Renova Clinic

Renova Clinic

Renova Clinic uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.9
66 reviews
Zeer goede en effectieve luxe gezichtsbehandeling gehad en afgesloten met een vitamine-cocktail. Tot de volgende maand!
Y Cruz
8 oktober 2022 10:10
Zeer slechte ervaring, voor dochter via social deal IPL behandelingen gekocht. Gegarandeerd succes, niet dus! Totaal geen haar verlies na alle behandelingen. Er wordt alleen geprobeerd je een duurder apparaat aan te praten waar je voor moet bij betalen. Ze hebben dit apparaat eenmalig gebruikt om te laten zien, hierdoor wel haar verlies! Zeer slechte bereik... Toon meer »
Zeer slechte ervaring, voor dochter via social deal IPL behandelingen gekocht. Gegarandeerd succes, niet dus! Totaal geen haar verlies na alle behandelingen. Er wordt alleen geprobeerd je een duurder apparaat aan te praten waar je voor moet bij betalen. Ze hebben dit apparaat eenmalig gebruikt om te laten zien, hierdoor wel haar verlies! Zeer slechte bereikbaarheid, reageren niet op appjes, nemen telefoon niet op, zeggen afspraak vaak af. Kortom weggegooid geld! Toon minder »
Miranda Zwanenburg
8 oktober 2022 08:08
Heb vandaag wimper extensions laten doen. Mijn wimpers zien er zo mooi uit! De dame die de wimpers heeft gezet deed het heel geduldig en professioneel. Ben er heel blij mee! De rest van de staf is heel vriendelijk en professioneel.
malaika Raja
9 juli 2022 14:02
Zeer goede gezichtsbehandeling gehad en afgesloten met een vitamine-cocktail. Tot de volgende maand!
Y Cruz
8 juli 2022 08:08
De eerste x ging de behandeling niet naar wens. Door een oplettende receptioniste ben ik terug gebeld. En werd mij de behandeling opnieuw aangeboden. Super netjes!!

Deze x was de behandeling heel fijn en kundig. Ik kom zeker terug.
Joyce van Raam
14 mei 2022 10:10
Meerdere malen geweest voor verschillende behandelingen. Behalve aan de receptie iedereen kundig en aardig. Wat mij wel verbaast is dat men ik na de coronalockdown geen gebruik meer kon maken van de touch up service van mijn wenkbrauwen. Voor de touch up zou een volledige prijs berekend worden terwijl t slechts om bijwerken van de bestaande tatouage gaat. O... Toon meer »
Meerdere malen geweest voor verschillende behandelingen.
Behalve aan de receptie iedereen kundig en aardig.
Wat mij wel verbaast is dat men ik na de coronalockdown geen gebruik meer kon maken van de touch up service van mijn wenkbrauwen.
Voor de touch up zou een volledige prijs berekend worden terwijl t slechts om bijwerken van de bestaande tatouage gaat.
Onbegrijpelijk. Toon minder »
Karin B
19 september 2021 10:10
Super ervaring gehad, de dames waren super leuk en gezellig. Zou zeker nog een keer langs gaan
Sabira Bennouhou
6 september 2021 20:08
Professioneel en vriendelijk ontvangst. De IPL behandeling verliep goed. De specialiste nam de tijd en ging nauwkeurig te week. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad Renova aan.
Thomas van der Graaf
1 juni 2021 15:03
Ik heb lang gezocht naar een goede schoonheidsspecialist en nu heb ik Renova Clinic gevonden. De behandelingen en service zijn geweldig! Maatwerk en altijd met een glimlach. Daarnaast zeer deskundig als je een vraag hebt over soort behandelingen en wat voor jou geschikt zou kunnen zijn. Echt een top kliniek!
Atri Paragh
12 mei 2021 15:03
Ik ben hier vandaag met mijn partner naar toe geweest. We hebben een duo pakket genomen. Pedicure, gezicht en massage. Erg vriendelijke dames. Hygiënisch en een hele mooie zaak. Zeker voor herhaling vatbaar. Extra pluspunt je kunt achter privé parkeren.
Rad&Noes in verveling
29 april 2021 19:07
Het mensaje zijn te vrindelijk ik ben te vrijde met hen súper goed
Yaidy Hart
13 april 2021 13:01
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Waldeck Pyrmontkade 7, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek