Love for Beauty kliniek

Love for Beauty kliniek

Love for Beauty kliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.9
338 reviews
Ik kwam bij LVB omdat ik weer lipfillers wilde. Tijdens het consult adviseerde de arts mij de huidige fillers eerst op te lossen ivm asymmetrie en het feit dat er in het verleden andere merken waren gebruikt. Na deze behandeling zag ik geen/nauwelijks verschil dus ben ik terug gegaan voor een controle. Ik werd erg onprofessioneel behandeld door de arts en k... Toon meer »
Ik kwam bij LVB omdat ik weer lipfillers wilde. Tijdens het consult adviseerde de arts mij de huidige fillers eerst op te lossen ivm asymmetrie en het feit dat er in het verleden andere merken waren gebruikt.

Na deze behandeling zag ik geen/nauwelijks verschil dus ben ik terug gegaan voor een controle. Ik werd erg onprofessioneel behandeld door de arts en kreeg te horen dat ze geen garantie geven op oplossen van fillers en dat de arts mij ook niet meer wilde helpen. Ik was een moeilijke klant en zou toch nooit tevreden zijn?? (Gebaseerd op basis van ? )

Klacht ingediend hierover en de oplossing was dat een andere arts het alsnog gratis zou oplossen zodat ik wel verschil zou zien. Hartstikke fijn dacht ik , totdat ik bij de andere arts kwam en die gaf aan dat oplossen niet nodig was , dit doet hij alleen bij bultjes en die had ik niet. Dat er in het verleden andere fillers zijn gebruikt maakt niet uit.?!

Dit was dus weer een rit naar jullie zaak voor niks. Uiteindelijk is mijn klacht helemaal niet opgelost of serieus genomen. Misschien hadden jullie vantevoren met de andere arts kunnen overleggen wat de bedoeling was zodat ik niet voor niks was gekomen voor de zoveelste keer. Maar dit is gewoon zo bedacht dat het lijkt alsof jullie me wel wilde helpen.

Ik raad LVB zeker niet aan, willen alleen geld verdienen en als je niet tevreden bent moet je maar een andere kliniek zoeken. Toon minder »
S VDS
31 oktober 2022 19:07
Raad ik absoluut af ik had een opvallende bult door de mislukte lipfiller die niet wegging. Het resultaat was ook echt geen 1ml je zag dus alleen een bult als resultaat en de behandelaar zei dat ik toch niet mooier werd al spuit hij 10 ml erin. Heb nu gelukkig een betere arts gevonden kom hier nooit meer. Ze besteden ook geen aandacht tijdens de behandeling... Toon meer »
Raad ik absoluut af ik had een opvallende bult door de mislukte lipfiller die niet wegging. Het resultaat was ook echt geen 1ml je zag dus alleen een bult als resultaat en de behandelaar zei dat ik toch niet mooier werd al spuit hij 10 ml erin. Heb nu gelukkig een betere arts gevonden kom hier nooit meer. Ze besteden ook geen aandacht tijdens de behandeling wat je op insta ziet is alleen voor de vieuws. Toon minder »
Dina Nadia
7 oktober 2022 11:11
Ik kwam hier jaren terug om mijn mislukte lipfillers te laten oplossen, daarna vaste klant geworden omdat de service en resultaten op en top zijn! Inmiddels zo’n 3 jaar verder en nog steeds tevreden! Goede artsen en ze luisteren altijd naar jouw wensen!
Maja Nikolski
7 oktober 2022 10:10
Super aangenaam onthaal en uitstekende service! Ik ben enorm blij met de behandelingen dat ik heb laten doen. Heb mijn lippen en voorhoofd nu al een aantal keer laten behandelen en bij deze kliniek ben ik echt het meest tevreden! Ze letten op details en laten je echt op je gemak voelen🥰

Ook super lieve dames. Mij zien jullie zeker regelmatig terug!
Elisa Peeters
21 augustus 2022 16:04
Onwijs mooie en goed verzorgde salon. De meiden verwelkomen je altijd met een mooie glimlach en maken een leuk praatje. Zelf heb ik alleen ervaring met Dr. Barati, deze ervaring is heel erg goed. Denkt heel goed mee en doet geen dingen waar hij niet achter staat. Ik geloof dat LFB de artsen heel goed uit kiest! Ik ben na meerdere behandelingen erg tevreden... Toon meer »
Onwijs mooie en goed verzorgde salon. De meiden verwelkomen je altijd met een mooie glimlach en maken een leuk praatje.

Zelf heb ik alleen ervaring met Dr. Barati, deze ervaring is heel erg goed. Denkt heel goed mee en doet geen dingen waar hij niet achter staat. Ik geloof dat LFB de artsen heel goed uit kiest!

Ik ben na meerdere behandelingen erg tevreden en zal graag blijven terugkeren. Toon minder »
Roos Rose
11 augustus 2022 13:01
Heb afgelopen Woensdag mijn 1e lipfiller behandeling gehad en ben erg tevreden. Ik was enorm zenuwachtig maar ben goed gerustgesteld en het viel opzichte wel mee
Ibtisam Klinkien
28 juli 2022 19:07
Vandaag ben ik voor het eerst bij Love for Beauty geweest. Bij binnenkomst wordt je gelijk goed opgevangen en op je gemak gesteld. Ook is het resultaat prachtig! Ik kom volgende keer zeker terug😊
Anne Wernke
17 juli 2022 12:12
Hele fijne ervaring met Love for beauty. Alles word duidelijk en vakkundig uitgelegd. De arts en assistente stelt je op je gemak en maakt genoeg tijd voor je vrij. Ik kom zeker nog eens terug
memyself andi
16 juli 2022 11:11
Vandaag voor de eerste keer op aanraden van een vriendin bij Love for Beauty geweest. Ben super geholpen door zowel de arts als de assistente. Je wordt heel erg op je gemak gesteld en het ziet er vanbinnen ook nog eens super mooi uit!!! Zeker een aanrader, ik kom zeker terug!
Lisah Grootendorst
16 juli 2022 09:09
Ik heb gisteren mijn lippen gedaan bij love for beauty. Dr abawi heeft mij super goed geholpen, mij op mijn gemak gesteld en gedaan wat ik vroeg, echt een topper! Mijn lippen zien er super mooi uit, precies wat ik wou. Goeie service en een mooie schone zaak. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!!
S S
13 juli 2022 08:08
Super fijn geholpen door de arts, en door de lieve meiden van Love for Beauty! Zij staan altijd voor je klaar en ik kijk altijd uit naar mijn bezoek.
Een echte aanrader voor de beste zorg en resultaat!
Danielle Bezemer
18 mei 2022 18:06
Super fijne service, warm welkom & alles is duidelijk!

Ik ben al een paar keer behandeld bij love for beauty en ik ga nooit meer ergens anders.

Ik werd super warm ontvangen en goed, begeleid alles werd uitgelegd en werd op me gemak gesteld.

Ik ben bij allebei de artsen behandeld en ben nog steeds super tevreden over het resultaat.
Sabra Houw
24 april 2022 06:06
Love for Beauty is een geweldige kliniek! Een enkele tijd terug ben ik hier langs geweest voor mijn eerste lip filler behandeling (inmiddels ben ik al een paar keer langs geweest). Bij binnenkomst werd ik liefdevol ontvangen en bij het verlaten van de salon werden mij alle stappen van het helingsproces verteld. Zowel de medewerkers als de dokter nemen de tij... Toon meer »
Love for Beauty is een geweldige kliniek! Een enkele tijd terug ben ik hier langs geweest voor mijn eerste lip filler behandeling (inmiddels ben ik al een paar keer langs geweest). Bij binnenkomst werd ik liefdevol ontvangen en bij het verlaten van de salon werden mij alle stappen van het helingsproces verteld. Zowel de medewerkers als de dokter nemen de tijd voor hun klanten, zij stellen de klanten op hun gemak en zij denken met jou mee. Kortom een echte aanrader! Heel erg bedankt Love for Beauty en tot snel! Toon minder »
Kelly Feelders
9 april 2022 11:11
Ben op meerdere plekken geweest in het verleden en niemand heeft mij zo erg thuis laten voelen als Love For Beauty. Ze maken oprecht interactie met de klant en zorgen dat alles als wens gaat. Zelf ben ik geholpen door Dr. Abawi . Echt een top arts! Hij luistert oprecht naar je wensen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Als je ooit denkt aan fillers... Toon meer »
Ben op meerdere plekken geweest in het verleden en niemand heeft mij zo erg thuis laten voelen als Love For Beauty. Ze maken oprecht interactie met de klant en zorgen dat alles als wens gaat. Zelf ben ik geholpen door Dr. Abawi . Echt een top arts! Hij luistert oprecht naar je wensen en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Als je ooit denkt aan fillers/ botox zou ik dit bedrijf 100% aanraden ! Toon minder »
Sinem Okumus
29 maart 2022 17:05
Vandaag voor de tweede keer bij LFB geweest en wederom erg tevreden! Ik ben nogmaals gegaan, omdat ik de eerste keer heel prettig vond. De arts en assistente zijn erg rustig en super vriendelijk. Ze stellen je erg op je gemak. Het resultaat is top! Bij geen één andere kliniek blijven de fillers zo goed en mooi zitten als bij hen. Ik rijd er zelfs twee uur vo... Toon meer »
Vandaag voor de tweede keer bij LFB geweest en wederom erg tevreden! Ik ben nogmaals gegaan, omdat ik de eerste keer heel prettig vond. De arts en assistente zijn erg rustig en super vriendelijk. Ze stellen je erg op je gemak. Het resultaat is top! Bij geen één andere kliniek blijven de fillers zo goed en mooi zitten als bij hen. Ik rijd er zelfs twee uur voor, dus ik raad het iedereen aan! Toon minder »
Ellen Bisselink
27 maart 2022 17:05
Voor mijn eerste keer lipfiller behandeling hier geweest. Ik was ontzettend zenuwachtig en ik werd super fijn ontvangen. De dame achter de bali heeft me gerust gesteld en was super aardig. Vervolgens kwam ik aan bij dr. Abawi en hij kwam super kalm, rustig en professioneel over. Hij kalmeerde mij en legde alles rustig en duidelijk uit. De behandeling viel en... Toon meer »
Voor mijn eerste keer lipfiller behandeling hier geweest. Ik was ontzettend zenuwachtig en ik werd super fijn ontvangen. De dame achter de bali heeft me gerust gesteld en was super aardig. Vervolgens kwam ik aan bij dr. Abawi en hij kwam super kalm, rustig en professioneel over. Hij kalmeerde mij en legde alles rustig en duidelijk uit. De behandeling viel enorm mee en ik ben nu al blij met het resultaat. Ik kom zeker terug! Toon minder »
Tessa Griekspoor
27 maart 2022 14:02
Dit is nu mijn 2 de x bij love for beauty alweer super tevreden word super netjes geholpen de dame achter de balie is ook super vriendelijk ze luisteren goed naar mijn wensen en geven goed advies zou iedereen zeker aanraden om hier langs te gaan
Zoe De kok
27 maart 2022 14:02
Voor het eerst mijn lippen laten doen bij Love for Beauty! Een heel fijn ontvangst door de dame bij de balie, voelde mij meteen op mijn gemak. Ik ben behandeld door Dr. Abawi en ben daar zeer tevreden over! Er is rekening gehouden met wat ik wilde en het eindresultaat is super mooi. Ik raad deze kliniek echt aan!!
Antonia Maria Van Der Woord
11 maart 2022 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2018
Adres
Goudsesingel 77, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten