Rimpelzorg Almere

Rimpelzorg Almere

Rimpelzorg Almere uit Almere-Stad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
2 reviews
Botuline Rimpelzorg Klinieken is al jaren actief in Nederland. Wij zijn continu in beweging, niet alleen op het gebied van injectables, maar ook door uitbreiding van onze diensten. Met gebruik van de beste producten en de nieuwste technologieën, bieden wij naast injectables ook veel andere behandelingen aan. Hierbij kan gedacht worden aan PlexR® Soft Surgery... Toon meer »
Botuline Rimpelzorg Klinieken is al jaren actief in Nederland. Wij zijn continu in beweging, niet alleen op het gebied van injectables, maar ook door uitbreiding van onze diensten. Met gebruik van de beste producten en de nieuwste technologieën, bieden wij naast injectables ook veel andere behandelingen aan. Hierbij kan gedacht worden aan PlexR® Soft Surgery, Silhouette Soft draadlift behandelingen, maar ook FUE haartransplantatie behandelingen.

Cosmetische behandelingen en maatwerk naar uw wensen is waar wij voor staan. Naast de kennis en vaardigheid van onze artsen, is het de kwaliteit van behandelingen, onze service en flexibiliteit wat ons onderscheid.

Met oog voor jouw natuurlijke schoonheid en jouw wensen bereiken wij samen met jou het beste resultaat. Vertrouwen, natuurlijkheid en subtiliteit zijn hierbij onze kernwaarden Toon minder »
Ali Farhad Sediqi
20 april 2022 12:12
Super tevreden! Raadt iedereen de kliniek en Dr. Sediqi aan.
Fariba Mohammadi
14 april 2022 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €145 per zone
Bocouture
V.a. €129 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €79 per behandeling
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €499 per 1,5 ml
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €349 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Randstad 21 5, Almere-Stad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling