BRK-4 RE (1)

Rimpelzorg Almere

Botuline Rimpelzorg Klinieken is al jaren actief in Nederland. Wij zijn continu in beweging, niet alleen op het gebied van injectables, maar ook door uitbreiding van onze diensten. Met gebruik van de beste producten en de nieuwste technologieën, bieden wij naast injectables ook veel andere behandelingen aan. Hierbij kan gedacht worden aan PlexR® Soft Surgery, Silhouette Soft draadlift behandelingen, maar Hifu face en Femeninum, Prophilo skinbooster etc.

Cosmetische behandelingen en maatwerk naar uw wensen is waar wij voor staan. Naast de kennis en vaardigheid van onze artsen , is het de kwaliteit van behandelingen, onze service en flexibiliteit wat ons onderscheid, maar ook liquide facelift wordt als een gouden standaard beschouwd voor esthetische uitstraling als onze visie en wij besteden heel veel aandacht aan.

Rimpelzorg Almere uit Almere-Stad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Injectable clinic in Almere

Afspraak maken

Reviews

4.7
19 reviews
Filler gedaan die mijn gezicht weer een frisse uitstraling heeft gegeven. Mooi resultaat; mijn vriendin gaat binnenkort ook een afspraak maken :)
Ksenia Sergienko
17 juli 2022 18:06
Ik ben best angstig om Botox of fillers te laten plaatsen. Ben je dat ook maar ben je er wel aan toe om toch iets te laten doen dan zou ik zeggen dat je hier op de juiste plek bent. Drs. Sediqi neemt de tijd, stelt je gerust en heeft een professioneel oog. Geeft je een goed advies en is eerlijk over het resultaat. Ik ben goed geholpen en ben tevreden met het... Toon meer »
Ik ben best angstig om Botox of fillers te laten plaatsen. Ben je dat ook maar ben je er wel aan toe om toch iets te laten doen dan zou ik zeggen dat je hier op de juiste plek bent. Drs. Sediqi neemt de tijd, stelt je gerust en heeft een professioneel oog. Geeft je een goed advies en is eerlijk over het resultaat. Ik ben goed geholpen en ben tevreden met het resultaat! 👍 Toon minder »
Adriana B.
15 juli 2022 19:07
Geweldige service. Ik ben verbaasd dat met een paar goed geplande handelingen rimpels verdwijnen - prijs versus dienstverlening is super. De kliniek is een aanrader voor iedereen die er weer mooi en fris en opgewekt uit wil zien. De dokter is een kunstenaar.
Stichting Aletta
30 juni 2022 07:07
Ik ben al een aantal jaar klant van deze clinic bij dhr Farhad Sedighi, ik ben zeer tevreden en de arts geeft altijd zijn eigen mening en is eerlijk! Ik doe al jaren botox en het ziet er altijd natuurlijk uit! Ik ben altijd blij mee!
mehrnush h
27 juni 2022 15:03
Dit is absoluut de beste kliniek in Almere en omgeving!! Dr. Sediqui neemt de tijd, hij is deskundig, weet exact wat hij doet en wat bij je gezicht of je lijf past en is erg vriendelijk. Lippen zijn prachtig geworden, fillers en botox gaan altijd goed, ik ben super blij met het resultaat!
Angelina Maas
20 mei 2022 11:11
Proffesionaliteit staat voorop.✨ Eerlijk en oprecht advies. Jarenlange ervaring is te zien in de resultaten. Als vaste klant en bij meerdere artsen geweest uiteindelijk juiste Dr. gevonden met de juiste adviezen zie ik er altijd weer fantastisch en naturel uit. Echt een aanrader als je opzoek bent naar kwaliteit en oprechtheid.
Fts Ulgen
18 mei 2022 18:06
Onlangs weer bij Dr. Farhad Sediq van Rimpelzorg Almere geweest, dit keer voor botox, maar ook voor fillers, en altijd weer uiterst tevreden, aardige man, goede arts, en doet niet meer als nodig is. Ben hier heel erg tevreden!
Meta Coltof
9 mei 2022 12:12
Hele goede kliniek met een arts die weet wat past bij je persoonlijke wensen. Er is altijd tussendoor tijd om je te helpen. Er wordt geen behandeling aangesmeerd, maar er wordt juist naar realistische wensen gekeken. Zelfs nazorg is top. Ook bij ontevredenheid wordt er naar je geluisterd. En indien nodig kan er wat aangepast worden naar alle tevredenheid. De... Toon meer »
Hele goede kliniek met een arts die weet wat past bij je persoonlijke wensen. Er is altijd tussendoor tijd om je te helpen. Er wordt geen behandeling aangesmeerd, maar er wordt juist naar realistische wensen gekeken. Zelfs nazorg is top. Ook bij ontevredenheid wordt er naar je geluisterd. En indien nodig kan er wat aangepast worden naar alle tevredenheid. Deze kliniek is zeker een aanrader. Toon minder »
Kimberly fixit
4 mei 2022 14:02
Botuline Rimpelzorg Klinieken is al jaren actief in Nederland. Wij zijn continu in beweging, niet alleen op het gebied van injectables, maar ook door uitbreiding van onze diensten. Met gebruik van de beste producten en de nieuwste technologieën, bieden wij naast injectables ook veel andere behandelingen aan. Hierbij kan gedacht worden aan PlexR® Soft Surgery... Toon meer »
Botuline Rimpelzorg Klinieken is al jaren actief in Nederland. Wij zijn continu in beweging, niet alleen op het gebied van injectables, maar ook door uitbreiding van onze diensten. Met gebruik van de beste producten en de nieuwste technologieën, bieden wij naast injectables ook veel andere behandelingen aan. Hierbij kan gedacht worden aan PlexR® Soft Surgery, Silhouette Soft draadlift behandelingen, maar ook FUE haartransplantatie behandelingen.

Cosmetische behandelingen en maatwerk naar uw wensen is waar wij voor staan. Naast de kennis en vaardigheid van onze artsen, is het de kwaliteit van behandelingen, onze service en flexibiliteit wat ons onderscheid.

Met oog voor jouw natuurlijke schoonheid en jouw wensen bereiken wij samen met jou het beste resultaat. Vertrouwen, natuurlijkheid en subtiliteit zijn hierbij onze kernwaarden Toon minder »
Ali Farhad Sediqi
20 april 2022 12:12
Super tevreden! Raadt iedereen de kliniek en Dr. Sediqi aan.
Fariba Mohammadi
14 april 2022 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Body contouring
CoolSculpting (prijs per 1 applicator plaatsing)
V.a. €150 per behandeling
Ultherapy kaaklijn (wangen en onderkin) + hals
V.a. €250 per kuur
Ultherapy wenkbrauwlift
V.a. €120 per kuur
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €130 per zone
Bocouture
V.a. €89 per zone
Botox
V.a. €180 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €70 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. €250 per consult
Fillers
Belotero
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €250 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €349 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €380 per 1,5 ml
Restylane
V.a. €280 per ml
Stylage
V.a. €250 per ml
Teosyal
V.a. €250 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €180 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. €280 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €280 per 2 oksels
PRP
V.a. €250 per behandeling
Vitamine infuus
V.a. €250 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €250 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €280 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. €650 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €250 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €280 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
5000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Vitamine infuus, Haarfillers, Laser / IPL, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2012
Adres
Randstad 21 5, Almere-Stad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Farhad Sediqi

Drs. Farhad Sediqi

Rimpelzorg Almere
Functies
Basisarts
Arts
Behandelingen per jaar
5000
Ervaring
10 jaar
Profiel bekijken