okumus
29 maart 2022 17:05
Vandaag voor de tweede keer bij LFB geweest en wederom erg tevreden! Ik ben nogmaals gegaan, omdat ik de eerste keer heel prettig vond. De arts en assistente zijn erg rustig en super vriendelijk. Ze stellen je erg op je gemak. Het resultaat is top! Bij geen één andere kliniek blijven de fillers zo goed en mooi zitten als bij hen. Ik rijd er zelfs twee uur vo... Toon meer »
Vandaag voor de tweede keer bij LFB geweest en wederom erg tevreden! Ik ben nogmaals gegaan, omdat ik de eerste keer heel prettig vond. De arts en assistente zijn erg rustig en super vriendelijk. Ze stellen je erg op je gemak. Het resultaat is top! Bij geen één andere kliniek blijven de fillers zo goed en mooi zitten als bij hen. Ik rijd er zelfs twee uur voor, dus ik raad het iedereen aan! Toon minder »
Ellen Bisselink
27 maart 2022 17:05
Voor mijn eerste keer lipfiller behandeling hier geweest. Ik was ontzettend zenuwachtig en ik werd super fijn ontvangen. De dame achter de bali heeft me gerust gesteld en was super aardig. Vervolgens kwam ik aan bij dr. Abawi en hij kwam super kalm, rustig en professioneel over. Hij kalmeerde mij en legde alles rustig en duidelijk uit. De behandeling viel en... Toon meer »
Voor mijn eerste keer lipfiller behandeling hier geweest. Ik was ontzettend zenuwachtig en ik werd super fijn ontvangen. De dame achter de bali heeft me gerust gesteld en was super aardig. Vervolgens kwam ik aan bij dr. Abawi en hij kwam super kalm, rustig en professioneel over. Hij kalmeerde mij en legde alles rustig en duidelijk uit. De behandeling viel enorm mee en ik ben nu al blij met het resultaat. Ik kom zeker terug! Toon minder »
Tessa Griekspoor
27 maart 2022 14:02
Dit is nu mijn 2 de x bij love for beauty alweer super tevreden word super netjes geholpen de dame achter de balie is ook super vriendelijk ze luisteren goed naar mijn wensen en geven goed advies zou iedereen zeker aanraden om hier langs te gaan
Zoe De kok
27 maart 2022 14:02
Voor het eerst mijn lippen laten doen bij Love for Beauty! Een heel fijn ontvangst door de dame bij de balie, voelde mij meteen op mijn gemak. Ik ben behandeld door Dr. Abawi en ben daar zeer tevreden over! Er is rekening gehouden met wat ik wilde en het eindresultaat is super mooi. Ik raad deze kliniek echt aan!!
Antonia Maria Van Der Woord
11 maart 2022 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €120 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2018
Adres
Goudsesingel 77, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling